“Ne nasedajte temu sranju”, Catherine Austin Fitts opozarja “Umetna Inteligenca je digitalni nadzor”

Catherine Austin Fitts (CAF), avtorica The Solari Report, finančna strokovnjakinja in bivša Assistant Secretary of Housing (Bush, 41 vlada), sproža alarm glede umetne inteligence ter kako bo vpliv umetne inteligence na vaš svet zelo negativen.

Vse je zapisano v novem poročilu “The AI Revolution: The Final Coup d’Etat“, CAF pojasnjuje: To je zelo resen pogled na umetno inteligenco in kako bo uporabljena za implementacijo nadzora…”

Pretekli teden se je odvil velik javen sestanek uprave OpenAI. V upravni odbor so bili nameščeni člani katerih naloga je bila, da so OpenAI in njegovi produkti poravnani z najboljšimi interesi človeške rase. Nekatere od teh članov se je odustilo. Sedaj pa smo videli, da je v upravni odbor prišel tudi bivši direktor NSA (National Security Agency). To sem opazila šele danes, prej tega nisem opazila. Edward Snowden je pravkar twitnil in povedal, da nikoli ne smete uporabljati nobenega od teh produktov, ki vsebujejo ChatGPT. Snowden je prav tako povedal: “Razumeti morate kam to pelje. Bili ste opozorjeni.

“The AI Revolution” prav tako opozarja, da:

Umetna inteligenca “…bo spremenila obete za svobodno družbo, tudi svobodno voljo…in…poizkušala bo vgraditi idejo, da bo zgolj človeško sprejemanje odločitev postala redkost in sčasoma bo prenehalo obstajati.”

Ne mislite, da je sofisticirana umetna inteligenca neka ideja v daljni prihodnosti. Umetna inteligenca je sedaj tu in CAF poudarja, da:

Vidim vse več podjetij, ki uporabljajo to tehnologijo za izvajanje finančnih prevar in profitiranje na osnovi finančnih prevar v njihovih cenitvah…Imate tudi na tisoče podjetij, ki so namenjena zasledovanju Vas v korist…Od vas poizkuša pridobiti podatke zato, da doseže kakršen kolj cilj že ima…je kot roj nevidnih kobilic, ki vse poizkušajo nadzirati in slediti in nobena od njih ne poizkuša optimizirti vašega življenja in vam pomaga doseči svobodno in navdiha polno življenje. Vse poizkušajo samo dobiti svoj kos.

Umetno inteligenco se bo uporabilo za ignoriranje in kršenje vseh zakonov. Konec koncev gre za robotsko entiteto katere ne moreš poklicati na odgovornost. CAF trdi:

“Z odstranitvijo moralnih obveznosti ter legalnega in poslušnega spoštovanja zakonov je hitrost s katero lahko delate zlobne stvari izredna…Ena od mojih skrbi, in to trdim že veliko let je, da takšna tehnologija omogoča interdimenzionalni inteligenci igranje materialne realnosti tako, da dobesedno, demonska inteligenca lahko pridobi več vpliva ter tako spremeni naš svet. Deluje s takšno hitrostjo in nato to združite s plačilnimi sistemi v finančnem sistemu…stvari, ki gredo lahko narobe so osupljive. Ena glavnih težav, ki smo jo videli v zadnjih letih je ta, da umetna inteligenca postane samostojna in začne delovati na način, ki ni več smiselnter samo laže. Izmišlja si stvari in laže. Izgleda dobesedno tako kot, da bi bila demonsko obsedena.”

CAF trdi, da ne glede na vse “Umetna inteligenca ne more premagati Boga.”

In namesto, da bi slavili Jehova in Jezusa (kot bi morali), ustvarjalci umetne inteligence od vaš zahtevajo, da zaupate tej tehnologiji in naredite kar Vam reče. CAF trdi, da “Želijo ustvariti AI versko revolucijo.

Ne nasedajte temu sranju saj je umetna inteligenca katastrofa za človeštvo in vašo svobodo. CAF je tudi mnenja, da bodo demokrati prisiljeni zamenjati Joe Bidena pred novembrom 2024 in tudi pojasni zakaj. Sedaj bolj kot kadarkoli prej CAF trdi, da sta fizično zlato in srebro dobri naložbi. Ljudi tudi spodbuja k razširitvi uporabe gotovine. CAF trdi, da sta dve najmočnejši orožji proti takšni obliki umetne inteligence uporabljene za nadzor in tiranijo, izvajanje ameriške Ustave in predvsem to, da ne zgubite svoje vere v Boga Očeta in Jezusa Kristusa. V cca.61 minut trajajočem intervjuju izveste še mnogo več o aktualnih zadevah. V spodnjem videoposnetku si lahko ogledate intervju, ki ga je 1 na 1 15.6.2024 z CAF (The Solari Report) opravil Greg Hunter iz USAWatchdog.com . Videoposnetek je na voljo samo v angleškem jeziku brez slovenskih podnapisov.

Savdska Arabija ni obnovila Petrodolarske pogodbe –>

<– Brandon Smith: Umetna Inteligenca – sekularni pogled na digitalnega antikrista