Video: Francoski nogometni navijači vzklikajo “Fuck You Macron”!

Francoski predsednik zaničevan med finalno tekmo francoskega nogometnega pokala.

Nogometni navijači kluba Paris Saint-Germain so prejšnji dan vzklikali “fuck you Macron!” med finalom Coupe de France v Parizu, medtem, ko je Macron sedel v loži.

Emmanuel Macron je interni gojenec bankirskega kartela Rotschild. Desno Lord Jacob Rotschild, levo uslužbenec bankirskega kartela Rotschild – Emmanuel Macron

Videoposnetek, ki kroži po Twitterju, prikazuje privržence nogometnega kluba PSG, kako glasno in jezno vzklikajo žalitve med tekmo prejšnji večer med Rennes in St.Denis. Sodeč po poročanju je bilo potrebno Macronovo prisotnost na tekmi skrbno načrtovati zato, da nebi pritegnil prevelike pozornosti ter s tem sprožil poplavo boo-jev celega stadiona.

“Vse je bilo nameščeno tako, da mu je bila prihranjena prha žvižgov v več kot napetem političnem in socialnem kontekstu,” poroča RMC Sport. Dodajajo še, da prisotnost Macrona na stadionu ni bila najavljena navijačem. Konec posnetka prav tako prikazuje, kako eden od osebja kluba Rennes zavrne rokovanje z Macronom.

Medtem, ko populistični rumeni telovniki demonstrirajo že 24 tednov zapored, kljub temu, da je bil v letu 2017 slavljen kot “rešitelj globalizma”, Macronova popularnost strmoglavlja pod zemljo. Trenutno je nekje pri 22-29% sodeč po različnih meritvah javnega mnenja.

“Sodeč po Ifop anketi za Journal du Dimanche ga podpira zgolj 29% anketiranih ljudi oziroma je zadovoljnih z delom, ki ga opravlja. 69% anketirancev pa ne odobrava njegovega dela,” poroča France 24.

Postalo je več, kot očitno, da je slovenska politika, ki je podpirala Macrona v predsedniških volitvah, v rokah bankirskega kartela Rothschild in njihovih ozkih zasebnih interesov, katere na terenu zastopa/izvršuje George Soros, stari prijatelj Milana Kučana…ter ostalih zapriseženih “anti-kapitalistov” v slovenskem prostoru.

Francoski generali obtožili Macrona visoke izdaje zaradi migracijskega dogovora Združenih Narodov –>

<– Videoprispevek: Rumeni telovniki – 10.runda – tisoči so se spopadli s policijo na ulicah Pariza

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.