Največja prevara vseh časov, 1.del: “Hokus-pokus” znanost ugašanja družbenega in gospodarskega življenja

Prevara (iz latinščine v 14.stoletju): samostalnik – namerna perverzija resnice zato, da bi drugega spravili ob nekaj vrednega ali pa da bi se druga oseba odrekla pravnim pravicam: umetnost zavajanja ali napačnega navajanja; imitator, goljufanje, nekdo, ki ni tista oseba za katero se izdaja: nekaj, kar ni takšno, kot izgleda.

Šala (najverjetneje izhaja iz besede “hocus” iz leta 1796): samostalnik – dejanje, ki je namenjeno prevaranju ali prevari: nekaj, kar se je sprejelo ali ustvarilo z prevaro ali izmišljotino; glagol – prevarati, da oseba verjame ali sprejme izmišljotino ali absurd kot resnico.

Goljufati (iz stare angleščine skovano okoli 1782): glagol – vzeti denar ali lastnino z uporabo prevare ali izmišljotine.

Prevare imajo pogosto močne proti-zgodbe

Ko je šel Wirecard naravnost iz DAX-30 12milijard eur kapitalizacije v insolvenčnost junija 2020 smo se čudili ne samo zakaj je auditor potreboval toliko časa za potrditev stanja gotovine ampak smo se čudili zakaj toliko investitorjev zapeljanih tako dolgo časa z praznimi trditvami podjetja Wirecard, da so legitimni igralec v epicentru industrije digitalnih plačil. Prav tako smo bili dolgo časa pogojevani, da smo verjeli, da je 4 milijarde USD težak član FTSE-100 NMC oziroma uprava tega blue-chipa kanalizirala kapital delničarjev (enako je veljalo za manjše sestrsko podjetje Finablr) a smo bili tako zabavani z konstantnim institucionalnim povpraševanjem za insidersko trgovanje in lažnimi novicami o prevzemu, da smo odprli oči šele ob razglašeni insolventnosti v marcu 2020.

Mislimo, da obstaja še veliko potenciala za nadaljne kolapse na borznem tržišču zato je čas, da razmislimo ali so ti korporativni bankroti dejansko pravi palčki proti nepotrebni škodi, ki jo je povzročila “znanost”, ki stoji izza ugašanja javnega življenja in gospodarstva in vzporedno temu zasleduje osredotočanje na cepivo kot edino dolgoročno rešitev za CoVid-19.

Hokus-pokus “znanost” ugašanja javnega življenja in gospodarstva

Ko so oblasti uvedle prepovedi gibanja, omejitve poslovanja, socialno distanciranje nam je bilo rečeno, da se soočamo z drugo špansko gripo (ki naj bi ubila do 50 milijonov ljudi); govorili so nam, da bodo bolnišnice preplavljene, da bo samo v Veliki Britaniji 500.000,00 smrtnih žrtev. To je bila močna in čustvena zgodbica le ureničila se ni nikoli. Vlade in ubogljivi mediji so se osredotočili izključno na scenarij Imperial Collegea o sodnem dnevu, ki je bil zgrajen na hipotetičnem slabo zasnovanem modelu napisanem v fortranu in je spregledal avtorjevo zgodovino spodletelih napovedi o sodnem dnevu in različne poglede drugih znanstvenikov.

Alternativni na dokazih temelječi vzorci prebivalstva so že obstajali: najbolj znana je bila potniška križarka Diamond Princess, ki je konec februarja 2020 predstavljala več kot polovico vseh potrjenih okužb izven Kitajske. “Potniške križarke so kot popoln eksperiment opazovane skupine” so besede John Ionnidisa, profesorja medicine na Stanford univerzi. “Točno veš kdo je tam in ogrožen in lahko izmeriš vsakogar”.
V karanteni preko mesec dni po izbruhu virusa, celotna potniška križarka je “zaprto prebivalstvo” 3.711,00 potnikov in posadka, povprečna starost 58 let, bili so večkrat testirani. Odkrili so 705 primerov (19% stopnja infekcije) 6 smrtnih žrtev do konca marca 2020 (nato pa 14 vse skupaj). Če bi za to uporabili model Imperial Collegea bi dobili 116 smrtnih žrtev.

