Videoposnetek: Napovednik dokumentarnega filma Shadowgate

Eden od logotipov kriminalnih tajnih globalističnih agencij znotraj sistema ameriške obveščevalne skupnosti.

Material, ki bo predstavljen v tem dokumentarnem filmu bi moral dvigniti obrvi ljudem vseh političnih prepričanj glede na dejstvo, da izvoljeni predstavniki niso globoka država oziroma Vlada v senci. Dokumentarec bo poročal o ljudeh, ki so resnični igralci, njihova imena pa se nikoli ne pojavijo v javnosti, a bi se morala. Koruptivni karierni politiki so vsekakor del obvoznice močvirja, celo deli globoke države, ampak niso Vlada v senci. Dva žvižgača, ki sta delala v velikem obsegu znotraj Vlade v senci kot pogodbenika, sta se odločila priti v javnost z razkritji, ki imajo potencial, da postanejo največji “žvižgaški” dogodek do današnjega dne. Do potankosti razgali globalistične izdajalce in programe znotraj ameriškega sistema Vlade – predvsem v obveščevalni skupnosti, saj niso vsi ljudje v ameriški Vladi/državnem sistemu slabi ljudje s slabimi nameni, proti tem ljudem iz kriminalnega sistema globoke države in njihovim globalističnim pajdašem po svetu pa se ameriški predsednik Donald J. Trump bori že od vsega začetka prvega mandata. Te strukture, ki se nahajajo znotraj ameriške globoke države, so sproducirale lažne zgodbice, kot je bila “rusko vmešavanje”, “ukrajinski quid-pro-quo škandali” ter sedaj “lažni odzivi/ukrepi za zajezitev sintetičnega virusa CoVid-19” in “poizkus netenja rasne vojne v ZDA preko terenske komunistične gverile Black Lives Matter, Sunrise Movementa in AntiFa (vse na plačilni listi George Sorosa)”, vsi ti sproducirani dogodki pa so namenjeni zaustavitvi iskrenih naporov predsednika Donald J. Trumpa, da izkorenini globalistično-komunistični puč v ZDA z anti-globalistično doktrino/platformo America First ter s tem prepreči vzpostavitev globalne korporativne-fašistične diktature preko Združenih Narodov in globalističnih mega-korporacij (npr. tehnološki velikani iz silicijeve doline kot so Google, Apple, Twitter, Facebook, Amazon…) v navezi z mednarodnimi bankirskimi karteli in kitajsko komunistično partijo. V dokumentarnem filmu bodo predstavljeni tajni programi globalističnih struktur, ki so aktivno v teku preko socialnih omrežij in sistema tehnokratskega nadzora prebivalstva. Dokumentarni film je delo ameriške neodvisne raziskovalne novinarke Millie Weaver (www.millennialmillie.com), najverjetneje najbolje informirane atomske blondinke na planetu zemlja, napovednik dokumentarnega filma pa si lahko v angleškem jeziku brez slovenskih podnapisov ogledate na spodnji povezavi:

https://banned.video/watch?id=5f28394268370e02f2ab7b2d

Vse poti vodijo do generala James Jonesa in Barrack Obame

Dokumentarni film bo razkril tudi vse povezave fake news mainstream medijev z kriminalnim delom ameriške globoke države, ki preko lažnih novic programira zavest in možgane ljudi, ki še vedno naivno konzumirajo informacije, ki jim jih na dnevni bazi servirajo mainstream mediji.

Eden od mnogih projektov, ki se omenja v okviru “rudarjenja” za informacijami uporabnikov po celem planetu je ShadowNet.
Zavestna in organizirana manipulacija organiziranih navad in mnenj množic je pomemben element demokratičnih družb. Tisti, ki upravljajo s tem nevidnim mehanizmom družbe sestavljajo nevidno vlado, ki predstavlja resnično oblast v državi. (Slovenski narod je predmet takšnega manipuliranja).

Definicija mučenja v poročilu Amnesty International iz leta 1973 in tehnike mučenja povzete po CIA priročniku za mučenje –>

<– Videoposnetek: Tiskovna konferenca doktorjev glede CoVid-19 v Washingtonu DC

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.