Preden so Bidenovi “opravili” z Ukrajino je bil Irak…in Srbija

V ZDA se prihajajoče novembrske volitve 2020 pričakuje z vse večjo zaskrblenostjo, celo strahom.

Med možnostmi so:

Tistim, ki smo spremljali dogodke po svetu in ne samo v ZDA v zadnjih nekaj desetletjih se veliko zgoraj naštetega zdi precej znano. To taktiko smo že videli – kako se jo je uporabilo na drugih državah.

Sedaj prihaja domov v ZDA

Kot so pojasnili pri Revolver News, kar se bo zgodilo v ZDA v naslednjih dneh in tednih je verjetno povratni sunek speficičnega dogodka: ZDA so leta 2014 podpirale menjavo režima v Ukrajini:

“Barvna revolucija se v tem kontekstu nanaša na specifičen tip koordiniranega napada, katerega je vlada ZDA zelo rada uporabila proti tujim režimom, še posebej v Vzhodni Evropi, za katero se smatra, da je avtoritarna in sovražna ameriškim interesom. Namesto, da se uporabi direktno vojaško intervencijo za izvedbo menjave režima, kot smo to videli v Iraku, se barvne revolucije izvedejo na način, da se tuj režim napade z dvomi v legitimnost volilnega procesa, organizacija množičnih protestov, dejanj civilne nepokorščine ter uporabo medijskih kontaktov za zagotovitev pozitivnega poročanja glede njihove agende v zahodnih medijih. Ni potrebno posebej poudarjati, da se točno te iste strategije in taktike uporabljajo znotraj ZDA za spodkopavanje ali pa odstavitev predsednika Trumpa. Temna narava tega, kar se nam odvija pred očmi, se pokaže šele, ko spoznamo, da ljudje, ki so strokovnjaki na področju teh barvnih revolucij po svetu, dobesedno isti ljudje poizkušajo odstraniti Trumpa z uporabo popolnoma istih tehnik. Glede na to, da je bila najbolj znana barvna revolucija Oranžna revolucija leta 2004 v Ukrajini in da se Black Lives Matter uporablja kot ključno komponento domače barvne revolucije proti Trumpu lahko vzpostavimo preprosto opazko oziroma tezo in sicer “Black is the new Orange“.”

Vir: https://www.revolver.news/2020/09/transition-integrity-project-is-this-soros-linked-group-plotting-a-color-revolution-against-president-trump/

To naj nebi bilo nobeno presenečenje. Iste vladne agencije in njihovi korporativni NGOji (nevladne organizacije) ter pokvarjenci v think-tankih sedaj kot orožje uporabljajo Black Lives Matter, Antifa ter druge “wokesterje”, snovalci vojaškega puča v ZDA za odstranitev Trumpa pa so spremembe režima po svetu spremenili v obliko umetnosti. Ukrajina je bil eden od znanih uspehov posadke ljudi, ki so bili kasneje ključni za spodletel “Ukrainegate” impeachment (obtožnica proti Trumpu).

Še ena posledica spremembe režima: korupcija. Kot pravi star pregovor: “Vsak idiot zna spremeniti akvarij v ribjo juho a nihče še ni ugotovil, kako proces obrniti.” Ko se enkrat državo uniči se ponavadi zgodi, da ostane pokvarjena, ne glede na to ali se državo uniči preko vojaškega posredovanja (Srbija 1991, Irak 2003, Libija 2011) ali preko barvne revolucije na ulicah (Srbija 2000, Gruzija 2003, Ukrajina 2004-2005 ter ponovno v 2014, Kirgistan 2005, Libanon 2005, Armenija 2018 ter mnogo ostalih držav z variabilno stopnjo uspeha in neuspeha v Iranu, Rusiji,Venezueli, Hong Kong, Belorusija). Ko so enkrat institucije ciljnega naroda v ruševinah prevzamejo teritorij izmečki – naprimer v Libiji celo do točke, ko so ponovno uvedli pod-Saharsko afriško suženjstvo katerih črna življenja več kot očitno niso pomembna nikomur.

