“Mrtve” celice virusov pogosto sprožijo “lažno pozitiven” rezultat v najbolj razširjenih COVID testih, je ugotovila nova študija

Poročila o natančnosti CoVid-19 testov so bila v slovenskih osrednjih medijih napadena z obtožbami o “ustrahovanju” in širjenju “lažnih informacij”. Recimo nekaj dni nazaj je intelektualno precej siromašen samooklicani lokalni psihoanalitik za politične potrebe Roman Vodeb vse tiste, ki dvomijo v Covid-19 pravljice, ki nam jih v Sloveniji prodajajo osrednji mediji, označil kar za kandidate za v zapor ali pa za na psihiatrijo. Da gre v njegovem primeru za malega avtoritarnega wannabe fašistka, ki doživlja svojih 5min pozornosti v teh okoliščinah v katerih se je znašla Slovenija, je bilo jasno že, ko se je prvič začel pojavljati v priljubljeni a intelektualno ne preveč zahtevni trač oddaji o politiki v Sloveniji – FaktorTV. V isti sapi je demantiral preko 2000 različnih resničnih doktorjev (psihologija je “znanstveno” gledano v domeni abstraktne znanosti in sploh ni uradno del zahodne medicine), ki si svoj kruh služijo v svojih zasebnih klinikah bodisi po Nemčiji, Angliji ali pa ZDA in niti slučajno ne delijo pogleda na Covid situacijo z amaterskim psihoanalitikom v Sloveniji.

Po mnenju prvega borca proti feministkam v Sloveniji ste, vkolikor imate dvome v covid situacijo in ukrepe, zreli za v zapor ali pa za na psihiatrijo (kjer vam bi najbrž osebno izvedel diagnozo sam g.Vodeb – neprecenljivo).
Po mnenju prof.dr.Boris Štrukelj (skrajno desno) iz Fakultete za Farmacijo bi morali tisti, ki bodo zavrnili eksperimentalno mRNA cepivo “proti CoVid-19” in bodo zboleli za CoVid-19 nositi finančno breme zdravljenja v višini vsaj 25.000eur, ne glede na to, ali plačujete zdravstveno zavarovanje ali ne. Skupno tem ljudem je, da so navajeni diktirati ukaze drugim ljudem ter hkrati so trgovski potniki za največje farmacevtske korporacije zato jim je korporativni fašizem precej všečen način družbene ureditve. Takšni osebi ni za zaupati v zdravljenje niti psa, ki ima klopa, kaj šele ljudi.
Eden največjih medijskih promotorjev CoVid-19 korporativno-fašistične prevare za vertikalno integracijo gospodarske in politične oblasti v Sloveniji portal 24ur.com je slovencem in slovenkam na sliki nazorno pokazal, kaj si krogi, katerim služi medijski ustroj 24ur, mislijo o povprečnem državljanu Slovenije – covid ovca z masko. Precej nazorno in nenazadnje tudi precej iskreno.

A ne danes.

Nova raziskava, ki jo je izvedel Center for Evidence-Based Medicine na univerzi Oxford v sodelovanju z univerzo West England je ugotovila, da tehnika odvzemanja brisov, ki se uporablja pri večini CoVid-19 testiranja, velikokrat pokaže “lažno pozitivne” rezultate preprosto zato, ker je virusna RNA, ki jo zazna test, preprosto mrtva oziroma reagirajo (testerji) na neaktiven material, ki je ostal od kakšne od starejših okužb (z virusom gripe). Čeprav so pacienti, ki so okuženi z CoVid-19 in so kužni samo kakšen teden ali manj, testi lahko pokažejo pozitiven rezultat zaradi ostankov genetskega materiala kakšne od več tednov ali mesecev stare okužbe (gripe, pljučnice ali prehlada).

Raziskovalna ekipa je v raziskavo vključila 25 študij široko razširjenih testov, ki delujejo na principu verižne reakcije polimeraze. PCR testi uporabljajo material pridobljen iz brisov – najbolj razširjena vrsta testiranja po svetu, še posebej v ZDA – nato pa test uporabi tehniko “genetsko fotokopiranje”, ki znanstvenikom omogoča povečavo majhnega vzorca zbranega genetskega materiala, ki ga nato lahko analizirajo za znaki viralne RNA.

Raziskovalna ekipa je ugotovila, da analizirani PCR testi preprosto niso dovolj občutljivi, da bi razločevali med stanjem genetskega materiala – torej ali je aktiven in nalezljiv oziroma ali je mrtev in neaktiven. Za vse tiste bralce, ki vas zanima obširnejše razumevanje delovanja teh testov, utegne biti uporabna spodnja infografika.

