Vodja nemškega policijskega sindikata poziva k prepovedi anti-lockdown protestov

Oblasti v Nemčiji se pripravljajo na zatiranje Querdenkerwill gibanja. Vodja nemškega policijskega sindikata je pozval k popolni prepovedi vseh anti-lockdown protestov ker udeleženci teh protestov ne nosijo obraznih plenic in ne upoštevajo socialnega distanciranja. Doh!

Po številnih protestih po Nemčiji v zadnjih mesecih, ki so bili podprti z gromozanskim številom sodelujočih ljudi, je Rainer Wendt imel dovolj in želi, da vlada kriminalizira demonstracije preden se sploh odvijejo.

“Pri teh demonstracijah je kršenje zakona predprogramirano in se izvaja permanentno tisočkrat, ker sodelujoči ne nosijo mask in ne ohranjajo minimalne distance,” je Wendt povedal za Neue Osnabrucker Zeitung. “Proti temu je potrebno ukrepati bolj rigorozno,” je dodal. Po trditvah Wendta je namen demonstrantov neupoštevanje pravil lockdowna (kljub temu, da gre dejansko za ANTI-lockdown demonstrante), kar naj bi oblastem dalo upravičen razlog, ki ga potrebujejo zato, da bi prepovedali dogodke v naprej. “Popolnoma nerazumljivo je, zakaj se takšne demonstracije še vedno dovoljuje” je povedal Wendt.

Preberite tudi: Anti-Covid protest Berlin 29.8.2020

Nejasno je, ali Wendt resno pričakuje, da bo na tisoče ljudi, ki obiskujejo te demonstracije, v skrbeh zaradi mask in socialnega distanciranja, ko večina trdno verjame, da je nemška vlada (in tudi kakšna druga) gromozansko pretiravala pri definiranju grožnje, ki naj bi jo povzročil virus. Mnogo teh demonstracij v Nemčiji je organiziralo Querdenker (razmišljanje izven uradnih okvirov) gibanje, oblasti pa so se na to odzvale tako, da so kolektiv označile za nasilno ekstremistično skupino. Kot smo že poročali, je nemška interna vohunska agencija BfV začela z nadziranjem vseh anti-lockdown demonstrantov, trdijo, da so potencialno vključeni v zaroto prevrata države.

Preberite tudi: “Zažgite svoje maske!!!” Ogromni anti-lockdown protesti besnijo po celem planetu

“Oblasti se bojijo, da bodo skrajno desni ekstremisti in teoretiki zarote, ki bodisi zanikajo obstoj Covid ali pa negirajo grožnjo Covid javnemu zdravju, izkoristili lockdown frustracije za netenje jeze proti politikom in državnim inštitucijam 5 mesecev pred splošnimi volitvami,” je poročal Reuters. Mogoče pa bodo člani Querdenker gibanja vsi pristali v taboriščih, ki so se v Nemčiji vzpostavila za zapiranje vztrajnih Covid-19 kršilcev pravil.

Ker, kot vsi vemo, se je situacija, ko nemške oblasti zapirajo disidente v taborišča in z njimi ravnajo kot z drugorazrednimi državljani, ki si ne zaslužijo osnovnih pravic, vedno končala dobro. Enako lahko rečemo za vse, ki ne podpiramo prisilnega prejema injekcij z eksperimentalnimi genskimi terapijami – trenutno nas slovenska državna in zdravstvena elita smatra za drugorazredne državljane katerim osnovno življenje sistemsko pogojuje z prejemom eksperimentalne genske terapije pod pretvezo Covid cepiva, ki sploh ni bila uradno odobrena in je zato protizakonita, nenehnim izvajanjem PCR testov, ki niso namenjeni virusni diagnostiki ampak ekstrakciji denarja v roke posvečenih izvajalcev testiranj – rezultati PCR testov pa služijo uvedbi sistemske represije in omejevanju svobode državljanov v skladu s semaforjem ali pa nas država Slovenija posiljuje z potrdilom o prebolelosti. Vse samo zaradi korona-dodatkov posvečenim in zaradi pregovorne upogljivosti in servilnosti slovenskih politikov bruseljskim čeveljčkom, ki so pač slovenska elita v smislu pokvarjenosti in nerazgledanosti. To je evropski levo-liberalni centralno-bančni in korporativno vsiljeni “veliki reset” socializem v vsem svojem sijaju, uvedle so ga samo države, ki so politično gledano na politični liniji z ameriškimi demokrati – torej levico. V polovici držav v ZDA ni bilo nikoli lockdownov, nikoli obveznih mandatov za nošenje nagobčnikov, nikoli omejitev gibanja znotraj države. V Sloveniji si je nekaj politikov, doktorjev in policistov Ustavo Republike Slovenije in tudi gospodarstvo začelo razlagati po svoje, ko so nadzirali in ovirali prehajanja med občinami znotraj Slovenije ali pa določali bistvene in nebistvene gospodarske dejavnosti. Očitno so korona-dodatki le prevelika motivacija tudi za slovensko politiko, policijo in doktorje v javnem zdravstvenem sistemu.

Made with Padlet

Kriminalizacija nasprotovanja –>

<– Znanost prevarodemije: Koronavirus “okužbe” so medicinsko nepomembne a se uporabljajo za upravičevanje uvedbe omejitev za uničevanje človeštva

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.