“To me precej skrbi” : izumitelj mRNA cepiv je delil viralni pogovor, ki dokazuje povišanje COVID okužb v najbolj precepljenih državah

Dr.Robert Malone – pionir iz področja mRNA cepiv – je v petek delil viralni pogovor na Twitterju, ki razkrije precej srhljv trend – najbolj precepljene države na svetu doživljajo povišane stopnje Covid-19 primerov medtem, ko najmanj cepljene države nimajo teh težav.

Dr.Robert Malone

“To me precej skrbi,” je twitnil Malone in hkrati preko “thread reader” aplikacije prilepil dolg pogovor katerega avtor je Twitter uporabnik @holmenkollin (Corona Realism).

Dr.Malone je zaskrbljen zaradi sledečih dejstev:

Nova24tv je ogrozil domovinsko varnost in varnost državljanov Slovenije z podajanjem nepreverjenih informacij o 60% precepljenosti z poizkusnimi mRNA genetskimi terapijami, ki jih napačno poimenujejo “cepiva”.
24ur.com v lasti PRO-Plus d.o.o. je 1.5 leta ogrožal domovinsko varnost državljanov Slovenije, saj je v kontekstu poizkusne mRNA genske terapije redno zavajal ljudi, ki 24ur.com dojemajo kot portal za “informiranje”.
24ur.com je 1.5 leta ustrahoval, zavajal, državljanom sporočal lažne informacije o mRNA genski terapiji ter s tem ogrozil domovinsko varnost Slovenije in državljanov Slovenije.
…in ne pozabite, da so na tej sliki ljudje iz Slovenije, ki imajo osebni finančni interes (denar za raziskave, financiranje študij, financiranje obiskov simpozijev s strani zdravstvenih korporacij…) v kontekstu uvedbe obveznih cepljenj proti covid-19…vprašanje se torej poraja ali njihov osebni interes prevladuje nad dejanskim javnim interesom na področju ekperimentalnih cepiv ter nad interesom domovinske varnosti, saj se je izkazalo, da so s svojimi informacijami namenoma zavajali javnost ter mnogim državljanom povzročili nepopravljive telesne in psihične posledice hkrati pa so s svojimi dejanji ogrozili domovinsko varnost Slovenije.
Revež, ki izhaja iz revne družine z več otroci, je pred nastopom mandata na gorenjskem živel v nedokončani hiši…po njegovih mandatih na čelu UKC, ministru za zdravje, se je finančno-materialno stanje Pokljukarjev iz Lipnice na gorenjskem precej okrepilo – prejem večjih vsot denarja je viden tudi navzven. Ali morda v zameno za denar izvaja psihološki teror nad državljani in z nespametno promocijo mRNA cepiv ogroža domovinsko varnost Slovenije in njenih državljanov hkrati pa ogroža pravzaprav samo eksistenco slovenske krvi z promocijo eksperimentalnih genskih terapij?
Nova24tv z nepreverjenimi informacijami okoli mRNA eksperimentalne genske terapije in z zavestnimi lažmi okoli “delta plus” seva 23.6.2021 straši državljane in jih sili v mRNA gensko terapijo. S tem ne samo da Nova24tv krši Nuremberške protokole, s tem dejansko ogrožajo domovinsko varnost Slovenije, saj sodelujejo pri biološkem napadu na slovenski narod s strani globalne elite.
Indijski sev, ki se je bil prisiljen preimenovati v “delta sev”, je laž, katero je 21.5.2021 indijska vlada izrecno prepovedala.
Nova24tv je 23.6.2021 pisal, da so v Indiji odrili zelo nevarne “delta sev”, dejansko stanje 23.6.2021 v Indiji pa je takšno, da že več kot 1 mesec uporabljajo Ivermectin, graf dnevnih okužb v Indiji pa Vam pove vse ostalo, kar morate vedeti v kontekstu tega sklopa laži.
Nova24tv v svojih člankih trdi, da je dokazano, da eksperimentalna genska terapija mRNA ne povzroča krvnih strdkov. S tem ogrožajo zdravje državljanov in domovinsko varnost Slovenije.
Mehanizem, ki pri AstraZeneca mRNA genski terapiji, povzroči krvne strdke v telesu prejemnika cepiva.
Covid idioti, ki nastopajo po raznih osrednjih medijih v Sloveniji, so nas 1.5 leta prepričevali, da je prejem mRNA genske terapije edini izhod iz “epidemije”. Očitno so “cepiva” z eksperimentalno gensko terapijo razlog za “epidemijo”, sedaj, ko imamo podatke za različne države sveta pred in po začetku kampanije cepljenja. S svojo nesposobnostjo so resno ogrozili domovinsko varnost države, povzročili nepopravljivo škodo na področju osebnega zdravja državljanov ter hkrati projicirali neutemeljene strahove na svoje gledalce ter s tem povzročili nekaterim nepopravljive psihološke posledice. Osebe, ki delujejo v dobro informiranosti naroda in mediji, ki so v službi resnice, takšnih stvari ne počnejo narodu.
Ko Nova24tv zlorablja otroke za svojo propagando (recimo otrok Anje Bah Žibert, ki je zagovarjal cepljenje srednješolcev) se človek vpraša, kakšne vrste ljudje so to, ki širijo propagando, da so otroci “smrtonosni prenašalci” virusa z 99.98% stopnjo preživelosti bolezni, ko je sedaj postalo jasno, da so mRNA cepiva biološko orožje s katerim se umetno podaljšujejo javno-zdravstvene krize.
…za vsak slučaj pa je osrednji medij SDS preventivno svoji volilni bazi, ki morda tudi dvomi o dejanjih v kontekstu koronavirus ukrepov postavil psihoanalitično diagnozo…sedaj 1.5 leta kasneje je amaterski psihoanalitik Roman Vodeb precej utihnil v kontekstu Covida…srčno upamo, da se ni šel že 2x cepit in sedaj posledično doživlja še večji mentalni kolaps kognitivnih sposobnosti, kot se mu je dogajal že pred Covid-19 vojaškim napadom…želimo mu bistveno več pameti, bistveno več športne aktivnosti in bistveno več moškosti, saj je na čase deloval kot ženska ujeta v telo moškega….
Delta skupina koronavirusov (ki so naravno znani vsaj od leta 2010) se večinoma nahajajo v pticah in prašičih. Okužijo lahko samo ptice. Torej Vam slovenski strokovnjaki in politika posredno sporočajo v kontekstu “delta variacije”, da ste prašiči, ker ste rezervoar “delta variacije” ter, da ste pernata kokoš, vkolikor vam bodo diagnosticirali okužbo z “delta varianto”? Tabela na sliki je posnetek zaslona uradnih podatkov iz ameriške CDC in NIH.

Covid-19 cepiva vodijo do novih okužb in smrti: Dokazi so osupljivi –>

<– Razkrivamo Covid kult: 6 pogojev nadzora misli

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.