Covid-19 cepiva vodijo do novih okužb in smrti: Dokazi so osupljivi

Študija primerov po državah. Smrtnost in obolelost. Ta članek jasno demonstrira, da so smrtnost in obolelost v porastu zaradi cepiva. Incidenca pozitivnih Covid primerov je prav tako narasla.

“In povsod je cepljenju sledil dramatičen dvig novih okužb in smrti za več tednov ali mesecev.”

Dr.Delepine pazljivo analizira trende pred in po cepljenju v 14 državah sveta v glavnih regijah. Zadnje uradne števlke za EU, ki jih “novinarji” osrednjih propagandnih trobil bolj poredko omenjajo, nakazujejo sledeče:

Od konca decembra 2020 do 22.5.2021 je v Evropski Uniji zaradi cepiv:

1) 12184 smrti in 1196190 poškodb zaradi injektiranja štirih eksperimentalnih Covid-19 genskih terapij (Moderna, Pfizer-BionTech, AstraZeneca in Janssen podjetja Johnson&Johnson). Obseg resnih poškodb je sedaj pri 604744, kar pomeni več kot 50% vseh poškodb.

2) Pfizer-BionTech mRNA genska terapija ima največje število smrtnih primerov: Skupnih reakcij na Pfizerjev Tozinameran do 22.5.2021 je 5961 smrti in 452779 resnih poškodb.

Medtem, ko ima v praksi Pfizer največje število resnih poškodb in smrti, je EU Komisija (trop neizvoljenih klovnov) večino krivde zvalil na AstraZeneca eksperimentalno gensko terapijo. Ironično ne samo, da ima podjetje Pfizer kazenske kartotetke pri ameriškem Department of Justice za “prevarantski marketing”, EU Komisija ga je izbrala (Pfizer BionTech) za svojega “zanesljivega partnerja” za proizvodnjo 1.8 milijarde doz tega eksperimentalnega “cepiva” v naslednjih 3-4 letih. Pogodba je trenutno v usklajevanju.

V članku bomo opozorili na paradoksalne rezultate Covid19 cepiv na način, da bomo objavili smrtnost pred in po cepjenju, rezultati nakazujejo, da cepljenju sledi “občutna porast kontaminacije in smrti, ki traja od 6 – 8 tednov po cepljenju”. Cepilne kampanije so se razširile po svetu celo v države, kjer Covid sploh ni bil prisoten. In povsod v vseh državah je cepljenju sledil dramatičen skok novih okužb in smrtnosti, ki je trajal od nekaj tednov do nekaj mesecev. Koliko smrti in resnih poškodb zaradi cepiv bo še potrebno, da bodo direktorji WHO, FDA, EMA pogledali dokazane rezultate tega eksperimenta v resničnem svetu in odgovarjali za posledice svojih dejanj?

Preberite tudi: Kaj se ne govori o Pfizerjevem koronavirus cepivu. “Človeški poizkusni zajčki”?

Spodaj navajamo krivulje epidemij najbolj precepljenih držav, kot jih objavlja WHO. Torej spodaj objavljeni podatki so lastni podatki WHO.

Azija

Nepal, država z 28 milijoni prebivalcev

Cepilna kampanija v Nepalu se je začela konec januarja 2021 z kitajskim cepivom in AstraZeneco. Do sedaj, po desetih mesecih epidemije, je Nepal imel 270092 potrjenih primerov in 2017 smrti, dnevno povprečje novih primerov je 350. Štiri mesece po začetku cepljenja je epidemija eksplodirala z trenutnim povprečjem 8000 novih primerov dnevno. 22.5.2021 je Nepal imel 497052 (+90%) potrjenih primerov in 6024 smrti (+200%).

Tajska, država z 70 milijoni prebivalcev

Cepilna kampanija na Tajskem se je začela v prvem tednu marca 2021. Od začetka epidemije je država imela samo 25000 okuženih in 83 smrti zaradi Covid19. Od začetka cepljenja se je v 2 mesecih število okuženih povečalo za 5 kratnik (123066 22.5.2021), število smrti pa za 9 kratnik (735 22.5.2021).

Kambodža, država z 27 milijoni prebivalcev

Mongolija, država z 3.3 milijona prebivalcev

Južna Amerika

Kolumbija, država z 50 milijoni prebivalcev

Kolumbija je bila zaradi Covid19 zelo prizadeta a je epidemija močno upadla vse do začetka cepilne kampanije 18.2.2021. Od takrat se je število dnevnih okužb početverilo, dnevna smrtnost pa se je povečala za trikrat.

