V Italiji Covid cepiva nimajo več dovoljenja za legalno uporabo

V Italiji, kot v mnogih drugih državah, se je Covid-19 eksperimentalne serume odobrilo za uporabo v okviru izredne avtorizacije. Ta avtorizacija je pravkar časovno potekla, cepilni potni list pa je v Italiji postal mrtva črka na papirju.

Avtorizacija je bila dovoljena v izrednih okoliščinah kjer se je trdil, da ne obstajajo nobena druga zdravila in nobenih drugih zdravil se ni odobrilo. V EU obstajata dve obliki izredne avtorizacija: Pogojno dovoljenje za komercialno distribucijo in krizna avtorizacija.

Krizna avtorizacija ne vključuje dovoljenja za komercialno distribucijo in zahteva, da vsaka država članica EU prevzame pravno odgovornost za uporabo (zato ste cepljeni podpisovali izjave, da se cepite na lastno odgovornost). Zato so se članice EU odločile za Pogojno dovoljenje. V okviru pogojnega dovoljenja mora cepivo biti metoda zdravljenja ampak samo vkolikor ne obstajajo druga odobrena zdravila (nuremberški protokoli o medicinskem eksperimentiranju).

Preberite tudi: Odvetniki in zdravstveni strokovnjaki po svetu trdijo, da imajo vse dokaze o “zločinih proti človeštvu”, ki jih potrebujejo, za obsodbo WHO, CDC, PHE, Bill Gates in svetovnih voditeljev

Pogojno dovoljenje za komercialno uporabo je poteklo, v Italiji pa z dovoljenjem AIFA – italjanski farmacevtski regulator, uporabljajo druga monoklonialna proti-telesca kot učinkovito zdravilo za SARS-CoV-2 okužbe. Cepiv vseh vrst brez soglasja AIFA ni mogoče komercialno uporabljati. AIFA je odobrila samo 2 mRNA cepiva: Pfizer in Moderna. AIFA je odobrila samo 2 viralno vektorska cepiva: AstraZeneca in Johnson&Johnson.

Objava o poteku dovoljenja se je pojavila na njihovi spletni stani, v veljavo pa je stopila 7.8.2021. Osrednji mediji v Sloveniji, ki so jih polna lažnjiva usta skrbi za državljane, o tem dejstvu niso uspeli poročati v zadnjih 14 dneh, zato smo pripravili ta blog prispevek, da državljane ponovno opomnimo na to, da državni, politični in korporativni vrh v Sloveniji v zameno za denar izvaja sistemsko depopulacijo slovenskih državljanov. Zanimivo je tudi dejstvo, da italjanski vladi v roku 14 dni po poteku veljavnosti še ni uspelo obvestiti javnosti, da je pogojno dovoljenje za uporabo Covid19 genske terapije 7.8.2021 poteklo in se teh genetskih koktejlov po zakonu ne sme več uporabljati.

Jasno je, da je Plandmija prevara, ki je še vedno v teku in gre za prevaro apokaliptičnih razsežnosti.

Videoposnetek: 8 načinov, kako vas mRNA Covid cepivo lahko ubije –>

<– Italjanski nevrokirurg, ki je operiral žrtev Covid cepiva, trdi “nikoli nisem videl česa podobnega temu”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.