Brandon Smith: Zakaj globalisti in vlade tako obupno želijo doseči 100% stopnjo precepljenosti?

Mislim, da nisem edina oseba, ki je opazila nenadno porast propagande za covid cepljenje in porast propagande za cepilne potne liste. Ameriški establišment si še vedno obupno prizadeva za takšno visoko stopnjo cepljenja, na področjih, kot so Evropa, Velika Britanija in Avstralija pa so stopnje cepljenja višje in so zato vlade začele z fazo cepilnih potnih listov pri izvajanju Covid globalistične agende.

Nekateri ljudje so najbrž zmedeni zaradi očitnih omejevanj glede covid mandatov in omejitev. Kako je mogoče, da so skoraj vse vlade tega planeta enotne glede medicinskega totalitarizma? No to je precej lahko razumeti, ko enkrat spoznate, da je večina vlad držav tega sveta povezanih preko globalističnih inštitucij, kot je naprimer World Economic Forum, preko katerega so večkrat sporočili, da je pandemija “odlična priložnost” za izvedbo načrtov o “Velikem Resetu”.

“Veliki Reset” je dolgoročna ideološka uzurpacija ostankov individualne svobode in prostotržnih gospodarstev, cilj velikega reseta (in s tem tudi vlade Janeza Janše) je vzpostavitev globalne socialistično/komunistične diktature. Globalisti te cilje zapakirajo v lepo zveneče besede in človeško zveneče aspiracije, a bistveno je, da “Reset” ukine svobodo, kot jo poznamo. To ni pretiravanje, to je resničnost; to je to, kar si ti ljudje najbolj želijo. A kako doseči takšen cilj?

Preberite tudi: Globalist Klaus Schwab: Svet se “nikoli” ne bo vrnil v normalo po COVID

No zanimivo je to, da so WEF in Bill&Melinda Gates Foundation natančno opisali kako nameravajo izvesti načrt med “simulacijo”, ki so jo odigrali oktobra 2019 z imenom “Event 201“. Med to simulacijo so si zamislili ogromno pandemijo koronavirusa, ki se je prenesla iz živali na človeka, kar bi povzročilo, da se lahko uvedejo vsiljive omejitve osebnih svoboščin, državnih gospodarstev kot tudi pretoka informacij na internetu in preko družbenih omrežij. Zagotovo gre pri vsem skupaj zgolj za naključje 🙂 a popolnoma identičen scenarij, po katerem so se globalisti in WEF igrali “simulacijo” v okviru Event201, se je zgodil v resničnem svetu zgolj 2 meseca kasneje.

V vsakem primeru je bila pandemija sama za globaliste pravi blagoslov. Takšnega prisvajanja oblasti z strani vlade in korporacij nismo videli vse od vzpona nacionalnih socialistov v Evropi in širitve komunizma po Rusiji in Kitajski pred enim stoletjem. Pravzaprav lahko mirne duše rečemo, da se človeštvo kot celota danes sooča z veliko večjo grožnjo, kot pa so jo bili tisti mizerni imperiji sploh kadarkoli sposobni ustvariti.

Ni več nobenega dvoma; Globalistične inštitucije in njihovi vladni “partnerji” so največji profiterji covid krize. Pridobli bodo ultimativno družbeno in politično oblast vkolikor njihova agenda izkoriščanja pandemije uspe. V tem kontekstu pa obstaja nekaj “ozkih grl” v njihovem načrtu in zato mislim, da smo priča tej agresivni propagandi v zadnjih nekaj tednih. Izgleda, da stopnje precepljenosti, še posebej v ZDA, niso nikjer niti blizu nivojem, ki bi jih elite rade videle.

Medtem, ko prevarantska vlada ZDA na čelu z mednarodnim kriminalcem, ki je odgovoren tudi za vojne zločine na področju Balkana -Jew Bidenom in agencijo CDC trdi, da je splošna stopnja precepljenosti 67%, so dejanske resnične številke precej drugačne. Številke Mayo Clinics nakazujejo, da imajo samo 4 zvezne države v ZDA stopnjo precepljenosti višjo od 65% (za en odmerek ali več), večina zveznih držav ima stopnjo precepljenja pri okoli 50% ali manj. Celo zvezne države z ogromnim prebivalstvom in demokratskim vodstvom kot naprimer dve luknji – Kalifornija in New York – niso nad 65% stopnjo precepljenosti in po pravici povedano – te številke se ne bodo vel premaknile, saj cepljenja dobesedno padajo kot kamen preko klifa.