Čile, država z 18 milijoni prebivalcev

Cepljenje se je začelo 24.12.2020 in skoraj 17.1 milijona doz cepiva se je vbrizgalo manj kot 18 milijonom ljudem. A kljub najvišj stopnji precepljenosti v Južni Ameriki in močnim zavezam države se je število dnevnih okužb in smrti skoraj potrojilo v primerjavi z obdobjem pred začetkom cepilne kampanije.

Brazilija, država z 217 milijoni prebivalcev

Cepljenje se je v Braziliji začelo 8.1.2021, ko se je tedenska smrtnost stabilizirala pri okoli 7000.

Bližnji Vzhod

Združeni Arabski Emirati, država z 10.5 milijona prebivalcev

Kuvajt, država z 4.2 milijona prebivalcev

Evropa

Madžarska, država z 9.8 milijona prebivalcev

Cepilna kampanija na Madžarskem se je začela konec februarja 2021, cepilni kampaniji je sledila močna porast tedenskih okužb, ki se je dvignila iz 25576 (25.2.2021) na 62265 samo en mesec kaneje. V dveh in pol mesecih cepilne kampanije se je na Madžarskem podvojilo število okuženih (iz 400000 na 800000) in smrti (iz 14000 na 29000), ki so jih dosegli v 11 mesecih epidemije pred začetkom cepilne kampanije.

Romunija, država z 20 milijoni prebivalcev

Cepilna kampanije se je začela konec decembra, ko je epidemija že popuščala, sodeč po uradnih podatkih z dne 4.5.2021 ima Bukarešta najvišjo stopnjo precepljenosti v državi z 31.2% cepljenih. A kmalu po začetku cepljenja se je število dnevnih okužb in smrtnosti povečalo. V desetih mesecih epidemije pred začetkom cepilne kampanije je imela Romunija 618000 okuženih in 15000 mrtvih. Po petih mesecih cepilne kampanije so se številke smrti in okuženih podvojile.

Monako, država z 38000 prebivalci

Monako je imel samo 3 smrti pred cepljenjem, sedaj po cepljenju imajo 32 smrti.

Gibraltar, 34000 prebivalcev

Gibraltar je precepil celotno prebivalstvo. Temu je sledilo 800% povišanje smrti (iz 10 na 94).

Kaj se iz teh rezultatov lahko zaključi?

Promotorji cepljenja trdijo, da so bila cepljenja v Izraelu in Britaniji uspešna saj so trenutne dnevne okužbe in smrti na nizkih nivojih. A ti navidezni uspehi so povezani z dejstvom, da je velika večina rizične populacije izginila (žetev) po cepljenju in z dejstvom, da spontano upadanje bolezni opažamo tudi v državah z nizko stopnjo cepljenosti.

Cepilna “žetev”

V teh dveh državah se je smrtnot zaradi Covid močno povišala za 4 do 6 tednov, izenačilo se je število vseh smrti v 2020. Razmerje med Covid in smrtnostjo zaradi cepiv v Izraelu je zelo demonstrativno. Žetev 1404 oseb v januarju 2021 in 949 drugih v februarju 2021 je ekvivalent smrti, ki so se zgodile zaradi Covid brez cepiv v celotnem letu 2020! A skupaj s tem upadom je virus mutiral in začel napadati druge segmente družbe, še posebej mlade starostne skupine. Novembra 2020 so podatki iz izraelskega ministrstva za zdravje razkrili, da je Izrael odkril 400 primerov koronavirusa pri otrocih mlajših od 2 leti. Februarja 2021 se je to število povzpelo na 5800.

Po besedah Nova24tv – največjega zagovornika zionističnih Židov in jezuitske prostozidarske lože v Sloveniji med osrednjimi mediji v Sloveniji – je rast okužb v Izraelu posledica “novega koronavirusa delta”. Prvim v službi resnice v Slovenji se je ponovno zalomilo…Človek se vpraša ali je naša Vlada v službi zionističnih in globalističnih agend ali je v službi slovenskega naroda?

Isto žetev lahko opazujemo v Veliki Britaniji. Covid19 je grožnja samo majhnemu delu prebivalstva (starejši in tisti z kroničnimi obolenji), izginotje velikega dela starejšega prebivalstva po cepljenju (toliko, kot v letu 2020 vseh mrtvih med starejšimi) matematično zniža opazovano smrtnost, vsaj navidezno. Od začetka britanske kampanije za cepljenje je povprečna smrtnost na milijon prebivalcev v Veliki Britaniji (934/mio) več kot dvojna tiste, ki jo opazujemo na Nizozemskem (411/mio), kjer se ni cepilo niti 20% prebivalstva.

Naravna regresija epidemije

Naravna regresija epidemije pojasnjuje padec smrti. Primerjamo močno precepljeno Veliko Britanijo in zelo slabo precepljeno Nizozemsko.

