Ameriška CDC priznala, da je 85% oseb okuženih z Covid “Vedno” ali pa “Pogosto” nosilo obrazne maske

Študija, ki jo je izvedla ameriška CDC (Center for Disease Control) in je raziskovala okužene z Covid-19, je zaključila, da je velika večina nosila maske ali pa obrazna pokrivala pogosto v tednih preden so zboleli.

“V 14 dneh pred začetkom bolezni je 71% pacientov in 74% kontrolnih udeležencev povedalo, da vedno nosijo obrazne maske ali pa druge oblike pokrival obraza, ko so v javnosti,” je navedeno v poročilu.

Vir: Raziskava ameriške CDC september 2020

14% anketiranih oseb je izjavilo, da so nosili obrazna pokrivala “pogosto”, 85% pa so redno uporabljali masko. Na drugi strani spektra nošenja mask je samo 4% izjavilo, da “redko” ali pa “nikoli” nosijo maske. Študija, ki je bila objavljena septembra 2020 potrjuje mnoga poročanja, ki so bila narejena do sedaj na temo učinkovitosti nošenja mask v kontekstu preprečevanja Covid-19 okužb oziroma lahko celo poveča možnost, da ljudje, ki redno nosijo obrazne maske, zbolijo za boleznijo. Vrhovni zdravnik ZDA (U.S. Surgeon General) Jerome Adams je v twitu z dne februar 29 2020 sporočil američanom, da “NEHAJTE KUPOVATI MASKE”. “Niso efektivne pri preprečevanju okužb splošne javnosti s koronavirusom,” je pojasnil vrhovni zdravstveni uradnik naroda.

Vrhovni zdravnik ZDA je svoje mnenje spremenil julija 2020 z izjavo, da “Skupaj lahko obrnemo to stvar v samo dveh do treh tednih, če vsak opravi svoj del. Več študij prihaja na dan, ki dokazujejo učinkovitost obraznih pokrival.”

Toliko o tem…

V marcu 2020 je ameriški CDC izjavil, da naj samo tisti, ki kažejo simptome ali pa skrbijo za nekoga, ki je zbolel, nosijo maske. To priporočilo je zvezna agencija spremenila aprila 2020 in začela priporočati, da američani nosijo obrazna pokrivala na javnih prizoriščih. Dr.Mike Ryan, izvršni direktor WHO Health Emergencies Program, je marca 2020 izjavil, da “ne obstaja noben specifičen dokaz, da ima nošenje mask s strani splošnega prebivalstva kakšno korist. Pravzaprav obstaja nekoliko dokazov, ki nakazujejo na nasprotno v primeru napačne uporabe ali pa nepravilnega nošenja ali nameščanja.”

WHO je svoje anti-maska stališče spremenila junija 2020, ljudem so pač sporočili, da je bila odločitev sprejeta v “luči razvijajočih se dokazov”. Direktor NIH (National Institute of Health) Anthony Fauci se je maja 2020 pojavil v oddaji 60 Minutes in izjavil: “Ni razloga, da hodite naokoli z masko.” To izjavo je podal 1 mesec po tem, ko je CDC začela priporočati obrazna pokrivala.

Aprila 2020 je alternativna medijska organizacija Infowars.com poročala o osebi, ki se je s svojim avtom zaletel v telefonski drog, ker je, povzeto po policijskem poročilu, zaradi obrazne maske oseba vdihala preveč ogljikovega dioksida CO2 in premalo kisika. Članek si lahko preberete v angleškem jeziku na tej povezavi. V istem članku neodvisna novinarka Akshita Nagpal pojasnjuje, “Oseba, ki nosi kakršnokoli obrazno masko se sooča z uporom pri dihanju saj se zrak filtrira skozi napravo, oseba, ki pa masko nosi pa mora močneje loviti sapo za vdih, kot bi vdihovala brez maske.” “To ima lahko več različnih fizioloških učinkov, če se maska nosi daljši čas, še več, ogljikov dioksid, ki se ga izdiha se ujame v prostoru v maski in nato ponovno vstopi v telo vsakič, ko uporabnik maske vdihne. To dostavi manj kisika v telo, kot pa ga vdihnemo brez nošenja maske.”

