Poročilo opisuje “kopenske koridorje” ameriške vojske v primeru vojne z Rusijo na evropskih tleh

Da, tudi Slovenija je logistični koridor v primeru tretje svetovne vojne. NATO ima načrte za hitro mobilizacijo svojih sil v primeru bodočega ruskega napada na Evropo. Sicer so rusi sami povedali, da lahko kupijo vse kar je vrednega v Evropi, hkrati so tudi sporočili, da v Evropi ni ničesar kar bi jih zanimalo, ker imajo v Rusiji vse in še mnogo več, kar je v Evropi. No druga zgodba je permanentna birokracija NATO, ki je sama sebi namen. NATO in rothschildove banke, ki stojijo izza NATO v Rusiji vidijo veliko “bencinsko postajo” in neomejen vir naravnih bogastev. Seveda se želijo polastiti teh naravnih virov saj predstavljajo odlične priložnosti za rentno paratiziranje zahodnih igralcev ob izvozu in predelavi teh “neomejenih” količin surovin. Zato ima NATO načrte za vzpostavitev “kopenskih koridorjev” preko katerih lahko pošljejo okoli 300.000 vojakov – večinoma ameriških – na frontne položaje v primeru ruske invazije v Evropo. Visoko rangirani britanski vojaški viri so za Telegraph opisali načrt, ki predvideva vplutje v ključna evropska pristanišča od koder bi nato premikali vojake po prednačrtovanih poteh proti vzhodu kjer bi kontrirali potencialnimim ruskim napadom.

Lt.gen.Alexander Sollfrank – poveljnik NATO Joint Support and Enabling Command (JSEC) je za britansko publikacijo opisal sledeče: “Velike logistične baze, kot jih poznamo iz Afganistana in Iraka niso več možne saj bodo napadene in uničene že zelo zgodaj v primeru konfliktne situacije“. Glede na to, da so Kinzhal, Kalybr in SARMAT2 rakete hipersonične in zahod proti njim po besedah zahodnih vojaških strokovnjakov sodeč praktično nima obrambe se ustvarjalci bloga sprašujemo, če je poveljstvo NATO mentalno hendikepirano, če mislijo, da bodo vojake in opremo do ključnih pristanišč pripeljali po morju z ladjo? Bodo pri tem še mahali z mavričnimi zastavicami? Medtem pa je morje okoli Evrope in Severne Amerike polno ultra-naprednih podmornic četrte generacije razreda SSBN Borei (naprimer K-550 Alexander Nevsky ali pa Yury Dolgorukyali pa Vladimir Monomakh), ki nosijo v povprečju 20 Bulava SLBM (RSM-56) 12.1m dolgih, 2.1m širokih, 36.8 težkih(po kosu) jedrskih raket, ki imajo 6 do 10 konic za ponoven vstop v atmosfero, vsaka konica pa ima 100k – 150k tonsko jedrsko polnilo. Vsaka od njih ima na krovu tudi 6 SS-N-15 533mm protiladijskih raket z dometom 45km na katere lahko namestijo 20k tonsko jedrsko konico ali pa torpedo tip 40. Glede torpedov na teh podmornicah lahko samo ugibamo ali gre za Futlyar torpedo iz Fyzik razreda torpedov ampak ti torpedi imajo domet 50km, hitrost pod vodo preko 50 vozlov in se jih lahko izstreli iz 400m globine. Imajo vgrajen sledilec toplote, lahko se ga aktivno krmili iz podmornice. Druga vrsta torpeda s katerim so oborožene napredne ruske podmornice četrte generacije pa je torpedo VA-111 Shkval. Gre za trenutno najhitrejši torpedo na svetu, ki pod vodo pluje v oblaku plina, ki zmanjša hidrodinamično trenje.

Potem tretja varianta torpeda je Pozejdon torpedo, ki ga poganja jedrski pogon in ima nameščeno jedrsko konico. Zaradi jedrskega pogona je podvodni domet torpeda Pozejdon neomejen. Vkolikor ima NATO načrte dostave kopenske vojske in opreme v evropska pristanišča potem lahko zagotovo trdimo, da te NATO ladje ne bodo prišle do svojega cilja.

No kakorkoli, NATO ima načrte za transportne koridorje za opremo in vojake orientirne okoli Grčije, Italije, Turčije, Nizozemske, Norveške in pristanišča Rotterdam – ki je severno evropsko pristanišče, ki je specifično imenovano v načrtih. V načrtih je specifično omenjen tudi železniški koridor Nemčija – Poljska, ki bi v teoriji lahko omogočil hitro aktivacijo/prevoz ameriških sil v katerokoli NATO državo, ki bi bila ogrožena (temelječ na Členu 5 v okviru NATO pogodbe o obrambi).

Rotterdam je identificiran kot ključno pristanišče za prihod ameriških kopenskih sil.

