World Economic Forum odpovedal letni sestanek v Davosu v Švici, namesto tega so imeli top-secret “Great Reset” sestanek v Vatikanu

Po prvotnih preložitvah WEF foruma iz maja na pozno poletje, se je World Economic Forum odločil, da bo odpovedal letno srečanje svetovnih tržnih, poslovnih in političnih power-brokerjev, ki se je ponavadi zgodi v Davosu, Švica. Prvotno so ga sicer zaradi koronavirusa premaknili v Singapur, a kar večina ljudi ne ve je, da je Vatikan letos gostil World Economic Forum v popolni tajnosti v petek 7.5.2021. Konferenca za zaprtimi vrati je nosila tematski naslov “Dreaming of a Better Restart” kljub temu pa je bila glavna točka Veliki Reset in z Velikim Resetom povezane tematike, kot so podnebne spremembe in redistribucija bogastva.

Ustanovitelj WEF Klaus Schwab je povedal, da morajo svetovni voditelji slediti trem lažem, da bi se doseglo ta Veliki Reset:

1.) Najavite modernizacijo vsakega aspekta družbe z globalnim vodstvom in to sporočilo nenehno ponavljajte.

2.) Vkolikor se vaše sporočilo ne upošteva simulirajte lažne pandemijske scenarije zato, da boste pokazali zakaj svet potrebuje Veliki Reset.

3.) Vkolikor se lažni scenariji pandemije ne smatrajo za dovolj prepričujoče, počakajte nekaj mesecev na resnično globalno krizo, ki se bo pojavila in ponovite prvi korak.

Schwab in elita iz Davosa je potrebovala šest let, da je njihova Veliki Reset ideologija zrasla iz majhnega švicarskega semena iz leta 2014 v evropsko mega-rožo, ki oprašuje celoten planet leta 2020, sedaj v letu 2021 pa so dobili še polno podporo temu projektu s strani vatikanskih jezuitov z organizacijo neuradnega WEF srečanja v Vatikanu – takov virtualni kot v osebni obliki.

Zgodovinski dogodek so osrednji mediji javnosti zamolčali (v Sloveniji naprimer je AlternativeMediaBlog Ambasador21 edino mesto, kjer to novico sploh lahko izveste), udeleženci tajnega WEF sestanka pa so bili vrhovni uradniki administracije Joe Bidena, finančni ministri Mehike, Nemčije, Francije, Španije, Italije in Argentine, skrajno-levičarski ekonomisti, vodstveni kader World Bank, afriške unije, Rockefeller Foundation in IMF (Mednarodni denarni sklad). Papež Frančišek je osebno sprejel John Kerrya na omenjeno konferenco, ameriška sekretarka za zakladništvo Janet Yellen pa je forum nagovorila preko spletne povezave.

Zaradi neuradne skrivnostne narave tega dogodka, ki ga je v petek gostila Pontifical Academy of Social Sciences (PASS) in Pontifical Academy of Sciences (PAS), je bil dogodek zaprt za novinarje niti se ga ni prenašalo v živo preko Vatican News medijskega kanala, kot je to običajno za podobne dogodke.

Poleg omenjenih svetovnih power-brokerjev so v Vatikanu govorili in se sestanka udeležili tudi predsedniki uprav Pfizerja in Moderne (predsednik uprave Pfizerja proizvaja tablete za splav), direktor National Institute of Health USA Francis Collins (ki zagovarja uporabo tkiv abortiranih fetusov v raziskovalnih projektih), vodja Google Health David Feinberg, vodja National Institute of Allergy and Infectious Diseases in Covid car Dr.Anthony Fauci, predsednik uprave Salesforce Marc Benioff (velik zagovornik in promotor LGTB zadev), zastopnik UN in konzervacionist Jane Goodall (ki zagovarja nadziranje števila prebivalstva), Deepak Chopra (new age aktivist), Joe Perry (igralec kitare in rock glasbe), William K. Jackson (mormonska starešina), šejk Dr.Asim Yusuf (izvršni direktor British Board of Scholars and Imams), Cindy Crawford (promotorka splava in manekenka), Monsignor Dario Vigano (osramočeni bivši prefekt Sekretariata za komunikacije). Na konferenci pa je govorila tudi Chelsea Clinton in sicer je imela kritičen govor glede svobode do kritiziranja cepiv. Pozvala je tudi k globalni cenzuri objav na socialnih omrežjih, ki so kritične do cepiv.