Več, kot polovica primerov je bila asimptomatična v času, ko je uradna “znanost” izza omejitev gibanja prof.Neil Ferguson (Velika Britanija) opustila manjko dokazov za visok odstotek primerov, ki so bili tako blagi, da niso imeli nobenih simptomov. Dr. Anthony Fauci (ZDA) pa je pisal v New England Journal of Medicine, da bo v primeru visokega odstotka asimptomatičnih primerov stopnja smrtnosti zaradi CoVid-19 “podobna močni sezonski gripi” (izjava, na katero je vsaj sedaj očitno pozabil zaradi entuziazma za rešitev v obliki cepiva).

Smrti na potniški ladji so bile izključno v starostni domeni 70+. Čeprav je bila vzorčna skupina na Diamond Princess potniški križarki majhna, ostaja prva in najbolj točna napoved smrtnosti, kužnosti in asimptomatičnosti primerov. Ekstrapolacija podatkov na širšo, mlajšo populacijo bi seveda pripeljala do popravka navzdol glede tveganja smrtnosti in revizije navzgor glede odstotka asimptomatičnih primerov. CoVid-19 izbruhi na krovu ladij z mlajšim prebivalstvom so to potrdili: samo 1 smrt in 3 hospitalizirani primeri med 1.156,00 okužbami na krovu USS Theodore Roosevelt; Nič primerov smrti od 1.046,00 potrjenih primerov na ladji Charles de Gaulle. Celo na ladjah, kjer učinkovitega socialnega distanciranja ni bilo mogoče zagotoviti stopnja smrtnosti zagotovo ni v rangu “španske gripe”.

Ko se je začelo izvajati vse več testiranja vzorcev prebivalstva (in ne samo hospitaliziranih pacientov) so študije prišle do istega zaključka: stopnja kužnosti je višja, kot sprva predvideno z več blagimi primeri posledično temu pa je končno tveganje za smrt bistveno nižje, kot so nam sprva govorili. Kljub tem empiričnim dokazom in nasprotnimi mnenji drugih eidemioloških strokovnjakov, ki so se izkazali za veliko bolj natančne je zgodbica Imperial College o “najhujši pandemiji v zadnjih 100 letih” prevladala. Vlade, mainstream mediji in uradna “znanost” (veliko vprašanje je če NIJZ v Sloveniji sploh lahko klasificiramo kot “znanstvenike”) je nato podvojila “retoriko pogube”. Prof. Neil Ferguson je nato prekršil svojo lastno karanteno za seanso spolnosti s svojo poročeno ljubico, vse to pa je opravičeval s tem, da ima protitelesca za imunost.

Primerjava smrti zaradi CoVid-19 in smrti pri ostalih zgodovinskih epidemijah.

Smrtnost virusa je bila sprva ocenjena na 3.8% s strani WHO, ki je to številko dobila preprosto na način, da je delila število kitajskih smrti z številom potrjenih primerov, ignorirali so dejstvo, da je bila testirana samo peščica od verjetno okuženih oseb; Ignorirali so dejstvo, da so asimptomatski primeri močno pod-zastopani pri testiranju ter, da so bolj resne primere preprosto pripisali rubriki močnih simptomov. Ta osnovnošolska statistična napaka kjer se je preprosto delilo število smrti z odkritimi okužbami ni samo pretiravala pri rezultatu višine rizika ampak je tudi pripeljala do direktnih napak pri politikah glede kapacitet bolnišnic in domov za ostarele.

Ameriški CDC priznal, da pozitiven rezultat na CoVid-19 pomeni samo to, da ste v nedavni preteklosti zboleli za običajnim prehladom.

