Kitajska grožnja in vzpon globalizma

Resnična več vektorska grožnja je Kitajska, ne COVID ali Rusija. Politika ni več predmet klasične polarizacije levo/desno ali pa demokrati/republikanci – edina polarizacija, ki trenutno obstaja je globalisti proti nacionalistom.

Resnični kitajski virus, ki se sedaj širi po zahodu, ni Covid-19 oziroma kakršnokoli politično-korektno ime se sedaj uporablja za Wuhanski virus. Resnična grožnja trenutnega sistema je umski virus oziroma memetično polje. To je trk civilizacij (kot prispodoba) o kateri so intelektualci govorili desetletja. Kako globoko so kitajci vgrajeni v ameriško (in ostali zahodni svet) zavest? V nedavnem curljanju informacij se je razkrilo, da so člani kitajske komunistične partije, ki so člani ktajske vlade, “zaposleni” v korporacijah, kot so IBM, Microsoft… Zgradili so močna politična zavezništva (ki so financirana z podkupninami in izsiljevanjem) v ZDA z močnimi družinami kot so družina Biden, Rockefeller in mnoge druge. V članku z naslovom “Rockefellerjeve družinske povezave z Kitajsko“:

Povezave družine Rockefeller z Kitajsko segajo v daljno leto 1863, ko je John D. Rockefeller prodal prvi kerozin Kitajski in podaril svoje prvo darilo kitajskim operacijam. Rockefeller Foundation je na Kitajsko vstopila v zgodnjem 20. stoletju, ko se je Zahod pomaknil proti modernim idealom medicine na osnovi dokazov. Fundacija je kupila Union Medical School in jo preimenovala v “Peking Union Medical College”.

http://www.chinadaily.com.cn/china/2017-03/21/.
David Rockefeller with Chinese Premier Chou En-lai in Peking, June 1973. (AP Photo)

Stopimo korak nazaj in primerjajmo Kitajsko z drugimi državami. Zahodna Evropa, Južna Amerika, Japonska in večina sveta uporablja svoje sisteme v odprtem “demokratičnem stilu”, temeljijo pa na kombinaciji prostotržnega kapitalizma in državno financiranega socializma (socialna država). Življenje na Novi Zelandiji je precej podobno življenju v Kanadi ali pa Charlotte, Severna Karolina, ZDA. No tam spodaj vozijo po napačni strani cestišča in pijejo “cuppa” (čaj..). Na Kitajskem pa obstaja internetna policija, v zaporu si lahko 30dni ali dlje vkolikor uporabljaš Facebook.com (kar sicer odsvetujemo tudi na zahodu) ali pa gledaš NBA košarko (ki, roko na srce tudi ni več to, kar je bila). Kitajska ima nacionalni zakon po katerem se mora vsa tehnologija ali pa trgovinske skrivnosti razkriti vojski. “Kitajska” ideja joint-venture podjetja je eksplicitno kraja intelektualne lastnine. So pametni, inteligentni, delajo trdo ampak niso inovativna, kreativna skupina. Vse te govorice o tem, kako Kitajska prevzema svet je večinoma marketing kitajskih propagandistov. V resnici imajo njihovi inženirj z visokim IQ težavo pri izgradnji svojega lastnega reaktivnega motorja:

* Višji kitajski avio inženir trdi, da je “nujna politična naloga” Kitajske, da pospeši razvoj svojega lastnega reaktivnega pogona

* Dostop do kritične tehnologije ni več zagotovljen zaradi zunanjih sovražnosti in Kitajska mora postati bolj samo-zadostna

https://www.scmp.com/economy/global-economy/article/3114338/china-faces-urgent-unprecedented-challenge-develop-jet

Osrednji mediji v ZDA so o tej težavi tudi obširno poročali a hkrati so trdili, da je rasistično poimenovati virus po mestu iz katerega izhaja, torej metoda, ki je v uporabi vsaj eno stoletje (naprimer španska gripa). Zakaj ameriška elita ščiti te fante? Nedavno se je razkrilo, da se večji medijsko-propagandni outleti, kot so CNN in FOX redno družijo na “zasebnih večerjah” in “posebnih potovanjih”, ki jih plačuje komunistična kitajska vlada. To so lokacije, kjer ni težko izmenjati koščka papirja z BTC naslovom na njej, ali pa nekomu na USB ključku vstaviti trdo BTC denarnico v žep. Ena stvar je jasna – teh dejstev se v medijih ne predstavlja, vi vidite samo nasprotno. Skrivanje resnice z lažnimi grožnjami, ki izpustijo kritične točke. Naprimer, dejstvo je, da je Bill Gates napovedal pandemijo do tedna natančno. A hkrati izpustijo dejstvo, da je Bill&Melonda Gates Fundation (BMGF) financirala raziskave “gain of function” na koronavirusih, raziskave, ki so tako kontroverzne, da so jih bili primorani opraviti v Winnipegu, Kanada pod nadzorom stalno pijanega Frank Plummerja. Mediji so tudi izpustili dejstvo, da je BMGF največji zasebni donator WHO, s tem pa je WHO v bistvu marketinška roka Bill Gatesovega Imperija Cepiv.

Kitajska je kot en monopolno državno voden kapitalizem, kjer lahko z vami sklenejo posel v New Yorku, a intelektualna lastnina in denar se v celoti steka nazaj na Kitajsko, a na Kitajskem je totalitarna diktatura, ki je popolnoma komunistična. Z drugimi besedami, s kitajsko vlado lahko sklenete posel (npr. nakup obraznih mask), ki poizkuša igrati vlogo največjega hedge-sklada na planetu. V pred-IPO industriji se je govorilo da Xi nadzira vse ROFR (Right Of First Refusal) kitajskih enorogov in vkolikor ne blagoslovi IPO prodaje, potem je kazen neznana, “krivci” preprosto izginejo.

