UNICEF končno priznal: “Šole niso glavni vzrok za COVID med otroci”

Ena od lažjih tarč za družbeno upostošenje s strani zahodnjaških avtoritarcev in birokratov so šole. V pomoč so jim histerični mainstream mediji, ki so stalno usmerjeni v ohranjanje stalnega nivoja javnega strahu. Politikom je uspelo prevarati zaskrbljene starše in učitelje, ki so indoktrinirani do te mere, da lahko resnično celo verjamejo, da COVID povzroča neke vrste zdravstveno tveganje za otroke hkrati pa istočasno iskreno verjamejo v široko razširjeno “bučo”, da so asimptomatični otroci nekako “prenašalci virusa”, ki se preko njih širi na druge odrasle, ostarele in ranljive skupine (COVID ne predstavlja nobene grožnje za otroke, grožnjo otrokom predstavljajo psihopati, kot je Kacin, Janša, Fajon, Mesec, Cerar, Beović, Bratušek ter ostale politične smeti slovenskega naroda, ki jih najdemo tudi po raznih farmacevtskih in medicinskih fakultetah in NIJZ in centrih za socialno delo, ki v imenu globalistične internacionale vodijo COVID prevaro v Sloveniji, ki je uvod v globalni korporativni fašizem). Številne znanstvene študije so ovrgle vse te teze okoli otrok. A z vzdrževanjem teh divjih “mitov” je vladam uspelo uničiti primarno in sekundarno izobraževanje po vsej zahodni hemisferi s tem pa so mimogrede v stopnjo retardacije vrgli izobraževalni in socialni razvoj stotin milijonov mladih ljudi. Zaenkrat je še nejasno zakaj so bile vlade tako osredotočene na zaprtje šol in uničenje toliko mladih življenj, ni pa presenetljivo, sploh v Sloveniji, kjer je strahopetcev, ki se bojijo države več kot dovolj, da so državljani sodelovali pri tem teatru, še posebej zato, ker so jim prej desetletja prali možgane z kulturo “zdravja in varnosti” in korporativizacijo javnih politik. Pomembno je dodati, da vse te ugotovitve dobesedno uničijo vse argumente za javne politike, ki se jih sprejema na podlagi panike, kot je množično testiranje in množično cepljenje. Po več mesecih tišine glede opisane zadeve je nekaj organizacij, kot naprimer UNICEF, presodilo, da je čas, da se oglasijo.

Hišni politični medij predsednika Vlade Janeza Janše in SDS Nova24tv z redno frekvenco objave člankov glede množičnih testiranj svoje oboževalce mentalno pripravlja na uvedbo obveznega hitrega čipi…testiranja z qPCR testi, ki dosegajo od 50 – 100% lažno pozitivnih rezultatov, na podlagi katerih je do novemba 2020 slovenski politični razred oblikoval javne politike ravnanja (ukrepi, omejitve, prisilna zapiranja…)

Bianca Quilantan pri Politico je v svojem članku zapisala ugotovitve, ki jih je objavil UNICEF:

Podatki iz 191 držav ne kažejo nobene stalne povezave med odpiranjem šol in povišanimi stopnjami okužb z koronavirusom, je sporočil UNICEF preko objave svoje analize v četrtek. V svoji prvi obširni oceni glede vpliva pandemije na otroke je agencija Združenih Narodov izjavila, da “obstajajo močni dokazi, da z osnovnimi varnostnimi ukrepi, neto učinki odprtih šol močno odtehtajo stroške, ki so povezani z njihovim zaprtjem.” “Šole niso glavna gonilna sila za prenašanje znotraj skupnosti, otroci pa imajo večjo možnost, da se okužijo z virusom izven prostorov šole,” je sporočil UNICEF. Številke so sledeče: Do Novembra 2020 je 572 mio učencev, približno 33% vseh učencev, pod vplivom 30 držav, ki so se odločile zapreti vse šole.