Vkolikor se nekdo do sedaj ni podredil, ker ni potrebno nič čakati na injekcijo, odmerki pa so na voljo povod, se najbrž ne bo cepil nikoli. Te kontradiktorne statistike med številkami, ki jih sporoča mednarodni kriminalec Joe Biden iz Bele Hiše in preko CDC, ter dejanskimi podatki o številu izvedenih cepljenj, so namenjene temu, da ustvarijo iluzijo, da večina američanov podpira injekcijo. In vkolikor je to resnica, lahko s tem pojasnimo zakaj Biden, Fauci in osrednji mediji vsiljujejo javnosti pro-cepilni hype, ki je v stalnem nasprotovanju z resnično znanostjo. Njihova taktika ne proizvaja strahu in javnega podrejanja katerega si obupno želijo.

Ampak zakaj si želijo 100% stopnjo precepljenosti? Zakaj si tako obupno želijo, da bi vsaka posamezna oseba na tem planetu dobila injektirano mRNA gensko terapijo?

Konec koncev je povprečna IFR (Infection Fatality Rate – Stopnja smrtnosti okužbe) samo 0.26% in ta podatek mediji stalno in namenoma prikrivajo širši javnosti. To pomeni, da 99.7% javnosti Covid ne predstavlja popolnoma nobene nevarnosti bodisi če so cepljeni ali pa ne.

Ali cepiva zagotavljajo boljše možnosti za “preživetje” okužbe z 99.7% stopnjo preživetja? No sodeč po zadnjih statistikah iz Massachusetts ni nujno, da mRNA genska terapija pomaga, saj poročajo o 5100 okužbah in 80 mrtvih pri polno cepljenih pacientih. Mediji nam znova in znova govorijo, da umirajo samo necepljeni – a to je laž, popolnoma ista laž, kot nešteto drugih laži, ki so nam jih osrednji mediji servirali v kontekstu Covid. Torej v čem je torej smisel, da si pustimo vbrizgati eksperimentalno mRNA gensko terapijo, če pa je stopnja smrtnosti virusa tako smešno nizka in te cepljenje sploh ne zaščiti?

Preberite tudi: Gibraltar in Islandija doživljata OGROMEN porast Covid primerov kljub več kot 90% precepljenosti

Nima smisla. Znanost in statistika tega ne podpirata. Cepivom ni mogoče pripisati niti zamnjšanja okužb in smrti v letu 2021, številke so strmoglavile januarja 2021 in recimo v ZDA je bilo do februarja cepjenih zgolj 5% prebivalcev. Edina razlaga za to je, da je prebivalstvo doseglo čredno imunost že pred več meseci. Se spomnite, ko so vlade govorile, da potrebujejo 70% čredno imunost ali pa 70% stopnjo precepljenosti zato, da prenehajo z lockdowni in nekimi brezveznimi vladnimi uredbami? Cilji so se večkrat premaknili in vladna “znanost” se spreminja na mesečni bazi. Sedaj klovni v vladi trdijo, da čredna imunost ni pomembna in zahtevajo 100% precepljenost.

Vprašati se moramo ponovno – Zakaj neumorni poizkusi vlade po 100% precepljenosti? Ne rešuje življenj, ukrepi pa kljub vsemu ostajajo, torej zakaj?

Glede na dokaze, ki jih imamo, lahko pišemo samo o teorijah a mislim, da je večini med nami jasno, da cepiva nimajo veze z javnim zdravjem niti nimajo veze z reševanjem življenj. Očitno gre pri cepivih za nekaj popolnoma drugega

Kot so številni virologi in strokovnjaki za cepiva zadnje leto svarili, obstajajo veliki riziki zaradi škodljivih stranskih učinkov ko je v igri eksperimentalna mRNA genska tehnologija. Celo človek, ki je izumil mRNA (dr.Robert Malone), je opozoril na nevarnosti široke uporabe teh koktejlov za gensko manipulacijo brez dodatnega testiranja. Omembe vredni so pomisleki glede dolgoročnih bolezni, kot so avtoimunske bolezni in neplodnost.

