Žvižgači: Joe Biden je vpleten v Dominion glasovalno prevaro povezano z Srbijo

Te informacije, ki jih boste sedaj prebrali je prikrival sam vrh ameriškega FBI.

Žvižgači iz visokih položajev so ameriški alternativno-medijski organizaciji Nationalfile.com sporočili, da je podjetje Dominion Voting Systems (ki delu ZDA in nekaterim državam po svetu dobavlja elektronske glasovalne naprave) že dolgo časa nacionalna varnostna grožnja ZDA. Njihove elektronske glasovalne naprave, ki so bile programirane v Srbiji, so poznane po menjavanju glasovnic na način, kot se je med predsedniškimi volitvami 2020 v ZDA izkazalo v Michiganu. Več žvižgačev je sporočilo, da je Joe Biden osebno obiskal Srbijo, da bi bili del sheme, ki je dala ameriškim demokratom nadzor nad elektronskimi glasovalnimi napravami Dominion v koordinaciji z Eric Holderjevim Justice Departmentom (pravosodno ministrstvo ZDA). Prevara je povezana z kitajci, Clinton Foundation in George Sorosom. V tem prispevku se bomo sprehodili skozi celotno zaroto globalistov – korak za korakom.

Dana Jill Simpson in njen mož Jim sta strokovnjaka za integriteto in tehnologijo volitev, ki sta delala za Tides Foundation insajderje (Tides Canada Foundation si deli pisarniške prostore v Torontu z Dominion Voting Systems, ki ima centralni sedež v Torontu). Oba sta proti-vojna progresivca v Bernie Sanders krilu ameriške demokratske stranke. Dana Jill Simpson že več let raziskuje Dominion, leta 2016 pa je svoje ugotovitve in skrbi glede volilne prevare odnesla na FBI – vključno z informacijami o Dominion – a FBI je ignoriral njene pozive po pomoči. Simpsonova je trdila, da so skenerji za Dominion elektronske glasovalne naprave, proizvedeni v podjetju po imenu Flextronics v Plano, Texas, predsednik uprave tega podjetja pa aktivno dela posle z kitajskim vohunskim podjetjem Huawei. Ameriška vlada pod vodstvom Obama-Biden je tržni delež Dominionu leta 2010 dobesedno podarila preko vsiljenih dezinvesticij.

Sporočilo za medije iz 8.3.2010 iz takrat Eric Holderjevega pravosodnega ministrstva ZDA je nosilo naslov: “Pravosodno ministrstvo zahteva dezinvesticije glede združitve Election Systems & Software / Premier Election Solutions”. S tem so objavili, da DOJ (Department of Justice) zahteva prekinitev pogodbe glede volitvene tehnologije z eno od najboljših podjetij za zagotavljanje volilne tehnologije na svetu. Pogodbo je dobil Dominion, hkrati pa tudi skoraj 1/3 tržnega deleža na trgu elektronskih glasovalnih naprav v ZDA.

“Jim in jaz sva delala v okviru volilne ekipe odvetnika iz Harvarda Cliff Arnebecka, kjer smo pridobili vse dokumente DOJ, ki dokazujejo, kako je Dominion Voting dobil svoj 30% tržni delež zaradi prodaje protimonopolne divizijske prodaje v okviru Eric Holderjevega DOJ pod taktirko vlade Obame in Bidena. Nihče, ki se poteguje za javno funkcijo, naj nebi imel povezav z podjetji ampak Biden je, ko je bil na položaju z Obamo dopustil, da Eric Holder uredi to prodajo tržnega deleža njuni hišni ljubljenki – podjetju Dominion. To je koruptivnost, ki bi jo lahko kot primer navajali v učbenikih”

Dana Jill Simpson.

Blog z naslovom Science Defies Politics je poročal: “Ni popolnoma jasno, kakšne proizvode ali storitve je podjetje razvilo. Kupcev to podjetje skorajda ni našlo dokler ni bil izvoljen Obama leta 2008. Leta 2009 je New York naročil nekaj ducatov teh naprav. Leta 2010 je Obamin DOJ (Eric Holder in Robert Mueller) odvzel elektronske glasovalne enote, ki so bile kupljene od podjetja Diebold in tržnega vodje ES&S (Election Systems & Software) ter pogodbo dal podjetju Dominion. To darilce je vključevalo tudi že nameščeno bazo elektronskih glasovalnih naprav v obsegu okoli 30% celotnega trga v ZDA. V roku dveh tednov je nato Dominion kupil podjetje Sequoia, ki je nastalo iz podjetja Smartmatic, poslovne povezave pa so ohranili. Smartmatic je prodajalec elektronskih glasovalnih naprav z sedežem v Veliki Britaniji katerega programsko opremo je uporabil Hugo Chavez za “zmago” na venezuelskem referendumu leta 2004. Smartmaticova enota Sequoia je v ZDA naletela na težave. Te težave so se hitro končale, ko je kapital in sredstva kupil Dominion.”