Irak: Razbij, koruptiraj, vnovči

Ko se enkrat zgodi sprememba režima in je korupcija široko razširjena pade še en čevelj: Tuji mrhovinarji se spustijo na truplo, dobičkarji, ki so v veliko primerih isti ljudje, ki so pomagali ustvariti kaos zaradi katerega profitirajo. Nezmotljivo so ti politični avanturisti dobro povezani posamezniki v agresorskih državah in organizacijah pozicionirani na notranjih tirih tako za izropanje resursov ciljne države (beseda hipokrizija tega niti ne začne opisovati) kot pri finančnih sredstvih za implementacijo “reform” in “rekonstrukcije” opustošene tarče. (V Sloveniji so bili vsi politični akterji v času Iraške vojne obsedeni z obnovo Iraka, tako, da slovenski politični prostor lahko mirne duše klasificiramo kot pohlepne agresorje v službi globalistične kriminalne internacionale). Razlog za takšna dejanja na primeru Iraka pa je bila Colin Powellova doktrina “Pottery Barn Rule” z uradnimi stroški obnove Iraka pri konzervativni oceni od 60 milijard USD138 milijard USD iz budžeta za iraško vojno v višini 2 bilijona dolarjev. Večino tega denarja so dobile ZDA in drugi ponudniki, med njimi je široko poznana dodeljena pogodba brez zbiranja ponudb Halliburton korporaciji, ki je hčerinsko podjetje KBR, katere takratni predsednik upravnega odbora je bil Dick Cheney, takratni podpredsednik ZDA in eden glavnih pobudnikov za vojno. (“Rand Paul trdi, da je Dick Cheney navijal za vojno v Iraku zato, da bi Halliburton profitiral.“)

Janez Janša in kriminalni akter ameriške globoke države in vojni zločinec George Bush mlajši.

V Ukrajini zraste tudi Bidenov sin

Najbolj pomembna etiketa plenilskega dogovornega kapitalizma glede Črno/Oranžne spremembe, ki se v ZDA odvija z namenom namestitve Joe Bidena v Ovalni Pisarni, je njegov sin Hunter in ukrajinsko energetsko podjetje z dvomljivim slovesom – Burisma Holdings. (Tik pred začetkom je celo nekaj hunterjevih sodelavcev bilo mnenja, da je podvig z Burismo preveč “toksičen” in so prekinili vezi z njim.) Čeprav se je zgodbo s strani demokratov ignoriralo in celo zanikalo kot teorijo zarote in lažne novice v osrednjih medijih, so dejstva dovolj dobro poznana, da lahko rečemo, da ustrezajo iraškemu vzorcu: takratni podpredsenik ZDA Joe Biden je izvajal spremembo režima v Ukrajini, kar je februarja 2014 tudi uspelo z odstranitvijo ustavno izvoljenega predsednika Viktorja Yanukoviča. Aprila 2014 je sin Joe Bidena – Hunter Biden prišel v upravni odbor Burisma, skupaj z osebo po imenu Devon Archer (kasneje je bil obsojen za nepovezano prevaro), plačilo pa je bilo tako visoko, da v luči Hunterjevega neobstoječega znanja na trgu z energijo ni bilo upravičeno, a v luči dejstva, da je njegov oče bil v obamini administraciji glavni usmerjevalec politike do Ukrajine in denarja za pomoč, pa ima znesek plačila veliko smisla. (Dandanes je v medije prišlo tudi, da je leta 2015 Hunter svojega očeta, takratnega podpredsednika ZDA, spravil v direkten stik z Burisma Holdings, to so novice, ki jih tehnološki velikani iz silicijeve doline na socilnih omrežjih poizkušajo cenzurirati.)

Ko je moteč ukrajinski tožilec po imenu Viktor Shokin pokazal preveč zanimanja v Burisma Holdings je prišel na pomoč Papa Joe, saj se odkrito zagrozil politikom, ki so odvisni od zahoda in bili nameščeni po ukrajinski 2014 barvni revoluciji, da jim bo odtegnil milijarde USD v obliki ameriške pomoči. Joe jim je neironično očital, da je “koruptiven” in, da ga je potrebno odustiti. Kot je pravilno poročal Tucker Carlson, odpustitev Shokina je bila direktna posledica pisnega zahtevka podjetja Blue Star Strategies, ki je bilo PR podjetje Burisme in povezano s Clintoni, da naj Hunter lobira pri svojem očetu, da Burismi spravi z grbe tožilca Shokina. Joe je storil, kar se ga je prosilo. Kasneje se je celo pohvalil: “Rekel sem “Ne boste dobili milijarde. Od tu(iz Kijeva) odhajam čez 6 ur.” Pogledal sem jih in rekel sem jim: “Odhajam v šestih urah. Če tožilec ni odpuščen, ne boste dobili denarja.” No, kurbin sin. Odpuščen je bil.”

