Zlobni kriminalec Neil Ferguson igra ključno vlogo pri novih lockdownih

Kdo je na televiziji in promovira nove lockdowne? Nihče drug kot Neil Ferguson – osramočeni in neuspešni računalniški modelar. Naj vam to razložimo. Z trditvijo, da je “nova mutirana različica” SARS-CoV-2 70% bolj smrtonosna kot originalna verzija, računalniški modelarji iz Velike Britanije svetujejo predsedniku vlade Boris Johnsonu, da zapre državo pod veliko strožjimi pogoji. Računalniška simulacija je bila sestavljena na Imperial College London. Besedilo, ki je del simulacije, pa dejansko navaja, da je prezgodaj, da bi lahko trdili, da je mutirana različica večja grožnja. Ne glede na vse, Boris Johnson je izdal ukaz o novem obsežnem lockdownu. In kdo je na televiziji in promovira potrebo po novem lockdownu? Nihče drug, kot Neil Ferguson, osramočeni in neuspešni računalniški modelar. Sicer ni on avtor novega modela/študije Imperial College ampak je sedaj novi obraz “znanosti”.

Fergusonov prejšnji model je predvideval 500.000,00 COVID smrti v Združenem Kraljestvu in 2 milijona smrti v ZDA, ki naj bi se zgodile do preteklega poletja 2020. Ta absurdna in krimnalna ocena je direktno vplivala na Boris Johnsona in Donald Trumpa, da sta razglasila izredna stanja in opustila načrte za to, da nacionalna gospodarstva ostaneta odprta. Nato je Ferguson kršil svoja lastna lockdown priporočila, ko je nadaljeval afero z svojo ljubimko, ki je živela v svojem ločenem stanovanju z svojim možem. In sedaj je nazaj na televizijskih ekranih in opozarja državljane o novi “mutirani različici” virusa in poziva k bolj strogemu lockdownu.

Drugi znanstveniki pa so popolnoma besni zaradi zadnjega računalniškega modela – zahtevajo dejanske dokaze o povečani grožnji zaradi “mutirane različice”. Trdijo, da sploh ne razumejo kaj naj bi pomenilo “70% bolj smrtonosen kot izvirna različica”. Koliko gospodarskega upostošenja lahko narod Združenega Kraljestva še prenese?

Neil Ferguson preko svojega inštituta na Imperial College London lahko direktno vpliva na velik odstotek globalnega prebivalstva. On je mr.Genij ko so v igri računalniške projekcije epidemij. Njegovi so strokovnjaki napihujejo njegov sloves. Po poročanju Business Insider (4/25): “Fergusonova ekipa je posvarila Boris Johnsona, da bi zasledovanje cilja “čredne imunosti (pustiti ljudem živeti svoja življenja na prostem)” lahko stalo 510.000,00 življenj, s tem pa so povzročili 180 stopinjski obrat (ogromen nacionalen lockdown v Združenem Kraljestvu)…Njegove simulacije so bile vplivne tudi v drugih državah, saj so jih citirale oblasti v ZDA, Nemčiji in Franciji”. (ter seveda tudi v Sloveniji kar je 27.12.2020 očitno tudi slepi kuri). Ne samo, da so oblasti citirale projekcije, ne samo, da so bile projekcije vplivne – bile so v celoti “pogoltnjene” (z drugimi besedami, uspelo jim je naplahtati intelektualne siromake, ki sedijo na političnih položajih in državnih funkcijah znotraj posameznih držav).

Business Insider nadaljuje: “23.3.2020 je Združeno Kraljestvo opustilo cilj “čredne imunosti” v korist strategije zatiranja in država je izvedla načrte za več tednov lockdowna. Fergusonova študija je bila neodgovorna.” A tu je še več, veliko več. Isti članek v Business Insiderju: “Dr.Deborah Birx, koordinator odziva na koronavirus v Trumpovi vladi, je novinarjem 16.3.2020 na tiskovni konferenci sporočila, da je simulacija Imperial College (fergusonova računalniška simulacija) povzročila, da je CDC začela priporočati delo od doma in izogibanju zbiranja več kot 10 oseb naenkrat.”

…vsekakor pa je jasno, da oblasti javnega slovenskega zdravstva in politična oblast vztrajajo na ukrepih, ki bodo povzročili nepopravljivo škodo na psihičnem in fizičnem zdravju državljanov republike Slovenije, o prostotržnem gospodarstvu ljudje, ki so javnosektorski marksisti pač ne vedo nič oziroma še več, ti ljudje predstavljajo sovražnike prostotržnih gospodarstev in svobode posameznika…to so naši sovražniki znotraj naših lastnih državnih meja.

Ferguson – povzročitelj lockdownov. Izbris osnovnih svoboščin. Gospodarsko upostošenje.