Dominion glasovalno tehnologijo se programira v Srbiji

Biden v Beogradu

“Dobila sem namig, da je Biden šel na izlet 20.5.2009 in, da je takrat dosegel dogovor, da pomaga srbskim hekerjem v Beogradu, kjer je bil na obisku, da bi prodobil nadzor nad podatki o ES&S elektronskih glasovalnih sistemih ter s tem izboljšal možnosti za ponovno izvolitev Barrack Hussein Obame v letu 2012. Ne samo, da je dobil boljše možnosti za zmago, ampak je Biden tudi prisilil pravosodnega ministra Holderja v dezinvesticijsko tožbo v okviru Protimonopolnega oddelka znotraj ameriškega DOJ. Na podlagi te tožbe so polovico podjetja ES&S dali srbskim programerjem v zameno za Dominion Voting Systems. Ogabna situacija,” je povedala Dana Jill Simpson. Datum majskega obiska v letu 2009 v Srbiji se popolnoma ujema. Biden je dober prijatelj z srbskim kronskim princem, ki je predčasno čestital Bidenu za domnevno izvolitev za predsednika ZDA. Eden drugega sta obiskala v svojih zasebnih domovih.

Joe Biden in nameščenec Sorosa in Clinton Foundation predsednikk Srbije Vućić v Beogradu 2016.

SRBIJA

Programerji Dominiona v Srbiji panično brišejo svoje LinkedIn profile. Infowars je na to temo poročal: Posnetki zaslona prikazujejo preko 100 zaposlenih pri kontroverznem podjetju za elektronske glasovalne naprave Dominion, ki so zbrisali svoje LinkedIn profile. 6.novembra 2020 LinkedIn stran za Dominion prikazuje 243 zaposlenih, 10 dni kasneje ostane samo še 140 zaposlenih na LinkedIn profilu. Zakaj so srbski programerji glavni pri proizvodu, ki se uporablja pri ameriških volitvah?

Posnetki zaslonov LinkedIn profilov srbskih Dominion programerjev. Slika je namenoma objavljena v slabši resoluciji, saj gre za osebne podatke ljudi, ki ne nastopajo v javni sferi so pa sodelovali pri organiziranem kriminalu glede coup de etat v ZDA preko prevar z volilnimi napravami. Ni potrebno posebej omenjati, da so identitete znane ameriški obveščevalni skupnosti ter določenim neodvisnim medijskim hišam v ZDA.

“Na teh volitvah imam en cilj in to je uničenje Dominion Voting,” je izjavila Dana Jill Simpson. “Kdorkoli se zavzema za te naprave je nor in zavaja javnost glede porekla te opreme. Vem, ker sem bila v njihovih pisarnah v Denverju in vse, kar počnejo je, da prodajajo na tujem sprogramirane naprave ameriškim volivcem kot, da bi bile narejene v Denverju ampak niso. New York Times in Washington Post zavajata javnost z lažmi. Pozivam te časopise oziroma katerekoli novičarske in medijske organizacije, naj obiščejo pisarne v Denverju, nato pa naj trdijo, da so bile naprave in programska oprema napravljene tam. Gre za čisto laž. Naprave sestavlja podjetje Flex na Kitajskem, programiranje teh naprav se opravi v Srbiji in Kanadi, sedež mednarodne korporacije pa je na Barbadosu. Imajo direktne povezave z Clinton Foundation pri projektu Delian,” je povedala Dana Jill Simpson.

“Te naprave niso samo ukradle volitev Trumpu ampak tudi Bernie Sandersu. Ta skupina programerjev Dominion v Srbiji in Kanadi sodeluje z Hillary Clinton in Združenimi Narodi pri prevratih tujih držav preko Delian Project projekta,” je povedala Simpsonova. Na spodnji sliki si lahko ogledate lokacijo pisarn v Srbiji, kjer se programira elektronske glasovalne naprave Dominion.

Pisarna Dominion Voting v Srbiji, kjer se je sprogramiralo programersko orodje za volilne prevare ter ostala infrastruktura, ki omogoča menjavanje, brisanje ali pa dodajanje glasov volivcev.
Elektronske glasovalne naprave Dominion, ki se uporabljajo za izvedbo ameriških volitev so bile med volitvami povezane z strežnikom v Srbji – IP številka 82.117.198.54 območje Kac – Vojvodina – Srbija.
Med volitvami so iz Srbije v volilni sistem ZDA vstopali tudi iz Vojvodine v Srbiji, uporabljali so username na sliki.