Osrednji mediji in globalisti bodo trdili, da ne obstajajo nobeni dokazi o tem, da bi mRNA cepiva povzročala smrtonosne stranske učinke ali pa neplodnost. Jaz bi temu oporekal na način, da ne obstajajo NOBENI DOKAZI, da so ta cepiva varna. Večino cepiv se testira preko 10 – 15 letnega obdobja preden se jih da na razpolago javnosti. Covid cepiva se je na javnosti začelo uporabljati zgolj v roku nekaj mesecev. Po pravici povedano – moraš biti ekstremno zabito bitje, da bi igral poizkusnega zajčka za netestirano cepivo.

Ampak kaj pa če elite točno vedo, kakšni bodo stranski učinki? Kaj pa če so cepiva ključni del njihove agende “Velikega Reseta”?

Vprašanje neplodnosti še posebej privlači največ ognja establišmenta in potrebno je izpostaviti precej pokvarjeno zgodbico, ki se jo je vgradilo v medije. Kadarkoli ljudje začnejo govoriti o možnosti sterilizacije preko cepiv, birokrati in mediji ter njihovi aparatčiki lansirajo napad in trdijo “Ne obstajajo nobeni dokazi, da cepiva povzročajo neplodnost a Covid19 bi lahko povzročil neplodnost…”. Kar poglejte si spodnji posnetek govora guvernerja Arkansasa, kjer so on in njegovi medicinski Ostržki bili skoraj pregnani iz odra s strani jeznega občinstva, ko jim je poizkusil servirati identično propagando:

No ste videli? Oder je pripravljen, po mojem mnenju, za množičen dogodek neplodnosti in za neplodnost se bo krivilo Covid in ne eksperimentalne mRNA genske terapije. Zato establišment potrebuje 100% stopnjo precepljenosti – saj bi necepljeni ljudje bili dokaz za njihov zločin. Naj Vam pojasnim…

Menim, da je Klaus Schwabova agenda velikega reseta nemogoča za implementacijo na permenenten način razen, če se število prebivalcev planeta drastično zniža v zelo kratkem času (v roku ene ali dveh generacij). Globalisti non stop govorijo o nadzoru števila prebivalstva in zmanjševanju števila prebivalcev. Elite, kot je Bill Gates, so zaradi tega slavne. Bilo bi čudno, da nebi izdelali načrta za izvedbo.

Georgia Guide Stones stojijo že 100 let. Pred cca.100 leti je oseba po imenu H.R.Christian v imenu neznanih naročnikov postavila spomenik iz kamnitih blokov na katerem so “zapovedi za človeštvo”. Ena od teh zapovedi je, da je maksimalno število prebivalce v na zemlji lahko 500.000.000 prebivalcev.

Kaj če stranski učinki cepiva, kot so predlagali mnogi strokovnjaki, ustvarijo pogoje za krčenje prebivalstva? Kaj če je to namen cepiv? Odgovora na to vprašanje ne bomo imeli še vsaj nekaj let, saj avtoimunske bolezni in neplodnost potrebujejo nekaj časa, da postanejo vidni med prebivalstvom. Povprečen čas, ki je potreben za diagnozo avtoimunske bolezni je 4.5 let. Neplodnost se lahko diagnosticira v roku 6 mesecev do 1 leta.

Vkolikor pa ostane necepljen velik del prebivalstva zemlje – vsaj nekaj milijonov ljudi – bodo predstavljali veliko in vidno kontrolno skupino. Kontrolna skupina je skupina subjektov, ki delujejo kot čisti vzorec, ki se ga ni dotaknilo z eksperimenti z zdravili in cepivi. Vkolikor cepljena skupina postane bolna ali pa umre zaradi specifičnih pogojev, katerih kontrolna skupina nima, potem bo to precej dober znak, da je Vaše cepivo ali pa zdravilo strupeno.

50% američanov in manjši odstotki drugih narodov so kontrolna skupina za eksperimentalna cepiva. Vkolikor gre kaj narobe s cepivi, potem bomo mi dokaz. Predvidevam, da je to tisto, česar se elite resnično bojijo.

