Videoposnetki: Brutalno pretepanje demonstrantov, policijske aretacije v Veliki Britaniji na “Dan svobode”

Ne izgleda podobno svobodi. Ljudje v Londonu protestirajo zaradi dejstva, da “dan svobode” sploh ni “dan svobode”. Demonstrante je v ponedeljek pričakal še bolj oster odziv policije kot pa med lockdownom, nastali so kaotični videoposnetki pretepanja in aretacij. Večino dogajanja se je zgodilo na Parliament Square, kjer so demonstranti vzklikali “aretirajte Boris Johnsona” in “policija ste sramota”.

LONDON, UNITED KINGDOM – 2021/07/19

Ni trajalo dolgo in ogromno zborovanje je devalviralo v tole:

Močna policijska prisotnost v kombinaciji z peklensko vročim dnevom je povzročila popoln vihar:

Skupno se je zgodilo 11 aretacij.

Posnetki dmonstracij so bili celo cenzurirani iz družbenih omrežij kar je nek medijski outlet spodbudilo k sporočilu “teoretiki zarote imajo morda prav”.

Ta ogromen protest se je zgodil potem, ko je bilo objavljeno na “dan svobode”, da bodo cepilni potni listi obvezni za vstop na “lokacije, kjer je človeška gneča” od septembra naprej. Dodatno je britanska vlada namignila, da bo sistem razširjen in se ne bo nanašal samo na javne lokacije ampak tudi za vstope na delovna mesta, vključno z pisarnami. Demonstracije v Londonu so samo nadaljevanje podobnih prizorov v Franciji in Grčiji, kjer je vlada objavila načrte, da izključi necepljene iz družbe. Francoski predsednik in rothschildovski bankir Emmanuel Macron je pod pritiskom ogromnih množic, ki so šle v Franciji takoj precej razjarjene na ulice, klonil in opustil načrte o uvedbi obveznih cepilnih potnih listov za vstop v trgovinske centre.

Kljub temu, da britanska vlada trdi, da so omejitve odpravili, se uporaba obraznih pleničk, socialnega distanciranja, vladnega sledenja in prisilnih karanten nadaljuje skupaj z prej omenjeno vpeljavo cepilnih potnih listov.

To je popolna antiteza svobode.

Francoski državjani na ulicah, v Franciji divjajo nemiri zaradi načrta o obveznih cepilnih potnih listih –>

<– Covid-19 cepiva vodijo do novih okužb in smrti: Dokazi so osupljivi

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.