Brezgotovinska družba: WEF se hvali, da je 98% centralnih bank v procesu vpeljave CBDC

Kaj se je zgodilo z World Economic Forumom (WEF)? Za trenutek so povsod na vseh naslovnicah svojih propagandnih trobil zdaj pa so popolnoma izginili iz oči javnosti. Po porazu agende okoli plandemije mRNA ConVid cepiva je bil načrt zlorabe strahu javnosti s katerim bi vzpostavili stalno medicinsko avtokracijo razkrit (zarota, ki ni več teorija), so Klaus Schwab in njegova vesela druščina globalistov poniknili nazaj v “delavnico”. Zagotovo bo prišel dan, ko jih bomo spet videli v javnosti, a za sedaj se je WEF premaknil proč od sojev žarometov v temne votline Davos prostora odmevov (ker vsi govorijo eno in isto…kot odmev).

Večina njihovih pogovorov se sedaj osredotoča na teme kot so podnebne spremembe ali pa DEI politike (ki se jih v ZDA pospešeno razgrajuje na način, da zvezne države sprejemajo zakonodajo, ki onemogoča najemanje delovne sile po pogojih raznolikosti, pravičnosti in vključenosti oziroma diversity, equity in inclusion – DEI, recimo v Texasu BlackRock sklad centralnobančnega kapitala nima več dovoljenja za obratovanje) a ena ključna tema se vedno znova pojavi v delovnih načrtih globalnih think-tankov in gre za program, ki je bil predstavljen zelo na javen način med convid plandemijo. Vsakdo, ki ceni gospodarsko svobodo, bi moral biti skeptičen do Central Bank Digital Currencies (CBDC’s) saj gre za najverjetneje največjo grožnjo človeški svobodi vse od poizkusa uvedbe digitalnih cepilnih potnih listov. WEF se je v nedavnem prispevku v obliki novega delovnega dokumenta (white paper) pohvalil, da 98% centralnih bank sedaj izvaja/uvaja/implementira CBDC programe. V poročilu oziroma njihovem whitepaperju z naslovom: “Modernizing Financial Markets With Wholesale Central Bank Digital Currency (Modernizacija finančnih trgov z veleprodajno centralno bančno digitalno valuto)” najdemo sledeče:

CeBM je idealen za sistemsko pomembne transakcije kljub vzponu alternativnih plačilnih inštrumentov…Veleprodajna centralnobančna digitalna valuta (wCBDC) je oblika CeBM, ki lahko odklene nove gospodarske modele in integracijske točke, ki danes niso možni.

Whitepaper se primarno osredotoča na racionalizacijo prekomejnih plačil s čimer se je v zadnjih dveh letih obsežno ukvarjala Bank for International Settlements Basel (BIS Basel). Whitepaper prav tako opisuje čudne koncepte diferenciranih CBDC mehanizmov – vsak od njih naj bi bil zasnovan za različne inštitucije za različne namene. Veleprodajne CBDCje bi uporabljale samo bančne inštitucije, vlade in nekatere globalne korporacije medtem, ko bi maloprodajne CBDCje rezervirali za uporabo med običajnimi državljani. Na kakšen način bi se razlikovala vrednost in kupna moč veleprodajnih CBDCjev ni jasno a precej enostavno je uganiti, da bi te naprave in tehnologija dala bančnim ustanovam večjo zmožnost homogeniziranja mednarodnih valut in transakcij. Z drugimi besedami povedano – gre za pot po kateri pridemo do globalnega valutnega modela. Dodatno bi potem vpeljava CBDCjev s strani regionalnih vlad in globalnih bank pripeljala do nečesa kar pri WEF poimenujejo z “dematerializacija” – odstranitev fizičnih vrednostnih papirjev in gotovine v obtoku. Pri WEF so izjavili:

Kot v okviru RTGS modernizacijskega programa, ki ga vodi Bank of England (BoE), je namen vpeljava sistema polno digitaliziranih vrednostnih papirjev, ki je testiran za prihodnost za postopno uvedbo DLT (Distributed Ledger Technology). Tokenizacija sredstev/kapitala zajema digitalne žetone (token), ki predstavljajo nek kapital kot naprimer nepremičnina, delnice, digitalna umetnost, intelektualna lastnina in celo gotovino. Tokenizacija je ključna uporaba blockchaina, nekatere ocene se gibljeno okoli 4 – 5 bilijonov USD tokeniziranih vrednostnih papirjev na DLT do leta 2030.

No potem pa le spustijo mačka iz žaklja:

BIS Basel predlaga dva modela za tokenizacijo monetarnega sistema: 1) Vpelji CBDCje, digitalne žetone in tokeniziran kapital na skupen združen ledger in 2) zasleduj postopni napredek z ustvarjanjem med seboj povezanih sistemov.

Ugotovili so, da je opcija 2 bolj verjetna glede na to, da opcija 1) zahteva novo zasnovo finančnega sistema. Eksperimentiranje z konceptom združenega ledgerja je v teku.

Sedaj pa prebrano zgoraj prevedimo v dekodiran jezik – Združen ledger je v bistvu drug izraz za enoten/globalen finančen sistem valut, ki je popolnoma centraliziran in je pod nadzorom globalnih bank, kot so BIS in IMF. WEF in BIS Basel priznata težavnost uvedbe takšnega sistema brez nasprotovanja zato predlagajo postopno vpeljavo z uporabo “medsebojno povezanih sistemov” (pripojitev CBDCjev papirnatemu denarju in fizičnim pogodbam in nato počasi ampak zagotovo dematerializirati ta sredstva ter ustvariti nov normativ, ki je 100% digitalen). Gre za totalitarno stopicanje. BIS Basel napoveduje, da bo leta 2030 vzpostavljenih vsaj 9 večjih CBDCjev – gre najverjetneje za precej omiljeno izjavo glede namenov, ki jih imajo s tem načrtom. Globalisti so v preteklosti večkrat namignili, da bi rajši videli, da bi bilo vse digitalizirano do leta 2030.

