RFK opozarja, da je WHO tik pred sprejetjem nove p(l)andemične pogodbe

Neodvisni predsedniški kandidat Robert F. Kennedy Jr. je v zadnjih nekaj mesecih naredil vse, da je uničil upanje ljudi, ki v njem vidijo resno alternativo trenutnemu ameriškemu političnemu establišmentu. Za podpredsedniško kandidatko je izbral big-tech starleto Nicole Shanahan, bolano zagovarja Izrael, odprava ustavne pravice do lastništva orožja – zaradi tega je jasno, da sprememb v primeru izvolitve RFK ne bo. Eni zadevi, ki pa izziva trenutno ureditev, pa je ostal zvest in sicer je neomajen nasprotnik medicinske tehnokracije, ki je v ozadju Covid-19 plandemije ter posledičnih poizkusov na ljudeh v velikem obsegu s strani Pfizer in Moderne in AstraZenece in J&J. To ga nekako razlikuje od njegovih nasprotnikov v 2024 volitvah. Medtem, ko se oba – tako Biden kot Trump – na predvolilnih dogodkih hvalita, kako je njuna podpora tem cepivom pomagala premagati pandemijo, je RFK zaigral popolnoma drugačno noto in sicer opozarja volivce o prihajajoči novi WHO pandemični pogodbi. Vkolikor bo sprejeta bodo američani (ter seveda tudi hlapci iz Slovenije) padli pod nadzor medicinske tiranije na način, ki bo veliko bolj tiranski kot pa smo videli leta 2020.

Glede na absurdno distopično nočno moro, ki jo predstavlja ta pogodba, je vsebina vržena v sfero neverjetnega. Celo tako absurdno, da je moral sam Reuters preverjati dejstva glede trditev, ki krožijo, da je WHO opustila napore za sprejetje pogodbe, kar je ironično saj so ravno Reutersovi preverjevalci dejstev izjavili, da WHO takšne pogodbe nima v načrtu vsaj naslednje dve leti. Ideja, da bi WHO sestavljala pogodbo, ki je nadrejena nacionalni suverenosti glede razglašanja epidemije in odziva na njo, je v liberalno-zeleno-socialno-demokratskih krogih NPCjev (Non-Performing-Character) smatrana za zarotniško blodnjo v sanjah v stanju visoke vročine, ki bi še Alex Jonesa prebudila oblitega s hladnim znojem sredi noči. Ampak tako kot je Jones opozarjal v letih preden se je zgodilo leto 2020 je globalističen prevzem, ki ga predstavlja ta pandemična pogodba WHO, zelo resnična zadeva.

WHO bo do 10.5.2024 pripravila zadnji osnutek pandemične pogodbe. Ta datum predstavlja zaključek 9 kroga usklajevanj (ki se dogajajo daleč proč od vašega zavedanja zahvaljujoč slovenskim WEF medijem, Izraelu, Ukrajini, NATO, političnemu cirkusu ter športnim dogodkom po TV). Vkolikor bo zadnji osnutek potrjen bo pogodba revidirala International Health Regulations (IHR), katere je 194 držav članic WHO že sprejelo. Sodeč po vsebini zadnjega osnutka, ki je bil zadnjič na voljo javnosti 22.4.2024 bodo nova IHR dala WHO oblast nad razglašanjem epidemij, odzive na epidemije in oblast nad koordinacijo ukrepov nad narodi, ki so podpisniki te pogodbe. Vkolikor bo WHO dosegel svoje cilje bo pogodba sprejeta do konca meseca maja 2024 na svetovnem kongresu WHO – World Health Assembly, ki je vladajoče telo WHO (zanimivo bi bilo izvedeti imena in priimke predstavnikov Slovenije, saj ima WHO slovensko pisarno v Ljubljani, Trubarjeva c.2, 1000 Lj, Tel.: 012441585).

Spremembe IHR so v preteklosti povzročile, da ni bilo soglasja za sprejetje pogodbe. V zadnjih nekaj letih se je celo opustilo precej predlaganih sprememb IHR, ki niso prisotne tudi v tem zadnjem delovnem osnutku. Prejšna verzija pandemične pogodbe na osnovi katere smo v Sloveniji zaigrali Covid depopulacijsko agendo je že vsebovala določila, ki WHO pooblaščajo za izdajanje zavezujočih direktiv, omogočajo nespoštovanje človekovih pravic, delujejo na osnovi potencialne zdravstvene krize, vpeljujejo digitalne cepilne potne liste ter omogočajo izvajanje množične cenzure proti informacijam katere oni smatrajo za dezinformacije.