Ampak najprej je bila Srbija

Danes se veliko ljudi spominja Iraka, nekaterim se malce sanja o Ukrajini. Ampak Srbija, ki je bila predhodnica vseh, je izven radarja (vsaj za večino američanov). Da povzamemo:

Kot senator v 1990ih je bil Joe Biden eden najbolj militantnih jastrebov ameriškega vojaškega posredovanja proti srbom med razpadom jugoslovanjske federacije, najprej na Hrvaškem (1991 – 95), nato v Bosni (1992 – 95) in nato v srbski provinci Kosovo (1998 – 1999). Kot je že znano za osebe, kot so Hillary Clinton in pokojni John McCain, tudi Joe Biden ni nikoli naletel na vojno, ki mu ni bila všeč.

Pokojni senator John McCain in lutka globalistov in ameriške globoke države predsednik republike Slovenije Borut Pahor

Skupaj z Hillary je Joe Biden leta 2003 pomagal pridobiti glasove demokratov v Senatu za Bush-Cheney iraško vojno. Biden je neprestano pozival ZDA, da bombardirajo, bombardirajo, bombardirajo, bombardirajo srbe medtem, ko je uspešno uredil dostave pošiljk orožja islamističnemu režimu v Bosni (ter s tem napovedal podporo Obama-Biden administracije džihadističnim teroristom v Libiji in Siriji, podpora, ki je kasneje obrodila sadove s pojavom ISIS) in uspešno zlobiral, da so ZDA oborožile islamsko-narko-teroristično skupino poznano pod imenom “Kosovo Liberation Army- KLA”.

Joe Biden in lutka globalistov – predsednik Srbije Aleksandar Vućić

Joe Biden je bil primarni sponzor avtorizacije za kosovsko vojno marca 1999, v kateri je bil cilj vojaška agresija proti Srbiji in Črni Gori, resolucija nosi ime “S. Con. Res. 21.” Sledilo je 78-dnevno obdobje zračnih operacij NATO, ki so imele malo vpliva na srbsko vojsko a so zato opustošile infrastrukturo države. Zračne operacije so ubile na tisoče civilistov. Še dandanes, več kot 25 let kasneje, v Srbiji ljudje trpijo zaradi povišanih stopenj raka, ki ga pripisujejo ostankom uporabljenih izstrelkov, ki so bili narejeni iz urana. Ampak za Jihad Joe to ni bila dovolj visoka kazen za ljudstvo, ki ga je kolektivno demoniziral z “polpismenimi degeneriranci, morilci otrok, mesarji in posljevalci“.

Hrvaska, Zagreb. Zasedanje vrha procesa Brdo Brioni. Srecanje podpredsednika ZDA Josepha Bidna, hrvaske predsednice Kolinde Grabar-Kitarovic in predsednika republike Boruta Pahorja. Sedaj je jasno, da sta tako Pahor kot Kolinda lutke kriminalne agende ameriške globoke države in kriminalnega združenja – družine Biden.

Maja 1999, na vrhuncu zračnih operacij NATO je pozival k izkrcanju kopenskih sil ZDA, kateri bi sledila okupacija v stilu Japonske ali Nemčije. Junija 1999 se je bombardiranje zaustavilo, ko je takratni samodržec Slobodan Milošević popustil in dovolil začasno mednarodno okupacijo Kosova pod pogojem, da bo provinca ostala del Srbije, kot je ratificirano v resoluciji varnostnega sveta Združenih Narodov št. 1244. To je bila obljuba, ki jo niti ZDA niti NATO (in njena konkubina EU), niso imeli namena držati. Pod ščitom NATO okupacije so dobili proste roke večinoma demobilizirani KLA razbojniki, da izvajajo teror nad srbskim prebivalstvom. Dve tretjini srbov in vsi židje in cigani so bili izgnani iz Kosova, ostali se skrivajo v enklavah, kjer prebivajo še danes. Posebne tarče uničenja in vandalizma so bili ortodoksni krščanski samostani in cerkve, mnogi med njimi so bili stari več stoletij. Poveljnikom KLA, ki so bili tudi vodilni operativci v poslovodenju kosovsko-albanske mafije pri spolnih sužnjih, drogah, orožju in celo človeških organih, se je predalo lokalno oblast.

