Hillary Clinton financirala nasilno AntiFa gibanje v ZDA

Po pregledu poročil Zvezne volilne komisije za predsednika ZDA so ameriški raziskovalni novinarji prišli do osupljivih podatkov. Hillary Clinton je po porazu v predsedniški bitki z 800.000,00$ financirala nasilne, ekstremno-leve izgrednike v ZDA – gibanje AntiFa. Ekstremno levo gibanje AntiFa je odgovorno za napade na policiste, napade na podpornike Trumpa ter napade na svobodo govora. Več v videoprispevku s slovenskimi podnapisi.

Tekst prevoda podnapisov:

Alex Jones – vznemirjajoči, si je vzel 4 uro prosto, predal je stvari Jacku Posobiecu, in opravil bom dobro delo zanj. Poskrbel bom, da bomo objavili vse te novice za Vas, Alex raziskuje, pojasnjuje veliko stvari, ki se dogajajo. Pogovarja se s svojimi viri, sedaj pa bom nastopil jaz, ker imam eksplozivne sveže novice katere morate vsi slišati. Govorili bomo o vsem najbolj priljubljeni skupini za sovražiti – AntiFa.
Dame in gospodje, uspelo nam je razčleniti financiranje AntiFa gibanja, od kje prihaja njihov denarni tok. V preteklosti smo govorili, kako je denar tekel od George Sorosa in njegovih blagajn – hedge skladov do vodilnih skupin AntiFa, skupin kot so Color of Change, skupin kot je Smash Fascism, skupin kot je By all Means. To so bile skupine v preteklosti, katere so podpirale AntiFa. Bili smo zelo pozorni, da smo jih preverjali. In Peter je naredil odlično delo,pri DailyCallerju.com je naredil odlično raziskovalno delo, ko je prebrskal skozi Poročila Zvezne Volilne Komisije, da bi odkril, od kje dobivajo te skupine denar. Da bi odkril od kje vse to prihaja. Ekskluzivna novica je, da je 800.000,00USD njihovega denarja prišlo od nikogar drugega kot HILLARY CLINTON. Njena skupina za temni denar – Onward Together, to je skupina katero je ustanovila po volitvah. Ustanovila jo je v maju 2017. To naj bi bila njena zgodba za povratek iz gozdov, saj se spomnite, ko je s svojim možem non-stop hodila v gozdove, se vsake toliko pojavila, kot klovn Pennywise. No, sedaj smo ugotovili, da je 800.000,00$ iz njene predsedniške kampanije, torej ljudje so donirali kampaniji Hillary Clinton. In če ste donirali kampaniji Hillary Clinton ste bili samo zagovornik demokratov, niste podpirali nobene od teh ekstremno-levih skupin, niste podpirali nasilja na ulicah, hoteli ste samo podpreti političnega kandidata. Kar pa je storila Hillary Clinton je, da je vzela ta denar in ga predala svojemu krdelu za temni denar – Onward Together. Imenujemo jih krdelo za temni denar, ker na njem ni njenega imena, nima direktne povezave z njeno kampanijo ampak vsi vemo, da krdelo vodijo isti ljudje. Še vedno pa odloča, ko pride do tega, na isti način kot je to počela z Bob Kramer skupinami in Birddogging. Projekt Veritas je popolnoma razpadel med volitvami 2016 in njegove odlične Sting operacije. Sedaj smo ugotovili, da je 800.000,00$, 800.000,00$$!
To je isti znesek kot se podeli ljudem na DACA, torej namesto da bi dala denar DACA, po 1 dolar vsakemu človeku, ki je prejemnik DACA, namesto tega je dala ta denar Antifi. Rad bi videl, da bi nekdo pristopil na kakem od njenih dogodkov, ima ta podpisovanja knjig. Pravkar je imela enega v Costoctu v WC oddelku, oprostite, oddelku za WC papir. Bodimo resnični, ne želimo biti #fakenews, navedli bomo dejstva in dejstva so kakršna so. Hillary Clinton je bila včeraj na oddelku za WC papir v Costcotu. Stavek, kateri je resničen v letu 2017. Vendar namesto da bi zbirala denar za vzroke, vzroke kot je hurikan, hurikan Irma, hurikan Harvey, ali za revne mestne centre. Ne, ne, ne, namesto tega daje denar Antifa. Skriva se za svojo ogromno steno WC papirja in daje denar Antifa. Torej vprašanje, katero se sedaj poraja je – Ali je Hillary Clinton vodja Antife? Vsi smo mislili, da je George Soros v preteklosti, sedaj pa se je dvignila Hillary Clinton, da prevzame ta plašč, da prevzame to vlogo, ker ji ni uspelo zmagati v predsedniški tekmi. In sedaj so edine rolice, katere poriva naokoli, rolice WC papirja. Povedati Vam moram, da bom tukaj cel teden, pišem svoj lasten material na Jack Posobiec showu. Torej vse nasilje, resno, vse nasilje katerega je povzročila Antifa, napadi na policiste, napadi na podpornike Trumpa, napadi na svobodo govora, sedaj pa Hillary Clinton – predsedniška kandidatka, ne govorimo o nekem čudnem tipu, pralcu denarja, vse te operacije. Počnejo to odkrito in na očeh javnosti, ker mislijo, da se jim bo uspelo izmuzniti, to počnejo zato, ker so imeli nekoč James Comeya kot kritje, kateri je prikril vse njihove zločine, jih ni želel preiskovati. Ugotovili smo, da je bila njegova ocena napisana pred koncem preiskave, da jo je opustil, jo je spustil s trnka. Ampak sedaj pa ne bo spuščena s trnka, ker mi preiskujemo. Ker so v etru ljudje kot je DailyCaller, in pozivam Vas da greste na njihovo stran in preverite. Infovojna se nadaljuje, Infovojna se v celoti nadaljuje. Ne bomo odnehali glede Hillary Clinton, in ne bomo odnehali iskati virov financiranja za skupine kot so Antifa. Njihove noge bomo izpostavili ognju, ljudem bomo povedali, kaj se dogaja v tej državi. Obvestili bomo ljudi in sledili denarju, ker mi vemo, da se denar ne ustavi, razen če ga bomo mi ustavili. Vrnem se v trenutku.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.