Videoposnetek: Vodja znanstvenikov pri Pfizer “Drugi val je zlagan na osnovi lažno pozitivnih CoVid testov – pandemije je konec”

Bivši podpredsednik korporacije Pfizer in vodja znanstvenikov v tej farmacevtski korporaciji Dr.Mike Yeadon razkrije prevaro pri “novih okužbah” ter “zlagan drugi val”. Na to temo je skupaj z dvema znanstvenikoma že napisal znanstvene dokumente. Njegove izjave in videoposnetki izjav so na youtube instantno cenzurirani, prav tako je deljenje njegove izjave onemogočeno na Twitter in Facebook saj razkrije popolnoma vso prevaro, ki jo na podlagi neuporabnih PCR testov in lažnih pozitivnih ljudem prodajajo kot drugi val. V spodnjem videoposnetku si lahko v angleškem jeziku ogledate brez slovenskih podnapisov, kaj je imel za povedati.

Videoposnetek si lahko v angleškem jeziku brez slovenskih podnapisov ogledate na spodnji povezavi:

https://banned.video/watch?id=5f6e2f159256ea09fdce6316

Pisni povzetek intervjuja z Dr.Mike Yeadon si lahko v slovenskem jeziku preberete na tej povezavi: Vodja znanstvenikov pri korporaciji Pfizer trdi drugi val zlagan na osnovi lažno pozitivnih covid testov pandemije je konec.

Videoposnetek: “Ubili so boga, ne čutim svojega boga, moja duša je mrtva” prostovoljec za testiranje CoVid cepiva poroča o grozljivih stranskih učinkih –>

<– Videoposnetek: Ljudje 2.0 – doktor izdal opozorilo za cel svet

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.