Securities&Exchange Comission je celo posvarila investitorje o toksičnosti Kitajske, kjer ni nikakršnih GAAP (General Accepted Accountancy Principles) standardov, posledično pa je to ponzi-shemi podobno okolje. Računovodske izkaze je nemogoče pregledati standardi pa so velikokrat kršeni. Računovodsko podjetje Ruihua Certified Public Accounts je bilo ujeto pri prirejanju listin več sto javno dostopnih blue-chipov (na borzo uvrščena podjetja), to razkritje pa je ustavilo še 28 IPOjev, za katere so ravno izdelovali izkaze. Celotno kitajsko gospodarstvo je hiša iz strupenih kart, ki čaka na implozijo. Njihov copy/paste pristop na primeru kratkih majic deluje ampak tega ne moreš narediti na primeru reaktivnega pogona, kot je bilo to omenjeno, niti tega ne moreš narediti s kapitalizmom, ker je kapitalizem kompleksen sistem.

Preberite tudi: Rickards: Kitajska dolžniška bomba je pripravljena na detonacijo

Ustanovni očetje Amerike so bili geniji, ki so bili razdeljeni v dve glavni skupini – verski fanatiki in gospodarski špekulantje (podjetniki, investitorji). Ne pozabite, to je bila skupina bogatih belcev, ki so bili lastniki sužnjev in, ki je razglasila “Vsi ljudje se rodijo enakopravni”. Genialnosti se takrat niso zavedali, iz njihove perspektive je bilo to praktično saj so videli kako neoptimalne so bile monarhije in fevdi po Evropi. Z drugimi besedami, sistem na Kitajskem je v veliko pogledih iskren poizkus kitajcev, da kopirajo ameriški način življenja. Po podatkih FBI imajo v teku 2000 preiskav Kitajske:

Zakaj je pomembno: Senatnemu pravosodnemu odboru je v preteklem juliju povedaj, da je Kitajska prva protiobveščevalna grožnja ZDA, Rusija je na drugem mestu.

* Direktor FBI je v sredo omenil da “nobena država ne predstavlja širše in bolj obširne grožnje ameriški inovaciji, naši gospodarski varnosti in našim demokratičnim idejam, kot jo predstavlja Kitajska”.”

https://www.axios.com/fbi-wray-china-counterintelligence-invetsigations-f809b7df-865a-482b-9af4-b1410c0d3b49.html

Torej zakaj se glede tega nič ne stori? Mogoče zato, ker na tisoče višjih predstavnikov države, kot je recimo Joe Biden, kitajci izsiljujejo, podkupujejo ali pa ustrahujejo. Recimo za člana US House Eric Swalwella se je razkrilo, da je bil kompromitiran s strani kitajske vohunke “Fang Fang”, ampak pravijo, ni to, kar mislite:

…to je starejše kot Ljudska Republika sama, povzema se taktike iz obdobja državljanske vojne proti nacionalistični vladi, ki je bila na koncu prisiljena zbežati v izgnanstvo v Taiwan, saj so komunisti zmagali leta 1949. Ideja v uporabi danes ni nujno, da se vrši kontrolo nad posamezniki ampak, da se “spodbudi nekoga, da je bolj sočuten s Kitajsko, da vidi Kitajsko kot manj grozeči narod, kot je v resnici.”

https://www.newsweek.com/eric-swalwell-report-fits-bill-china-spy-pattern-fbi-1554281

Tako trdijo “strokovnjaki”, ki so financirani s strani KOGA da razmišljajo v njihovih think-tankih? Morda David Rockefeller, katerega zasebna fundacija ima fundacijo skromnih 4.1 milijarde USD. Ampak s tem lahko kupite veliko javnega mnenja in veliko ljudi. In s tem si lahko privoščiš precej dobrih raziskav, kot je bilo njihovo revolucionarno delo na področju evgenike leta 1930, ideja, ki je v evropi postala tako popularna, da jo je Hitler doma monetiziral za to, da je upravičil globalno dominacijo.

Naši možgani so od otroštva preobremenjeni in prepojeni z dezinformacijami, ki povzročajo kognitivno disonanco in omejujjo našo sposobnost doseganja inteligentne objektivne misli, ki je kritična za vsako civilizacijo. Naprimer evgenike ne povezujemo z Davidom Rockefellerjem, kot jo naprimer z Hitlerjem, a v resnici je prve raziskave na tem področju opravila Rockefeller Foundation, precej let preden so to počeli nacisti:

“V začetku leta 1930 je Rockefeller Foundation zagotovila finančno podporo Inštitutu Kaiser Wilhelm za Antropologijo, Človeško Dednost in Evgeniko, ki je kasneje navdihoval in izvajal evgenične poizkuse v Tretjem Rajhu. Rockefeller Foundation je financirala nacistične rasne študije tudi potem, ko je postalo jasno, da se to raziskavo uporablja za racionalizacijo demonizacije židov in drugih skupin. Do leta 1939 je Rockefeller Foundation financirala raziskave, ki so bile uporabljene za podporo nacističnim rasnim študijam, na Kaiser Wilhelm Institut za Antropologijo, Človeško Dednost in Evgeniko. Poročila, ki jih je prejemal Rockefeller niso skrivala za kaj se te raziskave uporabljajo oziroma kaj s temi raziskavami upravičujejo, a Rockefeller je nadaljeval z financiranjem in se vzdržal kritiziranja teh raziskav, ki so tako tesno povezane z nacistično ideologijo. Rockefeller Foundation ni opozorila “sveta glede narave nemške znanosti in rasistične norosti”, ki jo je nemška antropologija oznanjala, in Rockefeller je financiral, še leta in leta po sprejetju nacističnih rasnih zakonov v Nurembergu leta 1935.”

