“Zdravstvene oblasti so dokazale, da so bebci” – podjetnik z “vstop z maskami prepovedan” obvestilom na vhodnih vratih njegovega podjetja

Lokalni podjetnik je ohranil glavo na pravem mestu. Na vhodnih vratih v njegovo podjetje ima napis “Maske niso dovoljene”. Sedaj pa je dodal še obvestilo, kjer piše, da vkolikor ste bili cepljeni z Covid eksperimentalnim cepivom, vam vstop ni dovoljen.

Sun City Silver & Gold Company, Kelowna, British Columbia

Sun City Silver & Gold Company v Kelowna, južni del notranjosti British Columbia, onemogoča vstop posameznikom, ki nosijo maske, v njihovo trgovino. Spletna stran Kelowna Castaway je nekaj dni nazaj delila sledeče:

Že več kot dva meseca je minilo od javne naznanitve, da Kelowna gold exchange podjetje ne dovoljuje vstopa ljudem z obraznimi maskami v njihovo trgovino, v nasprotju z dekretom province glede ukaza za javno zdravje, a Interior Health v tej provinci se ni odločil za vsiljevanje nošenja mask v tem podjetju. V četrtek je Interior Health CMHO (Chief Medical Health Officer) Dr.Albert de Villiers sporočil, da ni slišal ničesar o Kelowna’s Sun City Silver and Gold, potem, ko je lokalna borza zlata šla še dlje in prepovedala vstop vsakomur, ki je prejel poizkusno Covid-19 cepivo. “Tega se nisem zavedal a vkolikor kršijo specifične ukaze in nasprotujejo ukazu no potem lahko preiskujemo in pogledamo kaj lahko storimo,” je povedal Dr. de Villiers med tiskovno konferenco v četrtek. “Vkolikor samo širijo neresnice kot to počnejo mnogi drugi ljudje na svojih facebook straneh, potem ne moremo storiti veliko.”

V mesecu februarju 2021 je lastnik trgovine Steve Merrill delil sledeče:

“Obvestilo ljudem, ki me ne poznajo in za katere nočemo, da nosijo maske v trgovini, kjer so na policah srebrni in zlati produkti,” sporoča lastnik Steve Merrill. “Prva skrb je, da bo nekdo prišel v trgovino z masko in mi naslonil pištolo na glavo. Moje kamere v moji trgovini ne vidijo skozi te idiotske maske,” je dodal. Merrill sporoča, da je nevarno za kakršen koli trgovinski posel z produkti na policah, da v njem kupci nosijo maske. “Sončna očala, make-up, karkoli – ta Covid operacija je za tatove trgovin kot mokre sanje,” pojasnjuje. Merril sporoča, da ne nosi maske, ko gre ven, “Mnenja sem, da moja pravica, da diham svež zrak nadvlada pravico nekoga drugega, da se boji prehlada, ki je ta Covid gripa.”

Merril je bil nedavno intervjujan in sporočil je po večini enaka stališča. V svoji trgovini ne želi videti ljudi z maskami še posebej zato, ker ima na policah srebro in zlato. Prav tako se ne strinja z nošenjem mask:

Osebno sem proti maskam. Mislim da so neumne…pravzaprav so povzročile boom mojemu poslu…Ljudje, ki so naredili svojo domačo nalogo glede teh “cepiv” in mask, so zgodovinsko gledano tudi ta vrsta ljudi, ki so naredili svojo domačo nalogo glede monetarnega sistema…Zdravstvene oblasti so zase dokazale, da so bedaki.

Očitno postaja med zasebnimi lastniki podjetij preprečevanje vstopa ljudem z maskami in ljudem, ki so bili cepljeni z ekspermientalnimi medicinskimi protokoli (ki so v bistvu vse vrste Covid cepiv, ki so bila “odobrena” po izrednem postopku in niso šla skozi običajna dolgoletna testiranja. Pravzaprav Covid cepiva nikoli niso prešla faze testiranja na živalih, saj so vse živali, ko so jih injektirali z temi poizkusnimi genskimi terapijami, ob ponovni izpostavljenosti virusom gripe in prehlada vse do zadnje pomrle) standard na zahodu, saj se podobni znaki pojavljajo tudi na vhodih v določene zasebne fitness centre.

Prevod: VKOLIKOR STE PREJELI KATEROKOLI COVID CEPIVO Sporočamo Vam: Za zagotavljanje varnosti našega osebja in obstoječih strank CP Fitness ne bo sprejemal novih strank za osebno trenerstvo, ki so prejele eksperimentalno cepivo. To odločitev smo sprejeli po pogovoru z našo zavarovalnico kot tudi z zdravstvenimi profesionalci. Neznani učinki mRNA cepiv na zdravje niso pokriti v okviru naše odgovornosti, prav tako pa smo upoštevali uradno zabeležene stranske učinke, kot je raznašanje virusa, napadi in smrti. Opravičujemo se Vam za nevšečnosti, našo politiko poslovanja bomo ponovno ocenili, ko bodo klinična testiranja eksperimentalnih injekcij zaključena v letu 2023. Najlepša hvala.
Freudovski spodrsljaj? TV voditelj izjavi, da so cepiva eutanazija.

Lastnik fitnessa v NY v živo po TV raztrgal 15.000,00 USD lockdown globo: “Ne bomo se podredili!” –>

<– Medijski blackout: Smrti v Evropi zaradi eksperimentalnih Covid injekcij poskočile za 68%, poškodbe zaradi cepiv so se skoraj podvojile v manj kot enem mesecu

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.