Osebe, ki morajo nekoč odgovarjati za storjene vojne zločine na področju bivše Jugoslavije.

Leta 2007 je senator Biden hvalil nov red kot “zmago islamske demokracije” in “zelo potreben primer uspešnega parterstva med ZDA-islamom”. Leto kasneje je busheva administracija poizkusila zaključiti delo tako, da so sprejeli kosovsko neodvisnost v luči kršenja UNSCR 1244 in nasprotovanju rusov. Ampak namesto, da bi se karkoli rešilo, je ostal hladen konflikt še dandanes, saj približno pol držav članic Združenih Narodov podpira Kosovo, polovica pa ne.

Janez Janša se je junija 2012 v nagovoru pred skupščino Združenih Narodov priklonil kriminalni agendi družine Biden z izraženimi čestitkami in priznanjem Kosova.

Sebe poimenujejo kot najbolj pro-ameriško “državo”, kosovska pseudo država pa je postala primarni teritorij za rekrutiranje borcev za ISIS. Ampak hej, posel je bil dober! Kot v Iraku, so ljudje z dobrimi političnimi povezavami, vključno z bivšimi politiki, ki so bili vodilni pri napadu na Srbijo in okupaciji Kosova, množično romali v provinco Kosovo, ki se je napajalo z velikodušnimi subvencijami iz ZDA in EU, kar je povzročilo, da je bilo Kosovo nekaj časa največji prejemnik pomoči na prebivalca na svetu. Eden takšnih jastrebov, pardon, podjetnikov je bila bivša državna sekretarka ZDA Madeleine “mislim, da je pol milijona mrtvih iraških otrok bilo vredno tega” Albright, vidna usmerjevalka do srbov sovražne politike clintonove administracije in za nameček sovraži srbe še na osebnem nivoju.

Madeline Albright in Janez Drnovšek

Albrightova je hotela vnovčiti več stotin milijonov USD pri prodaji telefonskega podjetja PTK, prvotno v lasti jugoslovanske države, ki je bila “privatizirana” (z drugo besedo ukradena) leta 2005 kot skupna delniška družba, a je bila primorana svojo ponudbo umakniti, saj je privlačila preveč nezaželene publicitete. Prav tako je na lovu za kosovskimi bogastvi bivši vrhovni poveljnik NATO in operativni vodja kosovske vojne general Wesley Clark, ki je po poročanju uspel pridobiti večji delež naravnih zalog premoga v okupirani provinci z sumljivim poslom, ki je iz radarja javnosti čudežno izginil istega leta (2016), kot se je o njem prvič poročalo.

General Wesley Clark, ki je na Kosovem na sumljiv način pridobil vodilni tržni delež premoga.

V tem trenutku za Kosovo ni še direktnega dokaza v obliki izplačila bidenovi družini v stilu Ukrajine, a obstaja sled preko hunterjevega prijatelja iz Burisme – Devon Archer in njegovega soobtoženega John “Yanni” Galanis, ki je povezan z vodilnimi kosovsko – albanskimi politiki. V vsakem primeru je opazno, da je Bidenov klan posvečal ogromno pozornosti Kosovu. Najstarejši sin Joe Bidena, ki je sedaj vrhovni državni tožilec v Delawareu v ZDA, je delal na Kosovem po vojni in sicer je šolal lokalne tožilce v okviru OSCE “vladavina prava” misije (kar je precej velika naloga v mafijsko vodeni pseudo-državi) in ima v bližini ogromne ameriške baze Camp Bondsteel po sebi poimenovano celo ulico. Na ceremoniji razglasitve imena ulice je bil prisoten tudi Hunter Biden, Joe Biden pa si je med ceremonijo vzel priložnost, da je izjavil svoje “sožalje” srbskim družinam, ki so izgubile bližnje v zračnih napadih NATO – katerih glavni zagovornik in pobudnik je bil on sam.

