Globalist Klaus Schwab: Svet se “nikoli” ne bo vrnil v normalo po COVID

V njegovi knjigi Covid-19: The Great Reset, globalist iz World Economic Forum (WEF) Klaus Schwab trdi, da se svet nikoli več ne bo vrnil v normalne okvire, kljub temu, da v knjigi prizna, da koronavirus “ne predstavlja nove eksistenčne grožnje”.

Breitbartov James Delingpole razkrije, kako je Schwab še bolj ekspliciten v svoji knjigi glede načrtov globalistične elite za izkoriščanje COVID pandemije, kot pa je v svojih javnih izjavah. Schwab konstantno poziva, da se COVID izrabi za uvedbo novega svetovnega reda, saj trdi, “Sedaj je zgodovinski trenutek ne samo za boj proti virusu ampak za preoblikovanje sistema za post-korona obdobje.” V svoji knjigi pa gre precej dlje, saj precej jasno razloži, da finančna elita nikoli več ne bo dovolila, da se življenje vrne v normalo, namiguje tudi, da bodo stalni lockdowni in druge omejitve postale stalne.

Mnogi med nami razmišljajo kdaj se bodo stvari vrnile v normalo,” piše Schwab. “Kratek odgovor je: NIKOLI. Nič se ne bo nikoli več vrnilo v “pokvarjen” smisel normalnosti, ki je prevladoval pred krizo, ker koronavirus pandemija označuje temeljno točko obrata pri naši globalni smernici.”

globalist in član World Economic Forum Klaus Schwab

Globalist izjavi to trditev kljub temu, da prizna, da grožnja zaradi COVID ni omembe vredna v primerjavi z preteklimi pandemijami.

“Za razliko od nekaterih preteklih epidemij, COVID-19 ne predstavlja nove eksistenčne grožnje,” zapiše Schwab v svoji knjigi.

globalist in član World Economic Forum Klaus Schwab

Schwab jasno pove, da bo “četrta industrijska revolucija” ali pa “veliki reset” v temeljih spremenil delovanje sveta.

“Radikalne spremembe s takšno posledico prihajajo, da je nekaj strokovnjakov to naslovilo z “pred-koronavirus” (BC) in “po koronavirusu” (AC) ero. Znova in znova bomo presenečeni z hitrostjo in nepričakovano naravo teh sprememb – ko se stečejo skupaj, bodo izzvale druge, tretje, četrte in več-vrstne posledice, ki bodo imele padajoče učinke in nepredvidene izide,” zapiše Schwab.

globalist in član World Economic Forum Klaus Schwab

Kot Delingpole pojasnjuje v svoji kolumni, “Veliki Reset” v bistvu predstavlja zgolj prepakirano staro globalistično agendo, ki je šepala preko zadnjega desetletja. Gre se namreč za tehnokratično diktatorialno vladanje majhne elite, “green new deal”, postopno ukinitev zasebne lastnine, zagotovljeno minimalno plačo, ki bo pripeljala do tega, da bodo roboti nadomestili službe, ukinitev velikega nabora osebnih svoboščin ter močno omejena svoboda gibanja – to je “globalistična agenda”.

Ena od vidnih lutk WEF in ostalih globalističnih think-tankov v Sloveniji predsednik SDS Janez Janša med pretvarjanjem, da N95 obrazne maske pomagajo proti širjenju zdravstveno nepomembnih okužb z koronavirusom v elementu, ko ustrahuje svojo napol-dementno in intelektualno popolnoma nesposobno volilno bazo 70+ starostnikov, preko svojega strankarskega glasila Nova24tv, ki ne ločijo več rdeče od črne. V resnici se Janša dobro zaveda, da so maske znak razčlovečenja – de-humanizacije ter znak absolutnega podrejanja globalistični agendi, katero Janez Janša za osebe, kot je Klaus Schwab, izvaja v Sloveniji. Kratka je bila pot od “heroja” osamosvojitelja do sovražnika slovenskega naroda in starega normalnega sveta saj Janez Janša vodi slovenski narod in državo na obredno sistematično globalistično iztrebljanje, njegovi sledilci pa stojijo mirno, ploskajo in navijajo za lastno eksterminacijo bodisi preko cepiv bodisi preko uničenja gospodarstva.

Kot smo že ugotovili, tudi slovenski osrednji mediji (24ur kot glasilo globalistične radikalne levice SD, Levica in Nova24tv kot glasilo globalistične leve sredine in orodje za pranje možganov članom stranke SDS s strani globalističnih lutk/krtov, ki formalno vodijo SDS) in globalni establišment slovencem po grlu porivajo idejo, da se svet nikoli več ne bo vrnil v normalni post-Covid. Starejši predstavnik U.S.Army je izjavil, da bo nošenje mask in socialno distanciranje postalo stalnica, CNNov novinar za mednarodno varnost Nick Paton Walsh pa je namignil, da bo obvezno nošenje mask postalo “stalnica”, “preprosto del življenja” in, da “se bo javnost s tem morala sprijazniti”.

16 letni načrt za uničenje ZDA…8 let Obame in 8 let Clintonove za uničenje ZDA in uvedbo NWO

Ali Lockdowni preprečujejo COVID smrti? –>

<– Videoposnetek: Kdo je kdo pri WHO?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.