Problem – Reakcija – Rešitev: #UNRIG od Covid-19 medicinske tiranije

Za trenutek pomislite kako bi reagirali, ko bi vam prijatelj februarja 2019 povedal, da bo vsaj 50% slovenskih podjetij zaprto v roku enega leta ali pa, da bomo protiustavno in v nasprotju z vsemi človeškimi svoboščinami, zaprti v mikro enote zemeljskega površja imenovane slovenske občine ter, da bodo vašo svobodo pogojevali z nesvobodno odločitvijo glede prejema poizkusne genske terapije. Najverjetneje mu nebi verjeli. Najverjetneje bi jih označili za “teoretike zarot”.

No, do 11.7.2021 se je materializiralo še bistveno več kot pa so “teoretiki zarote” sploh upali pomisliti. Kako smo prišli do te točke?

COVID-19 v “Težava – Reakcija – Rešitev” paradigmi

Vkolikor se vam uvedba “javno – zdravstvenih” lockdownov, neskončnih mandatov o nošenju obraznih plenic in cepilna propaganda (katero izvaja in podpirajo korporativni mediji) zdijo sumljivo koreografirani (in dobro finančno podprti) je vaša intuicija pravilna.

Čemur smo priča v resničnosti se imenuje Veliki Reset – kot si ga je izmislila elita od elite tehnokratov v World Economic Forumu.

Vprašajte se: Cui bono? (Kdo profitira?) Kdo je volil za ta “Veliki Reset”? Vi ne. Kdo je izvolil te samodoločene arhitekte tega globalnega pretresa? Pravzaprav nihče. Za čigavo korist neizvoljeni tehnokrati v Evropi izvajajo te spremembe? Za vašo sigurno ne, niti za vašega soseda.

Preberite tudi: “Grozna prihodnost” – Vizija World Economic Foruma za svet po COVID-19

Problem -> Reakcija -> Rešitev

Pod to dobro poznano paradigmo socialni inženirji ustvarijo težavo, ki proizvede pričakovano reakcijo katero si tako želijo, nato pa ponudijo pred-pakirano “rešitev” katera pa, in to ne po naključju, neizbežno skoncentrira še več oblasti in nadzora v njihovih rokah.

COVID-19: Problem

V začetku leta 2021 je WHO objavila sedaj na široko razkrito propagandno “poročilo” s katerim je poizkusila ugasniti vse večjo debato o izvoru COVID v katerem je brez forenzičnih dokazov ali pa dokaznih okoliščin za izvor COVID določila netopirje, ki se prodajajo na mokri tržnici. Kljub veliko vloženega truda se sedaj ta WHO pravljica sesuva saj se kopičijo dokazi (zahvaljujoč neumornemu delu raziskovalcev na terenu ter delu aktivistov) da je bil virus dejansko namensko sestavljen v Wuhan Institute of Virology v Wuhanu.

“SARS-CoV-2 ima genetski odtis, ki ga v naravnih koronavirusih še nismo videli. Da to poenostavimo, Covid-19 ima genomsko sekvenco CGC-CGG oziroma “dvojni CGG”, ki je eden od 36 sekvencioniranih vzorcev.”

Kljub vsemu so korporativni mediji forsirali teorijo brez dokazov o “netopirskem izvoru” več kot eno leto. Marca 2021 je korporativni propagandni outlet NBC News poročal sledeče:

2.2.2020 so osrednja propagandna trobila kot je 24ur.com slovensko javnost zavajala z netopirskim izvorom SARS-CoV-2 virusom, del slovenske javnosti pa so diskreditirali z uporabo besedne zveze “teoretiki zarot”. No 1.5 leta kasneje se je izkazala vsa beda in intelektualno siromaštvo slovenskih propagandnih organizacij za oglaševanje in zbiranje klikov, ki se lažno imenujejo novice, kot je naprimer PRO Plus d.o.o.