Medijsko poročanje mainstream medijev je prav tako namenoma spregledalo, da je stopnja smrtnosti močno pogojena z starostjo (kot je to ponavadi normalno pri vsaki pljučnici, gripi ali ostalih virusnih obolenjih). Mediana starosti pri primerih smrti je 82.29 let. Mainstream mediji so namenoma prestrašili celotno prebivalstvo, da so opazovali karantene in ugašanje javnega, družbenega & gospodarskega življenja z napačnimi in pretiranimi medijski poročili o mladih in zdravih ljudeh, ki so umrli zaradi covid-19. Tveganje smrti med starostniki je bilo zamegljeno z tistimi, ki so trpeli zaradi drugih kroničnih bolezni (ko-morbidnosti), Italija pa je poročala, da je 96% žrtev virusa imelo vsaj eno ali več drugih kroničnih bolezni – a to ni ustrezalo željenemu scenariju. Medtem, ko je španska gripa leta 1918 pobila neproporcionalno veliko število mladih in zdravih, kar pomeni, da je vsaka smrt odvzela več let življenja preden se je napovedalo povprečno smrtnost – CoVid-19 smrti pa so se povprečno zgodile pri ali pa preko povprečne pričakovane življenjske dobe, kar je vedno konsistentno z običajno krivuljo smrtnosti ter sezonskimi ne-pandemijskimi koronavirusi.

Število smrtnih žrtev zaradi CoVid-19 v Angliji po starostnih skupinah. Modri krogci – zdravi ljudje, rdeči krogci – ljudje s predobstoječimi kroničnimi zdravstvenimi stanji.

Prav tako je bila napačna predpostavka, da bo stopnja hospitalizacije na podlagi kitajskih podatkov celo 20% ! (10x višja, kot pri gripi) posledično pa so se oblasti osredotočile na ukrepe, da sobe za intenzivno nego ne bodo preobremenjene. Celotna stopnja hospitalizacije v New York City je bila sporočena pri 25% a ta številka je padla na samo 1.5% z upoštevanjem predvidenih okužb. Številka se je izoblikovala na osnovi testov na protitelesca (55.000,00 hospitalizacij od ocenjenih 2.7mio okuženih). Nove kapacitete za bolnišnično nego so se zgradile (a se niso nikoli uporabile), vse zdravljenje, ki ni povezano z CoVid-19 se je odpovedalo, kar bo verjetno pripeljalo do številnih odvečnih smrti, ki bodo veliko bolj katastrofalne, kot število Covid-19 smrti, saj se je v zvezni državi New York okužene hospitalizirane premikalo v domove za ostarele, kar je imelo nato katastrofalne posledice. Ta napaka v politiki se je zgodila prvenstveno zaradi panike in statistične napake pri drastično precenjeni smrtnosti in stopnji hospitalizacije preko podcenjene ocene asimptomatičnih primerov. Medtem ko vsesplošnega testiranja ni bilo na voljo bi lahko oblasti preučevale dejstva o CoVid-19 izbruhih na čolnih namesto, da so se zanašale na Fergusonove “smeti noter smeti ven” matematične/računalniške modele. Glede na to, da je tem modelom nasedla celotna garnitura državnih funkcionarjev in politikov v Sloveniji, vključno z amatersko organizacijo NIJZ se lahko upravičeno vprašamo “Kdo vleče niti v Sloveniji?” in “Ali so odlčevalci v poziciji in opoziciji intelektualno sploh primerni za opravljanje teh funkcij?” Dejansko bi bilo zanimivo spremljati situacijo kjer bi se ljudje v Sloveniji, ki so izgubili službe, svoja podjetja in pravzaprav vsakdanji kruh zaradi sprejetih protiustavnih ukrepov države združili v eno veliko skupinsko tožbo ter prišli zadevi glede odgovornosti za sprejete ukrepe do dna. Po tej “največji prevari v zgodovini človeštva” je več kot jasno, da si v sistemu države in politike v Sloveniji nihče ne zasluži svoje plače, saj se je izkazalo, da takoimenovana “desnica” in levica v Sloveniji služita popolnoma istemu gospodarju – brez težav lahko tdimo, da služijo samemu hudiču. Osebe, ki opravljajo funkcije znotraj državnega sistema pa te funkcije dojemajo kot “službo” v kateri se “valjajo” celotno življenje in ker so eksistenčno odvisni od davkoplačevalcev predstavljajo vsi močno tvegane osebe za organiziran kriminal – popolnoma vsi so 100% kontaminirani z satanističnim spektrom komunizma (tako na področju tihotapljenja ilegalcev kot na področju uvajanja korporativnega fašizma po diktatu globalističnh centrov moči kot organizirano krajo pri raznih javnih naročilih do nikoli razjasnjenih vlog pri ilegalni trgovini z orožjem, ki je tekla do 6.1.1993 vpleteno pa je bilo celotno takratno predsedstvo Slovenije – priimki so znani).