Clinton Foundation

Na spletni strani fundacije Clinton Foundation najdemo zapis:

“Leta 2014 se je Dominion Voting zavezal, da bo post-konfliktnim demokracijam zagotavljal dostop do volilne tehnologije preko filantropične podpore Delian Project, saj veliko mladih demokracij trpi zaradi povolilnega nasilja zaradi zamikov pri objavah rezultatov volitev. V prihodnjih treh letih bo Dominion Voting podpiral pilotske projekte glede volilne tehnologije z doniranimi avtomatskimi glasovalnimi napravami ter bo s tem zagotavljal izboljšan volilni proces posledično pa tudi varnejše volitve. Ker je veliko število volilnega osebja ženskega spola bo poudarek na urjenju žensk, ki bodo prve, ki bodo imele koristi od prenosa veščin in od uporabe elektronskih glasovalnih naprav. Ocenjuje se, da bo 100 žensk direktno imelo koristi od učenja veščin volilne tehnologije na en pilotski projekt volitev.”

https://www.clintonfoundation.org/clinton-global-initiative/commitments/delian-project-democracy-through-technology

Dominion Voting Systems si delijo isto nadstropje v pisarniški zgradbi v Torontu z levičarsko organizacijo Tides Foundation, ki jo v celoti financira George Soros. Sorosovi ljudje so si po pričevanju očividcev precej blizu z osebjem zaposlenim v Dominion podjetju. Dominion pa je šel v partnerstvo z podjetjem, ki se tudi ukvarja z volilno tehnologijo, predseduje pa mu eden najboljših prijatelejv Sorosa in njegov partner. Dominion podjetje so ujeli pri menjavanju glasov – odvzeli so jih Trumpu in dodali Joe Bidenu, Trump pa je na tiskovni konferenci citiral podatke, ki obtožujejo Dominion obsežnega menjavanja glasov in brisanja glasov v ključnih državah. Dominion ima sedež v Torontu, ameriška pisarna pa se nahaja v Denverju.

Seznam najemnikov v stavbi Robertson Building pokaže, da je Dominion Voting naveden na naslovu Suite 200 (naslov, ki ga dominion uporablja v javnosti) in tudi v Suite 370, ki ga uvršča med sosede Tides Foundation v suite 360. Tides Foundation v ZDA, ki ima sedežv San Franciscu, je ustvarila in finančno podpira Tides Canada Foundation. Tides Foundation je po uradnih podatkih prejela več kot 20mio USD v obliki donacij od skupin povezanih z George Sorosom, hkrati pa si Tides Foundation tudi deli vizijo George Sorosa glede radikalno leve preobrazbe zahodne civilizacije in sveta. Tides Foundation je dajala denar številnim ekstremno levičarskim organizacijam, kot so ACORN in Project Vote, nedavno pa so ustvarili tudi Black Lives Matter Support Fund.

Seznam poslovnih najemnikov v poslovni stavbi Robertson Building v toronto, Canada.

Še več dokazov je na spodnjih slikah.

To je samo ena od povezav med Dominion Voting Systems in George Sorosom. Access Wire je poročal, da “Dominion je podpisal leta 2009 pogodbo z Smartmatic in jim dobavljal PCOS naprave (optični skenerji), ki so se uporabili na filipinskih volitvah 2010, največje avtomatizirane volitve, ki jih je kadarkoli vodila zasebna družba.”

Smartmatic vodi predsednik uprave Mark Malloch-Brown, ki je dober prijatelj George Sorosa, poimenoval ga je celo za njegovega najemodajalca 5-spalnične hiše v Westchester County, New York. Malloch-Brown je delal s Sorosom na različnih projektih, med drugim tudi kot podpredsednik Open Society Institute in pri Soros Fund Managment. Mark Malloch-Brown se navaja kot Global Board Member (globalni član upravnega odbora) sorosove Open Society fundacije. Na spodnji sliki lahko vidimo Malloch-Browna s svojim prijateljem George Sorosom.