Bianca Quilantan, Politico

Da, prav ste prebrali 30 držav od 191 se je odločilo za vsesplošno zaprtje šol in množični mediji v Sloveniji Vam tega niso uspeli v 9 mesecih sporočiti. Res je, da na vrhuncu te globalne propagande strahu, v marcu 2020, je bilo z zaprtji šol prizadetih skoraj 90% vseh šolarjev po svetu a še vedno niti na vrhuncu niso vsi popustili tej propagandi. In Slovenija – kjer vlada politika hlapcev globalizma in hlapcev centralnih bankirjev in ljubiteljev njihovih pisanih iz zraka natisnjenih papirčkov ter osebnih interesov projiciranih skozi politične stranke, je seveda med njimi, saj naša politika in njeni intelektualno osiromašeni in z enoumjem kontaminirani člani kot garjav pes sledijo nemškemu, avstrijskemu ali pa kakšnemu drugemu “dvoru” pri stvareh, ki so ji v interesu, saj je več kot očitno, da konstelacija političnih strank, kot jo imamo trenutno v Sloveniji ne odloča o ničemer niti slovenski narod ne potrebuje takšnih mentalnih siromakov, da vodijo karkoli v državi, oni pač dobijo navodila iz internacionale, ki jih prepišejo na drug list papirja ali pa implementirajo zakonodajo, nato pa karikature beta-slovenca, kot je Jelko Kacin, te listke papirjev preberejo javnosti, da pa zadeva izgleda še malce bolj “kredibilno” zaigrana, pa prav tako žalostna karikaturica beta slovenca Aleš Hojs inscinira v Ljubljani lažne krizne razmere, se malce sprehodi po ulici v družbi “specialcev” in narod je ponovno voljan, da si nadane maske, zapre v hiše in se cepi pa četudi z eksperimentalnimi cepivi, ker so jim vcepili v glavo, da če ne nosiš maske in ne spoštuješ nesmiselnih, neživljenjskih in nedelujočih ukrepov, si kot tisti pol-južnjaški in južnjaški klovni, ki so jih navlekli na Trg Republike med lažnimi demonstracijami pred nekaj tedni. Seveda bo ta predstava trajala do izumrtja slovenske DNA, ker izumrtje nam je s takšnim političnim razredom že bilo določeno v uradnih listinah Združenih Narodov. Politiki in njihove družine mogoče samo upajo, da bodo izvzeti iz teh načrtov, če bodo sedaj igrali pridne kužke globalistom in centralnim bankirjem in oznanjali globalistično-eksterminacijski evangelij v Sloveniji ter za plačilo prejemali iz zraka ustvarjen centralno-bankirski papirček po imenu EUR preko raznih bruseljskih programov globalistov. Ni posebej potrebno omeniti, da so oni in njihove družine prvi na seznamih, saj revolucija VEDNO najprej “požre” svoje otroke ampak očitno gre res za izredno neumen in pokvarjen nabor osebnosti, ko govorimo o slovenskem političnem razredu.

Dalje pri Politicu pišejo:

Otroci so odgovorni za 1 od 9 zabeleženih Covid-19 okužb (z drugimi besedami, PCR test je pokazal pozitivno, lažno pozitivnih testov z PCR testi pa je od 50 – 100%, saj PCR test pokaže prisotnost koronavirusa tudi v papaji ali pa vzorcu tkiva koze, kot je lepo ugotovil predsednik Tanzanije pred nekaj meseci hkrati pa bivša uslužbenka ameriške FEMA agencije trdi, da so vsi, ki so bili testirani na hitri način odvzema brisa iz nosa označeni z očem nevidnimi magnetnimi magnetnimi ploščicami, celoten videoposnetek si lahko v angleškem jeziku ogledate na tej povezavi). “Medtem, ko otroci lahko zbolijo in širijo bolezen, je to samo vrh pandemijske ledene gore,” je izjavila Henrietta Fore, izvršna direktorica UNICEF. “Motnje ključih storitev in vse večja stopnja revščine predstavljajo največjo grožnjo otrokom. Dlje kot bo kriza vztrajala, globji bo vpliv na izobrazbo, zdravje, prehrano in počutje otrok. Prihodnost cele generacije je na kocki.” Upad storitev: Na podlagi izvedenih anket v 140 državah UNICEF ocenjuje, da je 70 odstotkov otroških in odraslih storitev na področju duševnega zdravja motenih, 65% držav pa poroča o zmanjšanju domačih obiskov socialnih delavcev v mesecu septembru 2020 v primerjavi z letom poprej. Skoraj eno tretjino držav se sooča z vsaj 10% upadom kritja za zdravstvene storitve, kot so rutinska cepljenja, izvenbolnišnična nega otroških nalezljivih bolezni ter materinska zdravstvena oskrba. V 135 državah je za 40% upadlo pokritje prehranskih storitev za ženske in otroke. Število otrok, ki jih je prizadela večdimenzionalna revščina – ki jo zaznamuje slabo zdravstveno stanje, izobrazba in življenjski pogoji, kot dodatki k monetarnim standardom za revščino, se je sredi leta 2020 globalno povišala za 15%. Ugotovitve glede prenosa virusa: Prenosi koronavirusa v šolah so “nepogosti in niso primarni razlog” okužb med otroci, ki so se nalezli virusa med obiskovanjem šole so zapisali pri European Centre for Disease Prevention and Control v mesecu juliju 2020.

