Anti-Covid protest Berlin 29.8.2020

Najvišji nemški politiki so besneli od jeze potem, ko se je masovni sobotni anti-lockdown protest v Berlinu končal z pravljičnimi prizori demonstrantov, ki so poizkušali zasesti nemški Reichstag (sedež nemškega parlamenta). Na protestu se je zbralo krepko več, kot 1mio demonstrantov iz vseh družbenih polov. V množici ljudi se je lahko opazovalo ameriške zastave, Trump2020 zastave, ruske zastave, zastave z slikami Trumpa in Putina, nemške zastave, neo-nacistične zastave, antifa zastave ter mavrične zastave. Zato se globalisti in globalistom prodani nacionalni politični establišmenti bojijo tega trenda saj v boju proti korporativnemu fašizmu, ki ga izvaja peščica globalistov v navezi z njihovimi lutkami na očeh javnosti – politiki, saj ta trend združuje družbene skupine, ki so po klasični črno/beli doktrini parazitskega vladajočega razreda smrtni sovražniki saj se zavedajo, da ko bo ljudstvo/narod enkrat popolnoma enoten, bodo izgubili popolnoma vso oblast in kontrolo, veliko globalistov in njihovih lutk bo predmet sodnih procesov zaradi zločinov proti človeštvu. Ljudje se zavedajo, da je vladajočega parazitskega razreda številčno gledano tako malo, da jih lahko spravijo v eno sobo medtem, ko je običajnih “smrtnikov” ogromno število. In ko se bo človeštvo dvignilo nazaj na noge bodo globalisti in ostali člani vladajočega parazitskega razreda ugotovili, da je planet zemlja okrogel. Ker so slovenski osrednji mediji (rtvs, popTV, Nova24tv ter ostali nekredibilni “osrednji trač” mediji) glede poročanja o dogajanju v Berlinu popolnoma odpovedali objavljamo nabor najboljših videoposnetkov iz socialnih omrežij, slik iz demonstracij ter nabor twitov in Facebook objav ogorčenega nemškega političnega establišmenta. Prispevek dopolnjujemo z materialom zato se vsebina lahko spreminja.

Fotogalerija:

Videoposnetki:

Govor Robert F. Kennedy jr. na anti-covid zborovanju v Berlinu 29.8.2020 si lahko ogledate na tej povezavi v angleškem jeziku brez podnapisov:

https://banned.video/watch?id=5f4d319e838dfb0597dce1bc

Videoreportaža (cca.12min) portala Banned.Video o celotnem anti-covid protestu

https://banned.video/watch?id=5f4ee102838dfb0597e33285

Anti-Covid PRO-freedom zborovanje, Berlin 29.8.2020
Anti-Covid PRO-freedom zborovanje, Berlin 29.8.2020
Anti-Covid PRO-freedom zborovanje, Berlin 29.8.2020
Anti-Covid PRO-freedom zborovanje, Berlin 29.8.2020

Izjave parazitskega vladajočega razreda v Nemčiji: Facebook onemogoča embed funkcijo.

Zakaj je stremenje vladajočega razreda k velikemu resetu slaba novica za človeštvo –>

<– Znanost prevarodemije: Koronavirus “okužbe” so medicinsko nepomembne a se uporabljajo za upravičevanje uvedbe omejitev za uničevanje človeštva

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.