Med drugim Rockefeller Foundation tudi financira zadeve, kot so Council on Foreign Relations, ki se ga lahko opiše samo kot snobovsko krožno drkanje, kjer klubski člani kartela najamejo najboljše možgane na svetu za drobiž zato, da ustvarjajo brbljanje nevredno kontrolne naloge 4 razreda osnovne šole. Mnenja preoblečena v dejstva, pasivni glasovi, pasivno-agresivne manipulacijske strategije in slaba proza. Resnična Vogon poezija, na srečo je ne prebirajo glasno. Večino tega lahko pripišemo marketingu in oglaševanju njihovega načina življenja. Konec koncev, kdo pa smo mi, da bomo sodili kako bodo drugi ljudje živeli v svojih državah? Za ostali svet je bilo vedno šokantno, kako američani vdrejo v državo na osnovi “osvobajanja” ljudi. Kaj pa če si ne želijo biti osvobojeni? Libija je dober primer, kjer so ljudje imeli svojega dobrohotnega diktatorja radi in so živeli dobro. A ko začnejo vplivati na državno zgodbo v ZDA,vdrejo v sistemsko pomembne računalniške sisteme, manipulirajo z volitvami, podkupujejo in pokvarijo politike z visokih nivojev, to pa je prečkanje nevarne črte.

Že pred volitvami je bil kitajski proizvajalec čipov Huawei blokiran za uporabo v napravah ameriške vlade a te politike ni bilo mogoče vsiliti vsepovprek, saj vlada ne more diktirati, kaj naj zasebna podjetja počnejo. V bistvu je vsaka takšna naprava, ki uporablja te čipe, vohunska naprava. Ni potrebe, da uporabljamo mehko retoriko ali pa slavni “mogoče” ali pa “teoretično je možno”, vsakdo, ki je prebral kitajski nacionalni zakon razume kako sistem deluje, obstaja 100% verjetnost, da vse naprave, ki uporabljajo kitajske čipe pošiljajo podatke nazaj na Kitajsko. Glede tega ni nobenega alternativnega scenarija, ne v tem vesolju niti v multiversu. Težava je v tem, da je multi-lateralna grožnja. Gre za Sun-Tzu v najboljših letih. Trgovci in ljudje iz Wall Streeta lahko razumejo kitajsko strategijo, običajni ljudje vključno z Silicijevo Dolino pa tega niso sposobni. Patrick Byrne je to najboljše povzel s sledečim opisom:

Največji način za bojevanje vojne, v kitajskem načinu razmišljanja, je ta, kjer se sploh ni potrebno bojevati. To so storili tu, je izjavil Byrne. Byrne je študiral kitajsko zgodovino na Beijing Normal University vobdobju 1983 – 1984. Ima bachelorja Umetnost v kitajskih študijah iz Dartmouth College. “Kljub temu, da potrošimo bilijon dolarjev letno na stvareh,ki jih imamo ali smo jih zgradili, stvari, ki lahko zaustavijo vsa njihova letala in rakete in vse sorte stvari. A spregledali smo to, ki jo uporabljajo oni, ki sploh ni boj, niti ene izstreljene rakete ali naboja, ampak napadli so nas od znotraj. In to se trenutno dogaja.”

https://www.theepochtimes.com/patrick-byrne-china-is-taking-us-out-from-within_3637007.html

Torej če pametni ljudje to razumejo, zakaj potem podpirajo Kitajsko? Ali so preprosto anti-ameriški oziroma anti-zahod? Na nek način da. A odgovor je veliko bolj kompleksen. Oni so globalisti. Oni so anti-narodna država. Oni ne verjamejo v nacionalizem. Oni so prepričani, da so ljudje neumni in, da je njihova služba, da sprejemajo odločitve za ljudi. Edina stvar, ki stoji na poti njihove globalne dominacije so močna ZDA. Torej tudi če Trump sledi pravilom in ostane v Beli Hiši, so oni že zmagali. V mnogo pogledih je Trump idealen grešni kozel za vzpostavitev globalne diktature. Kot, da je bil izbran samo zato, da “je Trump”, kar jim omogoča, da vzpostavijo končno zgodbo pri svoji problem-reakcija-rešitev metodi družbene kontrole.

Problem: Trump

Reakcija: Trump je lažnjivec, zlobni diktator, potrebno ga je odstraniti z “vsemi potrebnimi sredstvi” tudi če z silo ali pa protizakonito. Potrebno je uničiti Ustavo ZDA in pravni sistem, vkolikor je to potrebno.

Rešitev: Globalna diktatura, ena sama kripto valuta za cel svet, ki jo ureja ne en diktator ampak skupina 12 modrih mož (švicarski sistem) in v katerem posamezni narodi nimajo nobene suverenosti ali pravic. Vse pod pretvezo “reševanja planeta”.

Kot je parafriziral eden od vodilnih think-tankov new world orderja – World Economic Forum, “Ničesar ne boste imeli v lasti, ne boste imeli zasebnosti, in bili zato veliko bolj srečni.”

Da smo si na jasnem, elita uporablja Kitajsko za notranje spodkopavanje ZDA. Kartel sam za to preprosto nima resursov. Bili so primorani skleniti dogovor z Kitajsko in partnerstvo je bilo zelo sinergijsko, ker si Kitajska želi isto. Želi si ameriško lastnino, želijo razširiti svoj imperij, želijo svoj sedež pri mizi dvanajstih sedežev. V zameno Kitajska dovoli eliti, da počne karkoli želi v Kitajski (kot naprimer, da izpusti Wuhanski virus) in to v popolni tajnosti, Kitajska je črna luknja. Mogoče je bil del dogovora tudi ta, da je elita poklonila Kitajski Hong Kong. Ta de-nacionalizacijski proces se je v Evropski Uniji zgodil najprej v 1990ih, kulminiral pa je 1999 leta z Eurom. Država je monetarna valuta, brez svoje valute ni suverenosti. Euro je bil super za evropske elite in porazen za množice. Ista skupina ljudi, poimenujte jih kakor želite, recimo globalisti, je identične stvari storila stotinam držav. Glavna zgodba je vedno enaka. Najprej pošlješ bankirje, ki vam ponujajo posojila, ki bi bila nezakonita pod ameriškimi zakoni glede oderuštva z 20% obrestnimi merami. Več milijard USD takšnih posojil. Najdejo koruptivnega diktatorja in ga podkupijo. On dobi milijone, oni pa kolapsnejo pri posojilih in bankirji se polastijo zavarovanja, ki je lahko nafta, voda, tovarne ali pa kakšen drug resurs. Če bankirji slučajno ne delajo pošljejo v akcijo šakale (ekonomske morilce) in vkolikor tudi to spodleti, kot naprimer v Iraku, potem v državo vstopi “koalicija voljnih” US Army. Pomembno je opomniti, da ZDA niso možganki, ki stojijo za tem sistemom, možgani in načrtovalci so britanci. ZDA so mišica, obsežni resursi.

