Analiza brisnih palčk za površinsko PCR testiranje v Slovaški Republiki – potrdilo o genocidu

Ključne besede: 1) Najlon , 2) DARPA Hydrogel , 3) Litij , 4) Pinealna žleza (epiphysis cerebri)

Analizo se je izvedlo v obdobju november 2020 do marec 2021 na testnih palčkah za odzvzem brisov v covid kompletih. Testirane znamke brisnih palčk so: SD Biosensor, Abbot in Nadal v neimenovanem laboratoriju v Bratislavi, Slovaška. Testirane palče za odvzem brisa se uporabljajo za površinsko testiranje na Slovaškem in v bolnišnicah. Vsakdo, ki ima na voljo vsaj običajen šolski mikroskop ali pa testni mikroskop lahko potrdi informacije glede znamk setov za odvzem brisov, ki so bile testirane v tej analizi. Vsi podatki o testnih brisih, DARPA hidrogelu in litiju so javno dostopne v znanstvenih in korporativnih listinah. Povezave na nekatere med temi dokumenti so na voljo na dnu tega prispevka.

Sodeč po ugotovitvah te analize je jasno, da so palčke za odvzem brisov kriminalno orodje genocida nad prebivalci Slovaške. Očitno gre za globalen, premišljen in skrbno pripravljen dogodek.

Slika 1 in 2: Votla najlonska vlakna na koncu testnih palčk
Slika 3: Za primerjavo – takole izgleda slika bombažne volne pod mikroskopom
Slika 4 in 5: Polomljeni konci najlonskih vlaken – njihova naloga je poškodovati epithelium (površinski sloj) mucose (sluznice), hkrati ko se odlomijo iz njih izteče vsebina votlih najlonskih vlaken – Darpa Hydrogel in litij. Lastnik patenta za ta vlakna je DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency).
Slika 6: Po dolžini prerezano vlakno in z hidrogelom napolnjene kroglice.
Slika 7: Po mehanski manipulaciji, ki je identična nasopharyngealnemu materialu brisa, ki vsebuje zdrobljena najlonska vlakna, hidrogel in litij. Ta material ostane v nasopharynx po uporabi.
Slika 7.1: Nasopharynx je del kjer vam preko nosnic globoko – skoraj pri možganih odvzemajo brise pri naprimer PCR testiranjih.
Slika 8 in 9: Zrnca napolnjena s hydrogelom, ki so v votlih najlonskih vlaknih.
Slika 10 in 11: Po stiku DARPA Hydrogela z organskimi tekočinami (naprimer slino) v roku nekaj minut pričnejo oblikovati pravokotne kristalne strukture, ki počasi rastejo v fraktalnem zaporedju.
Slika 12: Rezultat kristalizacije po 24 urah
Slika 13: Kristalizacija DARPA Hydrogela ustvari 3D prostorsko strukturo, ki raste skozi tkiva.
Slika 14: Kristali DARPA Hydrogela rastejo pod mikroskopom v smeri magnetnega polja. V človeškem nasopharynx po odvzemu brisa rastejo proti pinealni žlezi. Pinealna žleza ustvari lokalno močnejše magnetno polje, kot pa je eksterno magnetno polje Zemlje.
Slika 15 in 16: Naravna kristalizacija sline brez DARPA Hydrogela. Kristali ne ustvarjajo 3D prostorskih oblik in ne oblikujejo kvadratnih struktur, ob kristalizaciji ne rastejo v obliki fraktalov.
Slika 17 3D: DARPA Hydrogel kristali. Tem kristalom je bila dodana slina z protitelesci na levo stran in na desno stran ivermectin. Glejte sliko 18 in 19.
Slika 18: Vpliv sline osebe, ki je razvila naravno imunost – protitelesca za Covid. Takšna slina je bila dodana na levo stran struktur na sliki 17 in je skoraj v trenutku povzročila permanento razgradnjo DARPA Hydrogel kristalnih struktur.
Slika 19: Ivermectin je bil dodan na desno stran struktur na sliki 17, povzročil je takojšnjo in popolno trajno izginotje DARPA Hydrogel kristalnih struktur. To jasno nakazuje, da ima Ivermectin neverjeten močan učinek na delovanje DARPA Hydrogela v naših telesih.
Slika 20: Vpliv DARPA Hydrogel na rdeče krvničke. Na sliki so običajne žive rdeče krvničke.
Slika 21: Dodajanje DARPA Hydrogela iz testnih najlonskih vlaken je povzročilo popoln masaker rdečih krvničk v krvi.
Slika 22: DARPA Hydrogel oblikuje krvne strdke v nekaj sekundah. Ti nato poškodujejo in zamašijo krvne žile.