“Sedaj je tudi znano, da je vodilni “preiskovalec”” v WHO ekipi iz marca 2021 Peter Daszak, predsednik Eco-Health Alliance. Gre za istega znanstvenika, ki je (preko Anthony Faucija in NIH v ZDA) potihoma wuhanskemu virološkemu inštitutu zagotavljal financiranje za nevarne “gain-of-function” raziskave, raziskave, ki so najverjetneje odgovorne za nastanek in posledičen izpust SARS-CoV-2 virusa in nato posledično pandemijo.

Peter Dazsak svojo vlogo in vlogo svojih kolegov ter gain-of-function raziskave pojasnil zelo podrobno v tem videposnetku.

Absurden konflikt interesov je osupljiv: določitev Daszaka za raziskovanje izvora COVID je podobno, kot če bi določili Metoda Trobca, da razišče svojo kmečko peč. To je skregano z logiko in precej razkrije slabe namene in slabo zaupanje globalne “javno-zdravstvene” infrastrukture. Sedaj je seveda zagotovo znano, da so kitajski raziskovalci – s pomočjo denarja ameriških davkoplačevalcev preko ameriškega NIH – namenoma izdelali virus, ki je povzročil COVID-19 globalno pandemijo.

COVID-19: Reakcija

“Celoten namen praktične politike je vzdrževanje stanja alarmiranosti (in zato so glasni, da bi vodili na varno) preko neskončnega zaporedja škratov in trolov, večinoma imaginarnih.”

-H.L. Mencken-

Ko so se objavile prve novice glede tega novega virusa ljudje niso točno vedeli, kaj naj si mislijo o tem. No, ko pa so korporativni mediji začeli z blitzkriegom napovedi o sodnem dnevu se je javnost uspešno pahnilo v kolektivno psihozo – na točki te kolektivne psihoze je bila javnost pripravljena sprejeti “javno-zdravstveni odziv” ne glede na to kako drakonski.

COVID-19: Rešitev

Ustrahovanje je obrodilo sadove. Ko je javnot “kričala naj se jo vodi na varno” je korporativna država ponudila “rešitve”. Končni rezultat, Veliki Reset, izgleda kot uvodni prizor v distopični nočni mori:

  • De-facto izredne razmere na ulicah
  • Prisilno zapiranje malih podjetij (mnoga se nikoli več ne bodo odprla) medtem ko ogromne korporativne veleblagovnice ostanejo odprte
  • Vzpostavitev kulture s strahom povzročenega podrejanja preko militarizirane empatije
Militarizirana uporaba človeške empatije: Zaščitite druge pred okužbo (ali so dotični klovni morda mnenja, da bi moral tudi namesto njih shujšati in preteči tisti 10km krog za rekreacijo?)
Primer precej prozorne in amaterske subliminalne uporabe militarizirane empatije za prepričevanje ljudi v prejem eksperimentalne genske mRNA tehnologije. Poraja se vprašanje zakaj dvorno trobilo SDS globalistov Nova24tv z isto vnemo ne promovira bistveno bolj varnih in cenejših oblik zdravljenja koronavirusnih obolenj kot je Ivermectin in Hidroksiklorokin? Dobijo morda finančno provizijo od prodaje eksperimentalne genske mRNA terapije ali pa so res samo pokvarjeni in zabiti?

#UNRIG: Vojna za dušo naroda z visokimi vložki

Naj se Vam to usede: skupine, ki so odgovorne za razglasitev pandemije v Sloveniji – NIJZ in Vlada – so tiste, ki vam sedaj tudi ponujajo “rešitve”. Nobena od teh “rešitev” nebi bila mogoča brez delčkov paradigme “problem – reakcija” oziroma amplificirane COVID histerije in posledičnega udarca korporativne države.

Popularizirajte odpor. Odklopite se od pokvarjenega političnega sistema. Smo v vojni.

Delta koronavirus spada v četrto skupino koronavirusov. Okuži ptice glavna nahajališča tega virusa, ki ni sposoben okužiti ljudi, pa so prašiči in ptice.

World Economic Forum odpovedal letni sestanek v Davosu v Švici, namesto tega so imeli top-secret “Great Reset” sestanek v Vatikanu –>

<– Kaj arhitekti “velikega” reseta ne želijo, da razumete glede ekonomije

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.