Uradniki Združenih Narodov citirali študijo, ki je ugotovila, da karantene in zaprte šole pobijajo več otrok, kot CoVid-19

Uradniki Združenih Narodov so opozorili na študijo, ki razkriva, da je ugašanje gospodarstva in družbenega življenja ter zapiranje šol bolj škodljivo za otroke, kot pa sam koronavirus, saj se pričakuje veliko večje število smrti zaradi odziva na izbruh, kot pa zaradi izbruha samega.

WHO je leta 2016 porabil 201 mio USD za potne stroške in 113.5 mio USD za boj proti boleznim.

Na prezentaciji 27.7.2020, kjer je direktorica UNICEF Henrietta H Fore želelela pridobiti ekstra finančna sredstva za koronavirus “napore”, je izjavila sledeč stavek: “Odzivi na pandemijo povzročajo več škode otrokom, kot pa bolezen sama“. Šef prehranskega programa UNICEF Victor Aguayo je dodal, da se največ škode naredi “z zaprtjem šol, z moteno oskrbo z primarnimi zdravstvenimi storitvami ter disfunkcionalnimi programi prehrane”. Uradni predstavniki UNICEFA so pokazali študijo objavljeno v zdravstveni reviji The Lancet, ki ugotavlja “fizično distanciranje, zaprtje šol, omejevanje trgovanja in zapiranje držav” močno slabšajo sliko globalne podhranjenosti otrok. Študija ocenjuje, da bo ogroženih še dodatnih 6.7mio življenj otrok ter, da ukrepi omejitev gibanj/poslovanja in drugi podobni odzivi na koronavirus lahko pripeljejo do več kot 10.000,00 dodatnih otroških smrti MESEČNO! Uradni predstavniki UNICEFA so omenili, da bi to pripeljalo do 128.000,00 odvečnih smrti med otroci v roku enega leta.

Študija združuje raziskave International Food Policy Research Institute (IFPRI) in raziskave John Hopkins Blomberg School of Public Health. Študija je prišla do zaključka, da strategije ugašanja lahko pripeljejo do “vpliva na izobraževanje, ki bo trajal celotno življenje” do “rizikov kroničnih bolezni” do “rizika v splošni formaciji človeškega kapitala” dodatno pa lahko pripelje do “medgeneracijskih posledic za prirastek otrok in njihov razvoj”.

Za te ocene se trdi, da so “zelo verjetno konzervativne v luči dejstva, da je dolžina krize neznanka, celoten vpliv na hrano, zdravje in družbene sisteme pa se bo šele pokazal”.

Študija se ujema z drugimi raziskavami, ki so prišle do zaključka, da bodo ugašanja/zapiranja po konzervativnih ocenah “uničila vsaj sedemkrat več let človeškega življenja”, kot bodo rešila le-tega.

Nemška Vlada je zaključila, da bodo posledice ugašanja/zapiranja države na koncu pobile več ljudi, kot sam koronavirus, ker žrtve drugih resnih bolezni ne prejemajo nobene zdravstvene nege. V Veliki Britaniji se že soočajo z do cca.10.000,00 odvečnih smrti zaradi dejstva, da se resno oboleli ljudje izogibajo bolnišnic zaradi CoVid-19 ter, da se posledično odpoveduje njihova bolnišnična zdravljenja. Konzorcij podatkovnih analitikov v Južni Afriki je ugotovil, da bodo gospodarske posledice zaustavitve države povzročile 29-krat več smrti, kot sam koronavirus. Na stotine doktorjev uradno nasprotuje ukrepom ugašanja/karanten saj se zavedajo, da bo to povzročilo več smrti, kot sam koronavirus.

Medtem, ko globalisti in njihovi agenti zla znotraj državnih struktur pozivajo k temu, da se zaustavitve/karantene morajo nadaljevati, zdravstveni in gospodarski strokovnjaki vsepovprek v večih različnih državah svarijo, da bo izguba življenja veliko večja, kot pa tista, ki jo bo povzročil virus sam, vkolikor se represivnih ukrepov ne odpravi.

Povedano z besedami liberalno-progresivnih (komunistov/globalistov) opranoglavcev v Sloveniji: “Potrebno je znati živeti v trenutku.” In da, dlje časa, kot bo “korona-trenutek” trajal, več krvi/smrti bo imela na rokah politika, ki po diktatu globalističnih centrov moči izvaja v Sloveniji represijo nad slovenskimi davkoplačevalci brez, da bi sploh vedeli, kaj počnejo. Na srečo tistih, ki bomo to preživeli, si bomo dotične politike in zdravstvene birokrate dobro zapomnili.

Videoposnetek: Tiskovna konferenca doktorjev glede CoVid-19 v Washingtonu DC –>

<– Največja prevara vseh časov, 1.del: “Hokus-pokus” znanost ugašanja družbenega in gospodarskega življenja

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.