Znanstvenik britanske vlade priznal, da je bil “lockdown” gromozanska napaka na globalni ravni

“Zdravilo je bilo hujše kot bolezen.”

Znanstveni svetovalec britanske vlade je izjavil, da je bil koronavirus “lockdown” ukrep “paničen ukrep” in “gromozanska napaka na globalnem nivoju”. Strokovnjak za nalezljive bolezni in profesor na Univerzi Edinburgh prof.Mark Woolhouse je potrdil, da je bila odločitev o “lockdownu” v mesecu marcu 2020 “surov ukrep”, ki se je uvedel zato “ker se nismo bili sposobni spomniti ničesar boljšega”.

Birokratinja na slovenskem ministrstvu za zdravstvo (poznano tudi kot ministrstvo za farmacevtske korporacije) Bojana Beović v nasprotju z svetovalci britanske vlade trdi, da je najbolj učinkovit ukrep za obvladovanje epidemije “lockdown”. To trdi v mesecu avgutu 2020, ko so v Veliki Britaniji spoznali in priznali, da so uvedli “lockdown” zato, ker se niso bili sposobni spomniti ničesar drugega in so ukrep sprejeli v navalu panike.

“Lockdown je bil paničen ukrep in mnenja sem, da bo zgodovina trdila, da je bil poizkus obvladovanja CoVid-19 preko lockdownov gromozanska napaka na globalni ravni, zdravilo je bilo slabše, kot bolezen,” je izjavil prof.Woolhouse, ki sedaj britansko vlado poziva, naj odpre družbo preden se stori še več škode.

“Nikoli več ne želim videti lockdowna na državnem nivoju,” je dodal. “Vedno je bil to samo začasni ukrep, ki je samo preložil stopnjo epidemije, ki jo vidimo sedaj. Lockdown nikoli nebi kaj bistvenega spremenil.” Profesor tudi trdi, da bo vpliv odziva na koronavirus hujši/slabši kot pa sam virus.

Patentiran koronavirus je v lasti Pirbright Institute. Številka patenta za koronavirus in vsa cepiva, ki vsebujejo koronavirus je 10130701. Pirbright inštitut je v lasti Bill&Melinda Gates fundacije. Patent je bil vložen 23.7.2015 odobren pa 20.11.2018.

“Mnenja sem, da bo škoda, ki jo povzroča lockdown našemu izobraževanju, dostopnosti do zdravstvene nege ter širšim aspektom našega gospodarstva in družbe vsaj takšna, kot škoda, ki jo je povzročil CoVid-19,” je izjavil prof.Woolhouse.

V filmu The Network iz leta 1976 so do potankosti opisali osrednje medije v lasti medijskih korporacij, leta 2020 v Sloveniji živimo “realnost”, kot nam jo servirajo osrednji mediji POPtv, Nova24tv ali pa RTVS. Omenjene medijske hiše predstavljajo potujoče cirkuse novinarji zaposleni v teh medijskih hišah pa so cirkusantje in profesionalni klovni.

Prof.Richard Sullivan, profesor za rakava obolenja na King’s College London je nedavno opozoril, da bo v naslednjih 5 letih več odvečnih smrti raka, kot pa je vseh smrti zaradi koronavirusa v Veliki Britaniji, predvsem zaradi motenj, ki so posledica koronavirus “lockdowna”, ki obolelim za rakom onemogoča zdravljenje. Uradne številke sedaj kažejo, da je bilo v sezoni gripe 2017-2018 več smrti (okoli 50.000,00), kot pa je skupna številka umrlih zaradi CoVid-19 v Veliki Britaniji (41.433,00 smrti in to še brez revizije teh smrtnih primerov). Kako učinkoviti so osrednji mediji v lasti globalistov je pokazala anketa izvedena prejšnji mesec, ki je ugotovila, da okoli 7% britanskega prebivalstva misli, da je CoVid-19 v Veliki Britaniji pobil 5mio ljudi.

Tatjana Lejko Zupanc in “farmacevtski raziskovalec” oziroma tržnik produktov farmacevtkih korporacij Borut Štrukelj sta nedavno razkrila, da je bistvo celotne “Covid-19 situacije” v prodaji eksperimentalnih mRNA cepiv, ki imajo vgrajeno tehnologijo genetskega modicifiranja človeških celic. Tako po GMO poljščinah in semenih prihajajo tudi mRNA cepiva, ki bodo sposobna genetsko modificirati človeška bitja. Zakaj omenjeni osebi ne omenita javno dostopnih rezultatov poizkusnih cepljenj v ZDA z mRNA cepivi ostaja neznanka. Najbrž se zavedata, da če bi slovenska javnost izvedela rezultate testiranj mRNA anti-korona cepiv na živalih, še posebej po tem, ko so cepljene živali izpostavili virusu, v Sloveniji ne bodo prodali niti enega odmerka teh eksperimentalnih cepiv. Vkolikor omenjena “strokovnjaka” po nekem čudnem ključu bereta ta prispevek,jima sporočamo eno samo besedno zvezo – “citokinski šok”.

Oglejte si tudi dokumentarni film Plandemic II: Indoctrination v angleškem jeziku na tej povezavi: https://www.bitchute.com/video/4u7rt61YeGox/

Nova cepiva v prihodnosti bodo dobesedno spremenila Vaš DNA –>

<– Videoposnetek: Vodja znanstvenikov pri Združenih Narodih priznal, da cepiva ubijajo ljudi

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.