Kako deluje PCR tester.

Profesor Carl Heneghan, eden od avtorjev študije, je izjavil, da obstaja tveganje, da okrepljeno testiranje po Veliki Britaniji hkrati tudi povišuje riziko kontaminacije vzorcev in to utegne pojasniti zakaj število CoVid-19 okužb raste, število smrtnih žrtev pa je statično.

“Dokazi se kopičijo, da je dobršen del “novih” blagih okužb, “reinfekcij” po karanteni ali pa odpuščenih iz bolnišnic nenalezljiv, ti ljudje preprosto izločajo popolnoma nenevarne delčke virusov s katerimi se je imunski sistem teh oseb že uspešno spopadel,” je izjavil za spletno stran The Spectator.

Profesor Heneghan je dodal, da bo najbrž potreben mednarodni pregled zato, da se bomo izognili “nevarnosti izolacij ne-nalezljivih ljudi ali pa celotnih skupnosti”.

Bill Gates je preko svoje fundacije nedavno razdelil 250mio USD medijem za bolj naklonjeno poročanje. Očitno se je njegov denar znašel tudi v Sloveniji.

Zelo zanimivo bo opazovati sprejemanje nove zakonodaje, ki bo temeljila na lažnih predpostavkah in na lažni znanosti, ki spremlja CoVid-19 situacijo, predvsem v kontekstu erozije ustavnih in človekovih pravic v imenu kolektiva. Recimo 18. člen Ustave republike Slovenije se glasi: “prepoved mučenja – Nihče ne sme biti podvržen mučenju, nečloveškemu ali ponižujočem kaznovanju ali ravnanju. Na človeku je prepovedano delati medicinske ali druge znanstvene poskuse brez njegove svobodne privolitve”. Precej prahu dviga predlog Zakona o nalezljivih boleznih (ki ga je predlagalo Ministrstvo za korporativni fašizem in zdravje preko svojih kupljenih lutk), saj želi slovenski politični razred na podlagi tega “kriznega” zakona uzakoniti vstop policije v zasebne prostore brez odredb sodišč, prav tako odvzem vozil brez odredb sodišč, torej precej po vzoru avstralske pokrajine Victorija, kjer vam lahko, vkolikor ne upoštevate korona-ukrepov (kot je nesmiselno nošenje mask ali pa karantena – ukrepa namenjena poniževanju in ustrahovanju državljanov), država vzame otroke vas pa strpa v zaporom podobne prostore brez procesa na sodiščih. V predlogu zakona je tudi, da vkolikor ne boste kupili eksperimentalnega mRNA cepiva iz globalističnih krogov okoli Bill Gatesa, ne boste več mogli vpisovati otrok niti v javno šolo, vrtec ali pa fakulteto v Sloveniji – seveda dobavitelji in proizvajalci cepiv niso zakonsko zavezani nobenim odškodninam, tožbam ali čemu podobnemu v primeru nezaželjenih stranskih učinkov in doživljenjskih deformacij – imajo pravno imuniteto. Vsekakor bi bilo najbolje, da ko bo enkrat eksperimentalno mRNA cepivo na voljo, da z njim najprej cepijo vse državne uslužbence (npr. vodstva in člane političnih strank, policiste, vojake, zdravstvene delavce, zaposlene po občinah in upravnih enotah ter ministrstvih) saj so tudi terensko najbolj izpostavljeni okužbam z CoVid-19 in so nujni za nemoteno delovanje države. V predlogu zakona, ki se vlaga pod taktirko Janeza Janše in Hojsa preko ministra za zdravje Gantarja so torej legalizirana ravnanja, katerega se nebi sramoval niti sam Adolf Hitler, Mao ali pa Stalin. Takšnih dejanj vladajočega političnega razreda po vzoru globalističnih greznic (kot je naprimer večinoma Kitajski prodana Avstralija), se lahko, vkolikor boste državljani Slovenije to še naprej pridno in poslušno prenašali, v bližnji prihodnosti veselimo tudi v Sloveniji – Vodeb je že nakazal smer v katero se bodo odvijali dogodki. Ko bo eksperimentalno cepivo mRNA enkrat dostopno tudi v Sloveniji avtorji Alternative Media Bloga vse svoje doze cepiva javno podarjamo Romanu Vodebu saj je več kot očitno težko bolana oseba.

Znanost prevarodemije: Koronavirus “okužbe” so medicinsko nepomembne a se uporabljajo za upravičevanje uvedbe omejitev za uničevanje človeštva –>

<– Videoposnetek: Ljudje 2.0 – doktor izdal opozoril za cel svet

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.