Upor tem totalitarnim ukrepom razkriva tiransko stopnjo oblasti, ki bi jo sporazum dal WHO. To jasno lahko vidimo v preostalem ostanku besedila v predlagani pogodbi, ki WHO kvalificira za: “usmerjevalna in koordinacijska avtoriteta za mednarodno zdravstveno delo vključno z preprečevanjem plandemij, pripravo in odzivom”. Čeprav je bilo nekaj najbolj nezaslišanih IHR sprememb nulificiranih so še nekatere obstoječe, ki predstavljajo podobno grožnjo. IHR spremembe, ki ostajajo v pandemični pogodbi zajemajo naprimer: generalni direktor WHO lahko sam razglasi plandemično krizo v katerikoli državi članici, lahko uporabi zgodnjo intervencijo za preprečevanje pojava plandemije, povečana stopnja nadzora za monitoring pojavljajočih se patogenov, lahko tudi poveča stopnjo cenzure, kar je podobno tistemu, kar se je v prejšnjih verzijah osnutka črtalo. ZDA naprimer bi bile prisiljene predati 20% svoje zdravstvene opreme WHO, ki bi jo nato redistributirala po državah članicah. Namen pogodbe je značilen tudi po tem, da je začrtan cilj pandemične pogodbe tudi ta, da se resurse bogatih držav prerazporedi v pomoč revnim državam. Kot večino sprejetih politik vlade Joe “sniff-em” Bidena bi tudi to sprejetje pandemične pogodbe postavilo vse nedržavljane ZDA pred državljane ZDA (vam je sedaj vsaj od daleč jasno zakaj imajo vsi tujci v Sloveniji več pravic in ugodnosti, kot pa domače avtohtono prebivalstvo?). Zaradi članstva ZDA (in tudi Slovenije) implementacija takšne pogodbe ne potrebuje soglasja Kongresa (najverjetneje potem tudi ne državnega zbora v Sloveniji). Implementacija pomeni de-facto podreditev naroda vsem zahtevam v pogodbi.

Zadnji poizkus sprejetja WHO pandemične pogodbe se nekako ravno ujema z predsedniškimi volitvami 2024 v ZDA zato se v ZDA še posebej pojavlja občutek nujnosti, da v Belo Hišo ponovno zakoraka Donald Trump saj to najbrž pomeni, da ZDA ne bodo ratificirale oziroma podpisale te pogodbe. Trump močno nasprotuje WHO oblasti nad javnim zdravjem v ZDA saj je v prvem mandatu celo pozival k ukinitvi financiranja WHO ter, da ZDA izstopijo iz telesa za zdravje v okviru Združenih Narodov. A žal bo kakršnokoli nasprotovanje tej verziji pandemične pogodbe obrodilo malo sadov saj bo ratifikacija potekala v času, ko bo Joe “fuck’em” Biden takrat še vedno v Beli Hiši. Biden seveda za razliko od Trumpa ali pa JFK podpira podpis nove pandemične pogodbe WHO kljub temu, da bo podpis pogodbe uničil obstoječo javno-zdravstveno infrastrukturo ZDA. Strašenje pred novo plandemijo pa je za Bidena dovolj, da v ljudeh prebudi množično formacijo psihoze iz leta 2020, ki je povzročila, da je na milijone ljudi po celem svetu bilo pripravljeno žrtvovati svojo osebno avtonomijo (svobodo) za lažen občutek varnosti (cepiva, ki to niso). WHO pogodba pa žrtvuje nacionalno avtonomijo v celoti.

Podpis te nove pandemične pogodbe ustvari okvire za povečanje avtoritarnega okvira, ki se je testno izvedel leta 2020. Kot smo bili (tisti, ki smo bili pozorni in smo zato danes necepljeni) na namero opozorjeni zaradi simulacije pandemije Event 201, tako dandanes WHO že v duhu strašenja napoveduje nadaljevanje globalističnega prevzema z propagando okoli nevarnosti “Bolezni X” z ciljem, da zgradi podporo za svojo posodobljeno verzijo avtoritete nad pandemičnim odzivom praktično vseh narodov na zemlji. Tako smo sedaj tisti, ki smo pozorni, že spremljali prispevke o H5N1 ptičji gripi, ki je do sedaj okužila enega agrarnega delavca v Texasu. Ti dogodki demonstrirajo, da so globalistični tehnokrati rekonfigurirali orožja, ki jih imajo na voljo z ciljem, da ponovno vzpostavijo svojo tiranijo na njim najbolj koristen način, ko bodo določili začetek nove plandemije. Tako kot leta 2020 se tudi zdajšnje predsedniške volitve v ZDA smatra za kljčni trenutek, ko bosta trčila nacionalizem proti globalizmu. Vkolikor bo WHO uspelo ratificirati pogodbo bodo lahko uporabili iste taktike s katerimi so že zaobšli nacionalno suverenost, ko so ustvarili socialne pogoje za plandemijo s katero so uspešno zmanipulirali volitve. Glede na to kako malo se je spremenilo od leta 2020 na področju sprehajanja ovc v klavnico bi si celo upali napovedati, da se bo zgodovina ponovila po samo štirih letih.

Mimogrede: Ustvarjalci tega bloga Vladi in slovenskim predstavnikom v WHO JAVNO naročamo, da omenjeno pandemično pogodbo ZAVRNETE (vkolikor tega niste dojeli že med branjem vsebine).

“Pandemična pogodba” WHO je “povezana z globalnim digitalnim potnim listom in identifikacijskim sistemom” –>

<– Videoposnetek: Dr.Robert Malone pojasni načrt globalistov za uničenje človeštva