Eksplozivno curljanje informacij izpostavilo sistemsko INFILTRACIJO zahodnih podjetij s strani Kitajske Komunistične Partije

Podatkovna baza skoraj 2 milijona registriranih članov partije razkriva kako komunističen vpliv seže do obrambnih pogodbenikov, bank in velike farmacije. Boeing, Airbus, AstraZeneca, Pfizer, Rolls-Royce, HSBC in mnogo drugih podjetij pod vplivom kitajske komunistične partije.

Uradni register (po kliku na povezavo izberite *.csv download, imena in priimke, položaje, geolokacijo članov kitajske komunistične partije na zahodu lahko preberete z uporabo translate.google.com), ki vsebuje seznam skoraj 2 milijona članov kitajske komunistične partije, je pricurljal v javnost, seznam je izpostavil člane partije, ki so vgrajeni v organizacijah po celem svetu, tudi v ameriških in britanskih korporacijah.

“Smatra se, da je to prvo curljanje informacij takšne narave v javnost na svetu,” je izjavila moderatorka Sky News programa Sharri Markson v soboto. “Kar je osupljivo o tej podatkovni bazi je, da ne samo, da izpostavi člane komunistične partije, ki sedaj živijo in delajo po celem svetu, od Avstralije do ZDA in VB.”

“Stvari so osupljive saj omenjene informacije odprejo pokrov delovanja partije pod vodstvom Xi Jinpinga” je nadaljevala voditeljica. “Krila komunistične partije so se vzpostavila znotraj zahodnih podjetij, kar je omogočilo infiltracijo teh podjetij s strani članov kitajske komunistične partije, ki, vkolikor so poklicani, odgovarjajo direktno komunistični partiji, predsedujočemu in predsedniku samemu,” je dodala moderatorka. Seznam razkriva, da se vpliv komunističnih kitajcev razpreda po celotnem planetu, vključno z vojaško-obrambnimi podjetji, kot je Boeing, v bankah kot je HSBC, proizvajalcih vozil, kot je Jaguar in Rolls Royce in tudi v farmacevtskih korporacijah AstraZeneca in Pfizer, ki so (in še vedno razvijajo) razvili ameriško (in tudi slovensko) Covid-19 cepivo. Še bolj strašljivo je, da so določeni člani komunistične partije bili primorani izvesti zaprisego, da “bodo varovali skrivnosti Partije, bodo zvesti Partiji, da bodo trdo delali, se celo življenje borili za komunizem…in,da nikoli ne bodo izdali Partije”. Informacije so bile po poročanjih prejete preko “ne-vladnih virov”, prejela jih je Inter Parliamentary Alliance on China (IPAC), ki je te infromacije posredovala naprej novinarjem.

– več kot 600 članov kitajske komunistične partije dela v 16 vejah britanskih bank kot so HSBC in Standard Charter

– farmacevtski giganti, kot so Pfizer in AstraZeneca, ki se ukvarjata z covid cepivom, zaposljujeta 123 članov kitajske komunistične partije

– Airbus, Boeing, Rolls-Royce imajo v svojih vrstah zaposlenih već sto članov kitajske komunistične partije

https://www.timesnownews.com/international/article/leaked-files-reveal-mass-infiltration-of-worlds-biggest-firms-consulates-and-govt-agencies-by-ccp-members/694108

“IPAC bo pritisnil na vlade in podjetja,da se bodo odzvali z načrtom, kako nameravajo varovati svoje vrednote v luči infiltracije” je IPAC sporočil v izjavi za medije.

Sky News je poudaril, da bodo te informacije verjetno ponižale infiltrirana podjetja ter kitajskega predsednika Xi Jinpinga. “V zadregi bodo tudi nekatera globalna podjetja, ki izgleda, da nimajo nobenega načrta za zaščito svoje intelektualne lastnine pred krajo, pred gospodarskim vohunjenem,” je dodala Marksonova. Bivši vodja stranke Tory v Veliki Britaniji Duncan Smith je reagiral na zaskrbljujoča razkritja in izjavil, da mora britanska vlada “izključiti” vse člane kitajske komunistične partije iz svojih konzularnih predstavništev na Kitajskem. “Ta preiskava dokazuje, da so člani kitajske komunistične partije razširjeni po celem svetu, člani pa delajo za nekatere svetovno najbolj pomembne multinacionalne korporacije, akademske inštitucije in v naših lastnih diplomatskih službah,” je povedal Smith. “Vlada mora sedaj reagirati in izključiti in odstraniti člane komnunistične partije iz naših konzulatov na Kitajskem. Lahko služijo Veliki Britaniji ali pa kitajski komunistični partiji. Obojega ne morejo.” Razkritja so še posebej pomembna za ZDA glede na to, da je na ducate demokratskih in tudi nekaj republikanskih guvernerjev “zlezlo zelo globoko v anus komunistične kitajske vlade”.

Te slovesnosti z člani kitajske komunistične partije pa niso ostale neopažene. Državni sekretar ZDA Mike Pompeo, ki je na začetku leta omenjene guvernerje posvaril med srečanjem National Governors Association v Washingtonu, da ima Kitajka za vsakega od njih podroben zavihek. “Presenečen bi bil, če večini med vami nebi direktno lobirala kitajska komunistična partija,” je izjavil Pompeo. “Dogaja se v vaših državah z posledicami za našo zunanjo politiko in za državljane, ki bivajo v vaših državah…vplivate pa tudi na našo kapaciteto za izvajanje ključnih funkcij na področju državne varnosti,” je dodal.

Čeprav seznam, ki je pricurljal v javnost, predstavlja samo 2% članov (kitajska komunistična partija ima okoli 92mio članov), a ta mali odstotek je bil dovolj učinkovit, da se je infiltriral v ključne industrije zahodnega sveta. Teh 2% pa lahko dodamo še 25000 vohunom, ki jih Kitajska že ima vgrajene v ZDA. In seveda, le kdo bi lahko pozabil tesno razmerje Kitajske z družino Biden?

Žvižgači: Joe Biden je vpleten v Dominion glasovalno prevaro povezano z Srbijo –>

<– Prevzem novega svetovnega reda je zelo resničen…in začel se bo z Nemčijo in Kitajsko

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.