Kazen za kršenje nuremberških protokolov glede medicinskih eksperimentov na ljudeh je smrt

“Prostovoljno strinjanje človeškega subjekta je absolutno nujno. To pomeni, da mora oseba, ki je predmet medicinskih eksperimentov, imeti pravne kapacitete za podajanje strinjanja,” piše v protokolih. “Oseba mora biti tako pozicionirana, da lahko izvaja svobodno izbiro brez intervencije kakršnegakoli elementa sile, prevare, zavajanja, prisile, prekoračitve ali kakršnekoli druge skrite oblike omejevanja ali prisile.”

Ali so mini diktatorčki in mini tirani, ki so tako brezobzirno ukazovali cepljenje in hkrati necepljenim onemogočali dostop do hrane, zaposlitve in osnovne svobode izbire, kršili mednarodno priznane Nuremberške protokole, za kršitev katerih je zapisana kazen eksekucija?

Kazen za kršenje nuremberških protokolov glede medicinskega eksperimentiranja na ljudeh je eksekucija. Doktorji iz javnega zdravstvenega sistema – kdaj se boste opogumili in javno spregovorili o vašem početju v spregi s politično, medijsko in farmacevtsko-korporativno “elito” v Sloveniji? Vsaj 50% slovenske javnosti razume, da izvajate na zdravstvenih zavarovancih v javni zdravstveni mreži medicinske eksperimente brez njihovega zavedanja ali konsenza. Posledice Vašega amaterskega početja so odvečne smrti, doživljenjske poškodbe ljudi, trajna invalidnost in sistemska kraja davkoplačevalskih sredstev iz proračuna…

Pravzaprav popolnoma kršijo celoten nabor raziskovalne etike, kršijo načela za človeško eksperimentiranje, ki so nastala po sodnem primeru USA vs. Brandt kot posledica nuremberških procesov po koncu druge svetovne vojne.

Na začetku Nuremberških protokolov beremo:

“Prostovoljno strinjanje človeškega subjekta je absolutno nujno. To pomeni, da mora oseba, ki je predmet medicinskih eksperimentov, imeti pravne kapacitete za podajanje strinjanja; Oseba mora biti tako pozicionirana, da lahko izvaja svobodno izbiro brez intervencije kakršnegakoli elementa sile, prevare, zavajanja, prisile, prekoračitve ali kakršnekoli druge skrite oblike omejevanja ali prisile; Oseba mora imeti zadostno znanje in razumevanje elementov zadeve, katere predmet je zato, da se osebi omogoči razumevanje in razsvetljena odločitev.”

Nuremberški protokoli o medicinskem eksperimentiranju na ljudeh 1 odstavek.

Krizno dovoljenje FDA in tudi evropske EMA za uporabo neučinkovitih cepiv, ki so bila ad-hoc odobrena in so dala veter v jadra večmiljardni industriji proizvodnje cepiv, krizno dovoljenje opisuje kot “Emergency Use Authorization (EUA) je mehanizem za vzpostavitev dobavljivosti in uporabe medicinskih protiukrepov, vključno z cepivi, med javnimi zdravstvenimi krizami, kot je trenutna Covid-19 pandemija. V okviru EUA lahko FDA ali pa evropska EMA dovoli uporabo neodobrenih medicinskih produktov ali pa neodobrenih uporab odobrenih medicinskih produktov v izrednem stanju za diagnozo, zdravljenje ali pa preprečevanje resnih življenjsko-nevarnih bolezni ali stanj, ko se je določenim zakonskim kriterijem zadostilo, vključno z zakonskim kriterijem po katerem ni nobenih drugih primernih, odobrenih in dobavljivih alternativ zdravljenja.”

Obstaja cel nabor alternativ za zgodno zdravljenje, ki bi lahko po svetu rešile na tisoče življenj, vkolikor se doktorjev, ki jih promovirajo, nebi cenzuriralo s strani silicijeve doline zato, da bi se politiki lahko javnosti predstavljali kot, da imajo opravljeno hipokratovo zaprisego.