Zato nas poizkušajo posiliti z cepljenjem – VSE nas, zato, da nebi bilo nobene kontrolne skupine več in tako tudi nebi bilo nobenih dokazov več o tem, kaj so storili. Preprosto lahko krivijo Covid za množične zdravstvene motnje ali pa kakšnega drugega lažnega krivca. Vkolikor pa so cepiva trojanski konj, ki povzroča obsežne bolezni in neplodnost, globalisti pa se bodo ujeli, ker obstaja kontrolna skupina, no potem pa bo to za njih dobesedno pomenilo vsesplošen upor skupaj z vislicami in uličnimi svetilkami iz katerih bodo viseli obešeni. Njihov “Veliki Reset” se bo razletel.

Preberite tudi: Demonstracije proti CONvid-1984 tiraniji izbruhnile v Angliji, Parizu, Portugalskem, Avstraliji & po svetu (videoposnetki)

No, da smo si na jasnem, “Veliki Reset” se lahko še vedno razleti. Ceilni potni listi so črta v pesku za večino ljudi. Priča smo obsežnim protestom in uporom po Evropi (Italija, Francija, Velika Britanija) in celo v Avstraliji zaradi drakonskih shem cepilnih potnih listov. Največji boj se bo zgodil v ZDA. ZDA ima na srečo okoli 120mio do zob oboroženih civilistov, vojsko v kateri je okoli 70% konzervativcev in neodvisnih in vsi ti ljudje imajo zgodovinsko razumevanje asimetrične vojne. Kot smo videli na lokacijah, kot je Afganistan, tanki, reaktivci in droni niso nobena garancija za zmago proti gverilskim silam. Cepilni potni listi se v ZDA preprosto ne bodo zgodili. Ljudje tega preprosto ne bodo dovolili.

Preberite tudi: Ukrepajte: Zaustavite EU zelene cepilne potne liste

Globalisti so sprožili končni obračun – lahko, da gre za naš konec a prav tako lahko to pomeni konec za njih. Imajo precej strogo časovnico katere se morajo držati. V naslednjih nekaj letih morajo priti na 100% stopnjo precepljenosti oziroma to morajo doseči še veliko prej. Vzpostaviti morajo stalne pogoje lockdowna v bližnji prihodnosti zato, da bodo zadušili vse večji upor. Sedaj smo v dirki, kjer morajo globalisti implementirati svojo agendo hitro kot je le mogoče, mi na drugi strani pa moramo zdržati in jih ovirati dokler resnica ne postane očitna množicam; Resnica je, da lockdowni, uredbe, mandati in cepiva nikoli niso imela veze z varnostjo ampak so namenjena nadzoru – od družbenega nadzora do nadzora števila prebivalcev.

