Obvezno služenje vojaškega roka prihaja nazaj v Evropo

Medtem, ko več držav ponovno uvaja obvezno služenje vojaškega roka, si nekateri EU politiki želijo, da bi se to zgodilo po celotni EU. Madžarski novičarski portal Divany je naredil seznam držav, ki so ponovno uvedle naborništvo. Profesionalne vojske so močno kadrovsko podhranjene po celotnem kontinentu kot to ugotavlja vse več evropskih držav. V zadnjih nekaj tednih o ideji obveznega služenja vojaškega roka ne razmišljajo samo EU voditelji ampak celo vodstvo nemške krščansko-demokratske stranke (CDU). Na kongresu stranke v začetku maja 2024 so sprejeli predlog, da bi mladi ljudje bili obvezno zavezani služenju v vojski ali pa v civilni sferi. Manfred Weber, ki je trenutni vodja European People’s Party (EPP), je nedavno podal podobno izjavo v kateri je povedal, da bi se obvezno služenje moralo uvesti na celotnem kontinentu. V EPP skupini političnih strank so tudi nekatere slovenske “domoljubne” politične stranke. Katere so to je lahko vaša domača naloga vkolikor ste politični analfabeti.

Nemčija je nabor ukinila leta 2011 in to se namerava postopno ponovno uvesti. Obvezno služenje vojaškega roka bi se ponovno uvedlo v obliki družbeno-koristnega dela bodisi v Bundeswehr bodisi v družbeni organizaciji. Z iniciativo bi tudi odprli možnost ženskam,da služijo v vojski. Nemška vlada bi služenje vojaškega roka ponovno uvedla na osnovi več različnih scenarijev vsekakor pa zakonsko obvezno za vse 18 letnike. Mnoge med njimi pa bi nato poslali v Ukrajino v boj proti Rusiji za interese zahodne korporativne bančne elite in orožarske veleindustrije.

Švedski model velja za primer dobre ureditve saj se morajo vsi državljani nordijske države – tako moški kot ženske – najprej registrirati in istočasno izkazati svojo pripravljenost na služenje v vojski. Na Švedskem se samo majhen odstotek ljudi, ki so primerne starosti dejansko vpiše na služenje vojaškega roka. Za služenje vojaškega roka so ponavadi potrebne določene psihološke in fizične sposobnosti, ki pa jih današnja mladina do 18 leta starosti ne doseže saj jim najprej zaščitniški starši nato pa državni šolski sistemi uničijo vso možnost samostojnega razvoja, svojo psiho oziroma po domače povedano slabiči postanejo zaradi uporabe pametnih telefonov, stika z nesposobnimi učitelji v državnem šolskem sistemu in ideologije “uživanja življenja” na lagoden način hkrati pa jim seveda več pomeni FIAT valuta in pa materializem kot pa lasten življenjski prostor zato je 99.99% evropske mladine pri 18 letih opravilno nesposobne kaj šele, da bi bili sposobni vojaškega urjenja.

Nemčija pa ni edina država, ki se spogleduje z idejo o obveznem služenju vojaškega roka. Danska recimo leta 2026 načrtuje rekrutacijo žensko v vojsko. Vojaški rok je zakonsko obvezen v sledečih evropskih državah: Ciper, Grčija, Avstrija, Litva, Latvija, Estonija, Finska, Švedska in Danska.