Tako vidite, da je bilo potrebo enako zaroto izvesti na domačem parketu v ZDA, zato je potrebna tuja velesila, kot je Kitajska recimo. Vojaki ameriške vojske se nikoli ne bodo obrnili proti svojim ljudem, ne glede na to kako veliko denarja bi jim dali. Lahko plačate američanu, da bo pobijal Iračane ampak nikoli ne bo ubijal svojih bratov in sester v drugi zvezni džavi. Tako za operacijo ameriški coup’d etat je Kitajska mišica in črna luknja kjer so lahko spustili wuhansko gripo in zagnali digitalno valuto:

  • Kitajska bo najbrž prva večja država, ki bo zagnala digitalno valuto centralne banke ali pa CBDC
  • Kitajski CBDC, poimenovan DCEP, bo ojačal položaj centralne banke in pomagal pri nadaljni modernizaciji kitajskega gospodarstva
  • DCEP bo najbrž na voljo tudi kitajskim trgovinskim partnerjem, začenši z Afriko
  • DCEP lahko ojača mednarodni položaj renminbi na škodo eura
  • Prihod DCEP mora biti močan poziv zahodnim politikom, še posebej evropskim, da se zbudijo

Kitajci niso inovatorji, podpirajo jih večji ameriški in globalni interesi iz področja tehnologije in bančnega sektorja. Za tehnologijo je Google investiral milijarde dolarjev v umetno inteligenco za kitajsko vojsko, to je obelodanil ustanovitelj Palantira Peter Thiel. Goldman Sachs igra bankirja za Kitajce in za to so bili nagrajeni, saj so prvo podjetje, ki je odkupilo od kitajskih partnerjev delež in so tako prva zahodna banka, ki ima v lasti 100% svojega kitajskega podjetja:

Goldman Sachs Group Inc. se pomika proti pridobitvi 100% lastništva svojega joint venture podjetja za vrednostne papirje na Kitajskem, poglobili so investicije v drugo največje gospodarstvo potem, ko so bili 17 let v partnerstvu z domačo kitajsko borzno hišo.

https://www.wsj.com/articles/goldman-sachs-moves-to-acquire-100-of-china-securities-joint-venture-11607402421

Vkolikor pogledate samo eno novico, kot je naprimer zgornji WallStreet Journal članek, morda nikoli ne boste povezali točk. Kritična masa, ki je sprožila alarm je dejstvo, da preiskave volilnih prevar odkrivajo ogromno realnih dokazov, ki kažejo na Kitajsko. Kitajska ni načrtovala popravkov glasovnic, oni so to implementirali, oni so mišica. Zgradili so glasovalne naprave, dobavili so glasovnice iz posebnega papirja, aktivirali so svoje ameriške vohune zato, da so prekinili fizični proces volitev. Na koncu pa so kupili še Dominion Voting Systems od Staple Street Capital 30 dni pred volitvam, posel glede prodaje je organizirala UBS banka v Hong Kongu:

Spektakularna vložitev Obrazca D s strani Securities & Exchange Commission na katerem je razvidno, da je STAPLE STREET CAPITAL III L.P. sklad prodal za 400.000.000,00 USD vrednostnih papirjev globalni investicijski banki UBS Securities na dan 8.10.2020. Gre za obvestilo o prodaji vrednostnih papirjev, to ne pomeni, da se je transakcija zgodila. A v okoliščinah takšne situacije nikoli nebi vložil obrazca D razen, če nisi primoran (pomeni, da transakcija sledi v kratkem roku). PDFkopijo, preden izgine iz spletne strani SEC, si lahko ogledate na Global Intel Hub Library. Drugi del kritičnih informacij, ki pa jih nimamo, pa je vključen v STAPLE STREET CAPITAL III, L.P. Kar pa vemo pa je groba ocena transakcije iz leta 2018, okoli 265 milijonov USD, sodeč po članku v Pitchbook: Staple Street Capital je kupil Dominion Voting Systems in upravo podjetja. Dominion je dobavitelj volilnih sistemov za državne in lokalne vlade v ZDA in Kanadi. Sredstva za investicijo so prišla preko drugega paradnega konja Staple Street Capitala, ki so obsegala 265 mio USD v 2015.

S tem so dosegli nekaj stvari, Staple Street Capital je vknjižil lep dobiček na več-letno investicijo hkrati pa si je s tem Staple Street Capital v javnosti “opral roke” madeža protizakonitega dejanja. Hkrati tudi zamegli lastniško strukturo zato, da nihče ne more biti poklican na odgovornost. Kdo so bili investitorji v Staple Street ne vemo, gre za zasebni kapital. Vemo pa kdo se je podpisal pod pogodbe – Stephen Owens in Hootan Yaghoobzadeh (iranec). Na tej točki morda razmišljate – kje je CIA? Ali ZDA ne potroši bilijonov dolarjev na obveščevalni skupnosti zato, da bi preprečili infiltracijo takšne vrste? Gre za legitimno vprašanje a potrebno je razumeti kaj CIA dejansko je in njen izvor oziroma začetek. CIA je proizvod globalne spremembe moči po drugi svetovni vojni, resnična globalistična inštitucija. Dejstvo, da jo financira denar ameriških davkoplačevalcev je pravzaprav samo finančno razmerje, del Marshallovega načrta. CIA ni odgovorna nikomur, njene aktivnosti nimajo transparentnosti. Ampak iz zunanjega opazovanja, kar je vidno, je CIA zasebna obveščevalna storitev, ki podpira globalizem in posel Imperija. Prvi primer tega je bil viden 1954 leta, ko je CIA podprla coup’d etat demokrtično izvoljenega vojaškega diktatorja Carlos Armasa. Zakaj bi ZDA podpirale avtoritarno diktaturo? Preprosto, lažje je delati z enim močnim diktatorjem, ki v bistvu predstavlja lokalni monopol. ZDA so želele banane. Do naes je Guatemala največji vir banan za ZDA. V tem proceesu je ameriška poslovna Elita obogatela. Modrokrvni Bradley Palmer je ustvaril United Fruit Company, ki jo je zastopal korporativni odvetnik John Foster Dulles, človek, ki je ustvaril CIA:

John Foster Dulles, ki je predstavljal United Fruit ko je bil pravni partner v pravni pisarni Sullivan & Cromwell – je izpogajal ključni posel za United Fruit z gvatemalsko oblastjo v 1930ih- bil je tudi državni sekretar v Eisenhowerjevi vladi; Njegov brat Allen, ki je opravljal pravne posle za podjetje in je bil član uprave direktorjev, pa je bil vodja CIA pod Eisenhowerjem; Henry Cabot Lodge, ki je bil ameriški veleposlanik v Združenih Narodih, pa je bil velik delničar United Fruit; Ed Whitman, človek, ki je opravljal PublicRelations za United Fruit, je bil poročen z Ann Whitman – osebno tajnico Dwight Eisenhowerja. Teh povezav nisi videl dokler jih nisi – in potem jih nisi mogel prenehati gledati.

Slogan CIA, ki je ugraviran na vhodu v glavno stavbo je “The Truth Will Set You Free (Resnica Vas Bo Osvobodila)”. Res je, da bodo zaustavili tujo operacijo ampak samo ko to ustreza ameriškim interesom. Z drugimi besedami, CIA je podjetje, ki eliminira konkurenco. To se počne preko prirejanja volitev, sponzoriranja prevratov in revolucij, širjenjem pro-ameriške propagande po svetu in sponzoriranje krvoločnih diktatorjev kot so Augusto Pinochet (Čile), Saddam Hussein (Irak) ter na stotine drugih. Seznam je tako obsežen, da ima Wikipedija celoten vpis pod “Regime Change” za ZDA. Z drugmi besedami, globalisti imajo zgodovino sprememb režimov a nikoli poprej se to ni zgodilo v ZDA. Zato so globalisti potrebovali grešnega kozla in operativnega partnerja v obliki Kitajske. V kontekstu CIA to ni bila izključno ameriška operacija od prvega dne naprej. Američani preprosto niso imeli izkušenj v drobljenju lobanj, ki jih je britanska igra izumila že pred več stoletji. Ko je Bill Donovan ustvaril CIA je bilo to narejeno z partnerstvom Churchilla in britanke Mi6:

Donovan je naredil temelje za centraliziran obveščevalni program. On je bil ta, ki je vzpostavil sedež COI v New Yorku v sobi 3603 v Rockefeller Center oktobra 1941 ter pozval Allen Dullesa, da ga vodi; Pisarne, ki jih je Dulles prevzel so bile na nadstropju točno nad lokacijo operacij britanske Mi6.

Celoten obseg partnerstev CIA z tujimi obveščevalnimi službami ne bo nikoli poznan vkolikor se agencije ne razbije, kajti vse je “zaupno” žvižgači pa imajo ponavadi srčne napade ali pa avtomobilske nesreče. A rezultati kako CIA sodeluje z tujimi obveščevalnimi agencijami pa so vsi javni. Še en svetleč primer o katerem lahko berete se nahaj v knjigi Anthony Sutton – Wall Street and the Bolshevik Revolution, kjer so bankirji iz New Yorka, Rockefeller interesi in celo FED priskrbeli denar, zaloge in diplomatsko kritje brez katerih Rdeča Revolucija 1917 leta nebi uspela. To je težko razumeti saj je v koliziji z splošno miselnostjo – zakaj bi kapitalisti financirali komuniste? Razlog tiči v tem, da komunisti postanejo eno-monopolna stranka. Miljarderji, kot je Armand Hammer so ustvarili veliko premoženja z prodajo sovjetskih svinčnikov. Pravzaprav je bila Sovjetska Zveza odlična stranka ameriških proizvajalcev orožja, kot je to opisano v knjigi “The best enemy money can buy” – ne samo, da so ZDA sovjetom dobavljale vojaško tehnologijo (za pristojbino) ampak je Sovjetska Zveza kupovala proizvode kot so IBM mainfraimi preko proxy države Jugoslavije. Tako v uradnih ZDA-Sovjetska Zveza trgovinskih poročilih ne boste videli teh številk ker se je vse to dogajalo na črnem trgu. Bistvo je, da so ameriški bankirji želeli brutalne komunistične diktatorje, ker so bili dobre stranke brez “problemov” kot so naprimer človeške pravice. Na Kitajski strani je korist v proizvodnji brez motečih zakonov o delavskih pravicah.