V britanskih medijih se pojavljajo tudi drugi članki v katerih se opozarja na to, da naj bo Zahod pripravljen na vojno z Rusijo enkrat v naslednjih dveh desetletjih, seveda vse v povezavi z “državo”, ki sta jo postavili in to trenutno obvladujeta CIA in Mossad (da, Ukrajina). No očitno slovenski retard-mediji, kot so 24ur, RTVSLO, Nova24tv, Reporter, Siol navdih za pisanje ruskih pravljic dobivajo v britanskih medijih (Mi6), saj naprimer v marčevskem poročilu The Telegraph trdi, da ima predsednik Putin “paranoidno obsedenost” z netenjem konflikta in provociranjem Zahodnih zaveznikov. Njihova poročanja/propagando lahko povzamemo v 5 točk: 1) Rusiji je zmanjkalo streliva, 2) Rusija uporablja tanke iz leta 1950, 3) Rusijo vodi voditelj, ki je eno leto nazaj že umrl zaradi raka, 4) Rusiji je zmanjkalo denarja in ni zmožna prodati svoje nafte, 5) Rusija bo vdrla v Zahodno Evropo. No morda bi bila dejansko takšna slika v Rusiji vkolikor bi Rusijo vodil slovenski politični razred bleferjev. Potem v britanskih medijih lahko preberemo tudi, da “Sedaj, ko si je predsednik Vladimir Putin zagotovil njegov zgodovinski peti mandat je nedvomno jasno, da bo naslednjih 6 let v Kremlju posvetil zasledovanju svoje paranoidne obsedenosti z konfrontacijo z zahodom”.

Telegraphova zadnja (torkova) razkritja glede kopenskih koridorjev NATO – z precej glasnim in senzacionalističnim naslovom: “NATO kopenski koridorji bi lahko omogočili vstop ameriški vojski na frontne linije v primeru evropske vojne“. Realnost teh senzacionalističnih “razkritij” je pač takšna, da so takšni načrti v okviru ZDA in NATO narejeni že v času hladne vojne. A nedvomno se je iz teh načrtov pobrisalo prah zaradi vse večje eskalacije v okviru proxy vojne v Ukrajini.

No The Telegraph je v članku podal še nekaj podrobnosti kot tudi vojaški vir informacij:

Vkolikor se NATO sile, ki vstopajo preko Nizozemske, soočijo z ruskim bombardiranjem ali pa so severno evropska pristanišča uničena, bo zavezništvo preusmerilo promet v pristanišča v Italiji, Grčiji in v Turčiji. Iz italjanskih pristanišč se lahko ameriško vojsko transportira po kopnem skozi Slovenijo, Hrvaško na Madžarsko, ki meji na Ukrajino. Podobni načrti obstajajo za transport vojakov iz turških in grških pristanišč preko Bolgarije in Romunije na vzhodno frontno linijo. Vzpostavlja pa se tudi načrte za transport vojakov preko pristanišč na Balkanu kot tudi preko Norveške, Švedske in Finske.

Lt.Gen. Sollfrank je bil v članku citiran sledeče: “Ukrajina precej trpi zaradi ruskih napadov z raketami dolgega dometa na logistične sisteme” – s tem pa poudarja pomembnost premikanja vojakov izven dometa ruskih sistemov. Najverjetneje je Sollfrank retard, zionist ali pa član satanistične kabale saj je to edina logična razlaga ali pa aktivno sodeluje pri namerni depopulaciji tako slovanov kot evropejcev (belci).

V okviru poročanja The Telegrapha so nekateri komentatorji zapisali “to pomeni, da se WW3 začenja sedaj“. No kljub temu, da na tej točki svet vidi začetne faze (še posebej, če zgodovinarji pogledajo v preteklost) bo potrebnih še nekaj korakov eskalacije preden bodo rakete letele po nebu nad Evropo. Upamo, da bodo bolj trezne in odrasle glave prevladale…tudi, če v zadnjem trenutku (čeprav na to ne polagamo veliko upanja). Svoja življenja načrtujte z mislijo, da se lahko praktično iz danes na jutri razvije velika kinetična vojna na evropskih tleh v kateri smo slovenci sovražniki Rusije in hlapci NATO. Zasluge za slovensko situacijo lahko pripišete CELOTNEMU političnemu razredu, ki je vodil politiko od leta 1991 do 2024. Levi in desni v tem kontekstu niso pomembni saj delujejo enotno kot kartel. Morda bi bil čas, da tem ljudem zagrenimo življenje do te mere, da bi si želeli, da se sploh niso nikoli rodili.

Ali britanska krona (ponovno) sodeluje pri načrtni eksterminaciji slovanov?

Videoposnetek: NATO je “all-in” – 90.000 NATO vojakov na poti na vzhodno krilo fronte v Ukrajini –>

<– Videoposnetek: NATO načrtuje lažni napad v Črnem morju s katerim želijo sprožiti tretjo svetovno vojno