Žvižgač iz doma za ostarele v Nemčiji: “Starostniki umirajo po COVID cepivu”

Vse od javne naznanitve kontroverznik mRNA cepiv se kopičijo poročila o različnih reakcijah in posledično smrti prejemnikov cepiv, vključno z smrtnimi izidi zaradi prejema poizkusnih Pfizer/BioNTech cepiv v Izraelu, Norveški, Portugalski, Švedski in Švici.

Predsednik CHD (Children’s Health Defense) Robert F. Kennedy Jr je izjavil “Naključje se je izkazalo za precej smrtonosno pri prejemnikih COVID cepiv” in dodal “Če so klinični testi dober napovedovalec bo stopnja naključja drastično povišana po drugem odmerku.” Sodeč po zapisnikih kliničnih testov naj bi vsi domnevni pozitivni učinki COVID cepljenja in velika večina poškodb nastopila z drugim odmerkom poizkusnih mRNA cepiv. Eden od primerov, ki se je pojavil v Nemčiji je še posebej grozen in zajema tudi prikrivanja oblasti v primeru administriranja Pfizer/BioNTech genetskega produkta. 2020 News poroča:

Prvič imamo pričanje očividca iz doma za ostarele v Berlinu glede situacije z cepivi. Dobili smo ga od AGAPLESION Bethanien Havelgarten iz doma za ostarele v Berlin-Spandau. Tam je v roku štirih tednov, po prvem cepljenju z BioNTech/Pfizer cepivom z imenom Comirnaty, umrlo 8 od 31 starostnikov, ki so sicer trpeli zaradi demence ampak so bili v dobrem fizičnem stanju glede na njihovo starost pred cepljenjem. Prvi simptomi bolezni so se pojavili že takoj po prvem cepljenju.

https://2020news.de/en/whistleblower-from-berlin-nursing-home-the-terrible-dying-after-vaccination/

Iz informacij, ki so na voljo 2020News, pacienti niso bili pravilno informirani o tveganjih pri tem cepivu. Eden od razlogov je tudi ta, da ni na voljo nobenih certificiranih informacij o novih mRNA cepivih, ki so bila samo pogojno certificirana s strani Evropske Unije.

Odvetnika Viviane Fischer in Dr.Reiner Füllmich iz Korona Komiteja sta v videointervjuju zaslišala žvižgača o podrobnih okoliščinah cepljenja, simptomih ki so se pojavili in različnih naravah smrti, ki so časovno povezane z cepljenjem.

3.januarja 2021 se je cepilo 31 ženskih in moških prebivalcev oddelka za demenco v “pritlični etaži/zaščitenem okolju” z cepivom Comirnaty. Sorodniki treh drugih seniorjev so nasprotovali cepljenju in dva stanovalca sta bila na smrtni negi, zato se tem osebam cepiv ni vbrizgalo. Prebivalci tega oddelka so zelo aktivni, “samoobrambni” pacienti z demenco, ki so fizično v dobrem stanju. Dovoljeno jim je gibanje po oddelku cel dan brez kakršnihkoli omejitev. Dan pred cepljenjem je bilo vseh 31 oseb dobrega zdravja. Nekaj dni pred cepljenjem so bili vsi testirani negativno na SARS-CoV-2 je omenil žvižgač. Po besedah žvižgača je prvo cepljenje z Comirnaty 3.1.2021 potekalo na način, da so se vsi stanovalci zbrali v sobi za rekreacijo v prvem nadstropju. Ekipa za cepljenje je bila sestavljena iz starejšega možakarja za vbrizgavanje cepiva, treh pomočnikov in dveh zveznih vojakov v bojnih(kamuflažnih) uniformah. Pri procesu cepljenja je asistiralo tudi osebje doma za ostarele in hišni doktor doma za ostarele. Vlogo dveh uniformiranih vojakov, ki se nista od cepiv ves čas trajanja cepljenja premaknila niti za milimeter, se ni še uspelo dokončno določiti. Kar pa je žvižgač uspel ugotoviti pa je, da je prisotnost uniformiranih vojakov močno prestrašila starostnike. Skupina starostnikov, ki je v normalnih okoliščinah demonstrirala “močno obrambno obnašanje” kadar so bila potrebna neznana zdravljenja, je bila komaj prepoznavna, saj so postali tako močno “podobni mirnim ovčkam”, da so pustili, da je cepljenje z Comirnaty potekalo brez “kakršnegakoli obrambnega obnašanja”. Žvižgač sumi, da je to lahko povezano tudi z dejstvom, da so ti ostareli seniorji doživeli drugo svetovno vojno, zato niso bli zmožni pravilno oceniti vloge vojakov in so bili najbrž s tem opomnjeni na vojno-travmatične okoliščine.