“Osebno zelo močno verjamem, da mora biti regulacija vsebine na socialnih omrežjih bolj intenzivna in namerna in koordinirana globalno. Vemo naprimer, da je najbolj popularen videoposnetek v celotni latinski Ameriki z več deset milijoni ogledov trenutno nek anti-vax, anti-znanost ženska učiteljica videoposnetek, katerega je YouTube pravkar zavrnil, da bi ga izbrisal.”

Chelsea Clinton v okviru tajnega WEF srečanja v Vatikanu, Maj 2021

Videoposnetek o katerem govori Chelsea Clinton si lahko ogledate na tej povezavi: https://censoredbyjack.com/watch?id=609abb801d3d8c1fbc2bcbb3

Clintonova je povedala, da anti-cepilna vsebina, ki se ustvari v ZDA “cveti” po svetu preko socialnih omrežij. Njeni napori prepričevanja managerjev teh socialnih omrežij (npr. gab.com, mewe.com, usa.life…), da naj takšno vsebino cenzurirajo, so naleteli na gluha ušesa.

“Vemo, ker sem sama poizkusila, da pozivi vodstvom teh podjetij, da storijo pravo stvar, niso obrodili sadov, zato potrebujemo zakonsko regulacijo.”

Chelsea Clinton je podpredsednica Clinton Foundation in hčerka bivšega predsednika ZDA Bill “cigar” Clintona in bivše državne sekretarke ZDA Hillary Clinton. Tako kot njeni starši je tudi ona zagreta zagovornica splava. Clinton Foundation je sicer poznavalcem poznana kot takoimenovani “slush fund” kjer donatorji v bistvu kupijo dostop do višjih nivojev ameriškega državnega sistema, kar je bilo še posebej očitno, ko sta zakonca Clinton opravljala funkcije znotraj ameriške Vlade. Takšen način zlorabe “dobrodelnih organizacij” se imenuje “Pay4Play fundacija”. Hillary Clinton je prav tako vpletena v škandal Benghazi (z opustitvijo uradne dolžnosti je namenoma povzročila smrt ameriških marincev, ki niso podpirali njene ilegalne trgovine z orožjem po srednjem vzhodu), oba zakonca Clinton sta vpletena tudi v tihotapljenje kokaina in ilegalnega orožja v 1980ih preko Mena, Arizona, hkrati pa za seboj puščata trupla prič, ki bi lahko kompromitirale celotno Clinton Foundation (v duckduckgo.com vtipkajte “clinton body count”).

Chelsea Clinton je na tajnem WEF srečanju v Vatikanu v maju 2021 govorila ob Dr.Paul Farmerju iz harvardske šole za medicino in Dr.Walter Ricciardiju, ki je italjanski predsednik World Federation of Public Health Associations. Govor je bil v naprej posnet v obliki videoposnetka in sestavlja del pete mednarodne vatikanske konferece “Unite to Prevent & Unite to Cure”. Clintonova je povedala, da Clinton Foundation dela vse, kar je v njihovih zmožnostih, da prepričuje “skeptike cepljenja” in “zavračalce cepljenja” v sprejem Covid-19 cepiv. Clintonova je mnenja, da je pomembno razlikovati med ljudmi, ki so skeptični in med tistimi, ki so v skupini zavračalcev. Skeptiki imajo vprašanja, ki jih lahko ona odgovori, naprimer vprašanja glede hitrosti razvoja teh cepiv (ki so genska terapija in ne cepiva), sestavine cepiv in “zarote o mikročipih”. Ljudje v skupini zavračalcev so pogosto mladi ljudje, ki mislijo, da eksperimentalnega cepiva ne potrebujejo in rajši počakajo nekaj let, preden ga poizkusijo, je povedala Clintonova. “Tako počnemo vse, kar je v naši moči, vse bolj razmišljamo tudi o tem, kako bi s tem delom začeli na globalnem nivoju, ker na žalost zavračanje cepiv ni unikatno ameriški izziv.”

…vkolikor pa želite sami raziskovati, kako je do stanja v sedanjosti prišlo in se zavedate dejstva, da so bile to v naprej pripravljene situacije in dogodki pa lahko začnete recimo v letu 2010 z najavo Lockstep operacije v globalistični publikaciji, ki jo kot svoj bilten izdaja Rockefeller Foundation…

Globalist Klaus Schwab: Svet se “nikoli” ne bo vrnil v normalo po COVID –>

<– “Grozna prihodnost” – Vizija World Economic Foruma za svet po COVID-19

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.