Podpredsednik ZDA in eden največjih pobudnikov vojaške agresije ZDA na Srbijo v 1990ih Joe Biden pri pregledu častne straže ob prihodu v srbsko palačo na sestanek z srbskim predsednikom Aleksandar Vučićem v Beogradu, Srbija torek, Aug. 16, 2016. (AP Photo/Darko Vojinovic)

“Shokin” zahteva

Najbrž najboljša paralela med bidenovim rokodelstvom v Ukrajini in njegovim interesom na Kosovem je, ko se je potrebno znebiti neprijetnega posameznika. Ampak v tem primeru ni šlo za uradnika države, kot na primeru Burisma tožilca Viktor Shokin, ampak je šlo za starosto srbske otrodoksne cerkve. Maja 2009 je takrat podpredsednik Biden zahteval, da se obišče eno najbolj ortodoksno-krščanskih lokacij na Kosovem – samostan Visoki Dečani. Vladajoči škof Artemije iz eparhije Raška in Prizren, ki vključuje Kosovo in Metohijo, ni želel dati blagoslova temu obisku, pravzaprav je s tem Bidenu sporočil, da ni dobrodošel. Škof Artemije je bil dolgo časa trn v peti Bidena in drugih, ki so navijali za odcepitev Kosova od Srbije, začenši z njegovo prvo misijo v Washingtonu leta 1997, ko so se vojni oblaki že zbirali. Leta 2004 je škof Artemije tožil NATO oblasti na Evropskem Sodišču za Človekove Pravice v Strasbourgu ker niso storili ničesar za zaščito njegove “črede” med anti-srbskim divjanjem islamsko-albanskih paravojakov marca 2004. Nato pa je marca 2006, ko so bile priprave za končno rešitev zadeve Kosovo že v teku, začel z obsežnim večnacionalnim lobiranjem in kampanijo za iztirjenje ameriške politike, kateri je Biden posvetil toliko pozornosti. Čeprav škofova kampanija ni bila uspešna pri preobratu ameriške politike pa je bila ključna pri tem, da se je zamaknila za več kot eno leto – kar je seveda sprožilo rjovenje ogorčenih bidenovih sodelavcev v Washingtonu. Zato je za Bidena odpoved obiska škofa Artemije v samostanu bila svojevrstna žalitev.

Škof Artemije, ki je bil trn v peti globalistično-islamistični agendi kriminalnega združenja ameriške globoke države na področju bivše Jugoslavije.

Konec škofa Artemije je napočil nekaj mesecev kasneje, v začetku leta 2010, v času dvakratnega obiska, najprej admirala Mark P. Fitzgerald, takratnega poveljnika ameriških pomorskih sil v Evropi in Afriki, nato pa še poveljnika Allied Joint Force Command (JFC) Neapelj (ki se je kasneje tistega leta upokojil in, “presenetljivo”, postal konzultant z “številnimi obrambnimi in komercialno-pomorskimi in letalskimi pogodbeniki“). Nepotrjeno poročilo iz tistega obdobja je navajalo visokega predstavnika NATO (ali je bil to admiral Fitzgerald ali pa nekdo drug ni navedeno), ki je med enim od lokalnih sestankov izjavil: “Kar tu potrebujemo je bolj kooperativen škof”. Več podrobnosti si lahko preberete na tej povezavi. Od objave prispevka na prejšnji povezavi lansko leto je NATO poveljstvo v Neaplju iz svoje spletne strani izbrisalo navedbe glede Fitzgeraldovih obiskov leta 2010.

Nedolgo po tej izjavi je bil težaven duhovnik s strani policije prisilno odstranjen in izgnan iz svojega sedeža, brez eklasiastičnega procesa cerkvenih oblasti v Beogradu, ki so bile pod pritiskom sodelujočih srbskih politikov, ki so bili nameščeni po barvni revoluciji v Srbiji leta 2000 in so bili pod pritiskom NATO. Razlog za izgon škofa? Transparentno neosnovane obtožbe finančnega prekrška. Z drugimi besedami, lažne obtožbe o “korupciji” – tako kot proti ukrajinskemu Shoikinu. Skoraj kot, da bi slišali Joe Bidena govoriti: “Well, son of a bitch. He got fired.

Predsednik vlade republike Slovenije Janez Janša je 9.7.2020 odšel po navodila k svojim gospodarjem na sedež NATO glede ravnanja z “smrtonosno” Covid-19 epidemijo…neumnosti.

