Ameriški senator Rand Paul udaril po delta sev “ustrahovalcih”

Lockdowne je opisal kot “največja omejitev naših svoboščin v zelo, zelo dolgem obdobju”. Senator iz Kentuckya Rand Paul je v torek pozval američane, da naj ne dopustijo “da ustrahovalci zmagajo”. Njegova izjava se nanaša na zadnji poizkus ustrahovanja američanov v nadaljevanje omejitev zaradi “smrtonosne delta različice” Covid-19.

“Nova javna angleška študija delta seva prikazuje 44 smrti od 53822 oseb (0.08%) v necepljeni skupini. Hmmmm,” je tvitnil senator Paul.

Komentarji senatorja Paula so prišli po novi kampaniji Anthony Faucija in administracije Joe Bidena s katero pozivajo američane na cepljenje ker “je delta različica bolj nalezljiva”:

Delta sev, ki so ga predhodno poimenovali indijska različica preden je postal “woke”, se navaja kot razlog za nadaljevanje zapovedi za nošenje mask. Senator Paul je v torek obiskal coffe shop v Greensburgu, kjer se je srečal z ljudmi in se z njimi pogovarjal o omejitvah. “Mislim, da je še vedno zelo prisotno v mislih ljudi” je povedal Paul, dodal je še, da “mislim, da je to prav tako največja omejitev naših svoboščin v zelo, zelo dolgem obdobju”. “Veliko stvari smo naredili narobe in to je prizadelo gospodarstvo in ni pripomoglo k omejevanju pandemije, zato mislim, da je pomembno” je povedal Paul in nadaljeval z “Mislim, da ljudje želijo slišati o tem. Mislim, da ljudje največ sprašujejo po mojih interakcijah z Dr.Faucijem.” “Mislim, da številke kažejo, da smo že prebrodili najhujše” je povedal Paul in dodal “Mislim da smo dosegli stopnjo imunosti med naravno okužbo in cepivom skupaj, mislim, da smo dejansko na točki kjer ne bomo več dobili velikega števila okuženih.” “Ljudje, ki verjamejo v neke vrste elitizem nam ne bodo več govorili, kaj naj počnemo” je povedal Paul in dodal “V svobodni družbi te odločitve sprejemamo na individualni ravni.” Pred tem pogovorom pa je Paul naredil potrditveni primer naravne imunosti in dezinformacije okoli naravne imunosti, ki prihajajo iz Vlade in brez izbire forsira cepiva:

Zanimivo je dejstvo, da obstaja centraliziran koronavirus “scenarij” distribuiran identično po vseh NATO, EU in severnoameriških državah, saj se v Sloveniji naprimer vrši popolnoma identična koronavirus zgodbica, kot pa jo igra in pripoveduje demokratski prevarant Joe Biden, ki je preko volilne prevare ilegalno okupiral Belo Hišo v ZDA. Dejansko gre za kršenje nuremberških protokolov glede medicinskega eksperimentiranja na ljudeh. Kazen za kršenje nuremberških protokolov glede medicinskega eksperimentiranja na nepoučenem prebivalstvu je doživljenjski zapor ali pa smrtna kazen. Kdo bo prvi, ki bo v Sloveniji podal kazensko ovadbo proti Covid teater igralcem (npr.Krek, Beović, Hojs, Štrukelj, Zupanc, Jerala, Kacin, Logar, Janša, Gantar, Pokljukar…) in pristojnim inštitucijam, kot so Vlada Slovenije, Ministrstvo za zdravstvo, NIJZ, IJS, UKC, PopTV, Nova Hiša d.o.o., ki v Sloveniji dokazano zavajajo javnost glede manj rizičnih in bolj uspešnih (ter bistveno cenejših) metod zdravljenja respiratornih obolenj s koronavirusi (npr. Ivermectin, Hidroksiklorokin, naravna imunost, D3, cink…), slovensko javnost zavajajo glede “cepiv”, ki so bila odobrena zgolj po izrednem postopku in so namenjena samo za uporabo v kriznih razmerah (in proizvajalci teh zvarkov za gensko terapijo ne jamčijo za kvaliteto svojih proizvodov niti niso kazensko odgovorni za morebitne nezaželene stranske učinke) in so v bistvu genska terapija in ne klasično cepivo, hkrati pa so vse te osebe, ki v Sloveniji sodelujejo pri Covid zgodbici, znanstveno nekvalificirane za izvajanje medicinskih eksperimentov na ljudeh. To so tri resne kršitve nuremberških protokolov, ki so vsakomur, ki je vsaj malce informiran, vidne iz lune. Začnite se boriti proti Covid agendi kajti dokler bo Covid agenda tekla normalno naprej vi in vaši otroci nimate nobene prihodnosti več.

“Pornografija panike preoblečena v znanost” – razkrivamo resnico o Delta sevu –>

<– WHO in CDC – novi nuremberški procesi 2021 se pripravljajo zaradi zločinov proti človeštvu

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.