Če je CIA v postelji s Kitajsko to nebi bilo presenečenje in to se tudi ujema z vzorcem obnašanja v zadnjih 50 letih. Ampak prodaja in nakup Dominion je samo ena plast. Več sestavnih delov glasovalnih naprav se sestavlja na Kitajskem in to ne samo za Dominion ampak tudi za konkurente, kot je ES&S:

“Lobij izdelovalcev glasovalnih naprav, ki ga vodi največje podjetje ES&S, je mnenja, da so nad Zakonom” je izjavil senator Ron Wyden, D-Ore, član obveščevalnega odbora, ki je sopodpisnik pisma. “Nihče jih ni poklical na odgovornost niti glede najbolj osnovnih zadev.” December 2019

Alarmi so bili sproženi v 2017, 2018, 2019 vse pred volitvami. Sedaj pa se pri forenzičnih preiskavah potrjuje, da so bili zaznani paketki wifi prometa, ki so zapustili glasovalne naprave in odšli na kitajske IP naslove. Zaključek, ki so ga strokovnjaki v Georgia, ki so nadzirali sisteme med trajanjem volitev, sprejeli je, da je oddaljen dostop mogoč in da je manipuliranje glasov mogoče. Nekdo je oddaljeno bral in zapisoval v operacijskem sistemu temelječem na linux, v realnem času, ko so se glasovnice razporejale glede na izbiro volivcev. Dodatno je v zasnovo glasovalnih naprav zapečen varnostno tvegan datotečni strežnik na katerem, ko so enkrat glasovnice preštete, glasovalna naprava rezultate naloži na odprt FTP strežnik preko teksovne datoteke – in to na strežnik v Španiji ali Nemčiji, za katere se je ugotovilo, da nimajo nobenih varnostnih nastavitev (brez uporabniškega imena/gesla)!

Eden od uporabniških imen, ki so se med volitvami uporabljale za dostop do glasovalnih naprav ZDA in Vojvodine v Srbiji.

To pomeni, da kdor ima IP naslov ni samo lahko spreminjal glasov, lahko so tudi spremenili arhiv dostopov zato, da nebi bilo nobenih sledi, kako se je spreminjalo glasove. Na žalost na svetu ni dovolj univerzitetno diplomiranih računalničarjev, da bi razumeli, kako neumna je ta volilna prevara. Vaš brezplačni Gmail nabiralnik ima več varnosti. Odličen vir tehnikalij volilne prevare si lahko ogledate na strani Softpanorama, ki je tudi programski razvijalec.

Preberite tudi: Žvižgači: Joe Biden je vpleten v Dominion glasovalno prevaro povezano z Srbijo

Ni nikakršno presenečenja, da ima Bill Gates povezave z Kitajsko že od časov pravne pisarne njegovega očeta, ki je tam imela močno predstavništvo. Bill Gates Sr. je bil partner v pravni pisarni Preston Gates & Ellis, ustanovljene leta 1883 z pisarnami v Seattle, Kitajski in Taiwanu. Leta 2007 je podjetje prenehalo obstajati istega leta pa je Bill&Melinda Gates Foundation odprl pisarno na Kitajskem. Menedžer kitajske pisarne Steve Davis ima povezave z Rockefeller Foundation in WHO, ki je prav tako financirana s strani Bill Gatesa:

Je predavatelj družbene inovacije na Stanford University Graduate School of Business, prav tako je Distinguished Fellow pri World Economic Forumu. So-predseduje WHO Digital Health Advisory Group, je član uprave Philantrophy University in Trinity Challenge, je tudi član svetovalnega odbora in svetuje z veliko inštitucijami in iniciativami – vključno z Rockefeller Foundation, New York University School of Global Public Health, Challenge Seattle, International Digital Health & Artificial Intelligence Research Collaborative (I-DAIR) in seveda World Economic Forumom.

Kar je potrebno razumeti je metoda s katero Elita vlada svetu – preko NGOjev (Nevladnih Organizacij). Vse od konca druge svetovne vojne je vzpon NGOjev ustvaril novo obliko globalistične moči v senci, ki prej ni obstajala. Popularne NGO so naprimer WHO, Rockefeller Foundation, Bill&Melinda Gates Foundation, Clinton Foundation (Clinton Global Initiative) ter na stotine drugih (seznam na spletni strani UN, kjer niso navedene zasebne fundacije). Medtem ko NGOji kot so Rockefeller Foundation niso zavedeni kot NGO so jasno nevladni viri oblasti. Vršijo izreden vpliv z lobiranjem politikov, ustvarjanjem javnega mnenja (Chomsky) in vplivanje na influencerje. Politiki gojijo politične svetovalce iz teh krogov in vsi so povezani. To je za elito uporabno, saj na ta način dobijo popolno kritje za njihove aktivnosti. V zadnjih 50letih je v ZDA transparentnost vladanja postala velika težava. Freedom of Information Act zahtevki so postali vsakdan. Donacije za politične kampanije in celo nakupi se morajo razkriti. Zato se večina aktivnosti, ki želijo ostate skrite, umika iz delovanja v javni sferi, ki je postala izredno transparentna.

Oglejte si tudi: Videoposnetek: Kdo je kdo pri WHO?

Podjetja, s katerimi se javno trguje na borzah imajo ogromna bremena skrbnega ravnanja in obveznosti razkritij podatkov. Ne samo, da se notranje trgovanje prijavlja SEC, so tudi javno dostopni preko SEC RSS ali API protokola. Obstajajo ogromni ponudniki podatkov kot je spiking.com ali pa whalewisdom.com ki so ustvarili uspešen posel s tržnimi signali samo na podlagi zakonsko določenih razkritij podatkov. Ampak, kar se zgodi na British Virgin Islands, ostane v British Virgin Islands. Zato bodo davčne luknje in legalne off-shore davčne oaze in podobni programi obstajali še naprej. Seveda demokratski miljarderji želijo dvigniti davke – katere oni nikoli ne bodo plačali. Če bi resnično želeli zbrati denar za US Treasury je odgovor v zapiranju davčnih lukenj in pobiranje denarja, ki bi bilo pod poštenimi pogoji upravičeno, če bi se alternative medium tax (AMT) resnično uvedel. Ampak razmišljanje elite je, da se obdavči srednji družbeni razred zato, da se lahko izsiljuje revne.