Latvija je zadnja država, ki je ponovno uvedla sistem, kjer se morajo vsi moški starosti 18 – 27 let ponovno vpisati v vojsko od leta 2023 naprej. Rok je 11 mesecev obveznega služenja, vojaški rok pa so ponovno uvedli po samo 16 letih odkar so ga odpravili. Vojaški rok za ženske je prostovoljen. Odločitev za to je bila seveda podana v luči rusko-ukrajinske vojne kjer je politična elita pač zavozila svojo “politično smer” v okviru katere si Rusijo lastijo kot neke vrste kmetijo iz katere bodo izvlekli zadnjo kapljico nafte, plina ali pa zlata v zameno za ničvredno hiperinflatorno centralnobankirsko valuto. Rusija si seveda tega ne bo dopustila in se vojaško temu več kot uspešno zoperstavlja posledično sedaj želijo evropske politične pro-ukrajinske elite na fronti žrtvovati vaše sinove in hčerke…katere bodo v družbi zamenjali uvoženi ilegalci. Da, vaša Vlada in koalicijsko-opozicijski politični establišment vsakokratne države je Vaš največji eksistenčni sovražnik, ki je dokumente o vaši eksterminaciji/zamenjavi že podpisal sedaj pa je potrebno pristopiti od besed k dejanjem. In vojna “proti Rusiji” v kombinaciji z uvozom nadomestnih državljanov – večinoma moških je že vsaj 40 let del načrta. Vi, ki iz različnih razlogov ignorirate resničnost, ste pač mnenja, da se tok dogodkov odvija naključno. Zato najverjetneje tega ne boste preživeli. Vkolikor boste zdržali do leta 2031 bodo vaše možnosti dolgoročnega preživetja vsaj 90% višje, kot so danes.

Litva se je leta 2015 odločila v okviru geopolitične situacije okoli Rusije, da ponovno uvede obvezno vojaško služenje. Ponovno za napake pro-EU politične in korporativne elite bodo umirali sinovi običajnih litvancev.

Finska se je prav tako odločila za obvezno služenje vojaškega roka. Imajo tri dolžine služenja 165, 255 ali pa 347 dni. Od dopolnjenega 18 leta starosti se lahko vse finske moške vpokliče in služenje vojaškega roka je obvezno do starosti 30 let. Po tej starosti so finci smatrani za rezerviste oziroma starejši kanon-futer “po potrebi” za politično-bankirske globalistične interese.

Švedska in njena ureditev, ki smo jo že omenili malce višje v članku, je zanimivost v Evropi saj se lahko tudi ženske vpišejo v vojsko na osnovi svoje deklaracije.

Grčija ima obvezno služenje vojaškega roka za vse moške staroti 19 – 45, rok trajanja urjenja pa je 9 – 12 mesecev. Dolžina usposabljanja je odvisna od vrste vojaške formacije.

Ciper ima obvezno služenje za vse moške starejše od 18 let.

Danska ima podoben način kot pa odpravljen madžarski sistem v okviru katerega morajo 18 letniki služiti 4 – 12 mesecev. Na izbiro imajo tudi civilno služenje. Tisti, ki želijo nadaljevati z izobraževanjem po srednji šoli lahko odložijo obvezno služenje vojaškega roka do 25 leta starosti.

V Avstriji so leta 2013 na referendumu z 59% potrdili (državljani) obvezen nabor v okviru katerega vsi moški služijo 8 mesecev, lahko pa izberejo tudi civilno služenje.

Upamo, da se podporniki Ukrajine, EU, NATO, Palestine, Izraela, Covid-19 cepiv, lockdownov, obraznih mask in zelenega prehoda zavedate, da boste svojo podporo tem globalističnim agendam izrazili z krvjo v najboljšem primeru pa kolapsu standarda življenja. Zato bi bilo pošteno, da svoje sinove in hčerke najprej v četrto cepite proti Covid-19 nato pa jih pošljete z N95 masko na obrazu v vojno za globalistične interese zahodnih bankirjev. Tako bomo vsaj vedeli, da ne mahate z tujim kurcem po koprivah, v družbi pa se boste izkazali kot osebe z integriteto, ki so svoja “prepričanja” pripravljena potrditi tudi z bolečino, izgubo in upadom življenjskega standarda,

Videoposnetek: NATO je “all-in” – 90.000 NATO vojakov na poti na vzhodno krilo fronte v Ukrajini –>

<– Videoposnetek: NATO načrtuje lažni napad v Črnem morju s katerim želijo sprožiti tretjo svetovno vojno