Dr.Dipankar Saha, znanstvenik in pomožni direktor indijske organizacije Central Pollution Control Board je izjavil “To lahko vodi do pomanjkanja kisika, dušenja, respiratornih težav in srčnih infarktov.” Dr.Saha je prav tako poudaril, da so maske pogosto viri bakterij in virusov, v izjavi, da “vlaga iz izdihanega zraka znotraj maske, ko je v stalnem stiku z 37 stopinjami celzija toplim človeškim telesom, postane idealno mesto za gojišča virusov in bakterij. To lahko povzroči rast mikrobov na maskah in pomaga pri širjenju zračno prenosljivih bolezni, kot je gripa.”

Od neurokirurgov do registriranih medicinskih sester do povprečnega američana, na tisoče ljudi se je izreklo proti odlokom o obveznem nošenju mask. Junija 2020 je poročevalec za Infowars.com Adan Salazar pisal o tem, da obrazne maske povzročajo akne in pomanjkanje sape.

Oglejte si tudi: Videoposnetek: Meritev količine vdihanega ogljikovega dioksida med uporabo obrazne maske N95

“Ukazi o obveznem nošenju mask ljudem ne samo, da onemogočajo normalno dihanje ampak povzročajo tudi poškodbe kože,” je navedel v prispevku. “Poleg onemogočanja obrazne komunikacije se v nedavnih poročilih omenja, da ljudje opisujejo težave z dihanjem med nošenjem maske, kljub priporočilom CDC, še posebej ker divja poletna vročina.”

Konec julija 2020 je nemška raziskovalna ekipa ugotovila, da daljše nošenje mask privede do “višjih nivojev občutka nelagodja in zmanjšane sposobnosti telesne vadbe”. “Medicinske obrazne maske imajo opažen negativen vpliv na kardiopulmunarno kapaciteto, ki močno otežuje fizično naporne delovne in poklicne aktivnosti,” so ugotovili raziskovalci. “Dodatno obrazne maske močno vplivajo na kvaliteto življenja osebe, ki jo nosi. Te učinke je potrebno upoštevati in jih primerjati proti potencialno učinkovitim učinkom obraznih mask glede prenosov virusov.”

Avgusta 2020 je vrhovni epidemiolg Švedske izjavil, da “je zelo nevarno verjeti, da obrazne maske spremenijo igro, ko je v igri Covid-19.”

Obrazne maske “proti” koronavirusu so zaščitni znak sužnjev.

Študija iz leta 2015, ki jo je opravila univerza New South Wales, je ugotovila “Široka uporaba obraznih mask pri zdravstvenih delavcih lahko dejansko pri zdravstvenih delavcih poveča riziko respiratornih bolezni virusnih okužb, globalne uporabe obraznih mask se nebi smel promovirati.”

Kljub temu, ukazi o obveznih nošenjih mask ostajajo v veljavi širom celotnega planeta. Navedene informacije združite z dejstvom, da 90% okuženih z Covid ni dovolj nalezljivih, da bi prenašali bolezen ter z dejstvom, da je 94% vseh tistih, ki so umrli z virusom Covid-19 imelo 2-3 kronične bolezni in najverjetneje boste ugotovili, da je čas, da se vrnemo v normalo.

Pod vlado Janeza Janše in socialistične stranke SDS se v Sloveniji leta 2020 izvaja zdravstvena tiranija po nareku globalistov. Glede na to, da celotno področje bivše Jugoslavije obvladujejo trije upokojeni ameriški generali – Stanley McChrystal, Wesley Clarke in David Petreus, ki lahko zamenjajo popolnoma vsako vlado katerekoli države na balkanu (da, res je, vse volitve v vseh državah ex-jugoslavije so farsa za državljane – vse volitve od razpada Jugoslavije naprej), dokler ne dobijo vlade, ki je naklonjena njihovim mineralno/energetskim agendam glede uvoza energije na področje EU preko jadranske obale, se lahko upravičeno vprašamo, kdo je gospodar Janeza Janše, saj je postalo več kot očitno, da je lutka globalistov (bankirjev in vojaško-industrijskih korporacij), karierni politik, ki svojo moč lahko projicira samo preko uredb vlade nad volilno bazo SDS v Sloveniji, ki očitno edina še v zameno za nekaj 10eur in turistične vavčerje prenaša takšno uničevanje strukture slovenskega naroda in države ter verjame pravljicam, ki so žalitev za povprečno inteligentne državljane.

Preko 6000 znanstvenikov, doktorjev poziva k Covid čredni imunosti in koncu lockdownov –>

<– Zakaj je stremenje vladajočega razreda k velikemu resetu slaba novica za človeštvo

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.