Raziskovalci odkrili 1000 različnih proteinov v AstraZeneca Covid cepivu, ki so povezani z smrtonostnimi krvnimi strdki

Nemški znanstvenik je odkril zakaj wuhan koronavirus covid-19 “cepiva” AstraZenece in Johnson&Johnson povzročajo krvne strdke v nekaterih prejemnikih “cepiva”. Prof.Andreas Greinacher, ki je strokovnjak za kri iz Univerze Greifswald trdi, da ti dve viralno vektorski cepivi vsebujeta genetsko modificiran virus prehlada, ki po injektiranju sproži autoimunski odziv. Tavajoči proteini, trdi Greinacher, skupaj z prezervativi specifično uporabljenimi v AstraZeneca cepivu poznanimi pod imenom etilendiaminetetraacetična kislina (EDTA), so direktno odgovorni za povzročanje krvnih strdkov. Greinacher in njegova ekipa so identificirali več kot 1000 človeških celičnih proteinov v injekcijah, ki vstopijo v človeški krvni obtok in se primerjo na krvno komponento poznano kot krvnička faktor 4 oziroma PF4, kjer oblikujejo komplekse, ki aktivirajo proizvodnjo protitelesc.

To nato sproži vnetni odziv po celotnem telesu saj se imunski sistem na ta način prevara, da verjame, da je okužen z bakterijami. Imunski sistem nato prekomerno reagira in ponori ter s tem povzroči smrtno nevarno krvavitev in strdke. Prof.Greinacher način, kako injekcije sprožijo ta običajno mirujoči odziv imunskega sistema, primerja z “prebujanje spečega zmaja”. In to vse za virus, ki ima 99.9+ odstotno možnost preživetja.

Covid cepiva ubijajo a elita vas še vedno želi injektirati

Prof.John Kelton iz McMaster University v Kanadi trdi, da je njegova ekipa replicirala in potrdila prof.Greinacherjeve ugotovitve, čeprav trdijo, da niso prepričani v to, da je ta vzročna teorija natančna. Medtem pa prof.Greinacher upa na sodelovanje obeh proizvajalcev cepiv pri ugotavljanju ali je ta vzročna teorija točna.

“Močno podpiramo dviganje zavesti glede znakov in simptomov tega zelo redkega dogodka, trenutno pa raziskujemo potencialno sodelovanje z prof.Greinacher”, je sporočil tiskovni predstavnik J&J.

Številne druge s strani vrstnikov preverjene študije so prav tako potdile prof.Greinacherjeve najdbe, s tem pa potrjujejo, da so krvni strdki, ki jih opazujemo pri J&J in AstraZeneca injekcijah, poznani kot imunski trombotic thrombocytopenia sprožena preko cepiv oziroma VITT. Večina znanstvenih organizacij, ki raziskujejo problem strdkov, ki so bili prvič identificirani v marcu 2021, se osredotočajo na podobno stanje poznano kot trombocytopenia povzročena z heparin oziroma HIT, ki ima skoraj identične simptome in izide kot VITT.

“Pri HIT” je poročal Wall Street Journal, “povzroča strdke zdravil za redčenje krvi heparin, hkrati pa abnormalno zniža naravne krvne strjevalne agente.”

Drugi znanstveniki so špekulirali, da so vzrok za krvne strdke sami adenovirusi v cepivu medtem, ko nekateri krivijo “genetske predpostavke” prejemnikov zato, da odvračajo krivdo stran od velikih farmacevtskih korporacij. Prof.Eric van Gorp iz Erasmus Univerze v Nizozemski prav tako trdi, da so simptomi, ki so podobni gripi in jih doživi veliko prejemnikov cepiv po injektiranju, lahko rezultat avtoimunsko povzročenega vnetja. Teh informacij se nikoli ni v preteklosti poročalo, ker viralno vektorske tehnologije še nikoli niso uporabili v velikem obsegu. Z drugimi besedami, te injekcije, kot mRNA injekcije, so v celoti eksperimentalne. Edino viralno vektorsko cepivo, ki se vsaj približno približa je Ebola injekcija, ki jo je razvilo podjetje J&J, a to injekcijo je v vsej zgodovini prejelo samo okoli 60.000 ljudi.

Medtem pa Journal in druge osrednje medijsko propagandne ustanove nadaljujejo z nabijanjem zgodbice, da so krvni strdki “redek pojav” in, da naj ljudje še vedno pohitijo in se cepijo zato, da bodo “reševali življenja”.

“Simptomi so popolnoma identični predkliničnemu skorbutu” je zapisal eden od komentatorjev. “Vitamin C je ključen za boj proti temu.”

Zato, da ostanete na tekočem glede poškodb in smrti, ki jih povzročajo eksperimentalne wuhan koronavirus covid-19 injekcije, redno (med drugim) preverjajte Alternative Media Blog AMBasador21 in ChemicalViolence.com .

Covid19 “cepivo” proizvajalca Moderna vsebuje substanco SM-102

Medijski blackout: Smrti v Evropi zaradi eksperimentalnih Covid injekcij poskočile za 68%, poškodbe zaradi cepiv so se skoraj podvojile v manj kot enem mesecu –>

<– Evropska baza stranskih učinkov po Covid-19 genski terapiji do 8.5.2021: 10.570 mrtvih in 405.259 poškodb

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.