Podjetja v Franciji zavračajo francoske cepilne potne liste

Dokazi nakazujejo, da je bilo vse samo en velik blef. Anekdotski dokazi, ki jih je zbral bivši googlov software inženir Mike Hearn, močno nakazujejo na dejstvo, da večina restavracij, cafejev in drugih podjetij v Franciji ne uporabljajo kontroverznega sistema cepilnih potnih listov. Pred nekaj dnevi – na prvi dan uvedbe tega “programa” – smo bili priča prizorom iz Francije, kjer policija patruljira po barih, cafejih in od strank zahteva dokazilo, da so bili cepljeni.

Očitno pa je šlo za en sam velik blef, saj so samo nekaj dni kasneje, podjetja in dogodki postali zelo “sproščeni” glede preverjanja dokumentov strank, kljub grožnji velikih kazni. “Odločil sem se, da izvedem preprosti eksperiment, da ugotovim situacijo: vedno pokažen potekel test čeprav imam veljavnega negativnega v žepu, pa da vidimo, kaj se bo zgodilo,” zapiše Hearn.

“V štirih dneh, ki sem jih preživel v Franciji, se je od mene zahtevalo, da sem pokazal veljaven zelen cepilni potni list natanko nikoli, vključno z letališčem v obe smeri. Izvajanje in strinjanje z cepilnimi potnimi listi je absolutno minimalno, večinoma manj kot minimalno.”

“Pri majhnih podjetjih uveljavljana PCT ni – ne obstaja: včasih se je zahteve cepilnega potnega lista v celoti ignoriralo, v drugih primerih smo bili vprašani “ali imate potni list”, naš odgovor pa se ni preverjal. Ena od restavracij se je domislila pametnega načina za odkrivanje policijskih sting operacij brez, da bi stranke obremenjevali z cepilnimi potnimi listi. Kot pričakovano, je bilo upoštevanje PCT strožje pri večjih podjetjih, a tudi tam smo bili priča sledečemu:

– potrdilo o testiranju preverjeno enkrat in nato zamenjano za žeton, ki nikoli ne poteče.

– upoštevajo se testi, ki jim je potekla časovna veljavnost.

– ljudje sprejemajo papirnate certifikate brez skeniranja.

– skeniranje testov in nepreverjanje rezultatov na zaslonih računalnikov.

– sprejemanje QR kod, ki jih ni bilo mogoče poskenirati.”

Hearn prav tako razkrije, kako se ukrepov za nošenje mask v zabaviščnih parkih in na drugih lokacijah ne upošteva, kljub temu, da so table z opozorili o nošenju mask povsod (res moraš biti duševno prizadeto bitje, vkolikor upoštevaš protizakonita navodila/grožnje napisane belem A4 listu in obešena nekje pri vhodu), hkrati je socialno distanciranje tudi postalo zgolj “pozabljen spomin”.

Preberite tudi: “Zdravstvene oblasti so dokazale, da so bebci” – podjetnik z “vstop z maskami prepovedan” obvestilom na vhodnih vratih njegovega podjetja

Na slikah, ki jih je objavil Hearn, so prav tako vidni prazni bari na dan, ko se je sistem PCT uvedel, kar je povzročilo, da so se določeni organizatorji in lokacije ustrašile in so izbrali “roke stran od PCT” pristop. S sprejetjem zakona in nezmožnostjo uveljavljanja zakona, Francija sledi identičnemu modelu, kot Izrael, kjer ni bilo bistveno to, da se je sistem uvedel in začel vsiljevat ampak se je to uporabilo samo kot metodo za prisilo mladih ljudi, da so se cepili.

Kljub čudaški in drakonski naravi cepilnih potnih listov, je bivši bankir dinastije Rothschild – Emmanuel Macron zagotovil, da je bil cepilni potni list uveden zato, da zaščiti “svobodo” ljudi, kar je približno enako, kot če bi izjavil, da vas bodo zaprli v ječo zato, da boste tam varni.

Preberite tudi: Francoski državjani na ulicah, v Franciji divjajo nemiri zaradi načrta o obveznih cepilnih potnih listih

https://rumble.com/vlbs8d-banned-video-of-covid-vax-injured-australians.html

Politiki, ki promovirajo strah in nadzor nad svobodo so Vaši sovražniki.

Ukrepajte: Zaustavite EU zelene cepilne potne liste –>

<– WHO zavrnila cepilne potne liste “na tej stopnji”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.