Stopnje smrti na milijon prebivalcev sledijo istemu trendu v teh dveh sosednjih državah. Velika Britanija trpi zaradi veliko večje stopnje smrti po cepljenju, trenutna smrtnost na Nizozemskem pa je malenkost višja, kar odraža izpad Angleške “žetve” s cepivi.

Cepljenje, pospeševalec epidemije in smrti?

Pregled glavnih držav, ki so sprejele obsežna cepljenja, pokaže, da se v resničnem splošnem prebivalstvu cepivo obnaša bolj kot pospeševalec epidemije in smrti kot pa, da bi cepivo delovalo preventivno. V močno precepljenih državah smrti zabeležene v prvih 2 mesecih po cepljenju nanesejo ali celo presežejo smrti v celotnem letu 2020.

Pomanjkanje trdnih eksperimentalnih podatkov

Testiranja teh cepiv so bila nezadostna, brez pomislekov, ker je testiranje teh cepiv trenutno v teku. Prvi rezultati testiranja se obetajo za zgodaj 2023. Nihče od promotorjev cepiv ni omenil možnosti povišanja tako okuženih kot smrtnosti zaradi cepljenja, na srečo izgleda, da so ti učinki prehodni. Ponujajo pa bolj skope informacije o bolj ali manj resnih stranskih učinkih, kot je naprimer pogostost srčnih težav v dneh po cepjenju ali pa močno povišanje spontanih splavov in menstrualnih težav pri ženskah. Seveda tudi ni nihče omenil možnih komplikacij v srednjem in dolgem obdobju po prejemu eksperimentalnega cepiva oziroma bolj pravilno po prejemu genske terapije. Posiljevanje z pospešenim cepljenjem za vsako ceno bo najbrž imelo močno negativen učinek na splošno zaupanje v vsa cepiva. A novi miljarderji, kot je naprimer predsednik uprave Moderna, se s temi “nepomembnimi” okoliščinami ne obremenjujejo, saj vedo, da jih običajni zemljani ne bodo niti poklicali na odgovornost niti ga nihče ne bo poslal k Bogu.

Zdravstvena politika se ne sme več voditi na osnovi pogosto netočnih simulacij (Inštutu Jožef Stefan se zahvaljujemo za vse projekcije, ki so se izkazale za poizkus ustrahovanja in dokaz nesposobnosti kadra, ki je tam zaposlen na stroške davkoplačevalcev). Zdravstvena politika mora temeljiti na spoštovanju demokracije, človekovih pravic in klinične prakse (s tem mislimo na Ivermectin in Hidroksiklorokin in na najbolj pomemben del – prirojen in delujoč človeški imunski sistem ). V Sloveniji je “epidemija” postala samo še orgija inkasantov s testi ter polpismenih psihopatov – vse njih lahko vidite praktično vsak dan po TV in sramota je, da mora slovenski davkoplačevalec to golazen sponzorirati preko davkov in zdravstvenega prispevka.

Politična izbira za ukinitev svobodne izbire zdravljenja s strani vladajoče politične elite (da ne bo pomote, s tem so mišljeni VSI v DZ in Vladi ter “Ministrstvih”, pri tej zadevi sodelujejo VSI, ki tvorijo politični vrh in njegovo ozadje v Sloveniji) je povzročila v večih državah po svetu, vključno z Francijo, da so se zgodile številne odvečne smrti, vsaj del njih bi bil preprečen z uporabo Ivermectina in Hidroksiklorokina. Prihajajoči sodni procesi bodo dali glas družinam žrtev brez da bi se s tem popravila nepopravljiva izguba ljubljene osebe.

Totalitarizem, sistematična cenzura in sodni pregon nasprotnikov, odprava temeljnih svoboščin v znanosti, medicini in ekonomiji so pripeljali do bolj ali manj dolgoročnih katastrof, tudi za tiste, ki so odgovorni za to katastrofo.

V vseh državah je eksperimentalnemu cepljenju sledila porast okuženih in smrti pripisanih Covid19. Prav tako so se pojavili mutanti. Dokler se tega fenomena ni raziskalo je ključno in nujno, da se izvede moratorij na anticovid cepljenje.

Podatke zbral in uredil: Dr.Gerard Delepine

Vir: https://www.openvaers.com/covid-data
Vir: https://www.openvaers.com/covid-data

Medijski blackout: Smrti v Evropi zaradi eksperimentalnih Covid injekcij poskočile za 68%, poškodbe zaradi cepiv so se skoraj podvojile v manj kot enem mesecu –>

<– Evropska baza stranskih učinkov po Covid-19 genski terapiji do 8.5.2021: 10.570 mrtvih in 405.259 poškodb

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.