Lastnik fitnessa v NY v živo po TV raztrgal 15.000,00 USD lockdown globo: “Ne bomo se podredili!”

Robby Dinero, ki je lastnik fitnessa Athletes Unleashed v Orchrad Park, New York, je med intervjujem za FOX News raztrgal globo v višini 15.000,00 USD, ki jo je dobil od Erie County Health Department.

Dinero je dobil izredno visoko globo potem, ko sta dva šerifa in zdravstveni inšpektor poizkusila vstopiti v njegovo zgradbo brez sodnega naloga, kjer je okoli 50 lastnikov zasebnih podjetij imelo sestanek.

“Izbrali so si boj z marincem in celim kupom patriotov,” je izjavil lastnik fitnessa v ločenem intervjuju z WBEN, preden je poudaril, da “Ustava ščiti te pravice.”

Lastnik fitnessa v New Yorku raztrgal svojo globo, trdi, da se ne bo podredil

Dinero je v pogovoru z voditeljico FOX TV Sandro Smith poudaril, da lockdown uredbe guvernerja Andrew Cuoma kršijo njegove pravice. Veteran je izpostavil tudi Cuomotovo in Mark C. Poloncarz (vodja Erie County Area) šestmestno plačo, ki jo financirajo davkoplačevalci, izzval jih je, naj pogledajo v oči otrokom svojih občanov in naj jim povedo, “da delo njihovih staršev ni bistveno”. Lockdowni onemogočajo državljanom ustavno pravico do dela in s tem služenja za preživetje. Dinero je nato raztrgal globo pred kamero medtem, ko so njegovi podporniki v ozadju mahali z ameriškimi zastavami in kričali: “Ne bomo se podredili!”

Konfrontacija med lastniki zasebnega podjetja in oblastmi postala viralna

Prejšnji teden je Dinero organiziral sestanek z lastniki zasebnih podjetij znotraj njegove telovadnice. Pojasnil je, da je bil sestanek protest proti regulaciji New Yorka preko katere so zaprli fitnese, telovadnice, salone in ostala podjetja in dejavnosti za katere se smatra, da niso nujne. Precej čudno je bilo, predvsem zato, ker je država zamižala na eno oko med lažnimi “protesti” med poletjem (Antifa), ko sta se na tem mirnem protestu pojavila dva šerifa in zdravstveni inšpektor brez sodne odredbe. Stvari so hitro eskalirale, saj jih lastniki zasebnega podjetja niso spustili na svojo zasebno lastnino brez ustreznega sodnega naloga. Za njimi so kričali “Get out! Get out!”.

Ko dva šerifa in zdravstveni inšpektor brez sodne odredbe odhajala iz zasebnih prostorov se sliši, kako en demonstrant kriči: “Odnesi tvoje komunistično sranje nekam drugam!” Guverner Andrew Cuomo, ki je po svojem očetu podedoval zlato žlico, med “pandemijo” v zvezni državi New York regulira vse, od tega kdaj new yorčani lahko jedo hrano v restavracijah do tega, kaj lahko jedo v restavracijah do tega, kaj lahko ljudje počnejo doma. Njegova prekoračitev ustavnih norm je povzročila, da je več različnih šerifov v zvezni državi New York zavrnilo izvajanje njegovih protiustavnih ukazov. Cuomo se je na to odzval na način, da je vsakega šerifa, ki ne želi izvajati njegove državne represije in diktature z izvršnimi ukazi, označil za “diktatorja”. To je izjavil brez kančka ironije.

Medtem pa v Texasu: https://www.breitbart.com/border/2020/11/28/fine-me-texas-trump-supporters-defy-covid-19-curfew-near-the-alamo/

Videoposnetek: Viralni videoposnetek – zasebni lastniki podjetja v New Yorku iz zasebnih prostorov nagnali COVID policijo –>

<– “Grozna prihodnost” – Vizija World Economic Foruma za svet po COVID-19

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.