Za SARS-CoV-2 še ni dokazov, da obstaja

Veliko zahval gre Christine Massey za svoje delo pri izpostavljanju koronavirus prevare. V pol-normalnem svetu bi prejela že mnogo nagrad. Njen zadnji prispevek ima naslov: “Freedom of Information reveals Public Health Agency of Canada has no record of “SARS-COV-2” isolation performed by anyone, anywhere, ever. (prevod: Dostop do informacij javnega značaja razkriva, da Public Health Agency of Canada (kanadski NIJZ) nima nobenih zabeležk nikogar in nikjer o izolaciji “SARS-COV-2″)”. Preverite sami: https://www.fluoridefreepeel.ca/freedom-of-information-reveals-public-health-agency-of-canada-has-no-record-of-sars-cov-2-isolation-performed-by-anyone-anywhere-ever/

Bralce pozivam, da poiščete stran Christine Massey in preberete njen nov članek ter sledite njenim povezavam. Njene ugotovitve so oupljive. Ona in njena ekipa so opravili okoli 40 FOI zahtev (Feedom Of Information), ki so jih naslovili na razne agencije za javno zdravje po svetu kjer zahtevajo dokaze, da je bil SARS-COV-2 izoliran. Iz prejetih odzivov boste videli, da nobena agencija javnega zdravja ne razpolaga z izoliranimi kulturami SARS-COV-2. In to pomeni točno to, kar na prvi pogled pomeni: Obstoj virusa SARS-COV-2 ni dokazan. Za vse tiste, ki non stop blejate, da je bil virus izoliran, vam lahko neprestano pojasnjujemo zakaj temu ni tako. Ne glede na to, ali gre za znanstvenika, ali pa bando znanstvenikov, vladne predstavnike, osebo, ki z študijo opleta po zraku kot z časopisom, ki ima aktualen naslov iz starega filma, je odziv isti in jasno je, da bodo nekateri ljudje namenoma zavrnili razumevanje:

Prvič: Trditi, da je bil virus izoliran ni enako, kot dokazati, da je izoliran.
Drugič: “Raziskovalci” redno obračajo pomen besede “izoliran”, da pomeni točno nasprotje.

Izolacija je absurdno uporabljena zato, da pomeni: “Imamo virus v juhi v posodi v laboratoriju. Ni še ločen (izoliran) iz juhe. Juha vsebuje različne celice – človeške, opičje – in cel nabor strupenih kemikalij in zdravil. Vemo, da je virus v tej juhi, ker okužuje in ubija nekatere od celic.”

Razmeroma inteligenten dijak prvih letnikov srednjih šol bi v trenutku ugotovil, da to ni opis izolacije. Razmeroma inteligenten dijak prvih letnikov srednjih šol bi nato izpostavil, da ni dokaza, da virus okužuje in pobija celice, ker so strupene kemikalije in zdravila v juhi zadosti strupene, da opravijo pobijanje celic. Lahko bo tudi omenil, da se celice v juhi strada oziroma se jim onemogoča dostop do hranil, kar že samo po sebi lahko povzroči odmrtje celic. Zato ni nobenega dokaza, da je “virus” dejansko v juhi. Zato v tej situaciji ni dokazov za tditev, da virus sploh obstaja.

Naslednja trditev: Vedno prisotna tditev, da se je “naredilo sekvenco genetske strukture virusa”. Ponovno, TRDITI, da se je naredilo sekvenco ni enako temu, da se dokaže obstoj sekvence virusa. In to dokazati je nemogoče vkolikor ni virus že v očiščenem in izoliranem stanju. Namesto dokazov imamo temačna ugibanja in predpostavke in ugibanje in prevaro. Kako lahko narediš genetsko sekvenco nečesa, česar nimaš? Tega ne moreš storiti. Tako je pri SARS-COV-2. Delčke podatkov, ki nakazujejo na domnevne RNA sekvence v knjižnicah se je vse povezalo skupaj, da bi bili podobni novemu in unikatnemu koronavirusu – brez, da bi imeli dejanski virus, brez, da bi dokazali, da sploh obstaja. Dva dokumenta, eden od CDC in eden od “Drosten group”. Ti dokumenti opisujejo, kako se naredi PCR test za nov virus – in v obeh dokumentih avtorji navedejo, da nimajo virusa. Torej PCR test za kaj? za virus, ki ga nimajo? Vse trditve, da so avtorji nato dobili virus so osnovane na pokvarjeni definiciji “izoliran”, ki smo jo pojasnili v prispevku na začetku. Da, dobili so “izoliran virus”, kar pomeni juho v posodi v laboratoriju – in smo spet na začetku, kjer izolacija pomeni ne-izolacija. Ljudje trdijo: “Iz slik prsti na Marsu vemo, da so na drugi torek v marcu leta 1843 trije virologi iz Marsovskega Inštituta za Epidemiologijo imeli piknik, jedli so nore sendviče – ržove toaste, pili pa so Miller Lite.”

Te fikcijske pravljice v vakuumu so pravi užitek. Z njimi se sploh nebi ukvarjali vkolikor nezmožnost dokaza obstoja virusa SARS-COV-2 nebi bila na dnu – temelju vseh laži, ki so se uporabile za krajo svobode in kapitala in živeža vsaj 1 milijarde ljudi na planetu Zemlja. To ni tema, katero se pusti pri miru. Niti vi (bralci) o tem nebi smeli molčati.

“…ampak, ampak, glejte, tu je študija iz zunanje Mongolije, ki navaja, da je bil virus izoliran. Torej je znanost glede tega sedaj jasna, enkrat za zmeraj.”

Seveda. Seveda je bil izoliran. In sončni vzhod v Ljubljani je vsak dan točno opoldne.

WHO sodeluje z Vlado Velike Britanije pri preprečevanju dezinformacij.

Pa poglejmo s kom “sodeluje” britanska (in ostale) vlada: Kdo je KDO pri WHO? (na povezavi je dostopen celoten videoposnetek)

Komunist Thedros iz Etiopije in Globalni kriminalec in oseba, ki sistematično izvaja zločine proti človeštvu v imenu evgenike in dobička preko cepiv – Bill Gates.
Thedros Adhenom je funkcionar Tigray People’s Liberation Front – komunistična stranka iz Etiopije, ki je odgovorna tudi za pokole etničnih manjšin v Etiopiji.
Angela Merkel (dr.Evil z vagino) obožuje komuniste, še posebej če so temne polti in so globalisti, kajti do evropskih belcev Angela Merkel goji iskreno sovraštvo in odpor. Angela Merkel sovraži Nemčijo in vse avtohtone belopolte Nemce. Sovraštvo in represija je zaščitni znak komunizma oziroma njegove različice iz 21. stoletja – globalizma.
Dr.David Halpern – francoski guru za pranje možganov – je njegovo delo prisotno tudi v Sloveniji v kontekstu ravnanja oblasti glede koronavirusa, kot je njegovo delo prisostno v Angliji oziroma v angleški vladi? Dr.Halpern je izobrazbo o pranju možganov množic pridobil v izraelskem Mossadu.
Na sliki sta slikani dve variaciji genetsko mutiranih samorogov (uporabi drsnik na sredini slike klikni in povleci levo ali desno). Leva genetsko mutirana različica je manjša in ima bel rog. Desna genetsko mutirana različica je večja in ima rog mavrične barve. Oba prdita vetrove mavrične barve. Tako smo znanstveno dokazali obstoj samorogov.

Leto nič –>

<– Če ste mislili, da je bilo 2020 slabo leto, glejte kaj se bo zgodilo v 2021

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.