Videoposnetek: Georgia Meloni na “mirovni konferenci” v Švici o Rusiji

Vprašanje po evropskih volitvah 9.6.2024 v kontekstu naše sosede Italije: Kako to, da je stranka Fratelli d’Italia (Fd’I) katere članica je predsednica vlade Giorgia Meloni, v Italiji na volitvah dosegla tako dober rezultat kljub:

  1. Katastrofalnemu gospodarstvu. To je sicer v Italiji normalno ampak…
  2. Italjansko gospodarstvo se je še poslabšalo zaradi projekta Ukrajina katerega velika podpornica je Melonijeva in kateremu italjanska javnost v veliki večini nasprotuje.

Odgovor ste tu slišali prvič v slovenskem “medijskem” prostoru: Vkolikor pade Ukrajina, pade globoka država globalistov v ZDA skupaj z evropskimi in NATO agenti/nameščenci globalistične globoke države. Kdor zagovarja proxy vojno Ukrajine proti Rusiji in pošilja tja bodisi denar, pomoč, vojaško opremo je agent globalistične globoke države.

Za vse, ki mislite, da bo izvolitev lažnih desnic v EU, ki so vse pod kontrolo globalistične globoke države, spremenila načrtovan tok dogodkov v kontekstu eskalacije napada na Rusijo in drugih norosti globalistov Vam moramo sporočiti, da se motite (mimogrede, v Italiji se euro-volitev ni udeležilo 51.66% volilnega telesa posledično te volitve v Italiji nimajo demokratičnega mandata in so neveljavne oziroma povedano drugače 51.66% volivcev je s svojo neudeležbo izreklo nezaupnico političnemu razredu v Italiji…in z precej večjo večino tudi v Sloveniji…ampak v tem primeru demokratični standardi ne veljajo). Spodnji videoposnetek, ki ga v Sloveniji mediji niso pokazali iz nedavnega mirovnega srečanja v Švici, je precej zgovoren. No na tem sestanku so bili prisotni tudi predstavniki Slovenije in sicer ljubiteljica krofov in hobi predsednica države Nataša Pirc Musakar ter profesionalni influencer ter kralj Instagrama in hobi predsednik vlade Robi. Vsi, ki ste na zadnjih parlamentarnih volitvah odšli na volitve in izvolili Robija in Natašo ste glasovali za eskalacijo do tretje svetovne vojne, ki bo tudi Veliki Reset. Ćestitke in upamo, da se motimo a spodnji videoposnetek ne vliva veliko upanja.

Če se Rusija ne bo strinjala z našimi pogoji jo bomo prisilili v predajo.” -Georgia Meloni na Mirovni konferenci za Ukrajino, Švica, junij 2024-

Za zaključek pa še sporočilo Stephen K. Bannona vsem akterjem globoke države (Bannon je vodilni politični svetovalec predsednika Donalda J. Trumpa):

Ukrajinska korupcija: Obama, Biden, Soros, Schiff, Bolton, Pelosi, Kerry, Romney, Clinton –>

<– Preden so Bidenovi “opravili” z Ukrajino je bil Irak…in Srbija