Oglejmo si dosedanje rezultate Fergusona, ki so jih navedlji v članku Business Insiderja:

“Ferguson je soustanovitelj MRC Center for Global Infectious Disease Analysis s sedežem na Imperial College London, ustanovljenega leta 2008. Je vodilno telo za svetovanje nacionalnim vladam glede izbruhov patogenov. Prejme na desetine milijonov dolarjev letnega financiranja iz Bill & Melinda Gates Foundation, sodeluje z National Health Service UK, ameriškim Center for Disease Prevention and Control (CDC), zadolžen pa je za dobavljanje “hitrih analiz nujnih težav z kužnimi boleznimi” World Health Organizaciji.”

Dojemate sliko?

Gatesov denar gre do Fergusona.

Ferguson napove veliko grožnjo zaradi COVID, nujnost lockdownov – in tako pripravlja ljudi, da sprejmejo cepivo. Tisto cepivo, ki si ga zaželi Gates.

Ferguson dobavlja zastrašujoče računalniške simulacije COVID smrti in to direktno CDC in WHO. Ferguson zato komunicira racionalo za gatesov načrt cepljenj. Nacionalne vlade (tudi naši slovenski nevretenčarji in enoceličarji) se predajo WHO in CDC. LOCKDOWNI.

Business Insider: “Michael Thrusfield, profesor veterinarske epidemiolgije na univerzi Edinburgh je Business Insiderju povedal, da je imel deja-vu po branju fergusonove študije glede COVID, trdi tudi, da je Ferguson odgovoren za odvečno klanje živali med izbruhom norih krav leta 2001. Ferguson je vlado posvaril, da lahko umre 150.000,00 ljudi. Šest milijonov glav goveda se je poklalo kot previdnostni ukrep, država pa je bila tako ob milijarde prometa v obliki kmetijstva. Na koncu je umrlo 200 ljudi. Podobno je bil Ferguson obtožen ustvarjanja panike z prekomernimi ocenami potencialnih smrti med izbruhom ptičje gripe leta 2005. Ferguson je ocenil, da lahkoumre 200 milijonov ljudi. Resnična številka se je nato gibala pri nekaj sto.” HALO?!

“Leta 2009 je eden od Fergusonovih modelov predvidel 65.000,00 smrti zaradi izbruha prašičje gripe v Združenem Kraljestvu – končna številka je bila nižja od 500.”

Tako se je potrebno vprašati zakaj bi sploh kdo verjel fergusonovim napovedim v tem COVID naporu? So njegovi so-strokovnjaki tako zabiti? Ali so predsedniki in predsedniki vlad tako zabiti?

Odgovor je sledeči: Gre za ogromno tajno operacijo – nekateri ljudje so tako zabiti – nekateri med njimi so ujeti sredi operacije in so preveč prestrašeni, da bi povedali, da je cesar gol – nekateri se zavedajo kaj se dogaja in želijo uničiti državna gospodarstva in nas popeljati v novi svetovni red.

Da, kdo nam laže, nam covid-idiotom?

Gates ve, da ima svojega človeka – Ferguson. Ker je prejemnik več desetin milijonov USD letno iz Gates Foundation, Ferguson ne bo naredil računalniške simulacije, ki da rezultat: “COVID ni vreden skrbi, pustite ljudem živeti svoja življenja in vse bo vredu.” Možnost za takšen izid je približno enaka možnosti, da bi raziskovalci priznali, da nikoli niso jasno identificirali novega virusa kot vzroka bolezni leta 2019 v Wuhanu. Zato, da bi upravičili cepljenje vsakega moškega, ženske in otroka na svetu z težkimi kovinami, sintetičnimi geni, ki spremenijo genetski zapis, naborom virusov in ostalimi sestavinami, Gates potrebuje ZGODBO O SMRTONOSNEM VIRUSU, KI ZAHTEVA ZAUSTAVITEV IN ZAPOR CELOTNEGA PLANETA, DOSEŽE PA, DA DOBI UJETO PUBLIKO. Zgodbo ima preoblečeno v računalniško simulacijo, ki jo je sestavil človek z kronologijo ponižujočih in uničujočih neuspehov. Neil Ferguson je duh v stroju. Stroj je World Health Organization in CDC. Človek izza duha je Bill Gates.

Na spodnji povezavi si lahko prenesete *.PDF dokument – sodbo portugalskega sodišča, ki jo je potrdilo tudi potrugalsko vrhovno sodišče, da PCR testi v 97% primerih ne odgovarjajo resničnemu stanju v telesu osebe.

Vam je sedaj jasno kakšni luzerji in neumne lutke so VSI slovenski politiki in ljudje, ki jim namenjajo glasove na volitvah? Zaradi VSEH slovenskih politikov in njihovih lutk smo danes tam, kjer smo, na poti tja, kamor ta situacija pelje. Pojdite se čimprej cepit z Pfizerjevim cepivom, bo hitreje bolje za nas ostale, ki smo vam ga preko realnih davkov tudi plačali.

Če ste mislili, da je bilo 2020 slabo leto, glejte kaj se bo zgodilo v 2021 –>

<– Za SARS-CoV-2 še ni dokazov, da obstaja

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.