Smrti v domovih za ostarele (New York City) so sedaj znane in predstavljajo polovico vseh smrti zaradi CoVid-19 (graf po različnih državah spodaj). Podobni “spodrsljaji” pri izolaciji CoVid-19 pacientov v bolnišnicah so prispevale 20% vseh okužb v Veliki Britaniji in 40% vseh okužb v Wuhanu. Vse to bi se preprečilo z izolacijo tistih, ki so okuženi in tistih, ki zdravijo okužene in to nebi bilo popolnoma nič odvisno od splošne zaustavitve VSEGA življenja oziroma protiustavnih omejitev ustavnih pravic zdravih državljanov. Ko so s tem dejstvom soočili prof.Fergusona je odgovoril z tem, da je specifična izolacija “starih in ranljivih” “razmišljanje polno želja” samo zato, ker se to nikoli do sedaj ni zgodilo, kot da je zaustavitev splošnega gospodarstva bolj preprosta in ima več možnosti za uspeh brez negativnih posledic. Obtožba ostaja, da je bilo ugašanje vsega gospodarstva in ostaluh delov družbe v najboljšem primeru macola, ki se uporablja za odpiranje lešnika: blage okužbe z izvorom v bolnišnicah nikoli ne potrebujejo karantene celotne države.

Število smrtnih žrtev v domovih za ostarele v korelaciji s skupnim številom smrtnih žrtev po posameznih državah (npr.: 50% vseh primerov smrti na Škotskem zaradi CoVid-19 se je zgodilo v domovih za ostarele).

Guverner zvezne države Andrew Cuomo (ki predseduje najvišji stopnji smrtnosti vseh zveznih držav v ZDA) je povzel čustven političen odziv, ko je najavil strogo karanteno marca 2020. Dejanje je legitimiral z stavkom “če vse, kar počnemo reši samo eno življenje, bom srečen” (mimogrede, ste opazili popolnoma identično retoriko slovenskega političnega razreda, ko smo bili tudi v Sloveniji priča karantenam, prepovedim gibanja, omejitev poslovanja, poseganj v osebno svobodo ter vsem ostalim značilnostim komunistično-totalitarnega sistema?). Nihče ni niti omenil, da so življenja ogrožena zaradi drugih vzrokov smrti zaradi manjka zdravljenja, ta riziko pa se je še eksponentno povečal z vsemi represivnimi ukrepi, ki so se sprejeli. Ali je Cuomo spoznal, da se povprečno dnevno po celem svetu zgodi 150.000,00 smrti, polovica teh smrti se zgodi zaradi zaradi kardio-vaskularnih obolenj in raka, te smrti pa bi prav tako lahko bile zmanjšane če bi se jih načrtno lotili z javnimi politikami z isto stopnjo urgence, kot CoVid-19? (Vprašanje je seveda na mestu tudi za VSE OSEBJE NIJZ & Vlado republike Slovenije, Jelko Kacin pač ni pravi naslov za tovrstna vprašanja, saj je več kot očitno zelo pomanjkljivo izobražen na področju osnovne človeške biologije, enako velja za vse poslance, ki trenutno sedijo v državnem zboru, saj ne verjamemo, da neka karikatura slovenca z nizko stopnjo zavesti, kot je naprimer nek Marko Bumbardelli, sploh zna na sliki človeškega telesa pokazati srce, ledvica ali pa jetra, kaj šele, da bi znal pojasniti razliko med DNA in RNA). 650.000,00 potrjenih CoVid-19 smrti po svetu se redko postavi v perspektivo 33.4mio VSEH smrti po celem svetu LETOS do sredine julija. Še več, jasno je postalo, da je stopnja smrtnosti za večino prebivalstva zaradi CoVid-19, kljub temu, da ni 0, statistično predstavlja nižjo številko ali pa primerljivo z povprečno sezono gripe, številom smrtnih žrtev na cestah in samomori (graf spodaj, podatki za Wales). Ampak morda, ker je CoVid-19 nov in neznan (laboratorijski) virus, se je vsa proporcionalnost izgubila: Misija je postala ne samo, da se “splošči” krivuljo ampak je postala misija preprečiti VSE CoVid-19 smrti.

