Šest dejstev za katere levica ne želi, da jih izveste glede globalnega segrevanja

Prevarant iz Bele Hiše, ki je z volilno prevaro postal prvi skvoter v Beli Hiši in za vsak slučaj Belo Hišo obdal z bodečo žico in vojsko, nas v svojem dementnem slogu prepričuje, da so podnebne spremembe “eksistenčna grožnja” človeštvu. Posebni predsedniški odposlanec za podnebje John Kerry (politični prevarant iz ZDA) nam iz svojega zasebnega reakivnega letala pridiga, da “je podnebna kriza kot celota grožnja nacionalni varnosti ker je tako moteča za vsakodnevna življenja človeških bitij po celem svetu”. Kongresnica, natakarica in oseba, ki ima resne težave z osnovno matematiko (po domače povedano, gre za duševno moteno osebo, ki je s prevaro ameriškega volilnega telesa prišla v ameriški kongres, kjer zastopa radikalno leva stališča in anti-ameriško agendo) – Ocasio-Cortez nas opozarja da bo leta 2030 “konec sveta, če se ne osredotočimo na podnebne spremembe“.

Primite se za vašo denarnico saj je eko-politika in zelena politika namenjena izkjučno in samo energetskemu opustošenju neke države (ter s tem kolapsu ekonomije) ter transferju premoženja od spodaj navzgor in v primeru solarnih elektrarn na strehah – gre za sistemsko krajo sodržavljanov preko položnice za elektriko (prispevek za obnovljive vire).

Levičarski apologeti globalnega segrevanja vztrajajo, da nebo pada hkrati pa ne želijo, da poznate teh 6 ključnih dejstev.

Prvič: V svoji novi knjigi z naslovom “Unsettled” Steve Koonin (vodilni znanstvenik ministrstva za energijo v administraciji Obame) pokaže, da so projekcijski modeli levičarjev glede prihodnjega globalnega segrevanja tako pomanjkljivi, da niso niti sposobni reproducirati temperaturnih sprememb v 20 stoletju (in to sranje Vam naprimer 24ur.com v Sloveniji že leta in leta prodaja kot legitimno znanost). Če ti projekcijski modeli niso sposobni reproducirati temperature, ki so bile poznane, ko so se ti projekcijski modeli razvijali, kako naj potem sploh zanesljivo napovedujejo temperature nekaj desetletij v prihodnosti?

Drugič: Kooninova knjiga prav tako dokumentira, da je lastna analiza United Nations Intergovernmental Panel on Climate Change pokazala, da bo kakršenkoli negativen vpliv na gopodarstvo zaradi morebitnega globalnega segrevanja tako zanemarljiv, da sploh ne bo zahteval ukrepanja.

Tretjič: National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) in UN IPPC ne trdijo, da obstaja povezava med globalnim segrevanjem in naravnimi katastrofami. V letu 2020 je NOAA sporočila: “Prezgodaj je, da zaključimo zagotovo, da so povišane stopnje koncentracij toplogrednih plinov zaradi človeške aktivnosti imele kakršenkoli viden vpliv na Atlantski bazen orkanske aktivnosti,” in “spremembe v tropsko ciklonski aktivnosti…še niso zaznavne.” WallStreet Journal je poročal, da UN IPPC sporoča, da “njim prav tako manjkajo dokazi, ki bi dokazali, da segrevanje povzroča močnejše nevihte in poplave”.

Četrtič: Ko se je zemeljska temperatura dvignila so naravne katastrofe postale manj smrtonosne. Od leta 1920 se je temperatura planeta povišala za 1.29 stopinje Celzija, svetovno prebivalstvo se je početverilo iz manj kot 2 milijardi na preko 7.5 milijard. Kljub temu EM-DAT (International Diaster Database) poroča o tem,da je število ljudi, ki so umrli v naravnih katastrofah upadlo za preko 80 odstotkov, od skoraj 55000 letno na manj kot 10000 letno.

Petič: Nekateri najboljši znanstveniki sveta so mnenja, da bo globalno segrevanje koristno in ne škodljivo. Leta 2017 je skupina eminentnih znanstvenikov (ki se nikoli niso pojavili v medijih v Sloveniji), kot je naprimer Richard Lindzen iz MIT, William Happer iz Princeton in Judith Curry iz Georgia Tech, zapisala, da “opazovanja zadnjih 25 let kažejo na to, da bo segrevanje zaradi povečanja atmosferskega CO2 zanemarljiva”. Človek se potem vpraša, komu pravzaprav mi plačujemo razne eko-takse, CO2 izpusti takse pri registracijah vozil itd…Odgovor (vsaj za Slovenijo) je preprost. Levičarska eko-mafija, ki je ugrabila Slovenijo (med levičarje se šteje tudi SDS, saj samo igrajo kvazi “desnico” za polpismene osebe v slovenskem narodu v bistvu so pa levosredinski saj SDS zastopa stališča kot pro globalno segrevanje, pro obnovljivi viri, pro lockdown, pro obvezna cepljenja, pro-CO2 izpusti, pro-EU oligarhija, pro-EU “vrednote”, pro umetna inteligenca, pro-tehnokratski nadzor družbe in anti-človekova svoboda…). Ogljikov dioksid – CO2, so omenjeni znanstveniki zapisali, da “ni onesnaževalec ampak velika korist za kmetijstvo in ostalo življenje na Zemlji”.

Šestič: globalno segrevanje rešuje življenja. Študija objavljena v letu 2015 v britanski medicinski reviji “The Lancet” je ugotovila, da mraz pobije 17x več ljudi, kot pa vročina. To študijo je izvedlo 22 znanstvenikov iz celega sveta, ki so pregledali preko 74 milijonov smrti v Avstraliji, Braziliji, Kanadi, Kitajski, Italiji, Japonski, Južni Koreji, Španiji, Švedski, Taiwanu, Tajski in v UK in ZDA med leti 1985 – 2012, “največji nabor podatkov, ki se je kadarkoli pregledal z namenom ocene asociacije med zdravjem in temperaturo” – ugotovili so, da je mraz povzročil 7.29% smrti, vročina pa zgolj 0.42%.

Majhne temperaturne spremembe so pomembne: “zmerno vroče in zmerno hladne temperature” so povzročile 88.85% smrti povezanih z temperaturo, “ekstremne” temperature pa so povzročile samo 11.15% smrti.

Levičarji, na čelu z SDS v Sloveniji, nas ne smejo prisiliti v neko drakonsko ravnanje z neosnovanimi trditvami o prihajajoči podnebni katastrofi. Poznajte dejstva. Globalno segrevanje ni problem. Problem je monetarni pohlep slovenske eko-zelene-obnovljivi-viri elite. Oni so naš glavni problem. Postopajte ustrezno.

Davkoplačevalce v Sloveniji nas zanima, kdaj sledi odprava eko-taks, odprava “prispevka za obnovljive vire energije” iz Elektro položnice, odprava CO2 izpuhov in taks pri registraciji vozil? Politika, ki tega ne bo storila, je sovražna do slovenskih državljanov hkrati pa potrjuje, da gre za ekstremno-leve globalistične uničevalne doktrine in politično grupacijo, ki je intelektualno tako siromašna, da nimajo nobene svoje “politike”, ki bi jo ponudili ljudem, zato kopirajo uničujočo globalistično politiko.

Terraforming se je začel: Zarota “Globalno zatemnjevanje” za iztrebljanje človeštva razkrita –>

<– Mit obnovljive zelene energije: 50.000 ton lopatic rotorjev vetrnih turbin, ki se jih ne da reciklirati, zasipajo v zemljo

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.