Italija začela z preiskavo umora, učitelj umrl nekaj ur po AstraZeneca injekciji

Potem, ko je policija zasegla pošiljke AstraZeneca Covid cepiv na Siciliji in Piedmontu, so javni tožilci v tretjem največjem evropskem gospodarstvu začeli z preiskavo umora, saj je glasbeni učitelj umrl samo nekaj ur po prejemu cepiva. V italjanskih medijskih outletih pišejo, da je 57 letni Sandro Tognatti umrl po prejemu injekcije v svojem domačem kraju Biella v soboto popoldne. Kmalu po cepljenju je razvil visoko vročino a je šel kljub temu spat v posteljo, je italjanskim medijem sporočila njegova žena Simona Riussi. Naslednje jutro se je zbudila in našla Tognattija mrtvega. Poklicala je reševalce a Tognatti je bil že mrtev. Tožilci v Piedmontu so uradno začeli z preiskavo malce kasneje na isti dan. Kot smo omenili zgoraj, so tožilci v sodelovanju s policijo prav tako zasegli pošiljko s skoraj 400.000 injekcijami cepiva.

Sandro Tognatti

Do sedaj so zdravstvene oblasti sledile globalno uveljavljenemu in standardiziranemu odzivu, da ni povezave med injekcijo in Tognattijevo smrtjo: Uradni predstavniki so sporočili, da se je kriminalna preiskava začela zato, da bodo “popolnoma prepričani”, da smrt moškega “ne bo pripisana zgoraj omenjenemu cepljenju”. Italija, Francija, Nemčija ter še nekaj drugih držav so začasno suspendirale AstraZeneca cepivo potem, ko so se pojavile poročila o pacientih, ki so razvili smrtonosne krvne strdke. O smrtih se je poročalo iz Avstrije in tudi drugih držav, kar je povzročilo, da so Danska, Islandija in druge države (celo oddaljena Tajska) zaustavile cepljenje zato, da dovolijo hitro preiskavo. AstraZeneca in evropska regulatorna agencija EMA vztrajajo, da ni ničesar, kar bi nakazovalo na povezavo med cepljenji in povišanem riziku za nastanek krvnih strdkov, a na tiskovni konferenci v torek zjutraj je agencija obljubila preiskavo.

Oglejte si tudi: Videoposnetek: Dr.Francis Boyle: mRNA cepiva, ki so biološko orožje, kršijo vse nuremberške sodbe proti nacistični krutosti

Med sedaj več kot 11 milijoni italjanov, ki so že bili cepljeni, so italjanske oblasti zabeležile najmanj 15 primerov krvnih strdkov in 22 primerov pulmonarne embolije med osebami, ki so prejele cepivo.

Po mnenju slovenske “stroke” zadržkov ni, je morda kdo vprašal državljane Slovenije, če imajo kot potencialni prejemniki “cepiva” kakšne zadržke glede odškodninske odgovornosti proizvajalcev cepiv ter obveznega dolgoletnega testiranja “cepiva” preden se ga uvrsti na tržišče?

Doktor, ki se je posmehoval ljudem, ki zavračajo koronavirus cepiva, umrl nekaj dni po cepljenju –>

<– Kaj se ne govori o Pfizerjevem koronavirus cepivu. “Človeški poizkusni zajčki”?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.