Smrti v Angliji in Walesu v enem letu (zaradi Covid, nesreče/poškodbe, gripa, prometne nesreče, umori, samomor in verjetni samomor)

Kljub vsemu je Imperial College še vedno zagovarjal tezo, da so ukrepi ugašanja javnega življenja, gospodarstva, omejitve gibanja rešili na milijone živjenj (to trdijo na osnovi tega, da je realnost radikalno drugačna od njihovih simulacij sodnega dne). Do sedaj je postalo jasno, da obstaja pomemben element družbe, ki je užival v avtoritarizmu zaradi sebe ne glede na kakršen koli nasproten dokaz. Sedaj se ljudem prodaja pravljico, da je omejitev družbenih svoboščin in gospodarsko uničenje v imenu zaščite pred CoVid-19 (in nobenega drugega vira tveganja smrti) bilo vedno upravičeno, v proporcionalnost in nezaželjene posledice pa se ne sme dvomiti. Do sedaj je Dr.Fauci, ki se je izognil fegusonovi osebni sramoti, postal gospodinjsko ime v ZDA. Vedno znova je svaril pred nevarnostmi glede prehitrega ponovnega “odpiranja” a, ko se ga je vprašalo glede “izmenjave” za gospodarstvo ali kakšen drug ne-Covid zdravstveni faktor, ker on smatra situacijo, ki je nastala zaradi ugašanja gospodarstva “neprijetno” je postalo jasno, da je bil njegov nasvet samo eno-dimenzionalen:

“Sem znanstvenik, doktor in uradnik javega zdravja. Dajem nasvete v skladu z najboljšimi znanstvenimi dokazi. Obstaja mnogo drugih ljudi, ki se poglobijo v to in dajejo nasvete, ki so bolj relevantni za stvari o katerih ste govorili, potreba po ponovnem odpiranju države in gospodarstva. Ne dajem nasvetov o gospodarskih zadevah. Ne dajem nasvetov o ničemer drugem, kot o javnem zdravju.”

Dr.Anthony Fauci (birokrat ameriške globoke države z 30 letnim stažem v birokraciji in 0 leti delovovne dobe, kot zdravstveni doktor)

Švedska Vlada je unikatna pri prepoznavanju kompromisov med CoVid-19 javnim zdravjem in drugimi faktorji katere bi racionalna, ne-panična in odgovorna vlada mogoče lahko upoštevala ter bi izbrala implementacijo socialnega distanciranja a ne ugašanja javnega&gospodarskega življenja. Tako je to nato postal nevaren eksperiment o katerem se ne poroča v kontekstu uspeha ne glede na objektivno resnico. Ko je celo Ferguson oklevajoče sprejel dejstvo, da je bila smrtnost na Švedskem samo delček njegovih napovedi o 96.000,00 mrtvih do junija 2020 (to je trdil, ker je Švedska po njegovo uvedla neke vrste fantomski “lockdown” brez, da bi to sporočila ostalemu svetu), so drugi fanatiki “prisilne karantene/hišnega aresta” začeli z distorzijo statistike z poudarjanjem švedskih okužb (slika spodaj in galerija člankov iz prvega vladnega “medija”, ki je v službi izključno in samo resnice) na osnovi kumulative ali pa preko primerjave z drugimi skandinavskimi državami z drugačnimi situacijami; Ko je Švedska imela višjo začetno stopnjo okuženosti v večji in gosteje poseljeni državi se rezultat nikoli nebi mogel primerjati z uspešnimi ukrepi.

