Nadzor uma: Znanstveniki ustvarili “Magneto” protein, ki omogoča daljinski nadzor možganov in obnašanja

V eksperimentu iz leta 2016 se je sintetične proteine vstavilo v VIRUS katerega se je nato vbrizgalo v miši z ciljem nadzora možganskih centrov za nagrada/motivacija z uporabo magnetnih polj. Profesor teologije je leta 1995 opozarjal, da bodo obvezna cepljenja z cepivi, ki vsebujejo magnetizirane delčke spremenila prejemnike teh cepiv v “zombije”.

Znanstveniki so razvili novo metodo nadzora nekaterih živčnih celic v možganih, da lahko manipulirajo z obnašanjem in metoda se dostavi preko injekcije z virusom. Leta 2016 so raziskovalci University of Virginia v Charlottesville z uporabo genetskega inženiringa ustvarili magnetiziran protein imenovan Magneto, ki se ga vgradi v virus, ki se ga nato vstavi v živalske možgane in manipulira živčno aktivnost preko oddaljenega vpliva magnetnih polj.

Nato so raziskovalci vstavili Magneto DNA sekvenco v genom virusa skupaj z genom, ki kodira zeleni fluorescentni protein ter z regulatornimi DNA sekvencami, ki povzročijo, da se konstrukt izrazi samo na specifičnih vrstah neuronov. Nato so injektirali virus v možgane miši, ciljali so na entorhinal cortex in secirali možgane živali zato, da so identificirali celice, ki so oddajale zeleno fluoroscenco. Z uporabo mikroelektrod so nato pokazali, da dodajanje magnetnega polja v možganske rezine aktivira Magneto tako, da so celice proizvajale živčne impulze.

https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour

V zadnjem poizkusu pa so raziskovalci injektirali Magneto v striatum proto gibajočih miši, v globokomožgansko strukturo, ki vsebuje neurone, ki proizvajajo dopamin in igrajo vlogo pri nagradi/motivaciji, nato pa so miši vstavili v napravo, ki je bila razdeljena na magnetizirane in nemagnetizirane sekcije. Miši, ki so proizvajale Magneto so veliko več časa preživele v magnetiziranih sekcijah, kot pa miši, ki Magneta niso proizvajale, ker je aktivacija proteina povzročila, da so stritalni neuroni začeli proizvajati dopamin in so nato miši občutile, da je v magnetiziranih skcijah nagrajujoče. To dokazuje, da Magnetolahko daljinsko nadzira sproščanje neuronov globoko v možganih prav tako pa lahko nadzira kompleksno obnašanje.

https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour

Neuroznanstvenik Steve Ramirez iz Harvard University, ki uporablja optogenetiko za manipulacijo spominov v možganih miši trdi, da je študija “zajebana“.”

Prejšnji poizkusi (uporabe magnetov za nadzor neuronske aktivnosti) so potrebovali več različnih komponent, da je sistem delova – injektiranje magnetnih delcev, injektiranje virusa, ki proizvaja kanal občutljiv na toploto ali pa prirejanje glav živali zato, da oddajnik lahko povzroči spremembe v magnetizmu” pojasnjuje. “Težava z večkomponentnim sistemom je, da je preveč prostora za odpoved vsakega posameznega dela.”

Ta študija je omembe vredna glede na anekdotske čudne stranske učinke z Covid-19 cepivom, ki zajemajo magnetizem in si jih lahko ogledate na tem videoposnetku: https://banned.video/watch?id=609d47912fabdb2756bbbb5f.

Prav tako je omembe vredno, da je kanadski profesor teologije Dr.Pierre Gilbert med lekturo leta 1995 opozoril na prihajajoča obvezna cepljenja, ki vsebujejo tekoče kristale, ki ob izpostavitvi magnetnim frekvencam, spremenijo prejemnike cepiv v “zombije”.

“Pri biološkem uničenju obstajajo organizirani viharji na magnetna polja,” je izjavil Gilbert. “Kar bo sledilo je kontaminacija krvnega obtoka človeštva, ustvarjale se bodo namerne okužbe. To se bo prisililo preko zakonov, ki bodo cepljenja naredili obvezne,” nadaljuje. “In ta cepiva bodo omogočila nadzor ljudi.”

https://www.bitchute.com/video/AoZp7BRzynUH/

“Cepiva bodo vsebovala tekoče kristale, ki bodo naseljeni v možganskih celicah, ki bodo nato postale mikro-sprejemniki elektromagnetnih polj kamor se bo pošiljalo valove nizkega frekvenčna valovanja. In preko teh nizkih frekvenc bodo ljudje nezmožni misliti, spremenili se boste v zombije. O tem ne razmišljajte kot o hipotezi. To se je že zgodilo. Pomislite na Ruando,” je dodal in namignil. da je bila ta tehnologija kriva za genocid v Ruandi leta 1994.

Made with Padlet

Analiza brisnih palčk za površinsko PCR testiranje v Slovaški Republiki – potrdilo o genocidu –>

<– Globalist Klaus Schwab: Svet se “nikoli” ne bo vrnil v normalo po COVID

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.