Preberite tudi: Videoposnetek: Dokazi o samo-sestavljivih nano-omrežjih v Pfizer cepivu

Povzetek:

Po premazu mešanice fragmentov najlonskih vlaken, DARPA Hydrogel ostane na nosni sluznici pod hipofizo in pinealno žlezo skupaj z litijem. Ta mešanica takoj reagira z živimi strukturami in oblikuje kristale, ki so orientirani v smeri pinealne žleze, ki ima svoje elektromagnetno polje. Oblika kristalov določa vrsta uporabljenega hidrogela. Kristali so prevodni zaradi litija, ki ga vsebujejo. Kristali lahko sprejemajo signal od oddajnika in ga posredujejo v celice kot tudi oddajajo signale iz celice do oddajnika. Pravzaprav so to nano-antene.

Litij (Li) je element, ki se naravno v človeških telesih ne pojavlja. Je izredno strupen za delovanje pinealne žleze. V nizkih odmerkih ga blokira v visokih odmerkih pa lahko popolnoma uniči pinealno žlezo. Aluminij in živo srebro imata prav tako strupen vpliv na pinealno žlezo, obe snovi sta široko v uporabi v cepivih. Pinealna žleza proizvaja serotonin (hormon sreče) in nadzoruje človeški bioritem. Gre za ključno žlezo za delovanje višjih možganskih funkcij (kreativnost, vpogled v prihodnost, “šesti čut”, itd…) in za delovanje socialnih interakcij med ljudmi.

DARPA Hydrogel je umetna substanca, ki ustvari pretvornik med elektromagnetnim signalom in živečo celico, tkivom in organom. Prevaja elektromagnetni signal oddajnika v signal, ki ga živa celica razume in se nanj odziva. Na sliki spodaj je hrošč, kateremu se je injektiralo DARPA Hydrogel v njegove živčne strukture. Hrošča se je nato lahko krmililo preko radijskega oddajnika.

DARPA Hydrogel in litij blokirata in uničita pinealno žlezo in povzročita, da razmišljujoča oseba postane vodljivi biorobot. Hydrogel je nosilec aktivne substance, njegova naloga je vnos substance v telo na točno določeno mesto.

Na kratko o težavah s cepivi. Cepiva vsebujejo DARPA Hydrogel, litij in patentirane genetske informacije. mRNA ni netestirana novost. V vzreji in za vrhunske atlete se pri dopingu uporablja že veliko let. V primeru vrhunskih atletov ta vrsta dopinga močno skrajša življenjsko dobo. Genetske informacije v cepivu pa povzročijo, da oseba postane patentiran mutant. Sanje temnih sil okoli Bill Gatesa so, da povzroči, da ti mutanti, naprimer preko cepljenja, redno posodabljajo svojo vsebino, podobno kot redne posodobitve računalniškega programa.

Votla najlonska vlakna napolnjena s kroglicami DARPA Hydrogela so tudi prisotna v FFP2 vrsti plastičnih respiratorjev. Ta DARPA Hydrogel z aditivi se počasi sprošča iz respiratorjev. Ko se ga vhidava počasi vstopa v človeške dihalne poti. Brisi, ki se uporabljajo pri PCR testiranjih, so prav tako sestavljeni iz votlih najlonskih vlaken napolnjenih z kroglicami DARPA Hydrogela.

DARPA

Defense Advanced Research Projects Agency je raziskovalno razvojna agencija ameriškega DoD (Department of Defense), ki je odgovorna za razvoj novih tehnologij, ki so namenjene vojaški uporabi. Prvotno ime agencije je bilo Advanced Research Projects Agency, ustvarjena je bila 7.2.1958 s strani predsednika ZDA Dwight D. Eisenhowerja.

Povezave:

1) https://www.copan.com
2) https://www.darpa.mil/work-with-us/covid-19 LINKS:
https://www.forbes.com/sites/forbestechcouncil/2020/05/18/technology-in-a-time-of-crisis-how-darpa-and-ai-areshaping-the-future /? sh = 47041f384e47
https://www.nature.com/articles/s41598-019-48874-y
http://techfinder.stanford.edu/technologies/S18-354_nanoparticle-hydrogels-for
https://finance.yahoo.com/news/7-ambitious-darpa-projects-help-225243090.html
https://www.inverse.com/article/22675-darpa-cyborg-insects
https://www.forbes.com/sites/kelseyatherton/2020/08/25/locust-bomb-sniffers-just-the-latest-military-insectcyborg/?sh = 77fd6e153efa
https://journalbipolardisorders.springeropen.com/articles/10.1186/s40345-020-00191-4
https://www.thelancet.com/journals/lanpsy/article/PIIS2215-0366(20)30564-2/fulltext
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7307055/
3) https://www.fmed.uniba.sk/fileadmin/lf/sluzby/akademicka_kniznica/PDF/Elektronicke_knihy_LF_UK/Ochorenia_endokrinneho_systemu.pdf
https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-1-4612-3524-8_27
https://www.semanticscholar.org/paper/PINEAL-RESPONSE-TO-LITHIUM1-Devi-Rao/b7238dc6e7574492ca62a44b13b36fac4ce7f76b
4) https://www.antidoping.sk/data/files/511_zoznam-zakazanych-latok-2020.pdf
5) https://tech.sme.sk/c/4289532/kobylky-ficia-na-droge-stastia.html