Še eno bistvo, ki se ga v nasprotju s splošnim dojemanjem investicijskega bančništva 99% prebivalstva, pozablja omeniti. Če imate na svojem računu 1 milijardo USD in imate dovoljenje za bančništvo, imate s tem sposobnost poljubno ustvarjati kapital – dobesedno. Banke v ZDA morajo imeti odprt račun pri Federal Reserve kar pomeni, da so posojila po 0% obrestni meri oddaljena samo en telefonski klic. Diskontno okno je vedno odprto za člana v težavah. Banke ne želijo obogateti in ne želijo ustvarjati premoženja – svoje potencialne tekmece želijo napraviti revne. Vzemimo naprimer COVID, v zadnjih 12 mesecih je Elita pospravila večkot 1 bilijon v dobičkih (posamezniki) a vaše malo povprečno podjetje je v težavah, bankrotirano, nelikvidno ali pa nekje tam vmes. Programi plačil so dejansko razlika med resničnim družbenim uporom in nadaljevanjem status quo. Programi plačil se morajo nadaljevati za pretepen in zlorabljen nižji razred.

M1 monetarni agregat USD v ZDA od 1960 – 2020

IQ tega kompleksnega sistema je nemogoče izmeriti, ker je tako visoka, kajti IQ je bellova krivulja v povprečnem razmerju do vaših vrstnikov. Elita deluje kot ena skupina, čeprav ne sodelujejo vsi aktivno pri teh igrah zato nimajo vrstnikov in tekmecev. Niti eden od njih ne trdi “globalizem je slab vrnimo se nazaj na nacionalističen merkantilizem”. Mogoče so Donald Trump, Peter Thiel in Patrick Byrne osamljeni glasovi elite, ki niso kupili standardizirane zgodbe, ampak poglejte si reakcije kaj prejemajo – morje sranja, ki se jim ga meče v obraz. 10 let poslušamo govorice o globalnem monetarnem sistemu, nekateri so špekulirali, da bo zasnovan na osnovi SDR (SpecialDrawingRights) s podporo IMF. Nekateri trdijo, da bo Kitajska zamenjala USD, redno objavljajo ta graf:

Težava je v tem, da je vsak od teh narodov, preden je prevzel baklo od predhodnega tekača, bil gospodarsko in vojaško močnejši. Trenutno ZDA vzdržuje globalno vojaško in gospodarsko nadvlado. Kitajska je toksična hiša iz kart na robu kolapsa – to je tema za drug prispevek – v takšni obliki niso tekmec za zamenjavo svetovnega bankirja – ZDA. Potrebujejo še vsaj 50 let, da bodo vsaj upali poizkusiti in ne gibljejo se v pravo smer. Potrebujejo trden pravni sistem, odprte in proste trge, doma narejeno napredno tehnologijo (ki ni kopirana/uvožena) ter potrebujejo rezultate uspeha pri upravljanju kapitalskih trgov. Govorite kar želite o ZDA – borzni trgi so najbolj robustni na svetu. FED je kljub inflacij in povečanju razlike med bogatimi in revnimi ohranil stabilnost USD ter omogočil, da je USD še naprej rezervna valuta sveta. Torej v navezi z zgornjim grafom, edina zadeva, ki bi ZDA prisilila, da poda naprej baklo režima rezervne valute drugi stranki je, da bi ZDA izgubile večjo kinetično vojno, doživela zlom ameriških dolžniških obveznosti in imele ogromno škodo znotraj države. To se lahko zgodi, saj bi ponoreli voditelji v WashingtonDC, kot so NeoConsi in drugi vojni hujskači, naredili vse za denar, a to ostaja majhna verjetnost. Brez poraza ZDA v kinetični vojni in ne v informacijski vojni (kar se trenutno dogaja) – bo USD ostal globalna rezervna valuta za naše celotno življenje – z enim velikim “hakeljcem”.

Izgleda, da bodo uvedli novo globalno digitalno valuto ustvarjeno s strani centralnih bank ampak USD bo ostal primarna valuta v košarici. Lahko se bo celo poimenoval digitalni dolar. Z drugimi besedami – nova svetovna rezervna valuta bo derivat USD in morda tudi EUR ne bo pa GBP ali drugi uporni narodi s svojimi valutami. Amerika z lahkoto absorbira države, kot so Japonska, Kanada, Latinska Amerika v trgovinski blok vkolikor bi to želela. Semena tega so bila posejana s strani globalista Bill Clintona v 1990ih z NAFTA dogvorom, najbolj nesmiseln anti-trgovinski dogovor, ki je bil kadarkoli sklenjen. Namesto, da kupiš paradižnike od osebe,ki je 20km ven iz tvojega mesta, jih boš kupil od Mehike, pripeljane s tovornjaki (večina paradižnikov se pokvari med prevozom zaradi različnih logističnih razlogov, zato so sprejeli protiukrepe kot je GMO in/ali pa obiranje 1 teden preden dozorijo in jih injicirajo z rdečim barvilom).

Globalisti so svet obrnili na glavo in želijo, da se jim za to zahvalimo. Ustvarili so COVID in sedaj nam želijo prodati cepivo. Zabavno! Če zmorete biti objektivni in videti humor v tem morate priti do zaključka, da so britanci imeli vsaj večjo vlogo pri načrtovanju tega načrta.

Rusija pa je zanimiva karta v trenutni geopolitični konstelaciji. Veliko bolj kot Kitajci so sposobni zagnati globalno rezervno valuto. Najprej zaradi njihove vojaške moči, ki je sicer na drugem mestu za ZDA ampak je 2 mesto na svetu. Tretje mesto je daleč zadaj. Poleg tega imajo ogromne naravne resurse in homogeno kulturo, ki jo strogo vzdržujejo (in ne kot evropejci, ki želijo biti talilni lonec kultur, kot ZDA). Poleg tega so ena od redkih držav na svetu, ki jo ne kontrolira Elita (globalistična elita). Globalisti Rusije ne obvladujejo eksplicitno dejansko so iz Rusije v 2015 izgnali močno sorosovo NGO. Ampak Rusija ima svoje notranje težave in vse večjo bolečino – ogromen odliv možganov. Rusija je močna ampak ima preveč težav za reševati in se z njimi ukvarjati, kot pa da bi razmišljala o globalnem imperiju. Tudi zgodovinsko gledano Rusija nikoli ni imela interesov v kolonializmu. Nekaj njihovih poizkusov vzpostavitve kolonij je žalostno propadlo – med njimi naselja v Kaliforniji in Aljaski.

