Žvižgač iz Facebooka razkril interne dokumente, ki dokazujejo napore za cenzuro dvoma v cepiva na globalnem nivoju

Project Veritas – Be Brave, Do something in James O’Keefe je ponovno šokiral nepoučeno javnost. Dva Facebook insajderja sta razkrila interne dokumente podjetja, kjer so podrobno opisani načrti za cenzuro “vaccine hesitancy (VH)” na globalnem nivoju. Cilj te interne Facebook politike je “drastično znižanje izpostavljenosti uporabnikov” komentarjem, ki vsebujejo dvome v cepiva. Drug cilj programa je “znižanje angažmaja drugih uporabnikov pri VH komentarjih, vključno z lajki, odgovori in poročanjem.” Gre za tako šokantno odkritje, da sta v javnost prišla dva žvižgača in ne samo eden. Project Veritas v spodnjih videoposnetkih razkriva načrt za preprečevanje svobode govora. Naprimer, komentarje, ki vsebujejo “grozne zgodbe”, ki opisujejo potencialno ali pa dejansko resnične dogodke ali dejstva, ki lahko zbudijo dvom v cepiva – se degradira. “Resnične dogodke”, ki lahko vzbudijo dvom glede Covid cepiv se degradira in skrije – sodeč po informacijah obeh žvižgačev – kljub resničnosti komentarjev in kapaciteti za prispevanje k javnemu dobremu. “To vsebino poizkušajo nadzorovati preden jo splh lahko spravite na vašo FB stran, preden jo uporabnik sploh vidi,” je povedal drugi Facebook insajder. “Če zgubim službo, potem, kaj bom? A to je manjša skrb za mene.” Facebook je ustvaril stopenjski sistem za ocenjevanje komentarjev po različnih lestvicah glede na to, koliko komentar dvomi ali opozarja pred covid19 cepljenjem. Stopnja 2, naprimer, predstavlja “Indirektno odvračanje” prejema cepiva in sodeč po žvižgačih, se takšne uporabniške kmentarje močno cenzurira in potlači. “Ne ujema se z dominantno zgodbo,” pojasnjuje en insajder. “dominantna zgodba je, sprejmite cepivo, cepivo je za vas dobro. Vsi naj ga prejmejo. In vkolikor tega ne želite, boste izločeni.” Celoten intervju si lahko v angleškem jeziku ogledate na spodnjih videoposnetkih.

To je videoposnetek intervjuja naložen na YouTube. Vkolikor se bo YouTube odločil za cenzuro je spodaj še varnostna kopija naložena na BitChute.
Varnostna kopija intervjuja na BitChute, vkolikor se bo YouTube odločil za cenzuro vsebine.

Interni dokumenti, ki sta jih razkrila insajderja Facebooka glede cenzure dvoma v Covid19 cepiva

Posnetki zaslona iz deljenega videoposnetka, kjer 2 žvižgača iz Facebooka razkrijeta globalno politiko cenzure kritike Covid19 cepiv

Screencapture1
Screencapture2
Screencapture3
Screencapture4
Screencapture5
Screencapture6
Screencapture7
Screencapture8

Avtorji Alternative Media Blog Ambasador21 vsem bralcem bloga močno priporočamo, da Facebook socialno omrežje zapustite in začnete uporabljati socialna omrežja, ki se z cenzuro in reprogramiranjem Vaše zavesti in misli ne ukvarjajo. Facebook algoritmi so zasnovani tako, da Vam ukradejo čim več časa in vaše zavestne pozornosti, hkrati pa Vam subliminalno vgrajujejo miselne in vedenjske vzorce, zaradi katerih se počutite slabo, zaradi katerih si lahko popolnoma uničite življenje. Vsi podatki, ki ste jih do sedaj naložili na Facebook omrežje so trajni in se avtomatizirano nalagajo v vašo “Permanent Record” mapo, ki je vedno na voljo popolnoma vsaki Vladi, Korporaciji ali drugi entiteti, ki izkaže finančni ali pa varnostni interes po vaših osebnih podatkih, vašem krogu prijateljev in vaših stališčih in interakcijah. Prav tako je Facebook socialno omrežje kraj, kjer aktivno prežijo na žrtve tihotapci otrok in različne organizirane kriminalne združbe. Ne glede na Vaše nastavitve zasebnosti, so Vaši podatki vedno dostopni. Avtorji bloga AMB21 priporočamo uporabo sledečih socialnih omrežij (kliknite na sliko in v novem zavihku se Vam bo odprla login stran za posamezno omrežje) kamor Vam svetujemo, da prenesete vse digitalne interakcije z Vašim krogom prijateljev:

Gab.com
MeWe.com
USA.life
Posnetek zaslona iz knjige Edward Snowden – Permanent Record

Made with Padlet

Ustanovitelj Facebooka svari “samo bog ve, kaj to počne z možgani otrok” –>

<– Zaščitite svojo zasebnost: 13 stvari, ki jih morate TAKOJ izbrisati iz Facebooka

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.