Bill Gates CIA briefing 13.4.2015
mRNA cepiva so biološko orožje – z Pfizer mRNA cepljeni ljudje prenašajo biološke agente na necepljenje osebe
Šokantno – ženska paralizirana po drugem odmerku Pfizer mRNA genske terapije.
Prevod z rumeno osvetljenega opisa izuma za patentiranje: Predstavljen izum zagotavlja živ, oslabljen koronavirus, ki je sestavljen iz variante replikaze za gensko kodiranje poliproteinov, ki vsebujejo mutacijo na enem ali večih nestrukturnih proteinih (nsp) nsp-10 nsp-14 nsp-15 ali nsp-16. Koronavirus se lahko uporablja v cepivih za zdravljenje ali preprečevanje bolezni v subjektu, kot je naprimer nalezljivi bronhitis. Original vlogo za US Patent No.: US 10,130,701 B2 z datumom 20.11.2018 si lahko preberete na tej povezavi.
Pirbright Institute je po krvni liniji in po zgodivinski kronologiji povezan z centralno-bančno dinastijo Rothschild.
Britanija ima zgodovinsko gledano največ slovenske krvi na rokah, saj je njihov 5.korpus v Avstriji vedel, da po drugi svetovni vojni pošilja vse slovence, hrvate ter ostale vojake ali pa civiliste ali pa vojne ujetnike v gotovo smrt v takratno Jugoslavijo (zato so se zgodili povojni poboji v Sloveniji…) in za ta vojni zločin se angleška krona nikoli ni opravičila. Vkolikor bo mRNA Covid eksperimentalna genska terapija delovala tako, kot se napoveduje in kot so živalski testi pokazali, bo Britanija ponovno med glavnimi krivci za množične smrti v Sloveniji.
Imunizacija (cepljenje) z SARS koronavirus cepivi pripelje do pulmonarne (pljučne) imunopatologije ob izpostavitvi SARS virusu. Študijao University of Texas iz leta 2012 si lahko ogledate na tej povezavi. Kar to pomeni je, da bodo ljudje, ki so prejemniki eksperimentalne genske Covid mRNA terapije, ki jo nepoučeni javnosti politika, mediji in “stroka” v Sloveniji prodajajo kot cepivo, ob ponovni izpostavitvi virusu (naprimer v jesensko/zimsko/spomladanskem obdobju v Sloveniji) imeli veliko večje zdravstvene težave, kot pa če eksperimentalne genske Covid mRNA terapije nebi prejeli.
Nevaren virus, ki napada samo običajne “smrtnike”.
Škerbinc, Šestan in Pokljukar. Trije javnosektorski paraziti od katerih ima slovenski davkoplačevalec samo neto izgubo, ki v življenju niso zaslužili 1 centa na prostem trgu, prejemajo pa covid dodatke na stroške vseh davkoplačevalcev – dodatke, ki so večji kot povprečna plača v gospodarstvu. Trenutno opravljajo funkcijo pospeševalcev prodaje eksperimentalnih genskih terapij za velike farmacevtske korporacije po Sloveniji – najverjetneje njim ni jasno, da izvajajo medicinske poizkuse na slovenskem prebivalstvu in da zato kršijo nuremberške protokole zato jih lahko ljubkovalno imenujemo gestapovci, ki samo pridno ubogajo in so za svojo upogljivost tudi finančno nagrajeni. Njihova dejanja se klasificirajo kot zločin proti človeštvu.
Kar živimo danes je bilo do zadnjega detajla opisano leta 2007 v dokumentarnem filmu Endgame

Made with Padlet
V tem Padletu najdete vse, kar so slovenska politika, samooklicani strokovnjaki in propagandne hiše (osrednji mediji v Sloveniji) spregledali glede Covid19, ker ne ustreza dominantni zgodbici, ki nam jo prodajajo v zameno za prejem eksperimentalne genske terapije mRNA Covid.
Kronološko zaporedje dejanj globalističnih kartelov, ki so v letu 2020 začeli z tretjo svetovno vojno proti človeštvu.

Videoposnetek: Dr.Francis Boyle: mRNA cepiva, ki so biološko orožje, kršijo vse nuremberške sodbe proti nacistični krutosti –>

<– Medijski blackout: Smrti v Evropi zaradi eksperimentalnih Covid injekcij poskočile za 68%, poškodbe zaradi cepiv so se skoraj podvojile v manj kot enem mesecu

One thought on “Analiza brisnih palčk za površinsko PCR testiranje v Slovaški Republiki – potrdilo o genocidu

  1. Bravo. 💝
    Ljudje ne poznajo zgodovine, ne vedo niti iz kje izhaja novodobna medicina, kdo je njen ustanovitelj.. Itn. V srednjem veku npr., ko je bila večina ljudi zares nepoučenih, so oblastniki oz cerkveni voditelji pripeljali iz Afrike strašno žival, katero so v vasi parkrat pokazali in za katero so trdili, da je hudič.
    Ljudje so od takrat dalje delali, kar so jim zapovedali oblastniki, ker seveda, so se bali hudiča.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.