Angela Merkel prekinja z Bidenom, nasprotuje načrtu WTO za odpravo intelektualnih pravic za Covid cepiva

Delnice biotehnoloških podjetij so v četrtek 6.5.2021 delno poletele na krilih novice, da nemška kanclerka Angela Merkel sporoča, da bo nasprotovala predlogu odprave intelektualnih pravic na Covid-19 cepiva. Odločitev predstavlja velik razkorak med nemško in ameriško vlado, najverjetneje največji spor med Berlinom in Washingtonom vse od trenutka, ko je predsednik Trump zapustil Belo Hišo.

Po besedah tiskovne predstavnice nemške vlade bi načrt ustvaril “veliko komplikacij” za proizvodnjo cepiv. Bidenov vrhovni uradnik za trgovino Catherine Tai je v sredo sporočila, da se je Bela Hiša odločila, da podpre predlog za odpravo intelektualnih pravic pri WTO. Na ta način se je Bela Hiša distancirala od tabora razvitih držav in se pridružila taboru razvijajočih se narodov glede konflikta med bogatimi in revnimi narodi. Delnice proizvajalcev cepiv in biotehničnih delnic na splošno so se močno odprodajale na podlagi novice, da Biden podpira opustitev intelektualne lastnine na Covid cepiva pri WTO. Na podlagi izjave Angele Merkel, ki nasprotuje odpravi intelektualnih pravic na Covid cepiva, pa so delnice doživele manjši odboj. Delnice biotehnoloških podjetij v indeksu Nasdaq so delno oklestile izgube, kar je potisnilo indeks višje, Moderna je prav tako izničila del izgube.

$MRNA 5.5.2021 – 6.5.2021

Novica (izjava Angele Merkel) je potisnila ameriške delnice višje in tako izničila izgube, ki jih je sprožila Bidenova novica o njegovi podpori predlogu v WTO, ki je bil originalno podan s strani Indije in Južne Afrike. Države pozivajo k resoluciji glede tega nesoglasja do decembra 2021.

ES 2min 5.5.2021 – 6.5.2021

Analitiki Bank of America so izpostavili, da odprave intelektualnih pravic “niso eksistenčna grožnja…” ampak samo “relativno skromna grožnja” za biotehnološki sektor ker: (1) visoke ovire pri razvoju cepiv (2) ozko okno priložnosti za tekmece, da prispevajo k dobavi glede na to, da $PFE (Pfizer) in $MRNA (Moderna) pričakujeta proizvodnjo več kot 9 milijard odmerkov do 2022. Še vedno pa ni bilo nobenega odziva ostalih večjih razvitih držav, kot so Japonska, Norveška in Velika Britanija, na podani predlog o odpravi intelektualnih pravic na Covid cepiva.

Vidite, nikoli se ni šlo za javno zdravje ali pa dejansko epidemijo. Z monopolizacijo vaše percepcije (non-stop medijska pandemija covid propaganda) so uspeli v tem, da ste jim verjeli. Tisti trenutek, ko ste jim verjeli, so začeli s programiranjem vašega obnašanja (ugašanje nebistvenih podjetij, omejevanja gibanja, nošenje mask in PREJEM GENSKE TERAPIJE, ki jo tržijo kot cepivo). V ospredju pri tej celotni Covid situaciji je monetarni dobiček za korporacije in za delničarje teh korporacij. Zanimiv podatek, vkolikor bi ga pridobili, bi bil, lastništvo delnic Pfizerja, AstraZenece, J&J, Moderne in ostalih farmacevtskih korporacij v Sloveniji. Torej kdo je na eni strani na funkciji v sistemu države (npr. zdravstveni minister, direktor NIJZ, dekan farmacevtske fakultete, posamezni direktorji splošnih in specializiranih bolnic znotraj sistema javne uprave) državljane pozival k prejemu eksperimentalne genske terapije v obliki Covid “cepiv”, na drugi strani pa (preko povezanih oseb) trgoval z delnicami farmacevtskih in ostalih biotehnoloških velikanov, katerim so seveda vrednosti v času “plandemije” močno poskočile in so zato poleg Covid dodatkov vknjižili še izredno lepe donose na svoje zasebne kapitalske naložbe. Za vse tiste, ki še niste pravno lobotomirani s strani slovenskega sistema, ta mehanizem se načeloma v tujini poimenuje “kolizija interesov in pump’n dump sheme v okviru trgovanja z vrednostnimi papirji”. Ob seveda “izkoriščanje vpliva pomembnega položaja znotraj sistema države za sugeriranje državljanom glede odločitve za prejem injekcije z uradno nikoli odobreno vsebino injekcije in katere učinki niso znani, saj se nikoli ni izvedlo ustreznih testiranj” kar zveni precej podobno kot “izvajanje zdravstvenih eksperimentov pod prisilo in s pomočjo mehanizmov propagande na ljudeh brez njihovega privoljenja in informiranega strinjanja” – to pa je zločin proti človeštvu na podlagi nuremberških protokolov.

Made with Padlet

Bill Gates podvojil nasprotovanje gibanju “OpenVaccine” –>

<– Doktor, ki se je posmehoval ljudem, ki zavračajo koronavirus cepiva, umrl nekaj dni po cepljenju

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.