Videoposnetek: Žvižgači o daljinskem monitoringu živčevja, orožja za živčevje, orožja usmerjene energije, nadzor misli

V videoposnetku je govora o tehnologijah, ki preko frekvenčnega valovanja lahko vplivajo na vaše počutje. V videoposnetku bivši zaposleni v britanski Mi-5 na področju mikrovalovanja Barry Trower pojasnjuje, da lahko samo z enim samim pulzirajočim valovanjem oziroma frekvenco povzročijo, da ljudje postanejo tako depresivni in samomorilski, da nimajo več razloga za protestiranje. V videoposnetku govori tudi Edward Snowden in sicer o vzpostavljeni infrastrukturi v ZDA in po svetu, ki jo je zgradila NSA v sodelovanju z lokalnimi vladami po svetu, ki prestreza vse digitalne in radiofrekvenčne komunikacije ter vse analogne komunikacije. V videoposnetku govori tudi William Binney, ki je bivši tehnični direktor pri NSA, ki je postal žvižgač. Govori o tem, da vkolikor ne morejo pridobiti slike o vas preko interneta ali pa drugih digitalnih kanalov, imajo tehnologijo, kjer v vašo hišo ali pa računalnik vgradijo senzorje. Binney pove tudi, da s pomočjo teh senzorjev lahko nadzirajo iz več metrov oddaljenosti, po zvoku tipkovnice, kaj dajete na vaš računalniški zaslon, vkolikor pa to ne zadostuje, pa Binney pove, da lahko pridejo skozi firewall za katerega vi mislite, da ga imate ampak ga nimate in se sprehodijo skozi vaš operacijski sistem za katerega mislite, da vas ščiti ampak vas ne, lahko preberejo vaša kriptirana email sporočila za katere ste mislili, da so varna ampak niso. Vsi žvižgači varnostno obveščevalnih služb v tem videoposnetku govorijo o tem, da smo v novi hladni vojni in zato vse vlade tega planeta razvijajo te tehnologije. V videoposnetku raziskovalec kontrole uma Dr.Nick Begich govori o tem, da je ameriška vlada že leta 2005 namenila sredstva za vzpostavitev “acoustic hetrodyne weapon”, torej na frekvenčnih valovih temelječa tehnologija, ki lahko usmerjeno iz dveh oddajnikov pošlje signal v telo posameznika in ta posameznik bo nato v svojem umu/glavi slišal notranji glas, ki ga ne sliši nihče v njegovi okolici. Trdijo, da je to popolnoma enostavno saj vse, kar morajo storiti je, da stimulirajo s frekvenčnim valovanjem “cochlear” (po vsej verjetnosti je to membrana v ušesu posameznika) in oseba bo slišala glasove, ki jih okolica ne. V videoposnetku je govora tudi o elektronski telepatiji, ki jo je ameriška agencija DARPA poizkusno vzpostavila okoli leta 2012 v Kaliforniji in omogoča nadzor možganskih funkcij posameznika na daljavo in je sposobna določiti, kaj ljudje mislijo. V videoposnetku so tudi deli prezentacije Dr.James Giordana, ki je neurologist pri DARPA in je imel na to temo prezentacijo v Modern War Institute. Možgani so trenutno in prihodnje bojišče. Videoposnetek si lahko ogledate v angleškem jeziku brez podnapisov, dolg je cca. 22min 59 sec in ni primeren za ljudi, ki se bojijo realnosti in resnice (kliknite na vgrajen videoposnetek za zagon videoposnetka):

Whistleblowers on Remote Neural Monitoring, Neuro Weapons, Directed Energy Weapons, Mind Control

Posnetki zaslona iz videoposnetka:

Po ogledu izjav žvižgačev v zgornjem videoposnetku se poraja logično vprašanje in sicer: Ali so politični voditelji Slovenije oziroma državni vrh (kamor sodi tudi generalštab vojske) in ostali evropski “voditelji” predmet vojaškega napada z akustičnimi hetrodyne orožji, ki temeljijo na mikrovalovni radiaciji in so tako predmet umetnega vgrajevanja misli in so s tem v bistvu njihovi umi in možganske funkcije daljinsko krmiljene zato, da izvajajo Covid depopulacijsko agendo globalistov? Oddajnikov frekvenčnega valovanja je po Sloveniji kar precej in za večino njih slovenska javnost ne ve kakšnemu namenu služijo.

Radarska postaja na Pohorju.
Pri tem prispevku še posebej bode v oči zadnji stavek, kjer so novinarji Dela zapisali: “V primerjavi s starim radarjem bo njegovo elektromagnetno sevanje 150-krat manjše”. To je bilo zapisano 28.10.2011
Dobre 2 leti kasneje 18.12.2013 smo na popTV 24ur.com lahko prebrali, da je bilo samo v letu 2013 v Sloveniji zabeleženih 14.000 (štirinajst tisoč) novih bolnikov z rakom. Ali je možna povezava med inštaliranimi radarskimi postajami v letu 2011 in ogromnimskokom števila rakavih obolenj slovencev v letu 2013? Sodeč po informacijah, ki so jih posredovali žvižgači Mi-5 in NSA, je to zagotovo lahko posledica a žal dokazov za to nimamo.
Radarska centrala zveze NATO na Madžarskem. Ali so to zgolj radarji ali pa orodja za manipulacijo z človeškimi možgani, kot so žvižgači razložili v videoposnetku v tem prispevku?
Vojne z umetno ustvarjenimi vremenskimi pojavi se dogajajo že vse od vietnamske vojne.

Subliminalna modifikacija vedenja skozi TV, računalnik, opisana v US Patent #6,506,148 –>

<– Veliki Brat vohuni za vami na tisoč načinov in vse te informacije se sedaj stekajo v centralizirane “fuzijske sisteme”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.