Bianca Quilantan, Politico

Tako torej vidimo, da je slovenski politični razred že v mesecu juliju 2020 razpolagal z podatki, ki negirajo ukrepe šolanja na daljavo ali pa zapiranje šol ampak se je še vedno politično odločil, da otrokom onemogoči obiskovanje šol in druženje z vrstniki.

In ne pozabite na panične protiustavne ukrepe, ki so bili in bodo sprejeti na podlagi popolnoma zlaganih strokovnih podatkov s strani državnega zdravstvenega “sistema” v Sloveniji. Zato, da na njih ne boste pozabili poskrbi Nova24tv, izmenično v navezi z 24ur .
Vse poti v Sloveniji vodijo do globalizma in ameriške demokratske stranke.
NewYorkTimes op-ed priznal, da je imel predsednik Trump prav, ko je pustil šole in učilnice odprte za šolarje.
Če ste do sedaj bili prepričani, da obstajata levica in desnica v Sloveniji Vam je najbrž med lažno Covid-19 “plandemijo” postalo jasno, da obstaja samo ena slovenska politika in ta je popolnoma podrejena ideologiji globalizma po okusu Bill Gatesa, World Economic Foruma in Evropske Unije. SDS z “svojimi idejami” zaseda levo sredino, vse ostale politične stranke, kot so LMŠ ali pa SD ali pa DeSUS ali Levica pa gredo v ekstremno radikalno levo. In če ste dvomili v to, da imamo v Sloveniji leta 2020 še vedno komunizem kot družbeni red, potem so se v letu 2020 razblinili vsi dvomi. Slovenski javni sektor je totalitarno parazitsko telo na tkivu slovenskega naroda in javni sektor je tisti, ki na volitvah izvoli samega sebe vedno že od leta 1996 naprej ter si vso zakonodajo napisal tako, da državna birokracija in politika nastopa kot absolutist preko diktature javnega sektorja, požrejo največ davkoplačevalskega kapitala, zaradi javnega sektorja imamo zadolženih že več kot 80% BDP – dolg, ki ga bodo odplačevali še Vaši vnuki. Zaradi intelektualno nekompetentnih ljudi, ki se v Sloveniji lahko gredo Državne Investicijske Projekte, se je alociral ves razpoložljivi monetarni kapital v popolnoma nedonosne in nerentabilne investicije, saj so DIPi ena od glavnih prehranjevalnih točk kriminalne javne uprave na stroške vseh. Javni sektor in kriminalni enopartijski politični razred v Sloveniji je največji krivec za katastrofalno stanje v Sloveniji. Globalizem, Bill Gates, Cepiva in zdravstvena tiranija Uber Alles.

Kaj arhitekti “velikega” reseta ne želijo, da razumete glede ekonomije –>

<– Največja prevara vseh časov, 1.del: “Hokus-pokus” znanost ugašanja družbenega in gospodarskega življenja

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.