Dominion Voting Systems so se znašli pod plazom obtožb s strani predsednika Donald Trumpa in ameriških patriotov, saj je Dominion Voting Systems povezani tudi z Nancy Pelosi, saj se je ugotovilo, da so naprave napačno štele glasove v več ključnih zveznih državah ZDA. Predsednik Trump je citiral podatke, ki jih je v prispevku razkrila OANN (One America News Network) novinarka Chanel Rion, saj je ugotovila, da so naprave Dominion Voting Systems pripisovale glasove Donalda Trumpa kar Joe Bidenu, naprave so Trumpove glasove brisale med potekom volitev, naprimer v Pennsylvaniji in Georgiji, kjer se je izgubilo več glasov za Trumpa, kot je Biden sploh prejel glasov. Dominion se je bil primoran soočiti z veliki pritiski, ko so uradniki bili prisiljeni priznati, da je sistem 6000 Trumpovih glasov v Michiganu pripisal kar njegovemu tekmecu Bidenu. A analizirani podatki kažejo, da so težave veliko večje in obširne. NOQ Report se je podrobno poglobil v podatke Dominion Voting naprav, ki jih je na tiskovnih konferencah citiral predsednik Trump, analizo si lahko preberete na tej povezavi. Bloomberg je poročal, da je Dominion “najel lobistično podjetje, v katerem je zaposlen dolgoletni asistent govornice Nancy Pelosi. Prvo podjetje, ki ga je Dominion najel za lobiranje je Brownstein Farber Hyatt in Shreck. Nadeam Elshami je bivši vodja kabineta Nancy Pelosi in eden od lobistov v omenjenem podjetju.”

Dominion Voting Systems so prav tako najeli zloglasno demokratsko politično-organizacijsko skupino Act Blue.

Celo demokrati so obširno preiskovali Dominion Voting Systems zaradi dobro dokumentiranih varnostnih pomanjkljivosti in zaradi uporabe kitajskih sestavnih delov (čipi, elektronska vezja…).

Sporočilo za medije 10.12.2019, ki ga je poslala Elizabeth Warren in demokratski senatorji, kot je Amy Klobuchar in Ron Wyden, točno navaja ugotovitve preiskave Dominion Voting Systems in še dveh drugih elektronskih sistemov za volitve, ki so v lasti zasebnega kapitala.

“Trije ponudniki – Election Systems & Software, Dominion Voting Systems in Hart InterCivic kolektivno tržijo volilne naprave in programsko opremo, ki omogoča volitve za več kot 90% vseh volilnih upravičencev v ZDA. Podjetja zasebnega kapitala obvladujejo vsakega od teh ponudnikov, ki so dolgo časa dajali prednost udobju pred varnostjo, s tem pa so volilne sisteme po celotni državi izpostavili varnostnim tveganjem” Sporočilo za medije 10.12.2019, ki ga je poslala Elizabeth Warren in demokratski senatorji, kot je Amy Klobuchar in Ron Wyden.

Celo NBC News je poročal: “Izvor naprav za volitve naroda je postal nujen problem ker zaradi resničnih strahov, da lahko hekerji, bodisi domači bodisi iz tujine, vplivajo na mehanizme volilnega sistema. Zato se pojavljajo javni pozivi podjetjem ES&S in njegovim tekmecem iz Denverja Dominion Voting Systems in iz Austina, Texas podjetju Hart Intercivic, da razkrijejo podrobnosti o lastništvu in izvoru sestavnih delov elektronskih volilnih naprav, nekateri med njimi pridejo iz Kitajske.”

Demokrati iz ameriškega House so nato leta 2020 zaslišali Dominion Voting Systems, kjer je rep.Zoe Lofgren razkrila, da so v elektronskih volilnih napravah podjetja Dominion Voting Systems uporabljeni kitajski deli.

(GATEWAY PUNDIT) – Attorney Sidney Powell made emergency filings in Supreme Court on Friday for Georgia and Michigan. The Arizona case was also filed last night. Sidney Powell is also planning on filing in Wisconsin. Sidney Powell: “Pay attention! We made emergency filings in #supremecourt tonight for #georgia & #michigan. Will be filing #arizona #wisconsin shortly. These cases raise constitutional issues and prove massive #fraud. Our plaintiffs have #standing #wethepeople will not allow #rigged elections.”

Sidney Powell announces emergency filings in Georgia, Michigan, Arizona, Wisconsin

(GATEWAY PUNDIT) – Attorney Sidney Powell made emergency filings in Supreme Court on Friday for Georgia and Michigan. The Arizona case was also filed last night. Sidney Powell is also planning on filing in Wisconsin. Sidney Powell: “Pay attentio

Why didn’t Bill Barr reveal the truth to the public, before the Election, about Hunter Biden. Joe was lying on the debate stage that nothing was wrong, or going on – Press confirmed. Big disadvantage for Republicans at the polls!

Videoposnetek: Insajder iz obveščevalne skupnosti ZDA “Presednik Trump je demokratom podtaknil STING operacijo zato, da jih bo ujel pri kraji volitev, Trump ponovno izvoljen za predsednika ZDA” –>

<– Preden so Bidenovi “opravili” z Ukrajino je bil Irak…in Srbija

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.