Dr.Žiga Burek Turek je mnenja, da bi večina slovencev morala biti v digitalnem gulagu zato, da bo lahko on v miru obiskoval koncert četrtorazrednih Pankrtov. Seveda gre pri Dr.Bureku za še enega sistemskega aparatčika več, ki ima jasne psihopatske tendence in, ki je eksistenčno odvisen od politike. Še en luzer v Sloveniji več pač…
Dr.Simon Podnar – še en cepec več, ki ni v življenju prišel dlje kot do zaposlitve v UKC Ljubljana, Vas preko medijev z uporabo strahu prepričuje, da skočite v prazen Pfizer bazen – vabi vas, da postanete poizkusni zajček za Covid mRNA eksperimentalno gensko terapijo zato, da bodo lahko opazovali, kako deluje grafenov oksid v cepivih – gre za povzročanje zdravstvene škode skozi promocijo neuspešnih metod zdravljenja v imenu osebnega dobička.
Andrej Šter iz MZZ je sovražnik slovenskega naroda saj omejuje, prepoveduje in uvaja globalistično agendo v nasprotju z pričakovanji večine. Gre za globalističnega krta ali pa za opravilno nesposobno osebo, ki je po politični liniji zasedla delovno mesto na MZZ. Še en NPC več, kateremu bomo preko davkov in prispevkov v prihodnosti plačevali državno pokojnino.
Nova24tv – strankarski medijski projekt propadle anti-slovenske politične grupacije političnih elitistov SDS izvaja globalistično propagando po nareku globalističnih elit. Ali bodo sokrivi zločinov proti slovenskemu narodu se bo zelo kmalu pokazalo v realnosti.
Na ultra-globalističnem in anti-slovenskem spletnem portalu 24ur in v studiu anti-slovenske POPtv redno gostijo goste, kot je aberveznik in trgovski potnik za globalistične farmacevtske zvarke – Andrej Trampuž. Omenjeni posameznik preko medijev trosi identične laži okoli delta seva in cepljenja, kot jih slišimo iz ust največjih kriminalcev – Gates&Fauci. Ali bo Trampuž kriv zločinov proti človeštvu bomo videli kmalu.
Nadaljevanje nebuloz Andreja Trampuža glede “delta seva” v istem članku na 24ur.com
Globalistični operativec in s strani farmacevtskih korporacij podkupljen osebek po imenu Janez Pokljukar, ki trenutno še opravlja funkcijo zdravstvenega ministra, preko osrednjih medijev v Sloveniji širi globalistično covid propagando. Ali je kriv zločinov proti človeštvu bomo videli kmalu.
Božidar Voljč – večni član globalističnih think-tankov – klovn, ki zagovarja globalistično agendo. Ali je ta osebek kriv zločinov proti človeštvu bo znano kmalu.
Sedaj vemo, da je PCR test kalibriran z 30 genskih parov dolgo gensko sekvenco. Povprečen virus ima cca.30000 genomskih parov dolgo gensko sekvenco. Z 30 genskimi pari je nemogoče ugotoviti prisotnost kateregakoli virusa. To pomeni, da je Vlada Republike Slovenije in posamezniki znotraj nje, ki opravljajo funkcije, kazensko odgovorna zaradi prevare s PCR testi, saj testi niso ustrezni za odkrivanje “okužb”, so se pa uporabili za vzpostavljanje protiustavnih omejitev in lockdowna. Prav tako so z lažnimi PCR testi pridobili lažne rezultate okuženih na osnovi katerih so nato razglasili lažno epidemijo in uvedli po izrednem postopku odobrene eksperimentalne mRNA genske koktejle, ki imajo samo pogojno dovoljenje za uporabo. Gre za kriminalno dejanje in zaradi tega bomo brez dvoma zahtevali glave in kri.
Janez Janša – špičasti čeveljček, hlapec globalistov in njegova pravica. Žalostna zgodba posameznika, ki si je obupno želel biti velik Evropejec, a na koncu njegove politične kariere je bdel nad največjim zločinom nad slovenskim in evropskim narodom, ki se je KADARKOLI zgodil v zgodovini slovenskega naroda in ostalih evropskih narodov. Od kvazi-junaka do mega-bedaka. Vkolikor se bodo smrti zaradi eksperimentalne genske mRNA terapije še povečale, bo Janez Janša kriv za zločin proti lastnemu narodu. Kdor ima resne težave z zdravjem po eksperimentalnem mRNA cepljenju se naj obrne na SDS in Janeza Janšo. Imeli so vse vzvode, da bi zavrnili Covid globalistično “Veliki Reset” agendo ampak je niso, še več, uporabili so vsak trik za laganje, ki so ga našli v priročniku za “farbanje naroda”. Upam, da je vsem jasno, da družbene pogodbe v Sloveniji ni več.
Slovenski “strokovnjaki” nimajo zadržkov glede cepljenja nosečnic, pravzaprav slovenski “strokovjaki” že v naprej vedo, da Covid mRNA cepivo ne povzroča sterilizacije žensk.
To, da je mlada in neumna doktorica splavila zgolj 1/2 tedna po prejemu eksperimentalne mRNA genske terapije je zgolj naključje – ne gre za povezane dogodke… (sarkazem…)
Mi slovenci res močno podpiramo suženjstvo grškega naroda (not!). Janez Janša je resnično pokvarjen bebec, ki igra za Bruselj in za World Economic Forum.
Direktor WHO in član komunistične stranke TPLF – Tigray People Liberation Front iz Etiopije – Thedros Adhenom
Thedros na zasedanju etiopijske komunistične stranke TPLF.
Slika iz Evropskega Parlamenta kjer NPCji dvigajo rokice in pišejo dokumente ter sedijo v dvoranah. Njihova eksistenca povzroča preveč inflacije totalitarizma.

WHO in CDC – novi nuremberški procesi 2021 se pripravljajo zaradi zločinov proti človeštvu –>

<– Covid-19 cepiva vodijo do novih okužb in smrti: Dokazi so osupljivi

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.