Rusijo se uporablja za grešnega kozlo, za lažnega zlikovca, in lažnega zlikovca ameriške elite zato, da upravičijo svoje metode, kot je naprimer ta, da se znebijo Trumpa. In kot so dokazi končno pokazali, Trump o Rusiji ne ve ničesar. Čeprav so ga člani FBI celo poizkusili podkupiti, ga koruptirati, je vedno zavrnil. Ampak Rusija ostaja velika nagrada, ki je na vrhu seznama elite že več stoletij. Ena od teorij zakaj je toliko uglednih židov, kot so Rothschildi, podpiralo Hitlerja, je bila podpora njegovi dominaciji Rusije. V vsakem primeru Rusija ni igralec v tej igri – nimajo nič za pridobiti imajo pa vse za izgubiti. Elita je z razlogom krivila Rusijo za razne računalniške vdore in krivila Rusijo, da je postavila Trumpa na predsedniški stolček (v njihovem svetu ni možno, da ljudje dejansko podprejo nekoga, ki ni globalist). To pa zato, da se zakrije resnični sovražnik: Kitajska. Za razliko od Rusije, ki nima načrtov za globalno dominacijo, se mora Kitajska širiti. Potrebuje zemljo, resurse itd… Na Kitajskem se govori, da samo ena stvar preprečuje širitev – ZDA.

Zaključek je zastrašujoč, o tej situaciji ne moremo narediti ničesar drugega, kot da širimo infromacijo. Če obrnemo uradno zgodbo na glavo je v bistvu Kitajska resna grožnja našemu načinu življenja in veliko denarja investirajo v PR kampanije, ki trdijo nasprotno. Lažne grožnje COVID, Rusija itd… so mišljene kot motilec kateri zmede nič sluteče ovce, ki ne razumejo, kako se igra igra. Samo znanje in modrost lahko vplivata na spremembo, revolucija samo zamenja brutalen režim z bolj brutalnim (zgodovinsko dejstvo). Renesanso je financirala družina de’Medici oziroma z drugimi besedami – evropska civilizacija se je iz mračnega srednjega veka premaknila v dobo razsvetljenstva zaradi financiranja takratne elite. Današnja elita investira v orožje in tehnologijo za nadzor družbe namesto, da bi investirala v novo renesanso. Mnenja mnogih v “tihi večini” niso, da bi morali elito namočiti v ter in perje, čeprav jih je veliko tudi takšnega mnenja, ampak so mnenja, da je trenutni trend globalizma globoko napačen in bo imel več negativnih nenamernih posledic, ki jih lahko predvidijo s svojim AI (umetna inteligenca). Z umetnim forsiranjem agende postavlja elita mnenja in pristranskost pred znanost. Izdelujejo “znanost”, ki ustreza njihovemu mnenju namesto, da bi modelirali za optimalnimi scenariji in gradili na teh okvirih. Kar poizkušajo narediti se bo sprevrglo v katastrofo. Kot en zastrašujoč primer lahko vzamemo mRNA “cepivo”, ki je nepreizkušeno in ima lahko neznane teratogenične učinke na vašo DNA, kar dobesedno pomeni, da lahko ljudem zraste tretje uho ali pa dobijo nadstrandardno velik podplat. Gre za kompleksen sistem kjer se je opravilo natanko nič matematičnega modeliranja, genetična znanost pa je preveč nova, da bi lahko sprejeli kakršne koli špekulacije glede izida teh grotesknih eksperimentov na prebivalcih.

Preberite tudi: Kaj se ne govori o Pfizerjevem koronavirus cepivu. “Človeški poizkusni zajčki”?

Dobra novica je, da je v zadnjih 12 mesecih na milijone ljudi po svetu odprl oči v realnost, ki ni vidna po TV. Sodeč po tem je resnična sprememba mogoča, prav tako je možno, da bo načrt eliti preprosto eksplodiral v obraz. Oni ne bodo izgubili ničesar a svet bo veliko bolj svoboden. Druga dobra novica je, da lahko prenehamo trošiti dragocen čas in resurse na lažnih problemih, kot je “COVID” in “Terorizem”.

Situacijo s Kitajsko pa je potrebno pogledati iz več perspektiv s strani ameriških inštitucij in bolj pomembno, s strani ljudi. Bodite pozorni, ko boste naslednjič v novicah zasledili omembo Kitajske in imajte v mislih ta prispevek. Če želite vsaj minimalno razumeti njihov način razmišljanja za začetek preberite Sun Tzu – Art of War.

Constitutional lawyer Lin Wood unleashed a series of shocking tweets describing how intelligence agencies blackmail powerful elites with child rape “blackmail schemes” similar to those of deceased billionaire pedophile Jeffrey Epstein. Wood began Monday by first claiming that Chief Justice John Roberts, along with a “multitude of powerful individuals” have been blackmailed by doing horrific acts to children on video — and that he has proof. “I believe Chief Justice John Roberts & a multitude of powerful individuals worldwide are being blackmailed in a horrendous scheme involving rape & murder of children captured on videotape. I have the key to the files containing the videos. I have also shared this information,”

Lin Wood: President Trump Must Be Alerted To Child Rape “Blackmail Scheme” Among Elite

"Many issues in our world may be tied to blackmail scheme I described tonight, including bizarre behavior of officials & judges in recent election," Wood claims

Če ste mislili, da je bilo 2020 slabo leto, glejte kaj se bo zgodilo v 2021 –>

<– Eksplozivno curljanje informacij izpostavilo sistemsko INFILTRACIJO zahodnih podjetij s strani Kitajske Komunistične Partije

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.