Ampak poglejte na svetlo plat…

Pri začetem prevratu, s katerim se soočajo ZDA, ne sme biti nobene iluzije, da, kar je na kocki pri razvijajočem se scenariju za odstranitev Donalda Trumpa ni samo njegovo predsedovanje ampak je na kocki preživetje zgodovinskega ameriškega etnosa, katerega simbol je Donald Trump tako za svoje podpornike kot nasprotnike. Ne pozabite, da se ZDA soočajo z plenilci in mrhovinarji, ki z veseljem požgejo staro, zlobno Ameriko do tal dokler pri tem lahko dosežejo absolutno oblast in si lahko še naprej z mehkim perjem kitijo svoja mehka in udobna gnezda. Tik pred absolutno zmago Donalda Trumpa s tako veliko razliko, da je ni mogoče ponarediti, smo na poti v distopične čase državniških zadev. Vkolikor jim uspe odstraniti Trumpa “z vsemi potrebnimi sredstvi” in Joe Biden prevzame krmilo, lahko pričakujemo salvo nameščencev globalistov, ki želijo vojno in ob katerih trumpova ekipa izgleda kot sopotniki Mahatme Gandhi. Med imeni, ki krožijo so Nicholas Burns, Antony Blinken, Michele Flournoy, Evelyn Farkas in Anne-Marie Slaughter, vsa imena, ki so bila del ekipe pri Bosni, Kosovu, Iraku, Libiji, Ukrajini, Siriji…

Gre za recept za vojne, spremembe režimov in kopico barvnih revolucij.

Ampak, da zaključimo z pozitivno opazko, potencialne poslovne priložnosti v prihodnosti bodo neomejene. Najbrž pa sedaj tudi razumete, zakaj se v Sloveniji z covid-19 prevaro ravna po radikalnem modelu ameriške demokratske stranke in kitajske komunistične partije ter avstralske fašistične pokrajine Victoria, kjer policija z droni nadzoruje državljane, ki se ne smejo gibati več kot 2km stran od svoje hiše, policija pa z represivnimi prijemi in fizičnim nasiljem tudi podreja prebivalce in jim uklenjenim nadeva obrazne maske. Kjer so kapitalske povezave z CCP in ameriško demokratsko stranko (globalisti) ter delom republikanske stranke globoke, tam so namišljeni ukrepi za zajezitev covid-19 še posebej brutalni. Lockdowna nikoli niso vzpostavili v Južni Dakoti, Arkansasu, Iowa, Severni Dakoti, Nebraski, Wyoming, torej, ponovno – v teh zveznih državah ni nikoli bilo obvezno nošenje obraznih mask, nikoli niso zapirali barov ali pa restavracij, nikoli niso ugasnili nebistvenih delov gospodarstva, nikoli oblasti niso grozile z pandemijo, nikoli niso omejili javnih zbiranj ali pa gibanja državljanov – v Sloveniji pa se politični razred zaradi svoje zgodovine kriminalnih dejanj boji slovenskega naroda in uporablja lažno covid-19 pandemijo za ščitenje svojega družbenega razreda in svojih udobnih družbenih gnezdec – politični družbeni razred v Sloveniji, ki je že od leta 1992 kapitalski/finančni parazit na plečih povprečnega slovenskega državljana. V Sloveniji je “zdravilo” za nevidnega sovražnika veliko hujše in bolj nevarno, kot pa še nikoli na tiskovni konferenci predstavljen izoliran sev virusa Covid-19.

In potem je tu še kitajska komunistična partija (CCP)

Poslovanje nosilcev funkcij znotraj administracije Barrack Hussein Obame (Barry Soetorro) ogroža nacionalno varnost ZDA, saj so, vsaj v primeru Joe Bidena njegovi družinski člani in poslovni partnerji na plačilnem seznamu CCP – kot je prikazano na spodnjih diagramih:

Kako je Hunter Biden prejel kitajski državni denar
Kako kitajska komunistična partija goji družino Biden
Bidenove poslovne povezave z kitajsko komunistično partijo

Ironično, da se vse, kar se je s strani demokratov očitalo Donald Trumpu, od ruskega vmešavanja do Ukrajine do kitajske komunistične partije, počne v vrhu ameriške demokratske stranke in njenih poslovnih akterjev, ki so vsi podkupljeni s strani Kitajske, posledično ogrožajo nacionalno varnost ZDA oziroma z drugimi besedami – krivi so visoke izdaje (high treason) ZDA. Kazen za visoko izdajo v ZDA je usmrtitev.

Hunter Biden in skupinske slike s sestankovanja z predstavniki kitajske komunistične partije.

Prevzem novega svetovnega reda je zelo resničen…in začel se bo z Nemčijo in Kitajsko –>

<– Kako virusna pandemija koristi globalistični agendi

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.