Avstralska mornarica ujeta pri ogromnem prikrivanju stranskih učinkov koronavirus cepiva, mornarji po injekcijah kolabirali v “kritično stanje”

Mainstream mediji ne želijo, da bi se razvedelo, da mornarji v avstralski mornarici padajo kot muhe potem, ko so dobili na voljo wuhan koronavirus cepiva. Številne zgodbe, ki podrobno opisujejo grozne stranske učinke, ki so jih doživeli pripadniki avstralske vojske, so bile popolnoma izbrisane iz interneta. Nekatere so zamenjali z močno prečiščeno propagando kjer trdijo, da opazujejo samo “blage stranske učinke”.

Gregg Hunt, avstralski zdravstveni minister, ki je prav tako promoviral poizkusno gensko terapijo v injekcijah vojski svojega narod, je sam postal “kritično bolan” samo en dan po prejemu injekcije proti kitajskemu virusu. Vse to pa je za pro-cepiva lobij ustvarilo mnogo preprek, vse težje prepričajo ljudi, da se cepijo. Fake News medijski outleti, kot naprimer Daily Mail Online iz Velike Britanije, so izbrisali poročila o smrtonosnih reakcijah na cepiva in obupno poizkušajo prepričati ljudi, da so injekcije “varne in učinkovite”. A maček je že ušel iz žaklja.

“Naš zdravstveni minister je še vedno v bolnici in to že odkar je prejel svojo injekcijo!” je zapisal zaupanja vreden vir v Avstraliji v publikaciji Principia Scientific International. “Niti besede pa o hospitalizaciji mornarice. Kakšen način za uničenje vojske ene države…z samo eno injekcijo!”

Glede zdravstvenega ministra Hunta pa so bila začetna poročanja izbrisana, v njih se je lahko prebralo, da je razvil “pričakovano infekcijo” po njegovi injekciji, potrebno ga je “čez noč obdržati na opazovanju”. Hunt prav tako “prejema antibiotike in tekočino” za blaženje stranskih učinkov.

Avstralska vlada potihoma “odhaja stran” od kampanije množičnega cepljenja

Originalnega poročila Daily Mail Online ni več mogoče dobiti na njihovi spletni strani, naslov prispevka je bil “Mornarji hospitalizirani po covid cepljenju”. V prispevku se je nakazovalo, da:

“Več mornarjev je bilo hospitaliziranih po prejemu covid-19 cepiv na krovu HMAS Sydney. Viri blizu obrambnega ministrstva so potrdili, da je bilo nekaj članov posadke HMAS Sydney sprejetih v St.Vincent’s…”

Tega prispevka ni mogče najti tudi preko arhiva “Way Back Machine”. Principia Scientific International zapiše, da ko so poizkušali dostopati do prispevka preko Way Back Machine jih je najdena hiperpovezava “odpeljala do nepovezanega prispevka.”

Korporativni mediji poizkušajo oprati situacijo na krovu HMAS Sydney. Zelo malo dejstev je na voljo glede kampanije cepljenja na krovu te ladje, nekateri fake news medijski outleti pa celo trdijo, da so bili mornarji odpeljani v bolnišnico “zaradi previdnosti” in ne zato, da bi zdravili kritične reakcije.

“#breaking Defence je potrdil, da je “nekaj članov” HMAS Sydney doživelo “blage stranske učinke” po prejemu Covid-19 cepiva, a bolezen se je sedaj “rešila” in ladja je danes zjutraj odplula proti ZDA na načrtovane vaje,” je twitnil Andrew Greene iz ABC News (Australian Broadcasting Corporation).

Medtem pa se avstralska vlada potihoma oddaljuje od načrtov množičnega cepljenja prebivalcev. Očitno vedo nekaj in to ljudem ne povedo, najverjetneje se zavedajo, da bo množično cepljenje ljudi skoraj zagotovo vodilo do množičnih poškodb in smrti.

Medtem, ko avstralska vlada opušča idejo množičnega cepljenja, pri nas globalistični in korporativni plačanci v istem časovnem intervalu javnosti sporočajo laži – Slovenija ne podpira zelenih potnih listov – pasje knjižice o cepljenju za ljudi, ampak podpirajo to osebe znotraj sistema Slovenije, ki imajo lasten zaseben finančni interes v cepivih. Med njimi je tudi sovražnik slovenskega naroda in revež, ki se mora preživljati na račun davkoplačevalcev ker ga na prostem trgu z njegovimi “sposobnostmi” nihče ne potrebuje – zdravstveni minister javnosektorski molj – Janez Pokljukar. Ti ljudje se ne zavedajo, da je minilo že več kot 500 let, odkar so slovenci ponoreli in posekali glave knezov ter jih natikali na lesene kole. Ti ljudje se ne zavedajo, da poti nazaj v staro normalo ni več, glavni krivci za nastalo situacijo pa so Janša, in parlamentarna opozicija, Gantar, Beović, Pokljukar, Počivalšek, Hojs, Jerala, Štrukelj (javnosektorski korporativni trgovci, ki se pretvarjajo, da so doktorji v navezi z najslabšimi elementi slovenske pro-EU pro-globalizem politike) razen, ko bo postalo krvavo in nasilno, takrat pa tudi oni ne bodo mogli zapustiti meja naše mini državice-rezervata…vključno z ostalo elito, ki si prizadeva za Covid prevaro v Sloveniji, ker imajo od tega ozko zasebno finančno korist. Janša nas je zvlekel v EU, Janša zagovarja EU, eurocono, euromonetarno oblast ECB, cepiva, zelene potne liste in Izrael. Žal njegova volilna baza dementnih, neumnih in pokvarjenih slovencev, ki se združujejo v interesni grupaciji za transferje davkoplačevalskega denarja – SDS ni uspela zbrati vsaj zametka intelekta in prepoznati škodljivosti delovanja politik, ki jih podpira Janez Janša, zato je krivec za nastalo situacijo tudi vse članstvo politične stranke SDS, ki so se izkazali za popolnoma identične idiote, kot jih najdemo v opoziciji – torej razne neumne šivilje, SD komunisti in anti-slovenci, nepovezani poslanci (ki tam sedijo zaradi socialnega korektiva – ker so nezaposljivi), Levica ki je agent globalistične ekstremne levice v Sloveniji in nimajo za ponuditi ničesar kar bi bilo uporabnega, ostali niso vredni črke omembe, ker so tam izključno in samo zaradi svojega finančno-materialnega stanja in družbeno-vplivnega položaja in ničesar drugega. Naprodaj so vsakomur, ki ponudi nekaj denarja.

“Torej, kdaj naključje ne ostane samo zgolj naključje? Zdravstveni minister Hunt v “kritičnem stanju” po njegovi Covid injekciji; avstralska vlada opušča množično cepljenje in sedaj je posadka HMAS Sydney hospitalizirana zaradi “blagih stranskih učinkov” zaradi njihovih koronavirus injekcij,” sprašuje John O’Sullivan iz Principia Scientific International.

“Tako nam pride na misel star pregovor “ni dima brez ognja” ko se bere očiščene verzije mainstream medijev glede dogodka na bojni ladji… Naši “prijatelji” v osrednjih medijih so bili prehitri z odgovori, da se za smrti samo predvideva, da so “naključno” povezana s cepivi, saj sploh še niso zbrani vsi dokazi.”

Doktor, ki se je posmehoval ljudem, ki zavračajo koronavirus cepiva, umrl nekaj dni po cepljenju –>

<– Žvižgač iz doma za ostarele v Nemčiji: “Starostniki umirajo po COVID cepivu”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.