Med prvim cepljenjem se je eden od starostinikov začel upirati a je bil s strani zdravniške sestre pridržan, vse pod budnim očesom nemških vojakov, poroča priča dokodku. Pravna odločitev za pridržanje, ki sama po sebi vsebuje koercijo (silo) in zato v principu zahteva sodniško oceno individualnega primera, ni bila izdana. Po pričevanju priče/žvižgača je vbrizgavanje druge doze cepiva potekalo brez opozorila, vedno na mestu, kjer se je osebo predvideno za cepljenje našlo. Naprimer, ena od ostarelih žensk je brezskrbno ležala na svoji postelji in se je začela upirati drugemu odmerku, je bila s strokovnimi prijemi osebja doma za ostarele (negovalci) pridržana zato, da so premagali njeno upiranje – ponovno brez potrebne odredbe sodišča. Žvižgač je prav tako povedal, da se redno odvzemanje brisov z PCR testi – kateremu so se nekateri ostareli poizkusili upreti, redno izvaja z uporabo fizične sile na ostarelih, ki odklanjajo nezaželen poseg.

Po izjavah žvižgača sodeč se je izobraževanje negovalcev in sorodnikov – ker seniorji niso sposobni sproducirati ustreznega privoljenja zaradi demence, izvajalo na podlagi popolnoma zastarelih informacijskih listih dobavljenih od RKI/Grünes Kreuze. Še posebej pa so manjkale informacije, ki jih zahteva Regulation (EC) No. 507/2006 , glede dejstva, da je cepivo Comirnaty dobilo samo pogojno tržno avtorizacijo ter zakaj je dobilo samo pogojno tržno avtorizacijo. Regulatorna avtoriteta EMA še posebej navaja dejstvo, da bi potencialno cepljenim osebam morale biti na voljo informacije, da ni podatkov glede interakcije Comirnaty cepiva z drugimi zdravili.

Preberite tudi: Videoposnetek: Dr.Francis Boyle: mRNA cepiva, ki so biološko orožje, kršijo vse nuremberške sodbe proti nacistični krutosti

Že prvi dan po cepljenju so se pri štirih cepljenih starostnikih pojavili nenavadni simptomi. Zvečer po cepljenju so bili izčrpani in izredno utrujeni, nekateri med njimi so zaspali ob večerji za mizo. Velik upad koncentracije kisika v krvi je bil takoj opažen. V nadaljnem poteku simtomov se je glavna travma nadaljevala, koncentracija kisika v krvi je ostala nezadostna v nekaterih primerih se je pojavilo hlastanje za zrakom, vročina, edem, kožni izpuščaji, rumenkasto-sivo razbarvanje kože in (karakteristično) trzanje mišic v zgornjem delu telesa in rokah. Starostniki so demonstrirali močno spremembo v obnašanju, bili so delno neodzivni, zavračali pa so hrano in pijačo. Eden od cepljenih starostnikov, ki je bil predhodno “v odlični formi” za svojo starost in ni imel predhodno nobenih drugih resnih bolezni, je umrl že 9.1.2021, samo 6 dni po cepljenju. Smrti med cepljenimi starostniki so se pojavile 15.1.2021, 16.1.2021, 19.12021 (2 smrti), 20.1.2021, 2.2.2021 in 8.2.2021. Zadnji preminuli ostareli je bil bivši operni pevec, ki je 1 dan pred prvim cepljenjem igral na klavir. Žvižgač je o zdravju tega gospoda povedal, da je le-ta redno hodil na jogging, plesal, igral glasbo in bil na splošno zelo dinamičen in aktiven. Seniorji, ki so bili pred cepljenjem testirani negativno, so nenadoma postali po cepljenju na testih za COVID pozitivni. A od teh seniorjev nihče ni izkazoval znanih COVID-19 simptomov, kot naprimer kašelj, prehlad, izguba občutka za vonj in okus itd…

24.1.2021 se je vbrizgalo drugi odmerek Comirnaty cepiva 21 ostarelim. Po drugem odmerku, tako trdi žvižgač, 11 ostarelih trpi za neprestano ekstremno utrujenostjo, delno hlastajo za zrakom, delno edema, kožni izpuščaji in rumenkasto-sivkasta razbarvanja kože. Od 10.2.2021 nobeden od teh starostnikov, ki so prejeli drugi odmerek Comirnaty cepiva še ni umrl a zdravstveno stanje te skupine starostnikov se enakomerno poslabšuje oziroma enakomerno degradira…

Ameriška CDC: do 22.1.2021 zabeleženih 329 smrti zaradi eksperimentalnih COVID mRNA cepiv v ZDA –>

<– Kaj se ne govori o Pfizerjevem koronavirus cepivu. “Človeški poizkusni zajčki”?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.