Videoposnetek: Mainstream mediji promovirajo Covid-19 cepivo z goro laži

Ko se cepivo dostavlja po ZDA (in svetu), se pojavlja vse več alergičnih reakcij podložnega prebivalstva ob vbodih injekcij napolnjenih z mRNA, ker se ne zavedajo zgodovine zapisov bolečine farmacevtskih korporacij. V videoposnetku si lahko v angleškem jeziku ogledate, v cca.7min kolažu nabor posnetkov, kako doktorji prebivalstvu lažejo v obraz medtem ko prejemajo placebo cepiva v obliki solnih raztopin in podobno. Osrednji mediji uporabljajo psihološke prijeme, kot so pritisk vrstnikov ali pa družbena odgovornost, iz poizkusnih zajčkov pa gradijo medijske podobe junakov. Prav tako si v videoposnetku lahko ogledate reakcijo medicinske sestre iz Avstralije, ki je med tiskovno konferenco omedlela, po neuradnih poročanjih pa je 6 dni po prejemu Covid-19 mRNA cepiva umrla zaradi citokinskega šoka. To na primeru Slovenije pomeni, da imamo tako neumen, zaslepljen in po denarju in oblasti hrepeneč politično – korporativen družbeni razred v Slovenij, da so na stroške davkoplačevalcev nakupili biološko orožje farmacevtskih korporacij za boj proti nižjemu in srednjemu družbenemu razredu torej povedano po domače, nekateri posamezniki znotraj Slovenije so si avtomatično vzeli pravico na stroške nas vseh kupiti orodje s katerim se bo sistematično iztrebljalo neposlušne in nepravilno razmišljujoče državljane in rodbine.. Depopulacijske in sterilizacijske agende globalistov se je s pomočjo osrednjih medijev zapakiralo v agendo prejemanja cepiv, saj so recimo v raznih anti-gripa cepivih odkrili hormonske motilce, ki preprečujejo zanositev pri ženskah, pri mnogih cepivih proti H1N1 pa so odkrili določene proteine, ki vplivajo na delovanje možganov. Cilj evgenike – vede za eksterminacijo nižjega in srednjega družbenega sloja (oba sloja predstavljata globalni korporativni in centralno-bančni eliti oviro do njihove poti do ene svetovne oblasti) je, da se vzpostavijo mehanizmi preko katerih bodo vladajoči družbeni razredi eksterminirali vsakogar, ki ogroža status-quo in se jim 100% ne podredi, kot neke vrste modern suženj z duševno motnjo stockholmskega sindroma. Tistim, ki pa jim bodo dovolili preživeti, pa bodo načrtno znižali IQ na nivo vegetativnih budal, torej IQ nekje v rangu 60 – 80 zato, da bodo lahko opravljali vlogo neofevdalističnih sužnjev v svetu, kot si ga zamišljajo globalisti. Videoposnetek si lahko v angleškem jeziku brez podnapisov ogledate na spodnji povezavi:

https://banned.video/watch?id=5fe10fdc4055230a002edb74

Pogled osebe – izraz na očeh, ki ve,da je nekaj resnično narobe.
Po uradnih poročanjih naj bi medicinska sestra Tiffany Dover, ki je med tiskovno konferenco po prejemu Pfizerjevega mRNA cepiva omedlela, 10h kasneje tudi umrla.

Videoposnetek: Sestra Tiffany Dover 10h po prejemu Pfizerjevega cepiva umrla – videoposnetek si lahko ogledate s klikom na povezavo: https://www.bitchute.com/video/as1rvnNFNaQQ/

Nova24tv 26.12.2020 v Sloveniji promovira isto Pfizer mRNA cepivo zaradi katerega je umrla medicinska sestra Tiffany Dover – umrla je cca.10h po prejemu Pfizer cepiva. Hkrati opozarjajo, da bodite previdni zaradi dezinformacij o škodljivih stranskih učinkih poizkusnega mRNA cepiva. Stranski učinki variirajo vse od smrti, omedlevice, paralize in trajnih poškodb možganov.
24ur.com je 8.10.2020 sporočal, da mRNA cepiva, ki delujejo na principu spreminjanja genetike človeških celic, ne povzročajo spremembe človeškega genoma.
Dr.Francis Boyle, strokovnjak za biološka orožja in avtor ameriškega Zakona o bioloških orožjih trdi, da je Pfizerjevo mRNA cepivo biološko orožje.
Kaj glede N95 mask, kirurških mask in mask iz blaga v kontekstu CoVid-19 trdi ameriška CDC in kaj o tem trdijo naši domorodni “strokovnjaki” in politiki, ko ljudem po Sloveniji natikajo nagobčnike in jih na ta način ponižujejo na nivo enoceličnih prestrašenih podležnih ovc v službi politike in državno-zdravstvenega podsistema države. Novodobni sužnji, ki služijo za zabavo politične, korporativne, bančne in zdravstvene elite v Sloveniji. Resnični hlapci.
“Mediji nebi smeli biti samo kolektiven propagandist in kolektivni agitator ampak tudi kolektivni organizator množic.” -Vladimir Lenin-
V Sloveniji leta 2020 lahko izbirate med komunizmom propagandnega bloka 24ur.com ali pa komunizmom in socializmom nova24tv.si propagandnega bloka. Kdo nam laže?
Naslovnica 24ur.com dne 27.12.2020
Naslovnica Nova24tv.si dne 27.12.2020.

Avstralija odpovedala testiranja Covid cepiva zaradi “nepričakovanih” lažno pozitivnih HIV –>

<– Videoposnetek: Vodja znanstvenikov pri Združenih Narodih priznal, da cepiva ubijajo ljudi

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.