Medijsko poročanje o Švedski je temeljilo na primerjavi Švedske z Dansko in Norveško, statistika je bila izrazito prirejena v korist fanatikov karanten in ugašanja gopodarskega življenja.

Še bolj nezaslišano pa je bilo poročanje “medijev”, ko je vodilni švedski epidemiolog priznal “napake” pri upravljanju z domovi za ostarele (v katerih se je zgodilo 75% od vseh 5.500,00 smrti, povprečna starost umrlega 86 let). “Mediji” so to bizarno in obširno razglašali, kot priznanje za neuspeh pri splošni politiki glede ravnanja s CoVid-19 (glej galerijo člankov zgoraj). Da še dodatno dodamo perspektivo pri Švedskem “neuspehu” je potrebno omeniti, da na Švedskem v obdobju normalne gripe letno umre cca. 2.000,00 – 3.000,00 oseb (v cca.10mio državljanov velikem narodu). Kljub vsemu, da bi bile prepovedi upravičene, bi morala biti Švedska stopnja smrtnosti precejšnja anomalija – ampak ni (slika spodaj). Kontrolna skupina in poizkusna skupina sta sproducirali podobne izide glede smrtnosti.

Smrti na milijon prebivalcev.

Ne samo, da je fergusonov model karantene precenil Švedske smrti s faktorjem 20 ampak Švedska je celo sproducirala isto smrtnost in krivuljo okužb kot Velika Britanija (in druge podobno urbanizirane evropske države) in občutno bolj plosko krivuljo okužb in krivuljo smrtnosti, kot mesto New York (graf spodaj). Celo Stockholm, ki je preko 2.5x gosteje naseljen, kot država New York, je dosegel boljše rezultate, kot celotna zvezna država New York (grafi spodaj).

Smrti (polni črti) in odkriti primeri (prekinjeni črti): New York proti Švedski
Smrtni primeri tedensko (na milijon oseb): Zvezna država New York proti okrožju Stockholm.

Oblika krivulje je nespremenjena, kljub različnim politikam ravnanja z CoVid-19 v kontekstu družbe in gospodarstva. V najboljšem primeru je učinkovitost karanten, izolacij, prepovedi gibanj, ugašanja gospodarstva nedokazljiva. A bile so tudi nezaželjene posledice in kompromisi o katerih Dr.Fauci ni razmišljal a odgovorne Vlade bi to morale storiti. Vkolikor bi se šlo za testiranje zdravila bi se ukrepe karanten, izolacij, prepovedi gibanj, ugašanja gospodarstva razglasilo za neuspeh, eksperiment pa bi se ustavil. Posledično se je sedaj pojavil cel nabor znanstvenih študij, ki dokazujejo, da dejanja vlade niso imela nobenega vpliva na zmanjšanje števila kritičnih primerov ali pa splošne smrtnosti. V kontekstu gospodarske katastrofe, zloma narodov/družbe in opuščanje ne-CoVid-19 zdravstvene oskrbe je bil odziv katastrofalna napaka politike. Ko je do julija 2020 (graf spodaj) virus praktično izginil iz Švedske ni nobena vlada, ki je uvedla omejitve, karantene, prepovedi Švedski čestitala, pridni kužki piškotarji med mainstream mediji pa so poročanje o Švedskem uspehu pri boju s CoVid-19 preprosto spregledali.

število dnevnih smrti na Švedskem zaradi CoVid-19

*Zvoki čričkov na večernem poletnem travniku*

Definicija mučenja v poročilu Amnesty International iz leta 1973 in tehnike mučenja povzete po CIA priročniku za mučenje –>

<– Videoposnetek: Meritev količine vdihanega ogljikovega dioksida med uporabo obrazne maske N95

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.