10 največjih laži glede Covid-19

Covid je skupina simptomov in ne bolezen trdi ena od vodilnih strokovnjakinj za viruse Dr.Judy Mikovitz. Ko ste testirani “pozitivno” na Covid ste v resnici samo pozitivni na običajne prehlade, viruse gripe in patogene, ki so ostali v vašem telesu od preteklih cepljenj. Ko ljudje doživijo visoko vročino se njihovo telo dejansko bori z bakterijami, ki so se nakopičile v telesu zaradi covid obraznih plenic, katere najbolj vneti zagovorniki mask nosijo tudi po cele dneve in z visoko vročino se telo tudi bori proti patogenom, ki so vam jih vbrizgali z covid injekcijami.

Celotna pandemija sloni na lažnih predpostavkah in lažnih statistikah (ki jo v Sloveniji izdelujejo marginalci iz Inštituta Jožefa Stefana ter marginalci, ki sedijo v vladi in raznih ministrstvih), zato bomo v današnjem blog prispevku pregledali največje laži, ki so bile “zvarjene”, kot naprimer sintetičen virus v laboratoriju, ki se je nato širil preko propagande, kot je naprimer preko televizijskih poročil “breaking news” prispevki glede pandemije.

IJS je resnično strokovna organizacija. Ker niso sposobni napovedati vremena za 3 dni v naprej se rajši ukvarjajo z napovedovanjem barve faze pandemije Covid, za katero čudežno vedo, da bo konec septembra ponovno izbruhnila in bomo v “rdeči fazi”. Morda bi za državljane Slovenije bilo bolj koristno, da svoje “intelektualne potenciale” IJS usmeri v napovedovanje številk loto sedmice. Državljani, ki plačujemo obstoj IJS, bi od loto napovedi imeli več koristi.

Vsak, ki nosi masko in je prejel cepivo proti gripi to poletje, dobesedno goji pandemijo saj bodo ti ljudje zboleli in bodo testirani “pozitivno” na covid, obenem pa jih bodo “ugledni mednarodno priznani strokovnjaki iz slovenskega javno-zdravstvenega sistema” še prepričali, da so dejansko imeli covid. Ko pa se bodo nato samoizolirali, socialno distancirali in še vedno nosili masko, bodo sebe s tem oslabili ter s tem še povečali svojo obolelost za prehladom ali pa gripo. Zato cepiva sprožijo nov val bolezni, PCR testi pa skoraj vsakogar določijo za pozitivnega – z cepivi povzročeno bolezen, maske in lockdowni pa še bolj podžgejo viruse in bakterije. Gre za zloben krog in vsi mislijo, da smo sredi svetovne pandemije, ki jo je povzročil virus a resnično bolezen povzročajo covid cepiva, pandemijo pa promovirajo lažno-pozitivni PCR testi.

22.10.2020 Prvi zamaskirani klovn trenutne vlade v Sloveniji: “Pred nami je teden, ki bo predstavljal teden boja za zaustavitev širjenja virusa med nami.” Cca. 10 mesecev kasneje se satelit sedaj osramočene in prisilno upokojene Angele Merkel – Janez Janša v Sloveniji še vedno bori proti nevidnemu sovražniku. Navzven deluje kot hrček, ki teka v kletki v hrčkovem kolesu. In da ne bo pomote – avtorji bloga v Sloveniji ne vidijo niti ene osebe in niti ene politične stranke, kateri bi bilo vredno dati glas. Vsi povrsti so zreli za na smetišče zgodovine, v političnem prostoru pa se potrebuje ekstremno – populistično politično stranko.

V katero od teh 10 najbolj razširjenih laži glede Covid še vedno verjamete?

Laž 1: Covid je še vedno nalezljiv, ko si asimptomatičen.

Laž 2: PCR testi vam povedo ali imate ali pa nimate Covid-19 delta verzije.

Laž 3: Cepiva ponavadi preprečijo okužbo z Covid ali pa omilijo potek bolezni.

Laž 4: Covid cepiva pomagajo pri imunosti na covid seve kot naprimer delta in lambda sev.

Laž 5: Laboratorij lahko testira za Covid-19 in dokaže na sodišču, da ste imeli covid (kot forenzičen DNA).

Laž 6: Covid cepiva so varna tudi za noseče ženske.

Laž 7: Imunost zaradi cepiv je močnejša kot naravna imunost.

Laž 8: Brez cepiv ste močno ogroženi, da se okužite in umrete zaradi Covid.

Laž 9: Cepiva zagotavljajo boljšo imunost za Covid kot pa vitamin D, Cink in Ivermectin.

Laž 10: Maske, socialno distanciranje in lockdowni so pomagali “sploščiti krivuljo”.

V uredništvo političnega trobila SDS – Nova24tv.si so prejeli napačne podatke, ki jih servirajo javnosti. Ne gre za “delta plus” sev ampak gre v resnici za “delta sds” sev. So pač “prvi v službi resnice”. Ker zaposleni v Nova Hiša d.o.o. hodijo v službo zaradi resnice in ne zaradi denarja.

160 mio američanov, ki so ce cepili proti Covid imajo novo vnetje, ki poganja njihove “predhodne” bolezni povezane z vnetji

Večina američanov, ki so se cepili proti Covid, je tistih, ki se bojijo virusa, ker že imajo kompromirane imunske sisteme – bodisi zaradi debelosti, raka, srčne bolezni, diabetesa, COPD ali pa imajo samo kronična vnetja zaradi slabe prehrane in strupene medicine – vključno z cepivi.

Injekcije koničastih proteinov (spike protein) v krvi ustvarijo na milijarde mini strdkov (zazna jih recimo D-Dimer test), kar povzroči, da se srce vname in preobremeni, kar porine druge bolezni naprej – do stopnje, ko se potrebuje hospitalizacijo ali pa se zgodi direktna smrt.

Zdravi ljudje lahko popravimo to “pandemijo” tako, da se ne cepimo in ne nosimo mask, je povedala Dr.Mikovitz. Šolniki, doktorji, znanstveniki in imunologi počasi prihajajo v javnost in žvižgajo o “plandemiji”, izpostavljajo lažna cepiva, lažna testiranja, ki so polna pozitivnih rezultatov glede na družbeno-politične potrebe elite, žvižgajo o lažnih “varnostnih protokolih”, ki se nam jih vsiljuje s strani Vlade in korporacij ter s strani šolskega sistema in medicinsko-industrijskega kompleksa (morda vam je poznan izraz vojaško-industrijski kompleks…).

Na sliki Dr.Marijo Fafagel izgleda kot ulični aktivist radikalno levičarske teroristične organizacije Antifa. Gre se za “passive agressive” pristop k vizuelnemu komuniciranju, namen tega je vzbuditi čustva strahu pri državljanih in s tem onemogočiti državljanom normalno delovanje možganov. Oni vedo, kaj počnejo, ampak ni problema, vemo tudi mi, kaj počnemo.
V starinskih člankih iz časopisov v obdobju španske gripe lahko razberemo, da je bilo uvedeno obvezno nošenje mask in prepovedano zbiranje več kot 10 ljudi. Maske in slaba higiena so bili razlog, zakaj je toliko ljudi pomrlo “zaradi španske gripe”. Kdor ne pozna svoje zgodovine mu je pač usojeno, da jo bo ponavljal.

Brandon Smith: Zakaj globalisti in vlade tako obupno želijo doseči 100% stopnjo precepljenosti? –>

<– Ali virus obstaja? SARS-CoV-2 ni bil izoliran? “Največja prevara v zdravstveni zgodovini”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.