Preberite tudi: Eksplozivno: Ameriška FDA je že 22.oktobra 2020 vedela, da bo injekcija smrti pohabila in pobijala, povzročala poškodbe srca, strdke in opustošila otroke

Vsako ameriško in evropsko gospodinjstvo bi ta alternativna zdravila za zgodnje zdravljenje moralo imeti na razpolago namesto, da se s sistemsko prisilo (koercijo) ljudi dobesedno sili v to, da postajajo poizkusni zajčki za eksperimentalne genske terapije. A milijarde davkoplačevalskega denarja se rajši kanalizira multi-mijardnim farmacevtskim korporacijam, javnosektorskim priviligirancem v obliki covid dodatkov, davkoplačevalski denar se investira v vzpostavljanje bio-medicinske varnostne države, kjer ljudje nimajo več nobenih pravic in se jih sistematično eksterminira z mehkimi oblikami depopulacije (prisilna sterilizacija, onemogočanje dostopa do naravnih resursov, ki bi podpirali življenje, uporaba vedenjske psihologije za pranje možganov državljanom, uničevanje sposobnosti lastnega kritičnega razmišljanja, onemogočanje poslovanja/lastne eksistence ljudem, ki so prvi predvideni za eksterminacijo – ključne/neključne gospodarske aktivnosti, vbrizgavanje toksičnih koktejlov z grafenovim oksidom v telesa nepoučenih državljanov, vbrizgavanje mRNA sekvenc, ki programirajo celice v telesu človeka na način, da se začne proizvajati v krvožilnem obtoku življenjsko nevaren toksin – S-protein koronavirusa, ki se nato kopiči tudi v notranjih organih in lahko povzroči avto-imunski odziv telesa, kjer prirojeni imunski sistem napade notranje organe, ker je v njih nakopičen S-protein, sistematično mučenje otrok in uničevanje kapacitet otrok za kakršenkoli dvom v oblast, uvajanje korporativne diktature, uničevanje kapitalskih akumulatov z lažnim tiskanjem denarja pod pretvezo covid paketov pomoči…)…in to vse v istem časovnem okviru, kot dogajanje v Afganistanu, kjer so prevzeli oblast talibani, ki ne nosijo nobenih obraznih plenic in so takoj prepovedali Covid cepljenje v Afganistanu. Hkrati pa jim je Joe Biden načrtovano predal še za več 10 milijard USD zelo naprednega orožja (osebna oborožitev in municija, black hawk helikopterji z najmodernejšo konfiguracijo, veliko zemlja-zrak raketnih platform skupaj z municijo, APC’s…). Ampak hej, od evropejcev in američanov se pričakuje, da bomo ubogali na besedo in da si bomo nadeli obrazno plenico, se zaklenili v svoje hiše ter prostovoljno stali v vrsti za prejem injekcije počasne (včasih tudi ekspresno hitre) smrti.

Bill Gates CIA briefing 13.4.2015
Avstralski državljani, ki so dobili poškodbe zaradi eksperimentalne Covid19 genske terapije.
Videoposnetki iz Avstralije, ko po množičnem cepljenju otrok, določeni otroci umrejo – pred kamerami.
Ti fantje na sliki so med glavnimi zagovorniki prisilnega cepljenja, ker imajo od tega direktno osebno finančno korist…Jerala, Štrukelj in Anderluh.
Predsednik Vlade RS v intervjujih laže glede Covid19
…za vsak slučaj pa je osrednji medij SDS preventivno svoji volilni bazi, ki morda tudi dvomi o dejanjih v kontekstu koronavirus ukrepov postavil psihoanalitično diagnozo…
“Imunolog” Ihan je lažnjivec, saj javnost zavaja zato, ker ima direktno finančno korist od števila prodanih cepiv. V tem članku iz leta 2020 slovensko javnost zavaja in ustrahuje z neresničnimi izjavami o IFR – infection fatality rate z namenom uporabe strahu za vplivanje na odločitve nepoučenih državljanov.
…kjer osebe, ki nimajo osnovnega predznanja mRNA tehnologije, kot je naprimer samo zavedanje, kdo je glavni finančni sponzor razvoja teh tehnologij in kakšen je resničen namen teh operacij, ki se državljanom servirajo kot “skrb za javno zdravje”, promovirajo uporabo eksperimentalnih “zdravstvenih” tehnik, najbrž pod pritiskom lastne želje po uspešni karieri (DARPA, Bill&Melinda Gates Foundation, Kitajska komunistična partija, UN, WHO, NIH…)…

WHO in CDC – novi nuremberški procesi 2021 se pripravljajo zaradi zločinov proti človeštvu –>

<– Odvetniki in zdravstveni strokovnjaki po svetu trdijo, da imajo vse dokaze o “zločinih proti človeštvu”, ki jih potrebujejo, za obsodbo WHO, CDC, PHE, Bill Gates in svetovnih voditeljev

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.