Italjanski nevrokirurg, ki je operiral žrtev Covid cepiva, trdi “nikoli nisem videl česa podobnega temu”

Nevrokirurg, ki ga je intervjujala italjanska medijska hiša je povedal, da so možgani 18-letnice zatekli do točke, ko je bilo potrebno lobanjo odpreti zato, da se je sprostil pritisk. “Nikoli v življenju nisem videl možganov, ki bi bili podvrženi tako obsežni in resni trombozi.”

18-letna Camilla Canepa je umrla po prejemu eksperimentalne AstraZeneca genske terapije

Italjanski nevrokirurg, ki je operiral 18-letnico, ki je umrla po prejemu covid cepiva AstraZeneca je izjavil, da ni nikoli delal na možganih, ki bi bili tako močno in nekontrolirano vneti. 18 letna Camilla Canepa , ki je stanovala v Sestri Levante v Genovi , je prejela AstraZeneca cepivo na dan odprtih vrat 25.5.2021. En teden kasneje, 3.6.2021 je bila sprejeta na urgenco zaradi glavobola in fotofobije oziroma ekstremne občutljivosti na svetlobo. CT pregled ni našel nobenih dokazov za trombozo in Canepa je bila odpuščena iz bolnišnice. 5.6.2021 se je vrnila na urgenco saj je zbolela za “motoričnimi deficiti” je poročal italjanski Italy24News.com. Ko so trombozo odkrili so Canepo premestili v San Martino Hospital v Genovo, kjer je kirurg Alessandro d’Andrea diagosticiral težavo. Direktor nevrološke in nevrotravmatološke klinike v San Martino Hospital Gianluigi Zona je v pogovoru za italjanski Il Piccolo povedal, da je bil popolnoma osupel nad obsegom tromboze, ko je enkrat dobil slike njenih možganov.

Preberite tudi: Videoposnetek: 8 načinov, kako vas mRNA Covid cepivo lahko ubije

“Nisem virolog ali pa epidemiolog ali pa izvedenec za sodno medicino ampak v luči slik možganov v glavi te punce, ki sem jih videl je jasno, da imamo opravka z nečim nenormalnim,” je opisoval Zona. “Izbrali smo dekompresijsko kraniotomijo, kjer se odpre lobanjo zato, da se sprosti interni pritisk,” je povedal Zona. Vendar, po pričevanjih doktorjev, možgani niso splahneli ampak so namesto tega še vedno vpijali kri, nekaj česar Zona v vsem svojem življenju v medicini še ni videl. “Vsi venski sinusi so bili zablokirani z trombozo, scenarij kateremu nisem bil v vseh teh letih še nikoli priča.” “Venski sinus si lahko predstavljate kot reko v središču doline kjer se združi več potokov,” je opisoval Zona. “Vkolikor se bo na sredini vodne poti zgradilo jez se bo reka razširila in nabrekla in na tej točki se stranski pritoki ne morejo več izliti v reko, to privede do povečanega pritiska v vodotoku.”

Starši Canepe trdijo, da “Camilla ni imela nobenih bolezni” pred cepjenjem saj je bila sprožena preiskava te bizarne smrti. Smrt Canepe, kot tudi še nekaj drugih oseb, je povzročila zaustavitev distribucije AstraZeneca cepiva ljudem mlajših od 60 let prejšnji mesec v Italiji. “AstraZeneca se bo uporabljala samo za starejše od 60 let,” je izjavil italjanski Covid komisar Francesco Figliuolo.

“Spremenila se je ocena rizikov in koristi.”

Izvajanje zdravstvenega eksperimentiranja na ljudeh brez njihovega privoljenja ter načrtno zavajanje glede metode zdravljenja bolezni in prikrivanje manj nevarnih in bolj učinkovitih metod zdravljenja je zločin proti človeštvu zaradi kršenja nuremberških protokolov za katerega je zapisana smrtna kazen. Vse kar potrebujete je kazenska ovadba nosilcev funkcij v javni upravi v kateri navedete, da ovadena oseba krši nuremberške protokole in po uradni dolžnosti bo stekla preiskava.
Mateja Logar in Janez Pokljukar širita lažne in zavajujoče informacije z namenom preslepitve državljanov v okviru medicinskih poizkusov na slovenskih državljanih.
Lokalno politično trobilo in sredstvo za poneumljanje volilne baze SDS medijski portal Nova24tv o smrti Camille Canepe zaradi AstraZeneca eksperimentalne genske terapije ni poročal kljub temu, da so v Sloveniji prvi v službi resnice.

Italija začela z preiskavo umora, učitelj umrl nekaj ur po AstraZeneca injekciji –>

<– Doktor, ki se je posmehoval ljudem, ki zavračajo koronavirus cepiva, umrl nekaj dni po cepljenju

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.