Brezgotovinska družba bi pomenila konec gospodarski anonimnosti ter svobodi trgovanja. Vkolikor se v znak protesta ne bo na veliko sprejelo alternativnih fizičnih valut bodo CBDCji povzročili sledljivost vseh transakcij, te transakcije pa se bo preko vlad in bank z lahkoto prekinilo praktično v realnem času. Predstavljajte si svet v katerem se vse trgovanje nadzoruje, ves promet podjetij in posameznikov nadzorovan, transakcije pa se lahko zaustavi vkolikor se ugotovi, da so prekršile mandate sistema. Da, te stvari se dogajajo tudi danes a z gotovino se temu lahko izognemo. Predstavljajte si svet kjer bo vaša možnost zapravljanja denarja omejena samo na določene trgovine, določene storitve, določene izdelke in določene regije pogojena pa bo z vašim političnim mnenjem, vašim stanjem družbenih kreditov in vašim ozadjem. Nadzor, ki pride v okviru CBDCjev je izjemen in omogoča popoln mikro managment prebivalstva. Dejstvo, da 98% centralnih bank že vpeljuje to tehnologijo, bi moralo biti včeraj, danes in jutri na naslovnicah vseh medijev kot novica desetletja a ta proces mediji popolnoma ignorirajo (kot da bi bili plačani za tišino o teh temah).

Sedaj pa še malce namiga zunajparlamentarnim strankam, ki ste brez korporativnih agend in botrov iz tujine – Sprejeti je potrebno zapis pravice do uporabe gotovine v Ustavo kot neodtujljivo pravico državljanov republike Slovenije. Razmišljati je potrebno o novi obliki denarja, ki ima vgrajeno fizično 24 karatno zlato v bankovce (o tem smo na tem blogu že pisali v prispevku: Načrt za vzpostavitev novega finančnega in plačilnega sistema v Sloveniji ) in na osnovi tega začeti ustanavljati paralelni finančni sistem, ki je nedovisen od ECB, BIS Basel, FED, BoE in sistema fiat valut ustvarjenih iz zraka na podlagi korespondenčnega kredita ustvarjenega iz zraka ter pripadajočega bančnega sistema delnih rezerv. Potrebno je ustaviti modifikacijo biosfere Slovenije, ki ima zakonsko podlago v Pariškem podnebnem Akordu – nepreklicen in takojšen izstop po vzoru prve vlade Donalda Trumpa. Svoja hrana in od mednarodnega bankirskega kartela neodvisen finančni sistem bi bil lep temelj za Samostojno, Suvereno in Neodvisno Republiko Slovenijo. Trenutno smo globoko v fazi uvedbe CBDC v Sloveniji, saj imamo vzpostavljene že digitalizirane in med seboj povezane sisteme – digitalni DURS, digitalna zdravstvena kartica, digitalni zemljiški kataster, razne eVEM točke ter razne aplikacije v okviru državnih/javno-upravnih storitev ter kar je najpomembneje – vsi precej redno uporabljate brezgotovinskoplačevanje s karticami in vsi precej redno uporabljate mobilne špijone pardon, telefone in vsi ste se precej redno hodili PCR testirat in mRNA genetsko modificirati v okviru Covid cepiv… Vse kar sedaj morajo še storiti je vse te sisteme povezati v eno aplikacijo in zbudili se boste v Kitajski ureditvi na južni strani alp sredi evropskega kontinenta, svobodni niste niti ne boste, v lasti ne boste imeli nič in zaradi tega boste srečni…na južni strani Alp…in da, v takšnem sistemu vam lahko avtomatizirano preko umetne inteligence onemogočijo dostop do Vašega denarja/valute vkolikor niste prejeli zadnjega Pfizer/Moderna/AstraZeneca Boosterja…

Mimogrede, zgolj za kozmetiko na koncu prispevka, da ne bo kdo rekel: “Saj nihče ni nič rekel proti”. Vkolikor še niste sami dojeli – ustvarjalci tega bloga ne dajemo nobenega dovoljenja niti soglasja nobeni banki, vladi ali pa mednarodni inštituciji za uvedbo takšnega sistema tiranije v Sloveniji. Niti ne soglašamo z digitalizacijo javnih storitev in javnih služb, agencij, uradov saj je celoten digitalen ekosistem ustvarjen na način da osebne podatke državljanov – osebni dokumenti, bančni računi, geolokacijske podatke, druge zasebne in osebne podatke avtomatsko shranjuje na strežnikih organizacij izven geografskih meja Slovenije kjer so na razpolago bodisi za prodajo (kot je naprimer JP Morgan Chase nedavno prodal podatke transakcij 80 milijovo svojih strank zainteresiranim oglaševalcem za namene bolj ciljanega oglaševanja) bodisi na vpogled organizacijam, ki so lahko eksistenčno sovražne do slovenskih državljanov (npr.Pfizer, NATO, WEF) kar pa je najverjetneje v absolutni koliziji z Zakonom o Varstu osebnih podatkov kot tudi ustavnimi pravicami državljanov republike Slovenije. Na to temo smo pisali že pred leti na tem blogu v prispevku z naslovom Veliki Brat vohuni za vami na tisoč načinov in vse te informacije se sedaj stekajo v centralizirane “fuzijske sisteme”

Centralni bankirji priznali, da “načrtujejo popoln nadzor!” –>

<– Videoposnetek: CBDC | Central Bank Digital Currencies v 15 minutah & 34 sekundah | “Vgrajeno bo POD VAŠO KOŽO.”